alexis333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Kαι προς Θεου κανενας δε χαρισε τπτ ... Η Λιβερπουλ το πηρε κανονικοτατα...
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ναί είναι τόσο κολοσσός η Μπενφίκα που άρπαξε μιά πεντάρα ξεγυρισμένη πέρυσι στο Καραϊσκάκη από τον καρπαζοεισπράκτορα της Ευρώπη Ολυμπιακό. Και ο Άγιαξ πού βολοδέρνει τα τελευταία χρόνια?Δεν μίλησε γιά παρελθόν ο Τεν Τεν. Αλλά γιά παρον και μελλον. Και προεξόφλησε μάλιστα ότι ο ΠΑΟ δεν θα πάρει ποτέ ένα Ευρωπαϊκό τίτλο.Αυτό δεν λέγεται ούτε από τον πιό ορκισμένο εχθρό σου γιατι ειδαμε την μικρή Φούλαμ να πηγαίνει φέτος στον τελικό.Μήπως ήθελε να πεί ότι με προπονητή Τεν Κάτε δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάρει ο Παναθηναϊκός το Ελληνικό πρωταθληματάκι?Γιατί είναι ανίκανος ο Τεν Τεν να πάρει τίτλους.Είναι καλός γυμναστής, είναι ίσως καλος βοηθος προπονητή, αλλά άν δεν καταφερεις να παρεις ουτε τοι ασημαντο Ελληνικο πρωτάθλημα τοτε εισαι χαλια. Δεν χώνεψε με τιποτα οτι ο Νιοπλιας με μισή περίοδο πήρε τον τιτλο που αυτος ιδρωνε να κατακτησει και δεν μπορούσε Και την πρώτη χρονια που ηταν στον ΠΑΟ χώμα ηταν ο Ολυμπιακος.Γιατί δεν πήρε το πτωταθλημα ο Τεν Τεν? Να παει στο καλο και αφου ειναι καλος προπονητης οπως λες ας τον πάρει ο Ολυμπιακός! (Φαίνεται να πληγώθηκε βαθιά ο Τεν Κάτε με τις δυο νικες του Νιοπλα επι της Ρομα παίζοντας και καλη μπάλα σε σχέση με τη νίκη του Τεν επί της Ίντερ με καταπληκτικό...αντιποδόσφαιρο και αρκετή κωλοφαρδία.Δεν μας έλειψε ο κυριος Τεν Κάτε και ας το καταλάβει μιά και καλή.Καθένας τελικά παίρνει αυτό που τού αξίζει.Ο Τεν Κάτε δεν είναι σαν τον Μουρίνιο, τον Αρσεν Βενγκερ. τον Καπέλο κ.λ.π. Αλλά είναι ένα αναλώσιμο είδος.Και γι αυτό δεν θάπρεπε ο ΠΑΟ να τού δώσει τόσες ευκαιρίες αλλά να τον σούτερνε νωρίτερα.Ή μάλλον λάθος τού Αντωνίου που τον προσέλαβα.Και τελικά την καλύτερη μπάλα θα λέμε ακόμη ότι την έπαιξε ο ΠΑΟ επί εποχής ενός Έλληνα, τού μακαρίτη Γιάννη Κυράστα,) Και μιά τελευταία ερώτηση που θα σε κάνει να σκεφτεσαι καλύτερα αυτά που λες. Η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει πάρει το κυπελο πρωταθλητριών από τη Μπαρτσελόνα στον τελικο που εγινε μάλιστα στην Ισπανία.Θεωρείς ως εκ τούτου ότι η Στεάουα έχει καλύτερη θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης ακόμη και από από τη δική σου ομάδα? Ξεροκαταπίνουμε τώρα! Ομοίως έγινε και με τον Ερυθρό Αστέρα.