SlimData Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ......Αν φύγει οριστικά ο Πατέρας τότε αλλάζω ομάδα.Μπορείς επιτέλους να καταλάβεις μερικά πράγματα?Δεν διαβάζεις φαίνεται τα μηνύματά μου όπου έθετα ερωτηματικά του στυλ "Γιατρεύτηκε άραγε ο καρκίνος?.... .....Καθενας με τις αντοχες του.Και δεν ειπα οτι θα αλλαξω ομαδα.Ειπα ότι δεν θα ειμαι με καμία ομαδα σε συλλογικο επιπεδο...... Μήπως με γελούν τα αμυγδαλωτά μου μάτια????
geovard Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μήπως με γελούν τα αμυγδαλωτά μου μάτια???? Ναι φυσικα.Και ειμα μόνο Εθνικη Ελλαδας. Ίσως δεν το διατυπωσα σωστα. Δεν χρειαζεται να χυνεις τοσο μελανι για τη ...δημοσιογραφικη σου επιτυχια! Μας εβγαλες τα ματια με τις γραμματαρες σου! Θα προτεινα να αξιολογησουμε τους συνομιλητες μας εδώ ποιούς θεωρούμε υγειώς σκεπτομενους Παναθηναϊκούς.Πού βλεπουν πιό μακρια απο τους υπολοιπους. Μπορώ με ευχαριστηση να μιλώ με άτομα σαν τούς midimiliz, john1987, Γιάννη Πλάτανο , και φυσοκα με τον διαχειριστη The_Edge και πιθανώς καπους λίγους ακομη.Τουλάχιστον με αυτούς δεν ξεφεύγεις και δεν χανεις τα λογια σου.
SlimData Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το'χω στο τσεπάκι το Πούλιτζερ το θέμα είναι ότι έχεις μια αντιπαράθεση και εγώ σαν τρίτος που κάθομαι και διαβάζω βλέπω ότι αυτά που γράφεις είναι ανακόλουθα. να μην στο πω?
sugata Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δηλαδη να πουλήσει η οικογενεια Βαρδινογιαννη τον Παναθηναϊκο;Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι Δεν πουλας ενα απο τα καλυτερα μαγαζια σου ειδικα τωρα που "η τιμη της μετοχης εχει ανεβει στα υψη" με νταμπλ και εισοδο στους ομιλους του champions league Βασικά, τώρα είναι που την πουλάς, γιατί μπορεί να κάτσει τίποτα κι αυτή να σκάσει. Έχει δίκιο ο SlimData, γιατί αυτό που ήθελες να πεις, ήταν εντελώς άσχετο μ' αυτό που τελικά είπες.
geovard Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μπορει η παραίτηση Πατερα να ειναι πληγμα αλλα εγω θεωρω μεγαλυτερο πληγμα την απομάκρυνση Νιοπλια αν ο ... τρισκαταρατος αποφασισει ετσι.Αλλα ειναι πιο πιθανο το σεναριο να φυγουν Πατερας και Αντωνιου και να παραμεινει ο Νιοπλιας. Με Νιοπλιας και λιγες μεταγραφούλες και το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πράσινο. Ευτυχώς που ο Παύλος τα μαζεψε με την περιπτωση Νιόπλια και δεν ψαχνει πια τον ...Ομπραντοβιτς του ποδοσφαιρου.
johnnyestia Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μετά τα χθεσινά geovard πείστικες πως ο καρκίνος δεν έχει θεραπευθεί? Ο Τζίγγερ είχε ζητήσει να γίνει οικονομική απογραφή για να αποφασιστεί το ύψος της ΑΜΚ που θα χρειαστεί η ομάδα και τώρα χρησιμοποιεί αυτός και τα παπαγαλάκια του την έκθεση αυτή σαν δούρειο ίππο για να φύγει ο Πατέρας. Και βγάζει ανακοίνωση πως θα εξετάσει τι πρέπει να γίνει για την επόμενη μέρα. Ποιός? Ο Άχρηστος Ανίκανος. Ακατανόητη είναι και η στάση του Παύλου. Δεν νοείται ο κορυφαίος παράγοντας του Παναθηναϊκού να βάζει τρικλοποδιές σε ομάδα που κερδίζει. Ακόμα και ο Θανάσης διαχώρισε την στάση του από τον ίδιο του τον αδερφό. Μόνο ο Βγενόπουλος δεν έχει μιλήσει ακόμα. Για να δούμε.
