Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Εάν κάποιος έχει διαφορετικά σχέδια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένειά μου αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, αντί να διαρρέει ουτοπιστικά σενάρια θέτοντας σε κίνδυνο την ενότητα και το κύρος του Παναθηναϊκού, τον καλώ δημόσια να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τάδε έφη ο Τζίγγερ μόλις πριν λίγο. Το σκληρό πόκερ τελείωσε και τώρα θα ανοίξουν τα χαρτιά. Για να δούμε.

---------- Προσθήκη στις 10:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:05 ----------

Καλά ρε, ΠΟΥΛΑΕΙ ο τζίγγερ και δεν κουνιέται φύλλο εδώ μέσα? :shifty::shifty:

Το θέμα είναι πως τώρα πρέπει να βγουν μπροστά οι άλλοι για να αγοράσουν.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τάδε έφη ο Τζίγγερ μόλις πριν λίγο. Το σκληρό πόκερ τελείωσε και τώρα θα ανοίξουν τα χαρτιά. Για να δούμε.

---------- Προσθήκη στις 10:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:05 ----------

Καλά ρε, ΠΟΥΛΑΕΙ ο τζίγγερ και δεν κουνιέται φύλλο εδώ μέσα? :shifty::shifty:

Το θέμα είναι πως τώρα πρέπει να βγουν μπροστά οι άλλοι για να αγοράσουν.

Δεν πουλάει ο Τζίγκερ. Ρωτάει αν θα ήθελε κανείς να αγοράσει αλλιώς να το βουλώσει.

Δημοσ.
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ο ταριφας !!!! Απλά θέλει να βγάλει στη σέντρα τους αλλους !!!

Για εμένα καλά κάνει.Ή θα το διαλύσουν τώρα, ή θα βρεθεί κάποιος να πει τα χώνω εγώ (αδύνατον να γίνει πράξη σε 3 μέρες, αλλά μπορεί να βγει και να πει τα έχω στην συνέλευση), ή θα σταματήσουν να κάνουν σαν τα κοκόρια.

Αν δεν ήταν ο Τζίγκερ, θα έλεγα μπράβο. Συμφωνώ με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Δημοσ.
Για εμένα καλά κάνει.Ή θα το διαλύσουν τώρα, ή θα βρεθεί κάποιος να πει τα χώνω εγώ (αδύνατον να γίνει πράξη σε 3 μέρες, αλλά μπορεί να βγει και να πει τα έχω στην συνέλευση), ή θα σταματήσουν να κάνουν σαν τα κοκόρια.

Αν δεν ήταν ο Τζίγκερ, θα έλεγα μπράβο. Συμφωνώ με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Σοβαρά μιλάς? Δηλαδή τι κατάλαβες εαύ ότι έχει αγαθές προθέσεις ο Τζίγγερ?

Τι μας λέει δηλαδή σαν κεντρική ιδέα? Ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι?Το αυτονόητο δηλαδη?Από την άλλη αυτο που βγαίνει από όλο αυτό το κατεβατό είναι ότι εκφοβίζει τους άλλους να το βουλώσουν γιατί τελικά αυτός θα αποφασίσει.Τον μόνο που δεν συμφερει να ακουγονται φωνες ειναι ο Τζιγγερ.

Απαιτουνται στο Δ.Σ 14 ψήφοι για να εχει καποια πλευρα την πλειοψηφια.Έχει λοιπον ο Τζιγγερ 12 δικες του, επισης εχει μια ο ερασιτεχνης και εχει και μια ο Παύλος.Άρα θα του περάσει του Τζιγγερ ότι και να γινει.Και δεν σε προβληματιζει γιατι να λεει οτι πουλάει ξαφνικά τώρα? Είναι απο τα γνωστα κυκλοτικα κολπα των Βαρδινογιάννηδων.Άκουσε κανείς τόσο καιρο τον Τζιγγερ να πουλάει?

Κύριοι αγαπητοί μου, αυτή η οικογενεια ειναι αδιορθωτη.Πήρε πρωτάθλημα το 2004 και διάλυσε το σχημα αμεσως μετά πάει και ο Σουμ.Τα ίδια θα κανει και τώρα.

Ακούγεται ότι θα διώξει και τον Νιόπλια! Λέτε να ξαναφέρει τον Μπάκε? Ή μήπως τον Τεσέιρο?Αλλά έχουν γνωση οι φύλακες.Οι οπαδοί δεν χαμπαριάζουν όμως και θα μαζευτούν πάλι.

Και όπως καθε συνεπής με τον εαυτό του δικτατορας τρεμει την οργη του λαου έτσι θα γινει και τωρα.Από εκει που το κανει πλακα οτι πουλαει, τελικα θα αναγκαστει να το κανει στ' αληθεια.Αν οχι τωρα, αυτο μπορει να γινει σε λίγα χρονια.

Δημοσ.

Πολυμετοχικός μάλλον τέρμα.

Έβγαλε ανακοίνωση και ο Βγενόπουλος.

"Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Οι κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσω πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.

Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη".

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω...γιατι ο Βγενο και ο Πατερας δε βαζουν λεφτα να αγορασουν την ομαδα??

Εδω ο θανασης βγηκε κι ειπε οτι ουτε ευρω δεν εχει βαλει ο Βγενο κι εσεις ακομα βριζετε τον Βαρδ

Δημοσ.

Με λίγα λόγια, ο Βγενό σου λέει πως εγώ βάζω φράγκα χοντρά στην ομάδα εδώ και τώρα. Ή το δέχεσαι με αποτέλεσμα να μειώσεις το ποσοστό σου ή συνεχίζεις μόνος σου.

Ο κύβος ερρίφθη, ιδού η Ρόδος, ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε :lol:

Δημοσ.
Δεν καταλαβαινω...γιατι ο Βγενο και ο Πατερας δε βαζουν λεφτα να αγορασουν την ομαδα??

Εδω ο θανασης βγηκε κι ειπε οτι ουτε ευρω δεν εχει βαλει ο Βγενο κι εσεις ακομα βριζετε τον Βαρδ

Εσύ ποιόν θέλεις γιά πρόεδρο τού Παναθηναϊκού?:-)

Δημοσ.

Στον ερασιτέχνη αναφερόταν Μαργαρίτα που εκεί παίζουν άλλα κόλπα. Στην ΠΑΕ ο Βγενό έχωσε καμιά 15 εκατομμύρια, πιο πολλά και απο τους Γιαννακόπουλους. Ας μην μπλέκουμε την συζήτηση τώρα.

Δημοσ.
Με λίγα λόγια, ο Βγενό σου λέει πως εγώ βάζω φράγκα χοντρά στην ομάδα εδώ και τώρα. Ή το δέχεσαι με αποτέλεσμα να μειώσεις το ποσοστό σου ή συνεχίζεις μόνος σου.

Ο κύβος ερρίφθη, ιδού η Ρόδος, ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε :lol:

Δυστυχώς δεν είπε αυτό...

Αντιπρόταση κάνει. Δεν ζητά να αγοράσει. :-( :-( :-(

Δημοσ.

ο Θανάσης αναφέρθηκε σε λεφτά που είχε υποσχεθεί και δεν έβαλε ο Βγενόπουλος στον ερασιτέχνη. όποιοι έγραψαν τα άρθρα παρέλειψαν να το αναφέρουν. ο Βγενόπουλος στην Α.Μ.Κ. έβαλε κανονικότατα 20 βαριά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...