Linus_21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Είχε πάθει πλάκα πάντως όλη η Ελλάδα με το σήριαλ ντιογκόλ και μαμαντιόγκο. Ούτε τον Κακά να έφερναν...
geovard Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Άσχετο, έχει κανείς το τηλέφωνο του Ζε Ελίας? Στην Ελλαδίτσα μόνο οι ψυχίατροι δεν πρόκειται να νοιώσουν την οικονομική κρίση!Πολλή δουλειά.
antreaslam Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 GEOVARD.... Ειλικρινά, δεν εχει και τόσο πλάκα να σου απαντήσω σοβαρά σε ότι λες για τον ταρίφα.... Αλλά δε σου κάνει εντύπωση που κανείς δε γράφει ότι έχεις δίκιο, +1000 κλπ κλπ? ΟΥΤΕ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ δε θα εγραφε αυτα! Ουτε ο γκοντζος!
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εγώ δεν βλέπω φαντάσματα.Αν μπορείτε εσείς με λογική να μου πειτε ποιες ειναι οι συμμαχιες θα δειτε σε τι συγχυση ειστε.Εγω αυτα πιστευω και δεν ειμαι καθολου αθωος οπως λες.Μεγαλωσα πια εξαλλου και η ζωη με εχει διδαξει πολλα. +1 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
geovard Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 GEOVARD....Ειλικρινά, δεν εχει και τόσο πλάκα να σου απαντήσω σοβαρά σε ότι λες για τον ταρίφα.... Αλλά δε σου κάνει εντύπωση που κανείς δε γράφει ότι έχεις δίκιο, +1000 κλπ κλπ? ΟΥΤΕ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ δε θα εγραφε αυτα! Ουτε ο γκοντζος! Επαναλαμβάνω και σε σένα.Παράθεσέ μου τα σημεία που έχω γράψει στα οποία διαφωνείς. Πέρα από το στείρο που πιπιλιζετε ολοι σας οτι Τζιγγερ ισον καρκινος εγώ δεν ειδα πουθενά ένα σοβαρό επιχείρημα από μέρους σας.Στείροι αφορισμοί δεν πείθουν κανένα. Απαντήστε στο απλό ερώτημα.Ποιός πήρε το φετεινό νταμπλ? Εγώ λέω ότι το πήρε ο Τζίγγερ με τον Πατέρα.Καθένας μόνος του δεν θα το έπαιρνε. Και αφήστε κατά μέρος τον ηλίθιο τον Γκότζο γιατί δεν διαφέρει πολύ από τον Δημητράκη.Αλλά οι Παναθηναϊκοί έχουν τέτοια σύγχυση στο μυαλό τους που ειλικρινά δεν ξέρουν τι τους καίει και τι τους πονά! Και κάτι ακόμη.Κανείς δεν έχει βρίσει τον Τζίγγερ περισσότερο από μένα.Αυτή τη πρωτιά την διεκδικώ.Και όχι δεν με παραξενεύει που όλοι εδώ είναι εναντίον μου.Δεν έχω βλέπετε ...κολλητάρια εδώ μέσα γιατί έμαθα να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου χωρίς να επηρεάζομαι από κανένα. Καί ξαναλέω πάλι ότι δεν έχω διαβάσει ποτέ στη ζώή μου τις δύο οπαδικές εφημερίδες ώστε να παίρνω γραμμή.Εσείς μάλλον τις διαβάζετε. Και θα συμφωνήσουμε όλοι ότι ο Παύλος δεν κάνει γιά το ποδόσφαιρο.Καλό είναι να περιοριστεί στο χώρο του στο μπάσκετ γιατί κινδυνεύει να αποδυναμώσει κάποια στιγμή τη μπασκετική ομάδα με την εμπλοκή του στην ΠΑΕ. Είναι σίγουρο ότι ο Γιαννακόπουλος δεν είναι ο ...Θεός που όλοι εσείς φωνάζατε στεντορίως. Γιατί ο Θεός δίδαξε την αγάπη και όχι τη διχόνοια.