geovard Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 . Μετά τα χθεσινά geovard πείστικες πως ο καρκίνος δεν έχει θεραπευθεί? Ο Τζίγγερ είχε ζητήσει να γίνει οικονομική απογραφή για να αποφασιστεί το ύψος της ΑΜΚ που θα χρειαστεί η ομάδα και τώρα χρησιμοποιεί αυτός και τα παπαγαλάκια του την έκθεση αυτή σαν δούρειο ίππο για να φύγει ο Πατέρας. Και βγάζει ανακοίνωση πως θα εξετάσει τι πρέπει να γίνει για την επόμενη μέρα. Ποιός? Ο Άχρηστος Ανίκανος. Ακατανόητη είναι και η στάση του Παύλου. Δεν νοείται ο κορυφαίος παράγοντας του Παναθηναϊκού να βάζει τρικλοποδιές σε ομάδα που κερδίζει. Ακόμα και ο Θανάσης διαχώρισε την στάση του από τον ίδιο του τον αδερφό. Μόνο ο Βγενόπουλος δεν έχει μιλήσει ακόμα. Για να δούμε. Όχι βέβαια.Δεν πιστεύω ότι οι Βαρδινογιάννηδες μπορουν να προσφερουν πλεον κατι στην ομαδα.Ειναι ατολμοι, τσιγγουνηδες και εχουν οι ιδιοι ωφεληθει στο πλλαπλασιο απο οτι προσφεραν.Το μαρτυρουν και οι αριθμοι αυτο.Κοιτα οτι οποτε παρουν καποιο τιτλο προσπαθουν μετα να χαλασουν τη δομη της διοικησης λες και ειναι βαλτοι να δωσουν παλι τα σκηπτρα στον αιωνιο αντιπαλο.Αντι σαν μια γροθια να θαψουν τον ηδη πεθαμενο Ολυμπιακο. Ο Παύλος δεν επρεπε να συμμετασχει στην πολυμετοχικοτητα.Θα του κανει κακο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν πουλας ενα απο τα καλυτερα μαγαζια σου ειδικα τωρα που "η τιμη της μετοχης εχει ανεβει στα υψη" με νταμπλ και εισοδο στους ομιλους του champions league Βασικά, τώρα είναι που την πουλάς, γιατί μπορεί να κάτσει τίποτα κι αυτή να σκάσει. Αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Οι μετοχές πουλιούνται όταν φτάνουν στα ύψη, όχι όταν είναι χαμηλά.
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Οι μετοχές πουλιούνται όταν φτάνουν στα ύψη, όχι όταν είναι χαμηλά. Με άλλη έννοια το έθεσα!Δεν πουλας μια ΠΑΕ οταν 3 χρονια πριν ειχες πλακωθει με τους οργανωμενους και το γηπεδο ηταν αδειο ενω τωρα εχεις 20,000+ εισιτηρια διαρκειας!Δεν πουλας μια ΠΑΕ που αγωνιζοταν στο Uefa ενω τωρα στους ομιλους του Champions League.!Δεν πουλας μια ΠΑΕ οταν υπαρχει η προοπτικη για νεο γήπεδο(ενταξει τεινει να γινει κυπριακο αυτο το ζητημα αλλα υπαρχει σαν προοπτικη).Αν μιλουσαμε για χρηματιστηριακη αγορα η τιμη της μετοχης του Παναθηναικου εχει ανοδικη πορεία οποτε μετοχη που βρισκεται σε ανοδικη πορεία δεν την πουλας για κανέναν λογο.Ειδικά όταν το "κλιμα" της αγορας φαινεται και ειναι ευνοϊκο(μαύρα χαλια Ολυμπιακός και Αεκ)
mynam3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ μας χρειαζεται και παλι.Την παρασκευη 28/5 στις 2 η ωρα ολοι εξω απο την παε κηφισιας και αλεξανδρας! Διαδωστε το !
firewalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ μας χρειαζεται και παλι.Την παρασκευη 28/5 στις 2 η ωρα ολοι εξω απο την παε κηφισιας και αλεξανδρας! Διαδωστε το ! Να πάνε να μαμηθούνε. Τα @@ μου θα πάρει ο Παναθηναϊκός. Άλλη δουλειά δεν είχαμε να τρέχουμε για τα καμώματά τους. Έτσι, θέλει. Μετά από νταμπλ και στους ομίλους του CL, να μην δώσουν ούτε ένα διαρκείας.
alexis333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Φαντασου μονο τι θα γινοταν αν ολοι αυτοι οι μετοχοι δεν παιρναν και νταπλ .... Θα πεφτε ξυλο ... Ο Πατερας τον σκοπο του τον πετυχε παντως... Ηρθε εριξε τον Κοκκαλη και φευγει ... Job is done ... Αλλο που ο Κοκκαλης κατα καποιο τροπο νικηθηκε μονος του ...
FUNKER_3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 να ρωτησω τωρα κατι εγω που δν παρακολουθω πολυ τα πραγματα κατω τι εχει γινει? το νταμπλ δν θελατε?το πηρατε τωρα τι εγινε με τον πατερα? και με τον κολαλη παλι τι εγινε?για τον ολυμπιακο το λεω
johnnyestia Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Να πάνε να μαμηθούνε. Τα @@ μου θα πάρει ο Παναθηναϊκός. Άλλη δουλειά δεν είχαμε να τρέχουμε για τα καμώματά τους. Έτσι, θέλει. Μετά από νταμπλ και στους ομίλους του CL, να μην δώσουν ούτε ένα διαρκείας. Η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή, οπότε καλά θα κάνουν όποιοι μπορούν και θέλουν να πάνε την άλλη παρασκευή στο ΔΣ. Αν τελικά η ομάδα ξαναγίνει τζιγγεριακός, τότε αυτό που λες με τα διαρκείας θα γίνει.
johnyboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 αυτές είναι οι σκέψεις του Τζίγκερ.Την 3η αν την κάνει θα στραφούν όλοι εναντίον του ακόμα και αυτοί που τον στηρίζουν.Προσωπικά πιστεύω πως θα βάλουν πάλι τον Πατέρα απλά και μόνο για να μην ξεσηκώσουν τον κόσμο. 1) Ο Πατέρας παραιτήθηκε αλλά είναι ακόμα εδώ! Την ερχομένη Παρασκευή στο ΔΣ προτείνεται ξανά για πρόεδρος και πάει για νέα θητεία, ωστόσο όλα παραμένουν ρευστά και θα κριθεί από τη στάση που θα κρατήσει ο Τζίγγερ την επόμενη βδομάδα. Προς το παρόν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν... σηκώνει μύγα στο σπάθι του. 2) Πρόταση του Παύλου με... πολλά εκατομμύρια! Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται πρόεδρος, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει και το μετοχικό του ποσοστό. Ο Τζίγγερ μόνο με την συγκεκριμένο σενάριο σώζει το... τομάρι του, σε περίπτωση που ο Πατέρας δεν συνεχίσει στην προεδρία. Αλλωστε, ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτητής της ΚΑΕ είναι αποδεκτός από τον κόσμο του "τριφυλλιού". 3) Πρόσωπο από την οικογένεια ή απολύτου επιλογής του να αναλάβει την προεδρία. Αυτό το σενάριο "διασφαλίζει τη σφιχτή πολιτική", αλλά συγκεντρώνει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες αντίδρασης των οπαδών. Μέχρι στιγμής υπάρχει ήδη αντίδραση, κάτι που φάνηκε πριν και μετά το διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής αλλά και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.