antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καλα, μαργαρίτα, εισαι μεγαλύτερη παραπληροφόρηση και απο την ντέρμπυ! Βγενό, αν εχεις τα απιδια, πρέεπει να βγεις μπροστα τωρα... Δεν επιτρέπεται να γυρίσουμε στον ρανταπλάν.....
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καλα, μαργαρίτα, εισαι μεγαλύτερη παραπληροφόρηση και απο την ντέρμπυ!Βγενό, αν εχεις τα απιδια, πρέεπει να βγεις μπροστα τωρα... Δεν επιτρέπεται να γυρίσουμε στον ρανταπλάν..... Δεν πρόκειτε ποτέ να αγοράσει ο Βγενόπουλος. Το έχει πει πολλές φορές. Αύξηση κεφαλαίου θέλει. Ο Τζίγκερ πρότεινε κάτι που ήξερε ότι δεν θα γίνει δεκτό, και ο Βγενόπουλος αντιπρότεινε κάτι που ήξερε ότι ο Τζίγκερ δεν θα δεχτεί. Γι' αυτό λέω ότι πάει προς διάλυση ο πολυμετοχικός.
johnnyestia Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δυστυχώς δεν είπε αυτό... Αντιπρόταση κάνει. Δεν ζητά να αγοράσει. :-( Καλά, υπάρχει και το ενδεχόμενο να πει ο Βγενό "βάζω 30 εκ" και να αντιπροτείνει ο Τζίγγερ πως θα βάλει 5*30=150εκ για να διατηρηθούν τα ποσοστά ως έχουν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Τελικά ο Βγενό έρχεται στα λόγια του Θανάση και λέει βάζω χοντρά λεφτά για να απογειωθεί η ομάδα. Άσχετα αν μπλοφάρει ή όχι θα έχει τον κόσμο μαζί του, και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Chris_85 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Κατα τα αλλα δεν ειχατε παρομοια προβληματα με μας.. Ευχαριστουμε για τη διασκεδαση.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλά, υπάρχει και το ενδεχόμενο να πει ο Βγενό "βάζω 30 εκ" και να αντιπροτείνει ο Τζίγγερ πως θα βάλει 5*30=150εκ για να διατηρηθούν τα ποσοστά ως έχουν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Τελικά ο Βγενό έρχεται στα λόγια του Θανάση και λέει βάζω χοντρά λεφτά για να απογειωθεί η ομάδα. Άσχετα αν μπλοφάρει ή όχι θα έχει τον κόσμο μαζί του, και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο. Δεν νομίζω να είναι έτσι. Είναι ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Βλαξ λέει πουλάω. Πράγμα που σημαίνει ότι μου δώσετε (60 εκατομμύρια για το 57 % που έχει. Υπάρχει τιμολόγηση. Δεν μπορεί να ζητήσει όσα θέλει αυτή την φορά) μένουν σε εμένα. Άρα αν ο Βγενό (κοντοί) δώσει στην Οικογένεια 60 μύρια γίνονται αφεντικά. Ο Βγενό λέει το άλλο. Να δώσω πολλά λεφτά αλλά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Που σημαίνει πως η Οικογένεια δεν θα βάλει τίποτε στην τσέπη και θα μείνουν στην ομάδα όλα. Ο Τζίγκερ όπως είναι τώρα δεν μπορεί να πάρει καμιά απόφαση για την ομάδα. Μόνο να μπλοκάρει μπορεί. Για να πάρει αποφάσεις θα πρέπει κάποιος εκ των Βγενό, Πατέρα, Κοντών να πάει στο μέρος του. Οψόμεθα. ---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:06 ---------- Κατα τα αλλα δεν ειχατε παρομοια προβληματα με μας.. Ευχαριστουμε για τη διασκεδαση. Καμία σχέση. Τα δικά μας είναι ποιο επικίνδυνα. Δεν κάνουμε καμιά πορεία όλοι μαζί... Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί; Δεν θα ήταν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για όλους;
Chris_85 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ο ρολος του Βγενοπουλου ειναι ο πιο υποπτος μεταξυ των α-μετοχων. ---------- Προσθήκη στις 14:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:09 ---------- Καμία σχέση. Τα δικά μας είναι ποιο επικίνδυνα. Δεν κάνουμε καμιά πορεία όλοι μαζί... Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί; Δεν θα ήταν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για όλους; Φιλε μου καλυτερα να κανουμε καμια πορεια για αλλα θεματα.. Πολυ πιο σημαντικα. Αν και δεν αποτελει κοινο μυστικο πως τα πραγματα στον αθλητισμο θα εκτραχυνθουν, μια που εκει πλεον θα βρισκουν διεξοδο οι νεο-πτωχοι που δημιουργει πλεον το κρατος καθημερινα.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ο ρολος του Βγενοπουλου ειναι ο πιο υποπτος μεταξυ των α-μετοχων. ---------- Προσθήκη στις 14:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:09 ---------- Φιλε μου καλυτερα να κανουμε καμια πορεια για αλλα θεματα.. Πολυ πιο σημαντικα. Μα δεν εννοούσα για τις ομάδες... Ποτέ σε τέτοιους καιρούς δεν θα κατέβαινα στους δρόμους για μια ομάδα. Το έχω ξαναπεί άλλωστε.