Πού είναι τώρα αυτός? Η Μπενφίκα μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά τον τελευταίο καιρό, αλλά πήρε το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία και φέτος έφτασε μέχρι τους 8 του ΟΥΕΦΑ. Τι σημαίνει έφαγε 5 απο τον ΟΣΦΠ; Εκείνη την βραδιά έλειπαν ο Λουιζάο, ο Αιμάρ, ο Σαβιόλα και ενας-δυο άλλοι βασικοί αν θυμάμαι καλά. Ο ΟΣΦΠ στο είχε 5 γκόλ σε 5 τελικές. Ο Άγιαξ όπου και να βολοδέρνει είναι σίγουρα καλύτερος απο οποιαδήποτε ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή. Ο Νιόπλιας νίκησε τη Ρόμα με αρκετή δόση τύχης, αλλά και επειδή το ήθελε περισσότερο ο ΠΑΟ γιατί εγώ δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο στήσιμο εκείνη τη βραδιά (ούτε τη δεύτερη), αλλά με την σειρά τους οι Ρωμαίοι είχαν εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του CL της επόμενης περιόδου και ο Ρανιέρι είχε δηλώσει οτι θέλουμε να εστιάσουμε στο πρωτάθλημα και δεν μας ενδιαφέρει το UEFA Cup. Με τον ίδιο τρόπο δεν έγινες και εσύ sweep απο την κατώτερη Σταντάρ; Κάτι άλλο. Πιστεύεις οτι ο ΠΑΟ έχει καλύτερους παίκτες απο την "μικρή" Φούλαμ; Δεν το συζητώ καν για ευρωπαικό τίτλο στον ΠΑΟ, τουλάχιστον με την τρέχουσα σύνθεση σου. Δεν σχολιάζω καν αυτό που είπες για την Στεάουα γιατί εγώ δεν πήγα προς τα εκεί τη συζήτηση. Να στο θέσω αλλιώς. Πιστεύεις οτι με αυτόν τον σωστά πλαισιωμένο Σισέ στην επίθεση (γιατί μόνος του δεν θα μπορούσε ούτε πάσα να αλλάξει), και με την τρέχουσα σύνθεση του ΠΑΟ ο Τεν Κάτε θα έχανε το πρωτάθλημα απο ΑΥΤΟΝ τον ΟΣΦΠ φέτος; Ναι μπορεί να μην είναι Μουρίνιο, ή Σερ όπως λες αλλά σίγουρα είναι πολύ ανώτερος του Νιόπλια. Και φαίνεται απο τα αποτελέσματα.
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Κάποιοι εκθειάζουν εδώ τον Μπίλιτς πριν ακόμη τον δούμε.Προς Θεού όχι άλλους ....ιτς ακόμη κι αν έχουν καλές συστάσεις. Απαξιώνουμε πολύ τον καλό Έλληνα προπονητή.Και ξαναλέω.Τόσους και τόσους προπονητές ξένους πήρε ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια και όμως το καλό ποδόσφαιρο το έπαιξε επί μακαρίτη Κυράστα. Επίσης τόσους και τόσους ξένους προπονητές πήρε ο Ολυμπιακός και όμως με τον Λεμονή στο πάγκο αποτίναξε από πάνω του τη ρετσινιά του εκτός έδρας στη Ευρώπη.Μη τρελαίνεστε λοιπόν με τη ξενομανία. Αν έρθει ο Μπίλιτς το πιθανότερο είναι να βγεί άχρηστος κι αυτός.Όχι πως δεν είναι καλός προπονητής.Αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Και ο προπονητής θα πρέπει να κανει συμβιβασμούς. Έτσι δεν είνα αδέρφια? Να στο θέσω αλλιώς. Πιστεύεις οτι με αυτόν τον τον σωστά πλαισιωμένο Σισέ στην επίθεση (γιατί μόνος του δεν θα μπορούσε ούτε πάσα να αλλάξει), και με την τρέχουσα σύνθεση του ΠΑΟ ο Τεν Κάτε θα έχανε το πρωτάθλημα απο ΑΥΤΟΝ τον ΟΣΦΠ φέτος; Ναι μπορεί να μην είναι Μουρίνιο, ή Σερ όπως λες αλλά σίγουρα είναι πολύ ανώτερος του Νιόπλια. Και φαίνεται απο τα αποτελέσματα. 100 % !! και δεν είναι ο Τεν Κάτε ανώτερος τού Νιόπλια.
