Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα πραγματα πλεον ειναι παρα πολυ απλα και νομιζω σημερα ηταν η καλυτερη ημερα. Ειναι σαν το ζευγαρι που εχει προβληματα αλλα δεν μιλανε. Ε καλυτερα να γινει ενας σουπερ τσακωμος, να πεσουν οι μασκες, να ειπωθει οτι ειναι να ειπωθει να δουν αν θα χωρισουν ή θα ξαναρχισουν απο την αρχη

Είσαι σίγουρος ότι διάβασες την ανακοίνωση του Βγενό; Μετά από όλα αυτά που γράφτηκαν, περιμένεις να αγκαλιαστούν, να κάνουν παθιασμένο έρωτα και όλα καλά; :-D

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Ερωδιος.

Ρε αγορι, οτι και να υποψιαζεσαι, μπαστα. Αν σας σφαξει αυριο βγες και πες "Το εκανε ο Παυλος για να δειξει πυγμη". Αν το λες απο τωρα α. ειναι σαν να ψαχνεις απο τωρα δικαιολογια β. ειναι σαν να προσπαθησεις να μπριζωσεις κοσμο

Τι περίμενες από άτομα που το μόνο που θέλουν είναι να τρολάρουν, και να μπριζώνουν. Θυμήσου τα βιαστικά σχόλια για τον Πατέρα σε πρόσφατο ματς, αλλά μετά από λίγο κατάπιε την γλώσσα του :whistle:

Χόντρυνε το πράμα. Ελπίζω να πάρουν το μηνυματάκι αυτοί που πρέπει, από τον κόσμο.

Δημοσ.

Οχι, για μενα το "να τα ξαναβρουν'=να πουλησει ο Τζιγγερ στον Βγενοπουλο και χωρισμος=να μεινει ο Τζιγγερ

Το ζευγαρι δεν ειναι Βγενο-Τζιγγερ αλλα Παναθηναικος-Ολοι πλην Τζιγγερ

Δημοσ.
Τα πραγματα πλεον ειναι παρα πολυ απλα και νομιζω σημερα ηταν η καλυτερη ημερα. Ειναι σαν το ζευγαρι που εχει προβληματα αλλα δεν μιλανε. Ε καλυτερα να γινει ενας σουπερ τσακωμος, να πεσουν οι μασκες, να ειπωθει οτι ειναι να ειπωθει να δουν αν θα χωρισουν ή θα ξαναρχισουν απο την αρχη

Τα πραγματα εχουν ως εξης

-Η πλευρα Βαρδινογιαννη λεει "Ή τρεχετε την ΠΑΕ οπως θελουμε εμεις ως 57% Ή ελατε να την αγορασετε να τρεξετε οπως θελετε εσεις"

-Η πλευρα Βγενοπουλου λεει "Λεφτα για την ΠΑΕ δεν δινω γιατι θα ζητησετε 100Μ για τις μετοχες και μετα θα πρεπει να βαλω αλλα 90Μ για την ιδια την ομαδα. Αφου λετε οτι αγαπατε την ομαδα, δωστε την τσαμπα και δεσμευομαι να σας δωσω τα 100 που ζητατε αλλα θα μεινουν στην ΠΑΕ και οχι στις τσεπες σας"

Ολοι εχουν δικιο και ολοι αδικο.

Ο Βαρδινογιαννης εχει τα περισσοτερα αδικα και ειναι ηλιθιος και αντιΠαναθηναικος. ΑΛΛΑ ειναι αμαρτια μου αν δεν παραδεχτω πως το να ζητας απο εναν επιχειρηματια με 57% στην επιχειρηση να τρεξει η ομαδα οπως θελει το 43% ειναι τουλαχιστον μελο. Εγω σαν Δημητρης θα το εκανα, το ιδιο και ο Μενελαος ή ο Γιαννης. Ο Τζιγγερ ομως δεν το κανει. Και μπορει να του το ζηταμε δεν εχουμε ομως δικαιωμα να το απαιτουμε.

