Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μιά αποκλίνουσα συμπεριφορά από τα συνήθη.

Κάθε Πέμπτη βράδυ έχω μιά τάση να θέλω να εκνευριστώ.Να βγώ από τα ρούχα μου.

Ανοίγω λοιπόν το ράδιο κατά τα μεσάνυχτα γιά να ακούσω τον Γκότζο!

Με αυτό το υφάκι του εκδότη εφημερίδας με 2000 φύλλα πωλήσεις, να ακούω να παίρνουν τα στημένα τηλεφωνήματα και σχεδόν να μυριζω τον καπνό απο τα συνεχή ανάμματα τσιγάρων του Γκότζου.Να προσπαθεί να πείσει ότι το γάλα είναι μαύρο.Και να κάνει αναφορές σε ανοίγματα δεκάδων εκατομμυρίων λες και αυτά τα ελλείμματα δημιουργήθηκαν από τις άστοχες μεταγραφές του Μελίσση και του Χριστοδουλόπουλου! Να προσπαθεί να απαξιώνει διαρκώς τον Πατέρα.

Και κάπου κάπου να λέει και κανένα καλό λόγο ότι εκεί που υπερτερεί του Τζίγγερ ο Πατέρας είναι στον τσαμπουκά.

Και αυτή η Κάτια ρε παιδιά?Η περιβόητη κυρία Κάτια?Δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει?Είμαι βέβαιος ότι δουλεύει στην Μότορ 'Οιλ. Ας βρεθεί ένας χριστιανός να της πετάξει ένα γ..... μπας και ηρεμήσει! Ωραία ρίμα έφτειαξα!

Από την άλλη τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης είναι εμετικά και καταστρέφουν την όποια ενότητα γιά την οποία κόπτονται οι Γιαννακόπουλοι.Ο Παύλος όμως έχει βαρύτατη ευθύνη γιατί δεν τραβά το αυτί τού κανακάρη του.

Ο Παύλος έχει πάθει κάποιου είδους στέρηση γιατί τη είχε δεί... Θεός και ο μοναδικός υπερασπιστής των Παναθηναϊκών δικαίων.Νάξερε πόσες χιλιάδες πράσινες καρδιές είναι πιό καθαρές από τις καρδιές των επιχειρηματιών! Να πιάσει να σβήσει το επίγραμμα που γράφει η εφημερίδα του στην πάνω μεριά που λέει ότι "ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του"! Ποιό λαό του αυτόν που δεν μπορεί να αφουγκραστεί?

Κάποιος είπε εδώ μέσα ότι αν αναλάβει πρόεδρος ο Παύλος, θα τον κάνουν γιό-γιό οι άλλοι πρόεδροι στην ΕΠΑΕ.Συμφωνώ απόλυτα, Δεν έχει το ανάστημα τού Πατέρα.Και δεν μιλάω γιά το σωματικό ύψος.Αλλά γιά τηυ σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα.Ας μείνει στο μπάσκετ όπου δεν έχει αντιπάλους.Δεν είναι το ίδιο με το ποδόσφαιρο.Εκεί θα φάει τα μούτρα του.

Προβλέπω θερμό το επόμενο διάστημα έτσι και πισωγυρίσει τη κατάσταση ο Τζίγγερ.

Τούςε πήρε όλη τη δόξα ο Νικόλας και δεν μπορούν να το ανεχτούν .Και βρήκαν τον τρόπο να τον εκθέσουν!Με ισολογισμούς(που δεν ξερω αν ειναι και στημενοι).Και για να το κανουν πιο εντυπωσιακο το νουμερο του ανοιγματος έβαλαν μεσα την επόμενη τριετία! Ούτε τα προσχήματα δεν μπορούν να κρσατήσουν.

Ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει όταν θα φύγει από τα σαγόνια του καρχαρία(των Βαρδινογιάννηδων). Οι οποίοι πήραν πολλά από την ομάδα σε σχέση με αυτά που έδωσαν.

Σε κάθε χρυσή ευκαιρία γιά εκτίναξη της ομάδας, αυτοί κάτι έβρισκαν για να φρενάρουν την πορεία αυτή.

Ακούω ότι οι οπαδοί ετοιμάζουν έντονη παρουσία κοντά στα κέντρα αποφάσεων.Γιά να δούμε τι θα προκύψει.

Τριάντα χιλιάδεςς κόσμος την άλλη φορά στρίμωξαν τον Τζ'ιγγερ.Τώρα που είδε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας δεν θα μπορέσει να κάνει μαλακίες.Προσωπικά πιστεύω ότι θα ενδώσει στις απαιτήσεις του κόσμου και τουλάχιστον δεν θα μας ξαναφέρει κανένα Φιλιππίδη!