izerman76 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Και κάτι ακόμη γιά τούς Ολυμπιακούς-λάτρεις τού Τεν Κάτε.Στη συνέντυξη βγάζει παλτό τον Μέλμπεργκ. Τι άποψη έχετε πάνω σ' αυτό? Ξέρει ή δεν ξέρει τελικά από μπάλα το Τεν Τεν? Izerman76 να συζητάμε επι του προκειμένου.Δεν μιλάμε γιά Ιστορία αλλά γιά παρόν και μέλλον.Και θα συμφωνήσεις ότι κάποια στιγμή στο μέλλον αν εστιάσει ο ΠΑΟ στο europa league τότε έχει τις πιθανότητες του να το κατακτήσει.Ο Τε Κάτε το αποκλείει.Τέτοιους προπονητές δεν θέλουμε.Κατάλαβες Μιά ομάδα που νικάει με δύο νίκες τη Ρόμα ασφαλώς και μπορεί να κατακτήσει τον Ευρωπαϊκό τίτλο.Άλλο που στόχος τους ήταν το ...τεράστιο Ελληνικό πρωτάθλημα.Τόσο μαλάκες είμαστε που λέμε κάλιο πρώτος στο χωριό! Κατανοητό το να μη θέλεις προπονητή που δε πιστεύει στην υπέρβαση (όπως το βλέπεις) ή θαύμα (όπως το βλέπω εγω) του ευρωπαϊκού τίτλου. Ο Τεν Κάτε αιτιολόγησε πλήρως την άποψη του. Αναφέρθηκε στο μπατζετ, το οποίο πλέον παίζει καθοριστικό ρόλο στη πορεία μιας ομάδας. Για να πάρει το κύπελο η Φούλαμ θα έπρεπε να κερδίσει Σαχταρ, Γιουβεντους, Βολφσμπουργκ, Αμβούργο και Ατλέτικο. Σε κάποιο απ' όλα αυτα θα έχανε. Οι ελληνικές ομάδες δε μπορούν να τους ανταγωνιστούν. Δεν είναι τυχαίο που ευρωπαϊκούς τίτλους παίρνουν μόνο χώρες από πλούσια πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία) και από χώρες που ξοδεύανε εξωφρενικά πολλά χρήματα (Ρωσία, Ουκρανία). Συν την ηλίθια νοοτροπία των Ελλήνων όπως σωστά ανέφερες (δε μπορώ ακόμη να ξεπεράσω ατάκα του Τσαλουχίδη πριν μερικά χρόνια ότι "το ΟΥΕΦΑ είναι μικρό για τον Ολυμπιακό"). Μετά την απώλεια του Μέλμπεργκ, το προηγούμενο καλοκαίρι, δημοσιεύτηκε δήλωσή σας ότι αυτός ο παίκτης δεν χρειαζόταν στον Παναθηναϊκό. Το πιστεύατε πραγματικά; Γι' αυτό έχασε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, επειδή ήταν τόσο καλός ο Μέλμπεργκ; Καλός παίκτης και το έχω πει. Αλλά είναι 32 ετών και, από την άλλη, όταν απομακρύνεις έναν παίκτη στην ηλικία των 33 -τον Γκούμα- για να φρεσκάρεις την ομάδα με νέους παίκτες, δεν φέρνεις τον Μέλμπεργκ. Είναι δίκαιο αυτό; Φέραμε τον Μπίαρσμιρ που είναι 21 ετών και έπαιζε πολύ καλά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θέλαμε να κάνουμε μια ομάδα με νεότερους παίκτες. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Μπίαρσμιρ είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά και πολύ νέος. Επιπλέον, κόστισε μόνο 500.000. ευρώ Ο Μπίαρσμιρ είναι ένας πολύ καλός αμυντικός για τον Παναθηναϊκό και μια μέρα θα με ευγνωμονούν που τον έφερα. Όπως για πολλά βγήκα σωστός, έτσι προβλέπω και γι’ αυτόν τον παίκτη. Δεν είπε πως είναι άσχετος - πέρα από την υπερβολή του γι αυτό έχασε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, έχει λογική η απάντηση του.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Για ποιό λόγο δεν είναι ο Τεν Κάτε ανώτερος του Νιόπλια; Με στοιχεία/στατιστικά αν γίνεται. Και μην μου πεις επειδή είναι γνωστός σου, κουμπάρος σου, η δεν ξέρω εγω τι άλλο.
