KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Με την τρίτη επολογή παίζει να βρεθεί κανένας να του ανατινάξει την Motor Oil... Έτσι όπως έχει παιχτεί το παιχνίδι, ούτε και η δεύτερη θα ικανοποιήσει πολλούς...
mokas1234567 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Eγω ενα εχω να πω....Χρειαζομαστε καποιον να αγαπαει πραγματικα την ομαδα,και οι Γιαννακοπουλοι το εχουν αποδειξει πολλες φορες
johnyboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 πρέπει να περάσουν οι ομάδες στον κόσμο.τέλος.και δεν εννοώ τους μπαχαλάκιδες.αυτοί ούτε 100 δεν είναι. οι ομάδες ανήκουν στον κόσμο και όχι στον εκάστοτε λεφτά.
firewalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει δεύτερη και τρίτη λύση. Μία είναι η λύση. Ο Πατέρας. Ο Παύλος καλά θα κάνει να κάτσει στο μπάσκετ και να λύσει μερικά οικογενειακά του θέματα. Άλλωστε σαν πρόεδρο πιστεύω ότι οι υπόλοιποι πρόεδροι θα του κάναν πλάκα.
johnnyestia Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αν γίνει το 2ο τότε ο Παύλος θα φάει κράξιμο που δεν έχει φάει ποτέ. Καλώς ή κακώς ο Παύλος ήταν αυτός που θύμισε στην νέα γενιά πως ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα. Κανείς δεν θα δεχθεί να αλλάξει ένα υπερ-πετυχημένο σχήμα διοίκησης, ακόμα και αν ο επόμενος είναι ο ίδιος ο Παύλος με ένα καράβι λεφτά, ειδικά από την στιγμή που τόσο καιρό πέταγε λάσπη στον Πατέρα. Ο μόνος που τοποθετήθηκε σωστά ήταν ο Θανάσης και στα δύο σκέλη που καίνε την ΠΑΕ: 1. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, οπότε επιβάλλεται να μείνει ο Πατέρας. 2. Πρέπει να τα χώσουν όλοι χοντρά να γιγαντωθεί η ομάδα τώρα που είναι ευκαιρία.
john1987 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Παντως με τους αντιπαλους σε μεγαλη παρακμη αντι να αδραξουμε την ευκαιρια και να αλλαξουμε επιπεδο,παμε παλι στα ιδια.Μου θυμιζει τον ΠΑΟ και αγωνιστικα,οταν ο αντιπαλος ειναι σε δυσκολη θεση,δεν τον σκοτωνει. Προφανως το θεμα με τα χρεη της ΠΑΕ δεν ξερω ποσο απλο μπορει να ειναι,γιατι δεν ξερω απο οικονομικα.Ωστοσο,με μπατζετ για μεταγγραφες 2-5 εκ απλη συντηρηση κανουμε,οποτε ισως χαθει η ευκαιρια για εκτοξευση. Σε καθε περιπτωση ο Πατερας ειναι μονοδρομος ετσι οπως το βλεπω εγω.Η αγαπη για την ομαδα δεν αρκει για να εισαι προεδρος. Και καλο ειναι να ειμαστε λιγο πιο ηπιοι στις συνομιλιες μεταξυ μας,εξαλλου ο καθενας την αποψη του εκφραζει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Eγω ενα εχω να πω....Χρειαζομαστε καποιον να αγαπαει πραγματικα την ομαδα,και οι Γιαννακοπουλοι το εχουν αποδειξει πολλες φορες Παντα ελεγα και συνεχιζω να το πιστευω οτι οι Γιαννακοπουλοι δεν πρεπει να ασχοληθουν με την μπαλα. Κι ετσι αυτη τη στιγμη στην ολη ανακατωσουρα στην ΠΑΕ, πρωταγωνιστης ειναι ενας Γιαννακοπουλος, ο υιος. Παραλληλα στο μπασκετικο τμημα βλεπω εφετος μια προχειροτητα να την πω? Απλα μετα απο πολλα ετη ειναι η πρωτη φορα που εχουν μεινει στον αερα συμβολαια προπονητη και παιχτων μεχρι και αυτην την εποχη. Συνηθως ολα αυτα οι Γιαννακοπουλοι φροντιζαν να τα ληγουν μεταξυ Γεναρη-Φλεβαρη. Σιγουρα κατι δε παει καλα διοικητικα στο μπασκετικο τμημα και θεωρω οτι φταιει η ρευστη κατασταση στην ΠΑΕ σε συνδυασμο με την ενασχοληση Γιανακοπουλεων με αυτην. Οπως και να το κανουμε, εκαστος στο ειδος του. Και οι Γιαννακοπουλοι καλα θα κανουν να παραμεινουν στο ειδος τους. Με τη μπαλα ας ασχοληθουν αλλοι.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Παντως με τους αντιπαλους σε μεγαλη παρακμη αντι να αδραξουμε την ευκαιρια και να αλλαξουμε επιπεδο,παμε παλι στα ιδια.Μου θυμιζει τον ΠΑΟ και αγωνιστικα,οταν ο αντιπαλος ειναι σε δυσκολη θεση,δεν τον σκοτωνει. Προφανως το θεμα με τα χρεη της ΠΑΕ δεν ξερω ποσο απλο μπορει να ειναι,γιατι δεν ξερω απο οικονομικα.