Μπράβο στους μάγκες γιά το πανό που σηκωσαν στο κλειστο του ΟΑΚΑ χθες.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά έχω μιά αποκλίνουσα συμπεριφορά από τα συνήθη.

Κάθε Πέμπτη βράδυ έχω μιά τάση να θέλω να εκνευριστώ.Να βγώ από τα ρούχα μου.

Ανοίγω λοιπόν το ράδιο κατά τα μεσάνυχτα γιά να ακούσω τον Γκότζο!

Με αυτό το υφάκι του εκδότη εφημερίδας με 2000 φύλλα πωλήσεις, να ακούω να παίρνουν τα στημένα τηλεφωνήματα και σχεδόν να μυριζω τον καπνό απο τα συνεχή ανάμματα τσιγάρων του Γκότζου.Να προσπαθεί να πείσει ότι το γάλα είναι μαύρο.Και να κάνει αναφορές σε ανοίγματα δεκάδων εκατομμυρίων λες και αυτά τα ελλείμματα δημιουργήθηκαν από τις άστοχες μεταγραφές του Μελίσση και του Χριστοδουλόπουλου! Να προσπαθεί να απαξιώνει διαρκώς τον Πατέρα.

Και κάπου κάπου να λέει και κανένα καλό λόγο ότι εκεί που υπερτερεί του Τζίγγερ ο Πατέρας είναι στον τσαμπουκά.

Και αυτή η Κάτια ρε παιδιά?Η περιβόητη κυρία Κάτια?Δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει?Είμαι βέβαιος ότι δουλεύει στην Μότορ 'Οιλ. Ας βρεθεί ένας χριστιανός να της πετάξει ένα γ..... μπας και ηρεμήσει! Ωραία ρίμα έφτειαξα!

Από την άλλη τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης είναι εμετικά και καταστρέφουν την όποια ενότητα γιά την οποία κόπτονται οι Γιαννακόπουλοι.Ο Παύλος όμως έχει βαρύτατη ευθύνη γιατί δεν τραβά το αυτί τού κανακάρη του.

Ο Παύλος έχει πάθει κάποιου είδους στέρηση γιατί τη είχε δεί... Θεός και ο μοναδικός υπερασπιστής των Παναθηναϊκών δικαίων.Νάξερε πόσες χιλιάδες πράσινες καρδιές είναι πιό καθαρές από τις καρδιές των επιχειρηματιών! Να πιάσει να σβήσει το επίγραμμα που γράφει η εφημερίδα του στην πάνω μεριά που λέει ότι "ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του"! Ποιό λαό του αυτόν που δεν μπορεί να αφουγκραστεί?

Κάποιος είπε εδώ μέσα ότι αν αναλάβει πρόεδρος ο Παύλος, θα τον κάνουν γιό-γιό οι άλλοι πρόεδροι στην ΕΠΑΕ.Συμφωνώ απόλυτα, Δεν έχει το ανάστημα τού Πατέρα.Και δεν μιλάω γιά το σωματικό ύψος.Αλλά γιά τηυ σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα.Ας μείνει στο μπάσκετ όπου δεν έχει αντιπάλους.Δεν είναι το ίδιο με το ποδόσφαιρο.Εκεί θα φάει τα μούτρα του.

Προβλέπω θερμό το επόμενο διάστημα έτσι και πισωγυρίσει τη κατάσταση ο Τζίγγερ.

Τούςε πήρε όλη τη δόξα ο Νικόλας και δεν μπορούν να το ανεχτούν .Και βρήκαν τον τρόπο να τον εκθέσουν!Με ισολογισμούς(που δεν ξερω αν ειναι και στημενοι).Και για να το κανουν πιο εντυπωσιακο το νουμερο του ανοιγματος έβαλαν μεσα την επόμενη τριετία! Ούτε τα προσχήματα δεν μπορούν να κρσατήσουν.

Ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει όταν θα φύγει από τα σαγόνια του καρχαρία(των Βαρδινογιάννηδων). Οι οποίοι πήραν πολλά από την ομάδα σε σχέση με αυτά που έδωσαν.

Σε κάθε χρυσή ευκαιρία γιά εκτίναξη της ομάδας, αυτοί κάτι έβρισκαν για να φρενάρουν την πορεία αυτή.

Ακούω ότι οι οπαδοί ετοιμάζουν έντονη παρουσία κοντά στα κέντρα αποφάσεων.Γιά να δούμε τι θα προκύψει.

Τριάντα χιλιάδεςς κόσμος την άλλη φορά στρίμωξαν τον Τζ'ιγγερ.Τώρα που είδε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας δεν θα μπορέσει να κάνει μαλακίες.Προσωπικά πιστεύω ότι θα ενδώσει στις απαιτήσεις του κόσμου και τουλάχιστον δεν θα μας ξαναφέρει κανένα Φιλιππίδη!