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Στατιστικά δεν μπορείς να έχεις σοβαρά από έναν ανθρωπο που στα σαρανταπέντε του είναι γιά πρώτη φορά προπονητής σε σύλλογο.Έχει δείξει βεβαια καλά στοιχεία στις μικρές Εθνικες ομάδες αλλά δεν είναι ασφαλές κριτήριο. Εγώ επειδή τον ξέρω τον Νικόλα και επειδή ξέρω πώς σκέφτεται θα σού πω ότι όταν αποβάλει το άγχος τού πρωτάρη, τότε θα κάνει ...παπάδες ο άνθρωπος. Σκέψου μόνο ότι έπαιζε με ένα ...σπαθί στο λαιμό του σε αντίθεση με τον Τεν Κάτε που είχε καταφέρει να κάνει ένα όποιο όνομα σαν βοηθός προπονητή σε μαγάλα κλάμπ της Ευρώπης.Φάνηκε εξ άλλου με το γεγονώς ότι αμέσως βρήκε δουλειά στη Αραβία όπου και πάλι τα έκανε ...τά! Ο Νιόπλιας λοιπόν αν δεν έπαιρνε τα κύπελα θα είχε καεί πριν καλά καλά κάτσει σε πάγκο!Καί απ' όσο ξέρω δεν έχει σκοπό να καεί από νωρίς καί θέλει να κάνει καριέρα προπονητή. Τον είχε πιέσει η διοίκηση ότι θέλει το πρωτάθλημα αλλιώς θα μας πάρει όλους και θα μας σηκώσει.Σε συζητήσεις όπου τον άκουσα πρόσφατα να μιλάει έλεγε ότι προσπάθησε να πείσει τους διοικούντες να μην πετάξουν την Ευρωπαϊκοί προσπάθεια και του απάντησαν οι απίθανοι ως εξής: Στα ...φρύδια μας η Ευρώπη! Μιλάμε γιά τόσο χορτασμένους από Ευρωπαϊκές κούπες που λένε άσε δεν θέλουμε άλλο. Όταν λοιπόν παίζει καποιος το κεφάλι του δεν κάνε πειραματισμούς,Ούτε που έχασε από τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ.Αυτό ενδιέφερε έσενα κι εμένα. Τον Νιόπλια ενδέφερε το σακούλι.Κρατούσε λοιπόν κομπιουτεράκι και λογάριαζε βαθμούς. Λέω λοιπόν εγώ τώρα.Δικιά μου αποψη είναι λοιπόν ότι αν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να ξεφύγει τού χρόνου στη βαθμολογία(διώχνοντας το άγχος νωρίς) τότε θα δούμε μεγάλη μπάλα απ΄ τον Νιόπλια. Να δούμε τώρα που θα πάει ο Τεν Κάτε.Σε κανένα Ουζμπεκιστάν σαν τον γερο Ριβάλντο? Σε καμιά Μογγολία ίσως? Αλλά και σε κάποια άλλη γνωστή ομάδα να πάει θα φύγει όπως πήγε.Γιατί πολύ απλά δεν έχει υψηλό IQ. Καί να ξέρει ότι εδώ δεν είμαστε Ζουλού να εντυπωσιαζόμαστε από τα καθρεφτάκια των επιδρομέων. Αυτά τους τα έδιναν στο Σουρινάμ όταν τους κατακτούσαν οι Ολλανδοί.Συνεπώς να μην απαξιώνει τόσο πολύ τον χαρακτήρα τού Έλληνα. Αυτόν διαθέτουμε και με αυτό αντέξαμε στην Ιστορία. Με αυτόν εξ άλλου τον ...κωλοχαρακτήρα στεφθήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης. Και σου ξαναλέω γι΄άλλη μια φορά γιατί ήταν πιό χρήσιμος ο Νιόπλιας από τον Τεν Κάτε τη δεδομένη στιγμή.Γιατί είχε πάει περίπατο η ψυχολογία μετά που προσπέρασε ο Ολυμπιακός και η ομάδα θα το έχανε το πρωτάθλημα γιατί ο ίδιος έδειχνε φοβισμένος.Είχε προβλήματα με τους Έλληνες παίχτες και δεν πήγαινε άλλο. (Ακούς εκεί να λέει ο αθεόφοβος ότι ο Ζιλμπέρτο έτρωγε το χρόνο παιχνιδιού του Σιμάο!Ποιός δηλαδή?Μα ο αρχηγός της Εθνικης Βραζιλίας) Τέλος πάντως εκ τού αποτελέσματος φαίνεται ότι καλώς διώξανε τον Τεν Κάτε.Τώρα να δούμε τι γίνεται απο δω κι εμπρός.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δηλαδή θες να μου πείς οτι ο ΟΣΦΠ κατρακύλησε επειδή... ανέβηκε η ψυχολογία του ΠΑΟ;
