SlimData Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 καλά ναι, δεν προεξοφλώ κάτι... και σίγουρα μπορεί να έχει κάποιο κρυμμένο χαρτί. απλά λέω ότι χάνει τις εντυπώσεις αυτή τη στιγμή. μακάρι να μας ξαφνιάσει παλι...
johnnyestia Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Κάθε φορά που κάνουμε αρνητική αναφορά σε κάποιον μέτοχο της ΠΑΕ, θα πρέπει να δηλώνουμε κατά πόσο χειρότερος/καλύτερος είναι απο τον Τζίγγερ? Τι είναι ο Τζίγγερ δηλαδή? Μονάδα μέτρησης? Απλά μου κάνει εντύπωση να γράφεται πως δεν αντέχεται ο Βγενόπουλος βασιζόμενο σε ένα άρθρο που περιγράφει τι και καλά ειπώθηκε σε μια ιδιωτική συζήτηση ενώ από την άλλη ο άλλος που βάζει φρένο στην ΠΑΕ λέγοντας πως τα λεφτά που θα πάρει από την πώληση της ΠΑΕ θα τα δώσει στον ...Ερασιτέχνη να βγαίνει λάδι.
The_Edge Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το που θα πάνε τα λεφτά απο την πώληση της ΠΑΕ δε νομίζω ότι θα έπρεπε να μας απασχολεί. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση του πωλητή. Παλιότερα προσευχόμασταν να πουλήσει ο Τζίγγερ. Τώρα συνεχίζουμε να θέλουμε να πουλήσει αλλά τα χρήματα της πώλησης να τα αφήσει στην ΠΑΕ? Απο την άλλη ίσως δεν έχω καταλάβει τι εννοούσες με το βάζει φρένο στην ΠΑΕ λέγοντας πως τα λεφτά που θα πάρει από την πώληση της ΠΑΕ θα τα δώσει στον ...Ερασιτέχνη
Snolly Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το που θα πάνε τα λεφτά απο την πώληση της ΠΑΕ δε νομίζω ότι θα έπρεπε να μας απασχολεί. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση του πωλητή. Παλιότερα προσευχόμασταν να πουλήσει ο Τζίγγερ. Τώρα συνεχίζουμε να θέλουμε να πουλήσει αλλά τα χρήματα της πώλησης να τα αφήσει στην ΠΑΕ? Απο την άλλη ίσως δεν έχω καταλάβει τι εννοούσες με το Εσύ τωρα πως γραφεις από το iPad με ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 δηλαδή, ο ρανταπλάν, ζητάει να πουλήσει μια εταιρεία με συσσωρευμενα κέρδη,90μυρια, που του κάλυψαν ως τρύπα το 75% οι υπόλοιποι επενδυτές με την ΑΜΚ προπερσι, και ενώ η εταιρεία που ο ΙΔΙΟΣ πλήρωσε, υου εβγαλε μια εκθεση παραληρημα, για αλλα 90 μυρια ζημια σε 3 χρόνια, και παρολαυτα, ζητάει και 60μυρια? ταυτοχρονα, διέλυσε τις πιθανοτητες για γήπεδο, συνδεοντας το με το βωβό, υποσχέθηκε ότι θα αναλάβει το πόλο και..@#$%^, (οπου εκεί εκθετος κ ο βγενό), και υπόσχεται οτι θα τα δώσει στον ερασιτέχνη,αλλά δε θέλει να τα αφήσει στην παε,με ΑΜΚ???? (ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΡΕ)!!! και τελικά, τι πουλάει? το brand name? την τριφυλλι αε? τη γηπελ? την παιανία? τι?
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εσύ τωρα πως γραφεις από το iPad με ΕΛΛΗΝΙΚΑ; Έτσι. Αποστολή από Nexus One με το Insomnia.jar
geovard Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά πολύ το κουβεντιάζουμε και το αναλύουμε το θέμα.Εμένα όπως και τον καθένα φίλο τού Παναθηναϊκού θα έπρεπε να μας απασχολεί και μόνο να χώσουν λεφτά και να διατηρήσουν το καλό κλίμα που υπήρχε(Πάει το καλό τομ κλίμα.Χάλασε.Κάπου διάβασα ότι ο Σισσέ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πατέρα να μάθει τις εξελίξεις). Ο Βγενόπουλος νομίζω ότι είναι ο πλέον συνεπής γιατί πρώτον ποτέ δεν είπε ότι θέλει το πλειοψηφικό πακέτο και δεύτερον υπόσχεται να τα σκάσει γιά μεταγραφές.Πού είναι το λάθος τού Βγενόπουλου τελικά? Είπε και κάτι πολύ σωστό επίσης.Ότι στις δύσκολες εποχές που περνάμε και με τόσες απολύσεις εργαζομένων καθημερινά θα είναι πρόκληση(τη δεδομένη στιγμη γιά αργότερα δεν ξέρουμε λέω εγώ) να δώσει ένας επιχειρηματίας που απασχολεί στις επιχειρήσεις του τόσο κόσμο 50 με 60 εκατομμύρια να πάρει την ΠΑΕ. Από την άλλη ο Πάυλος δεν θέλει λέει να πάει γιά πρόεδρος.Διαβάζω στη χθεσινη εξεδρα και ενα σενάριο ότι θα έρθει πακέτο ο Ασάνοβιτς φέρνοντας τον Μπίλιτς γιά προπονητη και τρομάζω.