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τελείως λαϊκιστής ο Βγενόπουλος.Μόνο αυτό. Έχω την εντύπωση πως αν δεν του δώσει τσάμπα τον Παναθηναικό ο άλλος να τον χρεώσει άλλα 100 εκατομμύρια,θα αρχίσει τον χοντρό πόλεμο του χρόνου και θα το πάρει ο ΠΑΟΚ.
johnyboy Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καταλήγω ότι ο Παύλος πήγε με τον Τζίγγερ γιατί ήξερε πως θα πουλήσει.Θέλει την ΠΑΕ να την δώσει στον γιόκα του. αυτή κατά την γνώμη μου θα είναι η κατάληξη. εντιτ ας τον χρεώσει.αν πρόκειται να παίρνουμε πρωταθλήματα ας τον χρεώσει.έτσι και αλλιώς καμία ομάδα δεν τιμωρείτε.
antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ο κόσμος πήρε "χαμπάρι" αργά τι παίζεται την κυριακή... Δεν προλαβαίνει να ετοιμαστεί για μια μεγαλειώση παρουσία.... Παρολαυτα, ελπίζω να παρει ο ρανταπλάν το μήνυμα.... (νικο....ο βγενό αυτό που λέει, ειναι για το καλό της ομάδας...αν αυτα τα 60μυρια, πεσουν στην ομάδα, θα γίνουν παπάδες...και μια που Η ΤΡΥΠΑ των καρκίνων, ειναι περίπου 80+, ε , απλά θα κλείσει την τρύπα και θα αναλαβει υγιή εταιρεία)!
Erwdios Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καταλήγω ότι ο Παύλος πήγε με τον Τζίγγερ γιατί ήξερε πως θα πουλήσει.Θέλει την ΠΑΕ να την δώσει στον γιόκα του. αυτή κατά την γνώμη μου θα είναι η κατάληξη. Αν ισχύει αυτό, έχουμε να δούμε διαιτητικές ομορφιές αύριο στον τελικό, για να αποδέιξει ο Παυλάρας ότι αυτός μπορεί και να πάρει και τους αναποφάσιστους με το μέρος του. Α και btw, ο Τζίγγερ τους έπιασε ΟΛΟΥΣ μαλάκες. Respect στον φραγκοφονιά ραλίστα
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τα πραγματα πλεον ειναι παρα πολυ απλα και νομιζω σημερα ηταν η καλυτερη ημερα. Ειναι σαν το ζευγαρι που εχει προβληματα αλλα δεν μιλανε. Ε καλυτερα να γινει ενας σουπερ τσακωμος, να πεσουν οι μασκες, να ειπωθει οτι ειναι να ειπωθει να δουν αν θα χωρισουν ή θα ξαναρχισουν απο την αρχη Τα πραγματα εχουν ως εξης -Η πλευρα Βαρδινογιαννη λεει "Ή τρεχετε την ΠΑΕ οπως θελουμε εμεις ως 57% Ή ελατε να την αγορασετε να τρεξετε οπως θελετε εσεις" -Η πλευρα Βγενοπουλου λεει "Λεφτα για την ΠΑΕ δεν δινω γιατι θα ζητησετε 100Μ για τις μετοχες και μετα θα πρεπει να βαλω αλλα 90Μ για την ιδια την ομαδα. Αφου λετε οτι αγαπατε την ομαδα, δωστε την τσαμπα και δεσμευομαι να σας δωσω τα 100 που ζητατε αλλα θα μεινουν στην ΠΑΕ και οχι στις τσεπες σας" Ολοι εχουν δικιο και ολοι αδικο. Ο Βαρδινογιαννης εχει τα περισσοτερα αδικα και ειναι ηλιθιος και αντιΠαναθηναικος. ΑΛΛΑ ειναι αμαρτια μου αν δεν παραδεχτω πως το να ζητας απο εναν επιχειρηματια με 57% στην επιχειρηση να τρεξει η ομαδα οπως θελει το 43% ειναι τουλαχιστον μελο. Εγω σαν Δημητρης θα το εκανα, το ιδιο και ο Μενελαος ή ο Γιαννης. Ο Τζιγγερ ομως δεν το κανει. Και μπορει να του το ζηταμε δεν εχουμε ομως δικαιωμα να το απαιτουμε. Απο την αλλη ο Βγενοπουλος ειναι αληθεια οτι εβαλε 20 ζεστα, εβαλε το ονομα, εβαλε το οραμα και πιθανως εβαλε και πιεσεις στο παρασκηνιο για το νταμπλ αλλα δεν εχει βγει μπροστα οσο θελαμε. ΑΛΛΑ και αυτος εχει δικιο. Σου λεει ο Βγενοπουλος "Κυριε Τζιγγερ μου, επιχειρηματιας ειστε αλλα δεν πουλατε σπιτι, πουλατε ομαδα=ιδεα. Και δεν μιλαμε για 500χιλ αλλα για 200 μυρια. Οποτε τι μας λετε στην ουσια?