Dropsreef Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ακυρο με προλαβε ο chris για δευτερολεπτα P.s Ομαδες λαϊκής βασης και να πανε να μαμηθουν ολοι
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ξαναλεω, ειναι ωραια να κοιταμε τα προβληματα του μονιμου πρωταθλητη, αλλα οσο δεν εχετε ξεμπλεξει με το ιδιοκτησιακο και λαλουν 25 κοκκοροι στα διοικητικα σας, μην κανετε ονειρα για δυναστειες. Τελικά δεν ήταν το βλαμμένο πίσω από την επίθεση σε Πατέρα αλλά ο Παυλάρας. Πρώτη φορά βλέπω πατέρα να κρύβεται πίσω από το γιο του για να πετάξει τις ταβανοπροκές του. Του το χρωστούσε βέβαια του Πατέρα γιατί κι εκείνος με τη σειρά του είχε δώσει τα πρακτικά του ΔΣ στη δημοσιότητα, οπότε τώρα είναι πάτσι. xoxox
vlachaquito Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ελα βρε λινους, χαλαρωσε, δικιο εχουν... Η κατασταση ειναι μπαχαλο στον παο, και πρεπει να βρεθει λυση γιατι οι κοποι ολων θα πανε χαμενοι.. Φαντασου να μην ειχε κερδισει ο παο το πρωταθλημα, εκει θα ειχαν βγει με τα αυτοματα
johnnyestia Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Φαντασου να μην ειχε κερδισει ο παο το πρωταθλημα, εκει θα ειχαν βγει με τα αυτοματα Είχε πει ο Βγενό πως "Θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε" Η ομάδα επί δυο χρόνια δεχόταν τρικλοποδιές εκ των έσω αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να ανέβει επίπεδο και να φέρει τίτλους. Και τώρα το επιτυχημένο αυτό μοντέλο διοίκησης πάει να φαγωθεί με τον πιο βρώμικο τρόπο. Κούνια που τους κούναγε.
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πήραν τα πάνω τους ορισμένοι.Ξεθάρεψαν. 1.O καθενας ειναι ελευθερος να postαρει οπου θελει 2.Το ιδιο ακριως γιεται και στην απεναντι πλευρα του forum 3.Δεν βρισκω εγω προσωπικα κατι το μεπτο,κατι το οποιο προκαλει κατι το οποιο δεν ευσταθει.Εκτος αν σε πειραξε που το postαραν οι απεναντι Και τώρα το επιτυχημένο αυτό μοντέλο διοίκησης πάει να φαγωθεί με τον πιο βρώμικο τρόπο. Κούνια που τους κούναγε. Επιτυχημένο κατα το ημισυ ναι(οταν λεω κατα το ημισυ εννοω 1/2).Σιγουρα ομως απολυτως επιτυχημενο σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια Υγιες μοντέλο ομως οχι!Και οπως εγραψα και πιο πανω το πιο υγιες μοντελο ειναι ειναι ομαδες λαικης βασης
Linus_21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 1.O καθενας ειναι ελευθερος να postαρει οπου θελει2.Το ιδιο ακριως γιεται και στην απεναντι πλευρα του forum 3.Δεν βρισκω εγω προσωπικα κατι το μεπτο,κατι το οποιο προκαλει κατι το οποιο δεν ευσταθει.Εκτος αν σε πειραξε που το postαραν οι απεναντι Τους ξέρω τους κανόνες μην ανησυχείς. Εγώ για το καλό σας το είπα. Να μην παίρνετε ξαφνικά ελπίδες,από τα λογιστικά και τους φόρους..
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τους ξέρω τους κανόνες μην ανησυχείς.Εγώ για το καλό σας το είπα. Να μην παίρνετε ξαφνικά ελπίδες,από τα λογιστικά και τους φόρους.. Ποιο καλο μας ρε φιλε!Μπαλιτσα ειναι οκ αλλα δν πληρωνομαστε απο αυτο!Στα παπακια μου οι φοροι και τα λογιστικα για την καθε ΠΑΕ!Απλα ειναι μια αποδειξη οτι οπου λαλουν πολλοι κοκοροι ................!Δεν το βλεπεις και μονος σου οτι ομαδες λαικης βασης αποπνεουν περισσοτερη υγεια απο το να υπαρχουν ΠΑΕ που εξυπηρετουν προσωπικα συμφέροντα??
Erwdios Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εγώ για το καλό σας το είπα. Να μην παίρνετε ξαφνικά ελπίδες,από τα λογιστικά και τους φόρους.. Πήραν 2 κούπες μετά από 6 χρόνια ανομβρίας και λένε σε εμάς να μην παίρνουμε ελπίδες.
Linus_21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δεν είναι οι 2 κούπες το θέμα... Άλλα πράγματα τρέμετε.
kirileman Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πήραν 2 κούπες μετά από 6 χρόνια ανομβρίας και λένε σε εμάς να μην παίρνουμε ελπίδες. Για το καλό σου στα λέει αλλά δεν ακούς γμτ! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Erwdios Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Για το καλό σου στα λέει αλλά δεν ακούς γμτ! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app [ame]http://www.youtube.com/watch?v=J317DUqkYVU[/ame]
johnnyestia Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τα διοικητικά και στις δύο ομάδες είναι σε τέτοια φάση που δυστυχώς δεν είναι ώρα για εκατέρωθεν καζούρες. Νομίζω πως στην παρούσα φάση είναι καλύτερα να κρατήσουμε τα τοπικ καθαρά από τις άσκοπες αψιμαχίες που ...αγαπάμε και να κάνουμε ένα διάλογο πάνω στις εξελίξεις που αφορούν τις ομάδες μας για να ενημερώνονται και όλοι όσοι διαβάζουν αυτά τα οπαδικά θρέντ (και είναι πολλοί).
wizzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 @dropsreef: τι είναι οι ομάδες λαϊκής βάσης (με ένα παράδειγμα);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.