antreaslam Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Να λοιπόν η σύγχυση που καλά κρατεί. Ο Αντωνίου θα φύγει? Ο Νιόπλιας θα μείνει ακόμη και ο Πατέρας αμφισβητείται από τή μεριά τού Παύλου. Ο ένας λέει το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του. τελος παντων, ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν το πήρε ο τζιγγερ, που θελει να φέρει πισω τον ΒΕΛΙΤΣ! που συντηρει την αηδια του γκοντζου! που αμφισβητεισαι τον πατερα! που τόσα χρόνια σου αγοραζε ότι σάπιο υπάρχει στην αγορα! που θελει να πετάξει εξω απο την παε, τους μεγαλύτερους παναθηναικούς των τελευταιων χρόνων (τους Αφους λεω). που κανει υπόγειες συμμαχίες, και λοιπα και λοιπα
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μάλλον είσαι κολλητός τού Δημητράκη από τον τρόπο που μιλάς.Ωραίοι φίλοι του Παναθηναϊκού! Και τι φοβερά επιχειρήματα!Πήρες ένα νταμπλ φέτος με μεγαλομετοχο τον ...καρκινο και δεν το αναγνωρίζεις.Κατ αρχην παρουσιασε μου με αντιγραφη επικολληση απο προηγουμενα μηνυματα μου τι ειπα εγω που σε εκανε εξω φρενών. Σε προκαλω να διαβασεις ολα τα μηνυματα τα τελευταια και να μου πεις τι ητανε αυτο που εγραψα που στερείταιι λογικης. Αλλιώς είσαι προκλητικός και δημιουργεις θεμα εκ του μη οντος. Και ειναι ηλίου φαεινότερο ότι μελετάς καθημερινά το ιερό σου βιβλίο την ΠΡΑΣΙΝΗ! Σε αντίθεση με μενα που δεν έχω διαβάσει ποτέ στη ζωή μου derby ή Πράσινη γιατί δεν περιμένω να μαθω τιποτα απο αυτές τις φυλλάδες παρά μονο διχασμό. Την Κίτρινη την έχω ΧΕΣΜΕΝΗ. Και από όταν έβγαλε το πρωτοσέλιδο να βγάλουν τις φανέλες του οι παίκτες του μπάσκετ, δεν κάνει ούτε για κωλόχαρτο. Το γεγονός όμως ότι εσύ μου υπαρασπίζεσαι τον αχρηστοανίκανο που ακόμα και τώρα προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιές στην ομάδα, τι να σου πω, μάλλον θα γουστάρω την Κίτρινη. Αυτά σου λένε τα άσπρα σου μαλλιά και τα πολλά σου χρόνια... Άντε, πήγαινε χειροκρότα τον Τζίγκερ μεγάλε, πάρε και τον Γκότζο τηλέφωνο στην εκπομπή του να τα πείτε... ---------- Προσθήκη στις 12:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:54 ---------- Ο Ολυμπιακός... Μιλάμε για την ομάδα που είχε 2 βαθμούς λιγότερους από τον Παναθηναϊκό με 6 αγώνες περισσότερους;
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Έχουμε κανα Link με το Δ.Σ. που θα γίνει σήμερα; :p:p
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μιλάμε για την ομάδα που είχε 2 βαθμούς λιγότερους από τον Παναθηναϊκό με 6 αγώνες περισσότερους; Ακλόνητο αντεπιχείρημα. Επίσης ξέχασες τα φιλικά.
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 πήραμε λέει τον Σκόκο. Αρχίσανε τις μαλακίες από νωρίς...
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 πήραμε λέει τον Σκόκο. Το είπε κανείς για σίγουρο ή εννοείς το πρωτοσέλιδο της πράσινης?
johnyboy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 το διάβασα σε πολλά site και το έλεγε και ένα ρεπορτάζ της ΑΕΚ.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τα 16 συνολο σε πρωταθλημα , UEFA και κυπελο ... Ενταξει δεν εδειξε πολλα πραγματα αλλα παραιτηθηκε φετος απο το ποδοσφαιρο και πολλοι εδω μεσα τον κρινουν απο τη φετινη χρονια ... Ελα, το αστειο το εχουμε ξανακανει. Τσακιζε τον Διαγορα Ροδου και τον Αστερα Τριπολης και στην ουσια ενα ματς με την Μπενφικα θυμαστε Μα 6 γκολ στο πρωταθλημα?Τοσα εβαλε ο Πετροπουλος ρε αδελφε Και πλην της Ξανθης ουτε ενα δεν ηταν εκτος, ουτε ενα δεν ηταν βαθμοι Δλδ αν εβαζε 5 στον Διαγορα, 5 στον Ακρατητο και 5 στις Σερρες στις 3 πρωτες φασεις Κυπελλου θα μου ελεγες τωρα 26 γκολ και τι παικταρας ειναι? 10Μ και σου εβαλε 6 γκολ στο "καλο του" πρωταθλημα...τι να λεμε τωρα?
johnyboy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ποια ξάνθη?αυτό που το αυτογκόλ το βάφτισαν γκολ? σιγά ποια 10 μύρια.2 και πολλά είναι.
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Nαι ρε Kaizer σου ειπα εγω ποτε οτι ειναι ο υπερπαιχταρας .... ?? Κι εμενα δε μαρεσε αλλα αλλο σου λεω ... Πως μερικοι τον κρινουν απο τη φετινη χρονια που δεν ηταν ποδοσφαιριστης αλλα ενα ρακος .... Ενταξει περυσι δεν πετυχε οσα περιμεναμε ( ) αλλα ηταν η πρωτη του χρονια μετα απο ενα ολοκληρο πρωταθλημα στη Βραζιλια ... Στη δευτερη χρονια απετυχε παταγοδως .... :-D:-D
Snolly Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ακόμα θυμάμαι το πρωτοσελιδο του Π "Ποιος Ροναλντίνιο;" με τον Φιόγκο σε ανάποδο ψαλίδι και ανάθεμα τα γέλια μου ρεύομαι το κεμπάπ που μόλις σαβούρωσα.
Chris_85 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Eτσι λειτουργουν οι οπαδικες φυλλαδες και η ''αντικειμενικη'' δημοσιογραφια πολλων εντεταλμενων. Ολων των ομαδων. Παραδειγματα πολλα. Να σου θυμισω?
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Eλα μωρε ελεος με τις εφημεριδες ... Καθεστε και γελατε με τα γελια πρωτοσελιδα τους .. Λες και ειναι η πρωτη φορα .... Το σωστο ειναι να γελας με καποιον που προσπαθει να σου αποδειξει κατι και καλα ενω δεν υπαρχει ... Δλδ αν πηγαινα εγω να σου πω πως ο Ντιογκο ειναι Ο ΠΑΙΧΤΗΣ θα μπορουσες να γελασεις μαζι μου.... Τωρα να καθομαστε να ασχολουμαστε με τις εφημεριδες που δεν εχουν να γραψουν τπτ και σκοπος τους ειναι παντα η υπερβολη για να αγορασει ο κοσμος το βλεπω πολυ αστειο ....
SlimData Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ακόμα θυμάμαι το πρωτοσελιδο του Π "Ποιος Ροναλντίνιο;" με τον Φιόγκο σε ανάποδο ψαλίδι και ανάθεμα τα γέλια μου ρεύομαι το κεμπάπ που μόλις σαβούρωσα. το είχα ξεχάσει ρε αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.