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δηλαδή θες να μου πείς οτι ο ΟΣΦΠ κατρακύλησε επειδή... ανέβηκε η ψυχολογία του ΠΑΟ; Εσύ αυτό κατάλαβες? Μη με κάνεις να επικαλεστώ το IQ τού Τεν Κάτε! Δεν μίλησα καν γιά Ολυμπιακό.Ας ψάξει ό ίδιος να βρεί τι τού έφταιξε. Και σου ξαναλέω κι εσένα ότι το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟ γιατί τον συμμάζεψε ο Νιόπλιας.Μπορεί και οι Έλληνες παίχτες να ένιωσαν καλύτερα με Νιόπλια.Ότι και να συνέβη έγινε προς όφελος τού ΠΑΟ.Το τι έκανε ο Ολυμπιακός είναι δικό του πρόβλημα. Γιά να δούμε πόσο πιστά εκτελούσε εντολές ο Νιόπλιας θυμηθείτε τιν αγώνα με την Σταντάρ όπου την επόμενη αγωνιστική έπαιζε με τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν κομβικός ο αγώνας γιά το πρωτάθλημα.Και θυσίασε τον αγώνα εκείνο.Πολλοί σήμερα κοροϊδεύουν μεταξυ των οποίων κι εγώ που σκέφτομαι Ευρωπαϊκά αλλά αν ήσουν εγαζόμενος δεν θα έκανες αυτό που λέει ο εργοδότης.Θα προφύλασσες παίχτες κ.λ.π. Αυτό έκανε και ο Νικόλας.Και το φέρει βαρέως αυτό γιατί είναι εγωϊστής και τον ενδιαφέρει η εικόνα της ομάδας προς τα έξω.Το Ελληνικό πρωτάθλημα το θεωρεί μόνο μιά ευκαιρία γιά τη συμετοχή στο Τ.Λ. Τίποτε άλλο.
SlimData Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Για ποιό λόγο δεν είναι ο Τεν Κάτε ανώτερος του Νιόπλια; Με στοιχεία/στατιστικά αν γίνεται. Και μην μου πεις επειδή είναι γνωστός σου, κουμπάρος σου, η δεν ξέρω εγω τι άλλο. Δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Όπως και δεν υπάρχουν στοιχεία για το αντίθετο. Πιο έμπειρος ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος. Άρα??? Δεν βλέπω τον λόγο που ο Τεν Κατε είναι ανώτερος του Νιόπλια. Ούτε τα στατιστικά.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ο Τεν Κάτε μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε χάσει βαθμούς. Απο που προκύπτει οτι ήταν πεσμένη η ψυχολογία τους; Μήπως ήταν άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ για να τον διώξουν; ---------- Προσθήκη στις 16:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:47 ---------- Δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Όπως και δεν υπάρχουν στοιχεία για το αντίθετο. Πιο έμπειρος ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος. Άρα??? Δεν βλέπω τον λόγο που ο Τεν Κατε είναι ανώτερος του Νιόπλια. Ούτε τα στατιστικά. O Νιόπλιας φέτος έχασε περισσότερους βαθμούς απ' οτι ο Τεν Κάτε στον πρώτο γύρο.
