johnnyestia Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Παράλληλα είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσει το Ντέρτι τώρα που τους έφτυσε κατάμουτρα αυτός που έγλυφαν τόσα χρόνια.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σφίγγουν τα γάλατα λέμε. Τζίγκερ: "Σε μία ανοιχτή επιστολή προς όλους τους μετόχους, ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε προσωπικά. Κατά την προσφιλή του τακτική προσέφυγε σε έναν λίβελο γεμάτο ύβρεις, κραυγές και χαρακτηρισμούς και απέφυγε να τοποθετηθεί υπεύθυνα και επί της ουσίας. Για την ταμπακέρα δεν μας είπε τίποτα. Αναγκάζομαι λοιπόν να επισημάνω τα ακόλουθα: * Οι στοιχειώδεις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης προστάζουν ότι το 10% δεν μπορεί να διοικεί αγνοώντας τους υπόλοιπους μετόχους. Επαναλαμβάνω, εάν κάποιοι θέλουν να συμπεριφέρονται σαν αποκλειστικοί ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, τους δίνω πλέον τη δυνατότητα να το κάνουν! Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν επικοινωνιακά τεχνάσματα και πυροτεχνήματα για παραπλάνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. * Την προηγούμενη Παρασκευή ο κ. Πατέρας επέλεξε να υποβάλει την παραίτησή του. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος. Οφείλουμε ως μέτοχοι να μεριμνήσουμε και να εξασφαλίσουμε διοικητική συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός ήταν και θα είναι πάνω από πρόσωπα. Έχω ζητήσει από την ημέρα της παραίτησης του Προέδρου τόσο από τον ίδιο όσο και από τον κ. Βγενόπουλο (καθώς και από άλλους μετόχους) να προτείνουν πρόσωπα για την θέση του Προέδρου κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει. Δεσμεύομαι να στηρίξω έναν Πρόεδρο κοινής αποδοχής. * Προφανώς ο κ. Βγενόπουλος μας θεωρεί «κορόιδα» που ως κατέχοντες το 54% σε κάθε μελλοντική αύξηση θα καταβάλουμε το ποσό που μας αναλογεί, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να συναποφασίζουμε και υπό την απειλή αποχωρήσεων. Αναρωτιέμαι επίσης αν θεωρεί «κορόιδα» τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και τα ποσά που έχουν προσφέρει εδώ και δεκαετίες στο σύλλογο. Αναρωτιέμαι ακόμη αν οι κκ Πατέρας, Δάβαρης, Ξυλάς, Πολέμης, Ζολώτας θεωρούν επίσης τους εαυτούς τους «κορόιδα». Βέβαια ίσως να μην είμαστε οι καταλληλότεροι να κρίνουμε τα παραπάνω καθώς δεν έχουμε ως επάγγελμα το να μαζεύουμε χρήματα από «κορόιδα». Αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι ηγέτες και στιβαρή διοίκηση. Πρόσωπα που νιώθουν κορόιδα δεν αξίζει να κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Η οικογένεια μου ήδη από την προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει αποδείξει έμπρακτα, όχι στα λόγια, ότι δεν επιθυμεί να πλουτίσει από τον Παναθηναϊκό, ούτε πρόκειται να το κάνει τώρα. Κύριε Βγενόπουλε, ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζεται. Κανείς, παρά τους επικοινωνιακούς του τακτικισμούς και τις υπόγειες μεθόδους που ακολουθεί δεν μπορεί να μας εξωθήσει στην αποχώρηση. Για να μην υπάρχουν αυθαίρετες ερμηνείες, σε ποια τσέπη θα πάνε τα λεφτά, το ποσό που αντιστοιχεί στην πώληση του 54% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεσμεύομαι να διατεθεί για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό καθώς και για τη στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων που σήμερα την χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από σοβαρούς μετόχους και όχι ψευδομεσσίες. ΥΓ Η πρόταση ισχύει μέχρι το επικείμενο Δ.Σ. και λυπάμαι αν χαλάσαμε τα σχέδια κάποιων για ηρωική αποχώρηση έπειτα από την απόκτηση, μέσω του Παναθηναϊκού, της αναγνωρισιμότητας που τόσο πολύ επιζητούσαν". Βγενό: "Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια." Τώρα που ο κος Γιάννης Βαρδινογιάννης κατάλαβε ότι, δε θα πάρει λεφτά, τα λεφτά που δε θα πάρει θα τα διαθέσει υπέρ του ερασιτέχνη και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων".