οτι πατε για το κερδος. Οτι πατε να βγαλετε ΚΑΙ 100 μυρια ζεστα στην τσεπη απο τις μετοχες ΚΑΙ να αναλαβει ο επομενος τα 90 μυρια για να τρεξει η ομαδα. Αν αγαπατε την ομαδα οπως λετε γιατι δεν δινετε τις μετοχες τσαμπα και βαζω εγω τα 90Μ. Αλλα αυτα θα μεινουν στην ομαδα ετσι?Δεν θα πανε στην Μοτορ Οιλ για νεα μοναδα παραγωγης" ---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:30 ---------- Αν ισχύει αυτό, έχουμε να δούμε διαιτητικές ομορφιές αύριο στον τελικό, για να αποδέιξει ο Παυλάρας ότι αυτός μπορεί και να πάρει και τους αναποφάσιστους με το μέρος του. Α και btw, ο Τζίγγερ τους έπιασε ΟΛΟΥΣ μαλάκες. Respect στον φραγκοφονιά ραλίστα Ελα ρε μαλακα καισυ, αφορμη ψαχνεις. Ποσο καιρο εχεις να δεις ομορφιες? Για καθε κινητο του Μπατιστ εχω να σου πω ενα επιθετικο του χοντρου, για καθε φαουλ του Διαμαντιδη έχω να σου πω για βηματα του Παπαλουκα, για καθε τεχνικη στον Σαρας έχω να σου πω για τεχνικη στον Γιαννακη Μην φορτιζετε ο ενας τον αλλο χωρις λογο.
margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μα νομιζω οτι ειναι τελειως ουτοπικο και ας πουμε αδικο να βριζετε τον Βαρδ επειδη δε δινει τζαμπα τις μετοχες του. Πολλα η λιγα, τοσα χρονια η οιξογενεια του εχει βαλει χρημα. Ειναι δυνατον να τα παρατησει ετσι;
Erwdios Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ελα ρε μαλακα καισυ, αφορμη ψαχνεις. Ποσο καιρο εχεις να δεις ομορφιες? Για καθε κινητο του Μπατιστ εχω να σου πω ενα επιθετικο του χοντρου, για καθε φαουλ του Διαμαντιδη έχω να σου πω για βηματα του Παπαλουκα, για καθε τεχνικη στον Σαρας έχω να σου πω για τεχνικη στον Γιαννακη Μην φορτιζετε ο ενας τον αλλο χωρις λογο. Ρε μλκα, εγώ δεν τα γράφω για να φορτίσω κάποιον, αλλά γ@μώ την τρέλα μου, βουίζει ο τόπος. Σκέψου να χάσει κανένα πρωτάθλημα από τον Γιαννάκη ο Παύλος, τί μουρμούρες θα έχει στην ΚΑΕ. Που να πάει μετά να αγοράσει την ΠΑΕ και με τις μλκίες που έχει πει ο γιος του? (αν και θα μου επιτρέψεις να είμαι επιφυλακτικός ως το ποιος τις είπε.) BTW αυτό ακριβώς που έκανε ο Τζίγγερ στους υπόλοιπους, θέλει να αποφύγει ο Μαρινάκης, γι' αυτό δεν μπαίνει στην ΠΑΕ με όρους ΣωκοΤζιγγερικούς.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 @μαργαριτα Ναι, πολλα λεφτα εβγαλε. Το 96 στους 4 και πουλαει Δωνη και ΓΧ, μετα ΤΛ στους 8 και στους 16 με 2 ομιλους(αρα περισσοτερα εσοδα) με Καραγκουνη-Μπασινα-Γκουμα του 1Μ δραχμων και με Ζουταουτας-Μαριτς-Αντριτς. Δουλευομαστε?Η οικογενεια Βαρδινογιαννη ειδικα αποταν φτιαχτηκε το ΤΛ, τοτε με Ερυθρο Αστερα και Σαμπντορια που παιζαμε και δωθε, εχει βγαλει λεφτα απο τον Παναθηναικο. Ουτε καν γηπεδο δεν εφτιαξε. Ψιχουλα μεν αλλα εβγαλε, δεν θα μας βγουνε οι Βαρδινογιανναιοι οικονομικα θιγμενοι. Χανανε 5Μ την μια χρονια, κερδιζαν την αλλη 6 κ.ο.κ. @@ ζημια ειχαν οικονομικα @Ερωδιος. Ρε αγορι, οτι και να υποψιαζεσαι, μπαστα. Αν σας σφαξει αυριο βγες και πες "Το εκανε ο Παυλος για να δειξει πυγμη". Αν το λες απο τωρα α. ειναι σαν να ψαχνεις απο τωρα δικαιολογια β. ειναι σαν να προσπαθησεις να μπριζωσεις κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.