geovard Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Έχει βάση η φημολογία που λέει ότι απόψε στο κλειστό τού ΟΑΚΑ οι οπαδοί τού ΠΑΟ θα φωνάξουν το σύνθημα "Παύλο Θεέ μόνο στη ΚΑΕ"?
antreaslam Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Έχει βάση η φημολογία που λέει ότι απόψε στο κλειστό τού ΟΑΚΑ οι οπαδοί τού ΠΑΟ θα φωνάξουν το σύνθημα "Παύλο Θεέ μόνο στη ΚΑΕ"? θα μπορούσε να είναι πάντως και το τζιγγερ , τζιγγερ σε παρακαλώ, αγορασε για παντα, τον ολυμπιακο!
firewalker Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Χτύπημα στο γόνατο ο Νίνης. Το απόγευμα θα ξέρουν πόσο σοβαρό είναι.
johnyboy Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 καλύτερα να μην παίξει και στο mundial με την Εθνική συμβασιούχων.
alexis333 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 καλύτερα να μην παίξει και στο mundial με την Εθνική συμβασιούχων. Γιατι ... ?? Δε θελετε να ανεβει η τιμη του ...
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Όπως έχουν τα πράγματα πλέον στο ποδόσφαιρο μακάρι να έχετε τον Βγενό πρόεδρο, γιατί το μοντέλο του λεφτά προέδρου που βάζει από τη τσέπη του έχει πεθάνει (και η χαριστική βολή είναι οι νέοι κανονισμοί της ΦΙΦΑ για να μπλοκάρουν όλους αυτούς τους Ρωσο-άραβες). Μόνο αν γίνει σωστο μανατζμεντ στην ομάδα (που ο βγενό έχει την ικανότητα) μπορεί να λειτουργήσει. Και σόρυ αν φανώ λίγο σκληρός, αλλά ζητάτε από τον καθένα να ρίξει 50 εκ. ευρώ από τη τσέπη του λες και είναι στραγάλια, αλλά οι περισσότεροι τσιγγουνεύεστε τα 50 ευρώ το μήνα για τη νοβα να βλέπετε την ομάδα σας και ψάχνετε τζάμπα λινκ. Παναθηναϊκοφροσύνη με τα λεφτά των άλλων κάνω κι εγώ. Ναι ρε, τσιγγουνευομαι τα 50 για την Νοβα. 50χ12=600 Βαλε τωρα, 350 στο ποδοσφαιρο?Και 150 στο μπασκετ?Και 100 σε αγωνες που δεν μετραει το διαρκειας?(πχ τελικος κυπελλου) Για πες?Τα τσιγγουνευομαι τα λεφτα? Και εχω και οικογενεια, δεν ειμαι μονο για τον κωλο μου να τα κανω ξυδια και τσοντες Και στο φιναλε εγω ελεγα για πρασινες καρδιες και "δεν μπορω να αγορασω γιατι κανεις δεν πουλαει"??Δεν γινεται να μου κανεις τον λογιστη του Βγενοπουλου και παραλληλα να βγαζεις μαλακα τον Τζιγγερ που παει να βγαλει φραγκα Ή είναι και οι 2 επιχειρηματιες(και αρα δεν βριζεις τον Τζιγγερ που παει να βγαλει κερδος) Ή είναι και οι 2 αισθηματιες(και αρα ζητας απο τον Βγενοπουλο να σκασει υπεραξια και κλαμμενα φραγκα) Να λες απο τον Τζιγγερ "πουλα τσαμπα για το καλο της ομαδας" και στον Βγενοπουλο "καλα κανεις μεγαλε, σιγα μην μας πιασει κοροιδα ο ραλιστας" δεν παιζει ουτε στον Ιησου απο την Ναζαρετ ---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:15 ---------- Γιατι ... ??Δε θελετε να ανεβει η τιμη του ... Οχι αν τον πιστευουν. Αν στην ομαδα θεωρουν οτι ειναι οντως τοσο μεγαλο ταλεντο, καλο θα ηταν να μην εχουμε τιποτα προτασεις 10Μ τωρα γιατι φευγει Στο Μουντιαλ καλο θα ηταν να παιξει αν πιστευουν οτι μεχρι εδω ειναι και πως τωρα ειναι οντως καλη στιγμη να κανει ενα καλο μουντιαλ και να πουληθει με λεφτα που σε 5 χρονια δεν θα πιανει
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Και στο φιναλε εγω ελεγα για πρασινες καρδιες και "δεν μπορω να αγορασω γιατι κανεις δεν πουλαει"??Δεν γινεται να μου κανεις τον λογιστη του Βγενοπουλου και παραλληλα να βγαζεις μαλακα τον Τζιγγερ που παει να βγαλει φραγκα Ή είναι και οι 2 επιχειρηματιες(και αρα δεν βριζεις τον Τζιγγερ που παει να βγαλει κερδος) Ή είναι και οι 2 αισθηματιες(και αρα ζητας απο τον Βγενοπουλο να σκασει υπεραξια και κλαμμενα φραγκα) Να λες απο τον Τζιγγερ "πουλα τσαμπα για το καλο της ομαδας" και στον Βγενοπουλο "καλα κανεις μεγαλε, σιγα μην μας πιασει κοροιδα ο ραλιστας" δεν παιζει ουτε στον Ιησου απο την Ναζαρετ δε θα μπορουσες να τα γραψεις πιο σωστα!!