SlimData Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 O Νιόπλιας φέτος έχασε περισσότερους βαθμούς απ' οτι ο Τεν Κάτε στον πρώτο γύρο. Ok, αυτό είναι στατιστικό. Εγώ θα σου δώσω ένα στοιχείο. Η συντριπτική πλειονότητα των οπαδών του Παναθηναικού θεωρούν ότι χάσαμε από τον γαύρο στο καραισκάκη (με ταλαιπωρία πριν τον αγώνα, οκ, δεκτό αλλά...) με κάτω τα χέρια. Αντιθέτως, πάντα για τον κόσμο του Παναθηναικού, στις ήττες επι Νιόπλια ήμασταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων μας. Οπότε, καταλήγουμε κάπου?? Δεν προσπαθώ να σου αποδείξω ότι ο Νιόπλιας είναι καλύτερος. Δε μπορώ να δεχθώ όμως ότι ο Τεν Κάτε είναι καλύτερος προπονητής. Σε 2-3 χρόνια θα μπορώ να σου απαντήσω, σήμερα όμως δεν γίνεται. Σίγουρα ξέρει πολύ μπάλα και κάνει top-class εκγύμναση. Άλλο τόσο σίγουρα όμως είναι εκκεντρικός, ερειστικός και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις καλές σχέσεις με τους παίκτες του. Άρα?? Στις πρώτες του δηλώσεις είπε ότι θα φτιάξει μια ομάδα που θα κάνει τον κόσμο υπερήφανο. Επί 1.5 χρόνο δεν το έκανε. Όχι ότι ήταν όλοι οι άλλοι καλύτεροι αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Οι πειρατικοί έφταιγαν και γι'αυτό?? Είναι μεγάλη μαγκιά που κέρδιζε χωρίς να παίζει καλά αλλά φτάνει μόνο αυτό?? Και στο κάτω-κάτω, όταν σου λέει ότι ουσιαστικά δεν έκανε λάθη, ε, σοβαρέψου ρε τεν.... Και να σκεφτείς ότι είμαι από αυτούς που τον γουστάρουν τον τεν κατε. Πιο πολύ όμως γουστάρω τον Νιόπλια. Εμένα μου δίνει την άισθηση ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Αυτά, τέλος η έκθεση..
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ενάμιση χρόνο. Επίσης οι μεγάλες ομαδες θέλουν και κάποιο μπάτζετ. Τι να έκανε ο Τεν Κάτε με την τραγική άμυνα που είχε ο ΠΑΟ; Με τον αργο Κατσουράνη; Με τον τραγικό Καραγκούνη; Αν δεν έδιναν λεφτά οι πολυμετοχικοί για να φτιάξουν δυνατό σύνολο πως είχαν την απαίτηση να πετύχει ο Τεν Κάτε;
SlimData Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μα δεν τον κατηγορώ. Άσχετα που έστηνε μια πολύ αμυντική ομάδα συνεχώς. Απλά σου ξαναλέω, δεν θεωρώ δεδομένο ότι είναι καλύτερος του Νιόπλια. Αντιθέτως, σε αυτή τη χώρα, σε αυτήν την ομάδα και στη συγκεκριμένη συγκυρία ο Παναθηναικός του Νιόπλια ήταν κατά κανόνα πολύ πιο ευχάριστος στα μάτια μου