Απο την αλλη ο Βγενοπουλος ειναι αληθεια οτι εβαλε 20 ζεστα, εβαλε το ονομα, εβαλε το οραμα και πιθανως εβαλε και πιεσεις στο παρασκηνιο για το νταμπλ αλλα δεν εχει βγει μπροστα οσο θελαμε.

ΑΛΛΑ και αυτος εχει δικιο. Σου λεει ο Βγενοπουλος

"Κυριε Τζιγγερ μου, επιχειρηματιας ειστε αλλα δεν πουλατε σπιτι, πουλατε ομαδα=ιδεα. Και δεν μιλαμε για 500χιλ αλλα για 200 μυρια. Οποτε τι μας λετε στην ουσια?οτι πατε για το κερδος. Οτι πατε να βγαλετε ΚΑΙ 100 μυρια ζεστα στην τσεπη απο τις μετοχες ΚΑΙ να αναλαβει ο επομενος τα 90 μυρια για να τρεξει η ομαδα.

Αν αγαπατε την ομαδα οπως λετε γιατι δεν δινετε τις μετοχες τσαμπα και βαζω εγω τα 90Μ. Αλλα αυτα θα μεινουν στην ομαδα ετσι?Δεν θα πανε στην Μοτορ Οιλ για νεα μοναδα παραγωγης"

Δεν αλλάζω ούτε και.

Φοβάμαι όμως ότι μέχρι να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο (που δεν ξέρω αν θα είναι και η καλύτερη) το πουλάκι θα πετάξει. Ήδη χάθηκε το πλεονέκτημα μη συμμετοχής στα Play Offs και της κατάκτησης του Double. Ποιος θα κάνει μεταγραφές; Ποιος θα είναι προπονητής; Ποιοι παίκτες θα μείνουν; Ποιοι θα φύγουν; Κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Σε καλύτερη μοίρα (αγωνιστικά) από όλες τις ομάδες είναι ο Π.Α.Ο.Κ. αυτή την στιγμή.

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι διάβασες την ανακοίνωση του Βγενό; Μετά από όλα αυτά που γράφτηκαν, περιμένεις να αγκαλιαστούν, να κάνουν παθιασμένο έρωτα και όλα καλά; :-D

Γιατί εσύ περίμενες τότε με την ΠΕΚ και τον Βγενόπουλο με τετοια επιθεση εναντιον του Τζιγγερ αυτος να ανοιξει την πορτα στη πολυμετοχικότητα?'Ολα ειναι ρευστά.

Και την τελικη λυση θα τη δωσει ο κοσμος .Θα το δειτε..Το ποταμι δεν γυριζει πίσω.Αυτη η σταση του Τζιγγερ δεν θα μεινει ετσι χωρις αντισταση.Δεν πα ναναι ο μεγαλομετοχος .Στα τετοια μας.Δεν λενε οι μαλακες οτι ο Παναθηναϊκος ανηκει στο λαό του?Ας φάει τωρα στη μαπα την οργη του κοσμου με τα καμωματα του.Λες και ειναι βαλτός να σώσει τον Ολυμπιακό! Καλά το φαντάστηκα εγώ ότι μπορεί ναναι ο Τζιγγερ κρυφόγαβρος!

Δημοσ.

Η όλη συζήτηση που πάει να ξεκινήσει ο Ερωδιός θα είχε βάση αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε την απαραίτητη αγωνιστική ικανότητα για να πατήσει τον οσφπ σε μια σειρά 5 αγώνων. Αυτό φυσικά δεν ισχύει.

Τέσπα, τα πράγματα έχουν έρθει σε οριακές συνθήκες όσον αφορά την ΠΑΕ.

Ο Τσίγγερ έδωσε την πάσα για να γίνει αυτό που φωνάζουμε τόσα χρόνια. Ο Βγενό από την άλλη τηρεί την γραμμή που ακολούθησε από την αρχή της ΠΕΚ πως χρήματα θα βάλει στον Παναθηναϊκό μόνο μέσω ΑΜΚ ώστε να καταλήξουν στην ομάδα και όχι στην τσέπη κανενός. Ο Παύλος έλεγε τόσα χρόνια πως δεν μπορεί να αγοράσει κάτι που δεν πωλείται.