johnyboy Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 εμείς όλοι καθόμαστε και πλακωνόμαστε και αυτοί μας δουλεύουν.όλους. δεν θα ήταν κακή μια μαζική αποχή από τα γήπεδα.
johnnyestia Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 δεν θα ήταν κακή μια μαζική αποχή από τα γήπεδα. Εμείς την κάναμε και ήρθαν "ψευτομεσσίες" που έχωσαν 67 εκ ζεστά, έτρεξαν τα διοικητικά και φτιάξαμε ομάδα. Τώρα που το μαγαζί ξανάγινε γωνία όμως κάποιοι φρόντισαν να πέσει φουρνέλο για να κεφαλαιοποιήσουν αυτή την δυναμική. Εγώ δεν θα τους κάνω την χάρη πάντως.
johnyboy Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα.ούτε οι οργανωμένοι δεν ξέρουν πλέον τι φταίει.ποιον ή ποιους να κράξουν.κάποτε λέγαμε πούλα.είπε πουλάω.αέρα πουλάει αλλά δεν είδα κάποιον να πει αγοράζω.έτσι για τα μάτια να δείξει κάποιος πως ενδιαφέρθηκε.
alexis333 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 @Kaizer ... Το μουντιαλ δε το παιζει κανενας μονο για να ανεβει η τιμη του ... Ειναι μια εμπειρια ... Ειδικα για το Νινη που ειναι μικρος σε ηλικια... Αλλα και για το καλο της Εθνικης σου λεω να το δεις μονο δε χρειαζεται να σκεφτεις κατι παραπανω ... Επισης συμφωνω για τη Νοβα ... Ειναι ολιγον too much ... Υπαρχει κανα λινκ για το μπασκετ σημερα μηπως ... ??? Oh, wait το δειχνει το ΣΚΑΙ ...
kirileman Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ποιοί παίζουν απόψε; ---------- Προσθήκη στις 20:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:12 ---------- Και εχω και οικογενεια, δεν ειμαι μονο για τον κωλο μου να τα κανω ξυδια και τσοντες Έχε τις πρόχειρες τις τσόντες, σε λίγα χρόνια θα σου χρειαστούν.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα.ούτε οι οργανωμένοι δεν ξέρουν πλέον τι φταίει.ποιον ή ποιους να κράξουν.κάποτε λέγαμε πούλα.είπε πουλάω.αέρα πουλάει αλλά δεν είδα κάποιον να πει αγοράζω.έτσι για τα μάτια να δείξει κάποιος πως ενδιαφέρθηκε. Απ' ότι φαίνεται κάποιος αγόραζε μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά μετά πάλι δεν πούλαγε...