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου? Ό,τι πεις μεγάλε. Βέβαια, μάλλον και οι άλλοι ξέχασαν και οι άλλοι να πάρουν τα χάπια τους και συμφωνούν μαζί μου...
wizzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 @firewalker: νομίζω ήρθε η ώρα να postάρεις την γνωστή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (εκείνη με τις πέντε έξι γνωστές φάτσες) και από κάτω το σχόλιο: "Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος..."
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 @firewalker: νομίζω ήρθε η ώρα να postάρεις την γνωστή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (εκείνη με τις πέντε έξι γνωστές φάτσες) και από κάτω το σχόλιο: "Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος..." Την ψάχνω... Δεν θυμάμαι που την είχα τελευταία φορά.
wizzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Την ψάχνω... Δεν θυμάμαι που την είχα τελευταία φορά. Ε, πρέπει να την βρεις! Νομίζω αυτές τις μέρες, είναι must η δημοσίευσή της.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 "Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος... Ε, ε, ε! Ο, ο, ο! Δείτε πως κατάντησε ο σύλλογος αυτός...
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μα νομιζω οτι ειναι τελειως ουτοπικο και ας πουμε αδικο να βριζετε τον Βαρδ επειδη δε δινει τζαμπα τις μετοχες του. Πολλα η λιγα, τοσα χρονια η οιξογενεια του εχει βαλει χρημα. Ειναι δυνατον να τα παρατησει ετσι; Μια χαρά έχει βάλει χρήμα. Στην τσέπη.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Και για να μην ξεχνιόμαστε: http://panathinaikossas.110mb.com/
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ρε μλκα, εγώ δεν τα γράφω για να φορτίσω κάποιον, αλλά γ@μώ την τρέλα μου, βουίζει ο τόπος. Σκέψου να χάσει κανένα πρωτάθλημα από τον Γιαννάκη ο Παύλος, τί μουρμούρες θα έχει στην ΚΑΕ. Που να πάει μετά να αγοράσει την ΠΑΕ και με τις μλκίες που έχει πει ο γιος του? (αν και θα μου επιτρέψεις να είμαι επιφυλακτικός ως το ποιος τις είπε.) BTW αυτό ακριβώς που έκανε ο Τζίγγερ στους υπόλοιπους, θέλει να αποφύγει ο Μαρινάκης, γι' αυτό δεν μπαίνει στην ΠΑΕ με όρους ΣωκοΤζιγγερικούς. Βουίζει ο Πειραιάς θες να πεις.
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ακουγα αθλητικα στο Star τωρα και μιλαμε ουτε λεξη για το Βγαινοπουλο .. Ενα μισαωρο διαβαζε του Τζιγγερ τις επιστολες και για τις απαντησεις του Βγαινοπουλου τπτ... Μονο ειπαν οτι οπως παντα ριχνει λασπη και λεει γενικολογιες ....
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αφού το Star είναι του Τζίγκερ. Το ξερω .. Γι αυτο γελαω..
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σωστά, γιατί οι διαφορές είναι χαοτικές και δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για φαλτσοσφυρήγματα, άσε που στην περίπτωση της δυναστείας του ΠΑΟ στο μπάσκετ, συμβαίνει το παράδοξο ο ισχυρός να μην ευνοείται... Οι διαφορές ΕΙΝΑΙ χαοτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.