Για μένα αυτοί που θέλουν να ανεβάσουν την ομάδα του Παναθηναϊκού πρέπει είτε να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο είτε να ξεβρακώσουν τον Τζίγγερ όπως προσπαθεί να τους ξεβρακώσει και αυτός.

Δημοσ.
Αν ισχύει αυτό, έχουμε να δούμε διαιτητικές ομορφιές αύριο στον τελικό, για να αποδέιξει ο Παυλάρας ότι αυτός μπορεί και να πάρει και τους αναποφάσιστους με το μέρος του.

Ελα παραδεξου το πως εισαι ενας απο τους συγγραφεις του Lost να ερθω να σου ριξω ενα χέσιμο για αυτο που περασα 6 χρονια τωρα.

Δημοσ.

Η όλη συζήτηση που πάει να ξεκινήσει ο Ερωδιός θα είχε βάσει αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε την απαραίτητη αγωνιστική ικανότητα για να πατήσει τον οσφπ σε μια σειρά 5 αγώνων. Αυτό φυσικά δεν ισχύει.

Σωστά, γιατί οι διαφορές είναι χαοτικές και δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για φαλτσοσφυρήγματα, άσε που στην περίπτωση της δυναστείας του ΠΑΟ στο μπάσκετ, συμβαίνει το παράδοξο ο ισχυρός να μην ευνοείται... :confused:

Δημοσ.

ο παύλος είχε πει πως να αγοράσει αφού δεν πουλάει.

τώρα πουλάει.αγόρασε.επίσης θα παίξει τον ποιο σημαντικό ρόλο η στάση του.όλοι αυτόν περιμένουμε.

Δημοσ.
Η όλη συζήτηση που πάει να ξεκινήσει ο Ερωδιός θα είχε βάσει αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε την απαραίτητη αγωνιστική ικανότητα για να πατήσει τον οσφπ σε μια σειρά 5 αγώνων. Αυτό φυσικά δεν ισχύει.

Ο φετινός ΠΑΟ κατ' εμέ δεν την έχει.

Λες και ειναι βαλτός να σώσει τον Ολυμπιακό! Καλά το φαντάστηκα εγώ ότι μπορεί ναναι ο Τζιγγερ κρυφόγαβρος!

Τα ίδια λέμε κι εμείς μεταξύ μας. Με 2-3 κινήσεις φέτος θα σας είχε διαλύσει ο Κόκκαλης, αλλά δεν τις έκανε, οπότε παίζει να είναι κρυφοβάζελος.

Τις ίδιες αρλούμπες λέμε μου φαίνεται. :P

Ελα παραδεξου το πως εισαι ενας απο τους συγγραφεις του Lost να ερθω να σου ριξω ενα χέσιμο για αυτο που περασα 6 χρονια τωρα.

Καλά να πάθεις, να μάθεις να βλέπεις μλκίες 6 χρόνια τώρα. Φάγατε το γλυκανάλατο στο τέλος και ηρεμήσατε. Εγώ θα το δω το τελευταίο επεισόδιο πάντως για να δω για ποιό λόγο αποβλακωνόσασταν 6 χρόνια τώρα. :lol::P

Δημοσ.

Νάτοι οι κάλχες :lol: :lol:

Μέχρι όμως να φύγουν οι Σισσέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Νίνης και σία προλαβαίνουμε να σας κάνουμε πλάκα για τα επόμενα 2 χρόνια. Ειδικά σε εσάς.

Πέρα από την πλάκα, από την στιγμή που ο κόσμος είναι ήδη στην τσίτα δύσκολα θα δυσαρεστηθεί.

Δημοσ.
Κατι μου λεει πως γυρνατε σε Τζιγγερικες εποχες ... :lol::lol::lol:

περισσοτερες πιθανοτητες εχει το ΚΚΕ για αυτοδυναμια.

Δημοσ.
περισσοτερες πιθανοτητες εχει το ΚΚΕ για αυτοδυναμια.

Παντως ολο αυτο το σηριαλ εχει πολυ ενδιαφερον ..

Να δουμε που θα φτασουν οι πολυμετοχικοι τελικα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...