Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@@ιες.....ολο το παιχνιδι χαθηκε στο πρωτο 10λεπτο κατα την γνωμη μου...ανετα θα μπορουσαμε να το'χαμε παρει τωρα....:mad:

Δημοσ.

Όπως ακριβώς το ήθελα. Νίκη γαύρου με 4-5 για να γίνει το πάρτυυυυυυυυυυυ τη Δευτέρα.

Δημοσ.
Μου την σπάει που δώσαμε το παιχνίδι. Για να τραβήξει κανα αφτί ο Ζέλικο...

Ε τι αφτί να τραβήξει αφού όλοι ξέρουμε τι έγινε.Το περιμέναμε πως θα πάει σε 4ο ματς για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δημοσ.

Εγώ ήθελα να το τελειώσουμε σήμερα. Να ξεμπερδεύουμε. Μπάλα είναι. Καμιά φορά κοιμάται και ο θεός (όχι ο Ζοτς)...

Δημοσ.
Ο Καλάθης είναι στα 20 του καλύτερος παίχτης από ότι ήταν στα 20 τους Σάρας, Μήτσος και Σπανούλης. Είναι 1,98 με μακριά άκρα (όχι σαν του Μήτσου αλλά μακριά), μαζεύει ριμπάουντ πολλά όχι γιατί είναι αλτικός σαν το Μήτσο αλλά περισσότερο λόγω αντίληψης και θέσης που πέρνει, δεν ειναι κακός αμυντικός αλλά δεν είναι και καλός, υστερεί γιατί δεν έχει όγκο (1,98 και 86 κιλά, Μήτσος 1,96 και 96 κιλά).

Επιθετικά δεν είναι κλασσικός σκόρερ αλλά μπορεί να δώσει λύσεις (έχει πάρει και παιχνίδια μόνος του με 30άρες στο κολλέγιο), την πρώτη του χρονιά είχε αν θυμάμαι καλά 28-29% στα τρίποντα αλλά ανέβηκε στο 39% τη δεύτερη που σημαίνει ότι δουλεύει. Ο μηχανισμός του δεν είναι τέλειος (δείχνει λίγο σα να γέρνει λίγο προς τα αριστερά) αλλά δεν είναι καθόλου κακός. Αντίθετα, έχει πάρα πολύ καλό drive και αφήνει εύκολα τον αμυντικό πίσω αν και δεν είναι πολύ γρήγορος (δεν το Σπανούλη ας πούμε).

Και πάμε στο μεγαλύτερο του προσόν. Τρομερή πάσα. Αλλά τρομερή. Το καλοκαίρι εντυπωσίασε και μελλοντικό του συμπαίκτη ("είδες πάσα ο μικρός!").

Σχετικα με τον Καλαθη κρατα μικρό καλαθι για την 1η του χρονια. Αλλά εχει τα προσόντα να γινει καλυτερος απο Παπαλουκα - Διαμαντιδη και στο στυλ παιχνιδιου φερνει πολυ στον 1ο.

Ειδα 2 παιχνιδια του και εχει εφεση στο σκοραρισμα αλλά ειναι σχετικά αστοχος. Θα γίνει σίγουρα μάστορας στο πικ εν ρολ ειδικα τώρα που ερχεται στην Ευρώπη ενω διπλα σε Σαρας και Διαμαντιδη θα μαθει πολλα.

Ερωτηματικο η μετρια εμφανιση του με την Εθνικη περσι (αν και ακουστηκαν πολλα τραγικα) αλλά και η πολυ κακη προσαρμογη του αδερφου του που και αυτος ηρθε με εξαιρετικους μ.ο. αλλά ειναι πολυ σοφτ.

Ο Τεπιτς απο την αλλη θα βοηθησει αμεσα. Παντως με Διαμαντιδη, Σαρας, Σπανουλη, Καλαθη και Τεπιτς ο παο εχει με διαφορα την καλυτερη περιφερεια στην Ευρωπη.

Δημοσ.

Καλά πως το δώσαμε έτσι;

Έχουμε τον Μπατίστ να βαράει τρίποντα, τον Σάρας να βαρά σχεδόν απ το κέντρο (άσχετο που μπήκε, αλλά για ποιό λόγο από κει??), να μας παίρνουν τα ριμπάουντ μετά από βολές στη ρακέτα μας, να μη πηδάμε γενικά για ριμπάουντ, να γλιστράει η μπάλα απ τα χέρια σχεδόν από μόνη της... τέλος πάντων, κακώς διαμαρτύρομαι, αλλά ούτε σε φιλικό δε θα παίζαν έτσι.

Δημοσ.

Τα εισιτήρια του 4ου τελικού που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στο ΟΑΚΑ (21.30) θα διατίθενται σήμερα και το Σαββατοκύριακο από την Θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-20:00 καθώς και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία), ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Δημοσ.

sold out σε χρόνο 0

Χαμός θα γίνει.Αρκεί να μην βρεθεί κανένας ταλιμπαν πάλι να πετάξει καμιά μολότοφ.

Δημοσ.
sold out σε χρόνο 0

Χαμός θα γίνει.Αρκεί να μην βρεθεί κανένας ταλιμπαν πάλι να πετάξει καμιά μολότοφ.

Είμαστε σίγουροι; Δεν έχει μείνει τίποτα ε;

Αν πάει κάποιος ακόμα και μπορεί να μου πάρει 2 εισιτήρια τον συναντάω σήμερα το απόγευμα και του δίνω τα € και κερνάω και μπύρες.!

Δημοσ.
Είμαστε σίγουροι; Δεν έχει μείνει τίποτα ε;

Αν πάει κάποιος ακόμα και μπορεί να μου πάρει 2 εισιτήρια τον συναντάω σήμερα το απόγευμα και του δίνω τα € και κερνάω και μπύρες.!

Δεν ξέρω αν τελειώσαν.Γίνετε χαμός πάντως.ίσως να προλάβεις το απόγευμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...