Μπράβο στους μάγκες γιά το πανό που σηκωσαν στο κλειστο του ΟΑΚΑ χθες.

Μπράβο ρε συ geovard, ωραίο πόστ.

Δημοσ.

αν μπει ο Παύλος ή συγγενικό του πρόσωπο θα γίνει χαμός.δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.ο Παύλος θα χάσει όλα αυτά που κέρδισε σε 30 χρόνια.όποιος συμμαχεί με τζίγκερ είναι εχθρός.

ο Παύλος την είδε κάπως.σου λέει εγώ τόσα χρόνια παλεύω και θα μου πάρει την δόξα κάποιος Πατέρας?θέλω και εγώ πρόεδρος.ναι ρε Πάυλο θες και εσύ.Αλλά πάρτην στα ίσια την θέση.πες θέλω και εγώ να πουλήσω μούρη.θέλω και εγώ πρόεδρος.όχι στην πουστιά και στην λαμογιά με δήθεν τρύπες και παπαριές και συμμαχίες με το σόι.

Αν ο Βγενόπουλος κάνει πρόταση για να πάρει την ΠΑΕ θα την πάρει για πλάκα την συγκεκριμένη στιγμή γιατί αντι για 30.000 θα μαζευτούνε 100.000 την Παρασκευή.

το να μείνει ο Πατέρας στην προεδρία είναι το ποιο κυριλέ και να είμαστε όλοι μια χαρά αλλά δεν πρόκειται.δεν υπάρχει αυτή η λύση.

Δημοσ.

Αν ο Παύλος τόσο καιρό συνέπλεε με τον Πατέρα αντί να του σκάβει τον λάκκο και έφταναν στο σημείο να του δώσει ο Πατέρας το δαχτυλίδι, τότε θα πετάγαμε την σκούφια μας τώρα από χαρά.

Αλλά όχι έτσι ρε Παύλο. Εσύ μας έμαθες να τα βλέπουμε τα πράγματα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ.

Έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να πιστεύω πως ο Παύλος τόσο καιρό παίζει στο πλευρό του Τζίγγερ για να τον πουλήσει στο τέλος και να ζήσουμε μια Παναθηναϊκή καύλα, αλλά δυστυχώς αυτά είναι όνειρα καλοκαιρινής νυκτός :-(

Την Παρασκευή θα πάω μόλις μπορέσω. Εύχομαι να είμαστε πολλοί.

Δημοσ.
Ρε Geovard, εσύ δε μας εκθείαζες προχθές τη στάση Βαρδηνογιάννη;

Άστον βρε συ ήσυχο τώρα που είδε την αλήθεια κατάματα :P

Πέρα από την πλάκα, όλο το ζουμί είναι αυτή η φράση:

Να τραβάς τα μαλλιά σου, πραγματικά.

Δημοσ.

Μ'αυτα και μ'αυτα πανε να μας βγαλουνε ξινο το φετινο νταμπλ. Μα να μη μπορουν να μας δωσουν μια φορα για 1 χρονο εστω, την αισθηση οτι υπαρχει ισοροπια ηρεμια και ΥΓΕΙΑ εκει μεσα.

Δημοσ.

Πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου?

Δημοσ.
Μ'αυτα και μ'αυτα πανε να μας βγαλουνε ξινο το φετινο νταμπλ. Μα να μη μπορουν να μας δωσουν μια φορα για 1 χρονο εστω, την αισθηση οτι υπαρχει ισοροπια ηρεμια και ΥΓΕΙΑ εκει μεσα.

Στα τελευταία δύο χρόνια επί πολύ καιρό κατάφερναν να έχουν την ομάδα στην μπούκα του κόσμου:

Στην αρχή έκρυβαν την διαιτητική κλοπή και μας έλεγαν για το παλτό τον Ζιλμπέρτο και τον καημένο τον Ιβανσιτς που του σπάνε τα νεύρα και δεν τον αφήνουν να παίξει.

Μετά μας έλεγαν για την χαμένη κολόνα της άμυνας τον Μέλμπεργκ που χάθηκε και πως ο Σισσέ είναι σαπιοπόδης και ακριβός.

Ύστερα και παρά το σερί νικών στην Ελλάδα προσπαθούσαν να μας πείσουν πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μπάλα και πως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ...Άρης και από ένα σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ.

Και επειδή η ομάδα τελικά βούλωσε όλους τους αμφισβητίες και πήρε το ντάμπλ άρχισαν να στέλνουν λάσπη στοχευμένα στον Πατέρα και στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ανακαλύπτουν οικονομικές τρύπες που θα γίνουν μπας και φοβηθεί ο κόσμος και κάτσει στα αυγά του.