Ωστοσο,με μπατζετ για μεταγγραφες 2-5 εκ απλη συντηρηση κανουμε,οποτε ισως χαθει η ευκαιρια για εκτοξευση. Σε καθε περιπτωση ο Πατερας ειναι μονοδρομος ετσι οπως το βλεπω εγω.Η αγαπη για την ομαδα δεν αρκει για να εισαι προεδρος. Και καλο ειναι να ειμαστε λιγο πιο ηπιοι στις συνομιλιες μεταξυ μας,εξαλλου ο καθενας την αποψη του εκφραζει. Δεν υπάρχουν χρέη. Δεν έχουμε πάρει δάνεια για να υπάρχουν χρέη. ΘΑ υπάρξει έλλειμα ΑΝ τις επόμενες χρονιές δεν έχουμε καθόλου έσοδα. Το μέγεθος αυτού εξαρτάται από από το πόσα τα είναι τα έσοδα. ---------- Προσθήκη στις 20:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:48 ---------- Παντα ελεγα και συνεχιζω να το πιστευω οτι οι Γιαννακοπουλοι δεν πρεπει να ασχοληθουν με την μπαλα.Κι ετσι αυτη τη στιγμη στην ολη ανακατωσουρα στην ΠΑΕ, πρωταγωνιστης ειναι ενας Γιαννακοπουλος, ο υιος. Παραλληλα στο μπασκετικο τμημα βλεπω εφετος μια προχειροτητα να την πω? Απλα μετα απο πολλα ετη ειναι η πρωτη φορα που εχουν μεινει στον αερα συμβολαια προπονητη και παιχτων μεχρι και αυτην την εποχη. Συνηθως ολα αυτα οι Γιαννακοπουλοι φροντιζαν να τα ληγουν μεταξυ Γεναρη-Φλεβαρη. Σιγουρα κατι δε παει καλα διοικητικα στο μπασκετικο τμημα και θεωρω οτι φταιει η ρευστη κατασταση στην ΠΑΕ σε συνδυασμο με την ενασχοληση Γιανακοπουλεων με αυτην. Οπως και να το κανουμε, εκαστος στο ειδος του. Και οι Γιαννακοπουλοι καλα θα κανουν να παραμεινουν στο ειδος τους. Με τη μπαλα ας ασχοληθουν αλλοι. Εγώ αντίθετα με εξαίρεση το συμβόλαιο του Διαμαντίδη, πάντα θυμάμαι όλα τα συμβόλαια να υπογράφονται καλοκαίρι. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια.
alexis333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μερικοι εδω δεν εχετε καταλαβει τι γινεται ... Δε μπορει απλα να τα χωνει καποιος και να γινονται μεταγραφες ... Απο το 2012 θα μπει νεα ταξη στα οικονομικα των Ευρωπαικων ομαδων ... Το λεγομενο Financial Fair Play .... Διαβαστε το λιγο .... Ειναι σημαντικο για ολες τις ομαδες της Ευρωπης .... Δε θα μπορει να μπαινει ο καθενας σε μια ομαδα και να χωνει χρημα και να κανει οτι γουσταρει ... Πανε αυτα .....
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Εφόσον μια ομάδα ΔΕΝ έχει χρέη, που είναι το πρόβλημα με το financial fair play;
alexis333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Εφόσον μια ομάδα ΔΕΝ έχει χρέη, που είναι το πρόβλημα με το financial fair play; Θα βρω ενα link να σου διαβασουμε ολοι να μορφωθουμε ... Εχω καταλαβει λιγα πραγματα αλλα οχι εντελως καλα ολα ... Δεν ειναι ευκολο .. Δεν ειμαι και λογιστης ... Πρεπει να εξοδα σου να ειναι σε συναρτηση με τα εσοδα σου ... Δλδ μπορεις να εχεις εξοδα καθε χρονο το 60% των εσοδων σου ... Και δε νομιζω να θεωρουνται εσοδα αυτα που χωνει ο εκαστωται προεδρος ... Αλλα τα εισητηρια , οι χορηγοι , τα τηλεοπτικα , οι πωλησεις κτλ ... Οπως καταλαβαινεις ειναι ενας περιορισμος αυτος .... Για τους Αραβες το καναν που μπαινουν και ριχνουν χρημα και κανουν οτι θελουν ... Τελος παντων .... Σιγα σιγα που θα το διαβαζουμε θα το μαθουμε και περισσοτερο ..
alexis333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ωραία, φανέλα Marfin Bank με 30 μύρια... :lol: Ωραιος ... Κλασικος Ελληνας ... Παντα θα βρισκει ενα παραθυρακι ...
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Για να καταλάβεις, μου πήρε ακριβώς 5 δεύτερα προβληματισμού...
alexis333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Για να καταλάβεις, μου πήρε ακριβώς 5 δεύτερα προβληματισμού... Ναι ενταξει δεν ειναι ολα απλα οπως τα σκεφτεσαι ... Η Μarfin θα κανει εξοδα 30εκ. για μια διαφημιση ...? Θα φαληρισει αν δηλωνει τοσα εξοδα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.