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Mονο που ο Diogo σταματησε το ποδοσφαιρο περυσι ... Δεν ειδαμε τη συνεχεια του ... Που και να την βλεπαμε παλι δε θα βλεπαμε φετος κατι γιατι σε αυτη την ομαδα χωρις αρχη και τελος και ο Ρουνει να ρχοταν παλι δε θα εδειχνε κατι και θα τον λεγανε αχρηστο ...
antreaslam Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Απαντήστε στο απλό ερώτημα.Ποιός πήρε το φετεινό νταμπλ? Ο πατερας, ο αντωνίου, ο πατέρας, ο 10κατε κ ο νιόπλιας, οι παιχτες που ο πατέρας εφερε, με τα λεφτά όλων των επένδυτων, και ο πατέρας! Αλλά οι Παναθηναϊκοί έχουν τέτοια σύγχυση στο μυαλό τους που ειλικρινά δεν ξέρουν τι τους καίει και τι τους πονά! ξερω τι με καίει! να σταματήσει ο δημητράκης τις μλκιες του, και να μην επιστρεψει ΠΟΤΕ ο ταρίφας στην διοίκηση της ομάδας! Επίσης, να μην περάσουν ΠΟΤΕ οι απόψεις του ταρίφα στο πως πρέπει να διοικείτε ο σύλλογος αυτος! Καί ξαναλέω πάλι ότι δεν έχω διαβάσει ποτέ στη ζώή μου τις δύο οπαδικές εφημερίδες ώστε να παίρνω γραμμή.Εσείς μάλλον τις διαβάζετε. για ανθρωπος που δεν εχεις διαβάσει ποτέ γκοντζο, εχεις....μεγάλη συγγενεια στις απόψεις σου παντως! ΥΓ: ντερμπυ κ πράσινη, ειναι αντίπαλες εφημερίδες του παναθηναικού...Κατανοητό αυτό, για να τελειώνουμε??? ΥΓ2: δε θα πω ποτέ μπράβο στον ταρίφα... Λάθος, θα του πω μπράβο....ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ!
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Απαντήστε στο απλό ερώτημα.Ποιός πήρε το φετεινό νταμπλ? Ο Ολυμπιακός...
Linus_21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ο Ολυμπιακός... Ο ολυμπιακός το χάρισε ρε συ... Όπως χάρισε την 2η θέση, την 3η και την 4η....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ο ολυμπιακός το χάρισε ρε συ... Όπως χάρισε την 2η θέση, την 3η και την 4η.... Οχι ρε. Η διαιτησια πηγε τον Ολυμπιακο στη 5η θεση, η διαιτησια εδωσε το πρωταθλημα στον ΠΑΟ και φανταζομαι πως η διαιτησια του εδωσε και το κυπελλο.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Mονο που ο Diogo σταματησε το ποδοσφαιρο περυσι ...Δεν ειδαμε τη συνεχεια του ... Που και να την βλεπαμε παλι δε θα βλεπαμε φετος κατι γιατι σε αυτη την ομαδα χωρις αρχη και τελος και ο Ρουνει να ρχοταν παλι δε θα εδειχνε κατι και θα τον λεγανε αχρηστο ... Την συνεχεια των 6 γκολ στο περσυνο πρωταθλημα λες, με τα 5 να ειναι εντος εδρας και να ειναι μετα το 1-0 ή το 2-0?
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ο ολυμπιακός το χάρισε ρε συ... Όπως χάρισε την 2η θέση, την 3η και την 4η.... Μη το χαλάς "αναλύοντάς" το. Η ερώτηση ήταν "Ποιός κέρδισε το νταμπλ (του ΠΑΟ)" και απάντησα "Ο Ολυμπιακός". Τέλος.
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Την συνεχεια των 6 γκολ στο περσυνο πρωταθλημα λες, με τα 5 να ειναι εντος εδρας και να ειναι μετα το 1-0 ή το 2-0? Τα 16 συνολο σε πρωταθλημα , UEFA και κυπελο ... Ενταξει δεν εδειξε πολλα πραγματα αλλα παραιτηθηκε φετος απο το ποδοσφαιρο και πολλοι εδω μεσα τον κρινουν απο τη φετινη χρονια ...
Linus_21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τα 16 συνολο σε πρωταθλημα , UEFA και κυπελο ... Ενταξει δεν εδειξε πολλα πραγματα αλλα παραιτηθηκε φετος απο το ποδοσφαιρο και πολλοι εδω μεσα τον κρινουν απο τη φετινη χρονια ... Κρίνεται η συνολική παρουσία του στην Ελλάδα.
geovard Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ο πατερας, ο αντωνίου, ο πατέρας, ο 10κατε κ ο νιόπλιας, οι παιχτες που ο πατέρας εφερε, με τα λεφτά όλων των επένδυτων, και ο πατέρας! Να λοιπόν η σύγχυση που καλά κρατεί. Ο Αντωνίου θα φύγει? Ο Νιόπλιας θα μείνει ακόμη και ο Πατέρας αμφισβητείται από τή μεριά τού Παύλου. Ο ένας λέει το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.