Να ποιοι θέλουν να κάνουν κουμάντο στον Παναθηναϊκό:

prasiniderti.gif

Δημοσ.
Στα τελευταία δύο χρόνια επί πολύ καιρό κατάφερναν να έχουν την ομάδα στην μπούκα του κόσμου:

Στην αρχή έκρυβαν την διαιτητική κλοπή και μας έλεγαν για το παλτό τον Ζιλμπέρτο και τον καημένο τον Ιβανσιτς που του σπάνε τα νεύρα και δεν τον αφήνουν να παίξει.

Μετά μας έλεγαν για την χαμένη κολόνα της άμυνας τον Μέλμπεργκ που χάθηκε και πως ο Σισσέ είναι σαπιοπόδης και ακριβός.

Ύστερα και παρά το σερί νικών στην Ελλάδα προσπαθούσαν να μας πείσουν πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μπάλα και πως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ...Άρης και από ένα σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ.

Και επειδή η ομάδα τελικά βούλωσε όλους τους αμφισβητίες και πήρε το ντάμπλ άρχισαν να στέλνουν λάσπη στοχευμένα στον Πατέρα και στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ανακαλύπτουν οικονομικές τρύπες που θα γίνουν μπας και φοβηθεί ο κόσμος και κάτσει στα αυγά του.

Να ποιοι θέλουν να κάνουν κουμάντο στον Παναθηναϊκό:

prasiniderti.gif

To θεμα ειναι πως ολα αυτα δεν προερχονται απο τυχαιους, αλλα απο ατομα που κανουν κουμαντο στην ΠΑΕ. Αν τα γραφανε απλως οι δημοσιογραφοι, δεν θα μου καιγοταν καρφακι. Το ζητημα ειναι οτι υπαρχουν σοβαρα εσωτερικα προβληματα μεταξυ των διοικουντων, και αντι με το νταμπλ να φορτσαρουν καθονται και κακομοιριαζουν και δεν αφηνουν ουτε τον κοσμο τους να ξενοιασει και να το χαρει λιγο.

Δημοσ.

συμφωνώ κι επαυξάνω!

φίλε Geovard εξήγησέ μας λίγο την μεταστροφή των απόψεών σου...

φιλικά

Δημοσ.
συμφωνώ κι επαυξάνω!

φίλε Geovard εξήγησέ μας λίγο την μεταστροφή των απόψεών σου...

φιλικά

Πήρα φακελάκι από τον Πατέρα!;)

Μα τι μαμακίες λέτε ρε μάγκες?Διαβάζετε καθόλου κανένα μήνυμα ή μυρίζεστε τα νύχια σας?

Εγώ αυτό που είπα ήταν με τη μορφή ερωτήματος- ελπίδας μπάς και φώτισαε ο Θεός τον Τζίγγερ να αλλάξει.

Έκανα λοιπόν τη ρητορική ερώτηση:

Θεραπεύτηκε άραγε ο καρκίνος?

Αυτά και εις άλλα με υγεία.

Πάντα ήμουν φανατικός εχθρός τού Τζίγγερ.Είχα μιά μικρή συμπάθεια στιον Καπετάνιο μέχρι που διάβασα ότι τα έσοδα από τη πορεία τότε με τον Άγιαξ τα έκανε γούνες και κοσμήματα στην Αγάπη τη γυναίκα του.

Μόνο ο Πατέρας μπορεί να συνεχίσει το σερί και να κανει τον κοσμο του ΠΑΟ να ονειρεύεται μεγαλεία.Κανείς άλλος.Ούτε ο Θανάσης τον οποίο προορίζουν μάλλον γιά πρόεδρο.

Σήμερα άκουσα και ενα αλλο ονομα που παίζει γιά πρόεδρος.Είναι ο πρόεδρος των Ελλήνων εφοπλιστών Βενιάνης ή καπως έτσι νομίζω λέγεται.Έχει ακούσει κανείς κάτι?

Και στον Καναδά Πατέρα θέλουν.

http://www.sport24.gr/html/ent/295/ent.363295.asp?tp=pu&iInd=1

Δημοσ.

αυτός ο Βενιάνης νομίζω είναι από το περιβάλλον βγενόπουλου πατέρα.χωρίς να είμαι σίγουρος.

πολύ αργεί ο Βγενόπουλος να πάρει θέση.

Δημοσ.

ολα τα ωραία βγαίνουν στην φόρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Η έκθεση της Deloitte

μετά τν κάνει ο Πατέρας με ελαφρά....

«Αποκαλύψεις» για προσπάθεια «πράσινης» δωροδοκίας έκανε ο Φιλ Ντον, ο διαιτητής του τελικού του Champions League της Αθήνας, το 1994.

και οι πρεσβευτές fair play έφαγαν και ξυλο στο φιλικό με την μπενφικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...