izerman76 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ναι ρε, τσιγγουνευομαι τα 50 για την Νοβα.50χ12=600 Βαλε τωρα, 350 στο ποδοσφαιρο?Και 150 στο μπασκετ?Και 100 σε αγωνες που δεν μετραει το διαρκειας?(πχ τελικος κυπελλου) Για πες?Τα τσιγγουνευομαι τα λεφτα? Και εχω και οικογενεια, δεν ειμαι μονο για τον κωλο μου να τα κανω ξυδια και τσοντες Κι ο άλλος έχει πεντε εταιρείες που δουλεύουν 10.000 άτομα - να δώσει τόσα χρήματα σε περίοδο κρίσης απλά για να δείξει ότι είναι λαρτζ τύπος; Και στο φιναλε εγω ελεγα για πρασινες καρδιες και "δεν μπορω να αγορασω γιατι κανεις δεν πουλαει"??Δεν γινεται να μου κανεις τον λογιστη του Βγενοπουλου και παραλληλα να βγαζεις μαλακα τον Τζιγγερ που παει να βγαλει φραγκα Ή είναι και οι 2 επιχειρηματιες(και αρα δεν βριζεις τον Τζιγγερ που παει να βγαλει κερδος) Ή είναι και οι 2 αισθηματιες(και αρα ζητας απο τον Βγενοπουλο να σκασει υπεραξια και κλαμμενα φραγκα) Να λες απο τον Τζιγγερ "πουλα τσαμπα για το καλο της ομαδας" και στον Βγενοπουλο "καλα κανεις μεγαλε, σιγα μην μας πιασει κοροιδα ο ραλιστας" δεν παιζει ουτε στον Ιησου απο την Ναζαρετ Μα επιχειρηματικά το κρίνω - ζητάει για μια εταιρεία χρεωμένη (σύμφωνα με το πόρισμα που ο ίδιος ο Τζιγγερ ζήτησε), χωρίς προοπτική κερδοφορίας, χωρίς γήπεδο, με προπονητήριο ιδιόκτητο απο το Βαρδινογιάννη, 65 εκ. ευρώ (για το 55% των μετοχών);
antreas18 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 "1.Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει καμία δανειακή υποχρέωση σε Τραπεζικά Ιδρύματα ή μετόχους. 2.Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, την ΕΠΟ ή την Super League. 3.Όπως θα δημοσιευθεί και στον Ισολογισμό της 30ής Ιουνίου 2010, οι συσσωρευμένες ζημιές της εταιρείας από την ίδρυσή της ανέρχονται περίπου στο ποσό των € 89 εκ. Το ταμειακό έλλειμμα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σήμερα ανέρχεται στα € 5 εκατομμύρια και ήδη, σύμφωνα με την πάγια τακτική της έχει αποφασιστεί ΑΜΚ, ύψους € 15 εκ. 4.Όταν αναφερόμαστε σε Ταμειακό Έλλειμμα και Συσσωρευμένες Ζημιές, μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα. Συσσωρευμένες ζημιές είναι το άθροισμα των ζημιών μιας εταιρίας, η οποία στο τέλος κάθε χρήσης της έχει παθητικό, δεν είναι δηλαδή κερδοφόρος. Επί δεκαετίες η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλύπτει αυτές τις ζημιές με αλλεπάλληλες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, χρηματοδοτεί δηλαδή η ίδια το παθητικό της. Όταν μια εταιρία (όπως κάνουν πολλές άλλες ΠΑΕ) δεν καλύπτει τις ζημιές της, είτε τις αγνοεί συσσωρεύοντας πλέον χρέη, είτε δανείζεται μετατρέποντας και πάλι τις ζημιές σε χρέη που θα την επιβαρύνουν μεσομακροπρόθεσμα. 5.Τα ποσά για τα οποία γίνεται λόγος μάλλον αναφέρονται στα € 182 εκατομμύρια, ποσό στο οποίο δυνητικά θα μπορούσαν να ανέλθουν οι συσσωρευμένες ζημιές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από την ίδρυση της έως το 2013, με βάση ορισμένες παραδοχές. Σε κάθε περίπτωση, όποιο κι αν είναι το ποσό της ζημιάς κατ’ έτος η πάγια πρακτική της ΠΑΕ αποδεικνύει ότι θα καλύπτεται με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας θα παραμείνουν θετικά." Καμια χρεωμενη ΠΑΕ.Αλλο ζημια αλλο χρεος.Να ξερουμε και τι λεμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.