alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ενταξει δε θα γινει απλα το ειπα σαν μια πιθανοτητα ..
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τα κατάφερε να διώξει τον Πατέρα εννοώ. Νόμιζα ότι ήταν τυπική η παραίτηση, αλλά τα πράγματα είναι πολύ ποιο σοβαρά μάλλον.
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τα κατάφερε να διώξει τον Πατέρα εννοώ. Νόμιζα ότι ήταν τυπική η παραίτηση, αλλά τα πράγματα είναι πολύ ποιο σοβαρά μάλλον. Γιατι τι εγινε και αλλαξες γνωμη ... ??
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Γιατι τι εγινε και αλλαξες γνωμη ... ?? Είδα μια επισημότητα σε όλο το πράγμα. Τον μεγαλομέτοχο να βγάζει ανακοίνωση, το ίδιο τον Πατέρα να λέει για στραβές κ.τ.λ.
SlimData Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Όντως η ανακοίνωση του τζιγκερ φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα. Ειδικά το κομμάτι που λέει ότι σύντομα θα ανακοινώσει τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα, δείχνει σα να βιάζεται να παγιώσει ότι θα υπάξουν αλλαγές. μακάρι να μας διαψεύσει και να επιμείνει στον πατέρα
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Aν ξαναναλαβει ο Τζιγγερ θα ρθουν ωραιες εποχες ..
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Aν ξαναναλαβει ο Τζιγγερ θα ρθουν ωραιες εποχες .. Μέχρι να το διαλύσει ο Τζίγγερ και με εσάς ήδη υπό διάλυση προλαβαίνουμε να πάρουμε 2-3 πρωταθληματάκια ακόμα μέχρι να δυναμώσει ο ...ΠΑΟΚ. Πέρα από την πλάκα, η μόνη πρόταση που θα δεχθώ από τον Τζίγγερ για την επόμενη μέρα είναι να πουλήσει το μερίδιό του στον Θανάση και τον Βγενόπουλο και να σηκωθεί να φύγει.
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πέρα από την πλάκα, η μόνη πρόταση που θα δεχθώ από τον Τζίγγερ για την επόμενη μέρα είναι να πουλήσει το μερίδιό του Δηλαδη να πουλήσει η οικογενεια Βαρδινογιαννη τον Παναθηναϊκο; Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι Δεν πουλας ενα απο τα καλυτερα μαγαζια σου ειδικα τωρα που "η τιμη της μετοχης εχει ανεβει στα υψη" με νταμπλ και εισοδο στους ομιλους του champions league
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δηλαδη να πουλήσει η οικογενεια Βαρδινογιαννη τον Παναθηναϊκο;Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι Δεν πουλας ενα απο τα καλυτερα μαγαζια σου ειδικα τωρα που "η τιμη της μετοχης εχει ανεβει στα υψη" με νταμπλ και εισοδο στους ομιλους του champions league Το τι θέλω λέω, όχι το τι πιθανολογώ.
alexis333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Λετε να φυγει ο Κοκκαλης και να φυγει παραλληλα και ο Πατερας και να δουμε απο του χρονου αλλα πραματα ... Θα μιλαμε για ιστορικη (μεταβατικη) περιοδο στο ελληνικο ποδοσφαιρο .... Παντως για τα οικονομικα ( δεν ξερω αν τα αμφισβητειτε εδω μεσα καποιοι ) πρεπει να γινει καποιο συμμαζεμα ... Αν δε γινει θα καταληξετε σαν την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακο τωρα ... Και πιστευω πως αν φυγει τελικα ο Πατερας ο λογος θα ειναι τα οικονομικα ...
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Λετε να φυγει ο Κοκκαλης και να φυγει παραλληλα και ο Πατερας και να δουμε απο του χρονου αλλα πραματα ... . Μαρινάκης-Πατερας στον Ολυμπιακο Προσωπικη αποψη οτι την αλλη Παρασκευη που ειναι το Δ.Σ του Παναθηναϊκου(διορθωστε με αν κανω λαθος) ο Πατερας θα αναλαβει εκ νεου την προεδρία.Ήταν ενα καλο τεχνασμα του Πατερα για να πιέσει έμμεσα τον Βαρδινογιάννη
geovard Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Θα καταφέρει να κατεβάσει το διπλό κόσμο απ' ότι την προηγούμενη φορά στο δρόμο. Και ο geovard μόνος του σαν το ΚΚΕ από την άλλη μεριά... Είσαι τελικά ένας απίστευτος τυπος που δεν λέει να καταλάβει. Αν φύγει οριστικά ο Πατέρας τότε αλλάζω ομάδα.Μπορείς επιτέλους να καταλάβεις μερικά πράγματα?Δεν διαβάζεις φαίνεται τα μηνύματά μου όπου έθετα ερωτηματικά του στυλ "Γιατρεύτηκε άραγε ο καρκίνος? Αλλά εσύ γιά τους δικούς σου άγνωστους λόγους βάλθηκες να με στοχοποιέις και πρέπει να υπερασπισω τον εαυτό μου με επιχειρήματα. Και στο φινάλε γιατί δεν λες οτι ο δικός σου ..Θεός ο Παύλος φερει ακεραια την ευθυνη της παραίτησης του καλυτερου προεδρου που ειχε ποτε ο Παναθηναϊκός? Που πήγε αγαπηυε μου η λογική? Επαναλαμβανω ότι αν αναλαβει ο Τζιγγερ προεδρος τοτε εγω δεν προκειται να ξαναγραψω εδώ μεσα.Και θα παψω να ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο σε επιπεδο συλλογου. Και τι τόθελες το καημενο το ΚΚΕ?Για να πικαρεις ενδεχομενως κανενα προλεταριο?Εντελως αστοχο το παραδειγμα σου.Δειχνει μεγαλη εμπαθεια φίλε μου.
alexis333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Σιγα μην αλλαξω ομαδα για ενα προεδρο ... Δλδ τωρα που ο Κοκκαλης παραιτηται πρεπει ολοι οι Ολυμπιακοι να αλαξουν ομαδα ... Ενταξει δεν ειναι λογικη αυτη ....
geovard Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Σιγα μην αλλαξω ομαδα για ενα προεδρο ... Δλδ τωρα που ο Κοκκαλης παραιτηται πρεπει ολοι οι Ολυμπιακοι να αλαξουν ομαδα ... Ενταξει δεν ειναι λογικη αυτη .... Καθενας με τις αντοχες του.Και δεν ειπα οτι θα αλλαξω ομαδα.Ειπα ότι δεν θα ειμαι με καμία ομαδα σε συλλογικο επιπεδο.Εθνικη ομως μπορω να ειμαι. Βρε μια μανια να αλλαζετε τα λογια των αλλων! Αγάπα εσυ την Ολυμπιακαρα σου και ασε τους αλλους να κανουν οτι θελουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.