Θα τον στείλουν δηλαδή τον Νιόπλια χωρίς ποτέ να σχεδιάσει τη δική του ομάδα και συνάμα σκέφτομαι μήπως φορτωθούμε πάλι καμιά ντουζίνα παίχτες της σειράς που να τελειώνουν σε ....ιτς. Άκουσα επίσης το εξής που θεωρώ ότι έχει βάση.Ότι η διαφορά του Τζίγγερ με τον Βγενόπουλο δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό.Αλλά είναι σε καθαρά επιχειρηματικό επίπεδο.Εξ άλλου θα διαβάσατε την ειδηση που λέει ότι τα είχαν βρεί σε όλα σε μιά ιδιωτική συνάντηση που είχαν προχθες Τζίγγερ και Βγενόπουλος και οι δημοσιογράφοι αναρωτιόντουσαν τι χάλασε τη τελευταία στιγμη.Συγκεκριμένα πριν από λίγο καιρό η εταιρεία Άττικα που ανήκει στη Μαρφίν δρομολόγησε πλοίο Φαστ φέρις στη γραμμή Χανιά -Πειραιάς-χανιά χωρίς πρώτα να το κουβεντιάσει με τους Βαρδινογιάννηδες οι οποίοι ειναι μεγαλομέτοχοι της ΑΝΕΚ που έχει μέχρι τώρα αυτή τη γραμμή.Σύγκρουση συμφερόντων φίλοι μου και σκεφτείτε το.Γιατί δεν νομίζω να φαντάζεστε ότι ζούν και αναπνέουν μόνο γιά τον Παναθηναϊκό όπως ισχυρίζονται οι πράσινες ή οι ..άκαρδες καρδιές! Λοιπόν συνοψίζοντας και καταλήγοντας εμείς τι θέλουμε.Να μη χαλάσει το κλίμα και ενίσχυση της ομάδας.Και ας πάνε ο Τζίγγερ με το Βγενόπουλο να κουτουλάνε σαν τα κριάρια ποιός θα επικρατήσει στις επιχειρήσεις.Αυτό το έχει καταλάβει ο Παύλος όπως έχει καταλάβει και τα λάθη που έκανε εκφράζοντας τη γνώμη του άκομψα μέσω της εφημερίδας του γι αυτό τον βλέπετε τώρα αμίλητο.Έπειτα φοβάται μη δημιουργήσει ρήγματα στο οικοδόμημα που λέγεται μπασκετικος ΠΑΟ.Δηλώνει εξ άλλου καθαρά ότι δεν επιθυμει προεδρική καρέκλα στη ΠΑΕ.Θα δούμε τι θα γίνει.Κερδισμένος θα βγεί όποιος απο τους μετόχους αφουγκραστεί τον κόσμο γιατί μπορεί να εχουν αυτοι οι κύριοι λεφτά αλλά το "ισχύς μου η αγάπη του λαού" ποτέ δεν ξεπεράστηκε.
Erwdios Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Είπε και κάτι πολύ σωστό επίσης.Ότι στις δύσκολες εποχές που περνάμε και με τόσες απολύσεις εργαζομένων καθημερινά θα είναι πρόκληση(τη δεδομένη στιγμη γιά αργότερα δεν ξέρουμε λέω εγώ) να δώσει ένας επιχειρηματίας που απασχολεί στις επιχειρήσεις του τόσο κόσμο 50 με 60 εκατομμύρια να πάρει την ΠΑΕ. Από την άλλη ο Πάυλος δεν θέλει λέει να πάει γιά πρόεδρος. Το χοντρό δούλεμα περί ηθικής το εκλαμβάνεις ως "πολύ σωστή τοποθέτηση"?
geovard Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το χοντρό δούλεμα περί ηθικής το εκλαμβάνεις ως "πολύ σωστή τοποθέτηση"? Η ερμηνεία δική σου.Αν είχες την ευθύνη γιά 50000 και παραπάνω εργαζόμενους στη MIG τότε θα είχες άλλη άποψη.
Erwdios Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Η ερμηνεία δική σου.Αν είχες την ευθύνη γιά 50000 και παραπάνω εργαζόμενους στη MIG τότε θα είχες άλλη άποψη. Αν δεν είχα δει τι είχε γίνει πριν 1 μήνα, ίσως. Επειδή όμως είδα, όχι, αυτό λέγεται και θράσος, πέρα από δούλεμα...
johnnyestia Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αν δεν είχα δει τι έγινε πριν 1 μήνα, ίσως. Επειδή όμως είδα, όχι, αυτό λέγεται και θράσος, πέρα από δούλεμα... Τι είδες βρε άνθρωπε?
Erwdios Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Τι είδες βρε άνθρωπε? Έναν εργοδότη να μην κλείνει το κατάστημα της Σταδίου σε μέρα που μύριζε μπαρούτι. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το Βγενόπουλο. Έχει να κάνει με τον κάθε εργοδότη στην Ελλάδα που λειτουργεί με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και την τσέπη του.
SlimData Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Φαντάζομαι πως εννοεί την marfin και τους 4 ανθρώπους που χάθηκαν. Και έχει δίκιο
KWSN_Men Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ναι μωρέ, δεν έκλεισε το κατάστημα γιατί θα έβγαζε 10.000 παραπάνω ευρώ που του έλειπαν... Μήπως είναι offtopic?
johnnyestia Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ο Βγενόπουλος φταίει που κάηκαν οι άνθρωποι. Το ακούσαμε και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.