izerman76 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ok, αυτό είναι στατιστικό. Εγώ θα σου δώσω ένα στοιχείο. Η συντριπτική πλειονότητα των οπαδών του Παναθηναικού θεωρούν ότι χάσαμε από τον γαύρο στο καραισκάκη (με ταλαιπωρία πριν τον αγώνα, οκ, δεκτό αλλά...) με κάτω τα χέρια. Αντιθέτως, πάντα για τον κόσμο του Παναθηναικού, στις ήττες επι Νιόπλια ήμασταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων μας. Οπότε, καταλήγουμε κάπου?? Δεν προσπαθώ να σου αποδείξω ότι ο Νιόπλιας είναι καλύτερος. Δε μπορώ να δεχθώ όμως ότι ο Τεν Κάτε είναι καλύτερος προπονητής. Σε 2-3 χρόνια θα μπορώ να σου απαντήσω, σήμερα όμως δεν γίνεται. Σίγουρα ξέρει πολύ μπάλα και κάνει top-class εκγύμναση. Άλλο τόσο σίγουρα όμως είναι εκκεντρικός, ερειστικός και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις καλές σχέσεις με τους παίκτες του. Άρα?? Στις πρώτες του δηλώσεις είπε ότι θα φτιάξει μια ομάδα που θα κάνει τον κόσμο υπερήφανο. Επί 1.5 χρόνο δεν το έκανε. Όχι ότι ήταν όλοι οι άλλοι καλύτεροι αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Οι πειρατικοί έφταιγαν και γι'αυτό?? Είναι μεγάλη μαγκιά που κέρδιζε χωρίς να παίζει καλά αλλά φτάνει μόνο αυτό?? Και στο κάτω-κάτω, όταν σου λέει ότι ουσιαστικά δεν έκανε λάθη, ε, σοβαρέψου ρε τεν.... Και να σκεφτείς ότι είμαι από αυτούς που τον γουστάρουν τον τεν κατε. Πιο πολύ όμως γουστάρω τον Νιόπλια. Εμένα μου δίνει την άισθηση ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Αυτά, τέλος η έκθεση.. Μόνο εγώ δηλαδή δεν είδα μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι του ΠΑΟ πριν και μετά Τεν Κατε; Στο παιχνίδι στο Καραϊσκακη μέχρι το 1-0 ο ΠαναθηναΙκος ήταν πολύ καλύτερος και έκοψε ο επόπτης με οφσαιντ το Σισε που μπορούσε να κάνει το 0-1. Κοντρα στη ροη του παιχνιδιου βαζει γκολ ο Ολυμπιακος και μετα κατερευσαν οι παικτες (όπως περίπου και στο 2ο γύρο στο 0-2). Σε αυτό δεν ευθύνεται ο προπονητής. ΟΚ, αν νοιώθεις περήφανος επι Νιομπλια που χάσατε όλα τα ντερμπι αλλά σε πείραξε που χάσατε σε παιχνίδι που σημαδεύανε τον τερματοφύλακα σας με αεροβόλο, εγώ δεν έχω λόγο στο τι επιλέγετε ως Παναθηναϊκοι. Πάντως τι σου κάνουν οι δημόσιες σχέσεις - ο Μπάγεβιτς έχει πλακωθεί με τη μιση ομάδα, όποιος παίκτης φεύγει κάνει δηλώσεις εναντιον του αλλά παρ' όλα αυτά είναι λάτρης της πειθαρχίας ενώ ο Τεν Κάτε είναι εριστικός και δεν ενδιαφέρεται για τις σχέσεις με τους παίκτες του.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μα δεν τον κατηγορώ. Άσχετα που έστηνε μια πολύ αμυντική ομάδα συνεχώς. Απλά σου ξαναλέω, δεν θεωρώ δεδομένο ότι είναι καλύτερος του Νιόπλια. Αντιθέτως, σε αυτή τη χώρα, σε αυτήν την ομάδα και στη συγκεκριμένη συγκυρία ο Παναθηναικός του Νιόπλια ήταν κατά κανόνα πολύ πιο ευχάριστος στα μάτια μου Δεν ήταν καλύτερος επι Νιόπλια. Ο ΠΑΟ είχε έρθει φορμαρισμένος απο την περσυνή σεζόν και υποθέτω οτι αν δεν αποχωρούσε ο 10κ θα παίρνατε το πρωτάθλημα 5-6 αγωνιστικές πριν το τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.