Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσύ πιστεύεις ότι έχει μιά επιχείρηση και θέλει να τη διαλύσει?

Αν ήθελε το κακό τού Παναθηναϊκού δεν θα προχωρούσε στη πολυμετοχικότητα.

Εξαναγκάστηκε να προχωρήσει.

Και αν ήταν στο χέρι του, θα παίζαμε με τον Ενακαρίρε και τον Εντόι ακόμα, θα είχαμε τεχνικό διαυθυντή τον Βέλιτς (που ακούστηκε ακόμα και τώρα ότι θέλει να τον ξαναφέρει) και προπονητή κανέναν Μπάκε.

Α και τον αυστηρό έλεγχο στα οικονομικά που ζητάει τώρα, τον ζητάει γιατί υπολόγιζε ότι θα την βγάλει τσάμπα για καμιά δεκαριά χρόνια με τα λεφτά της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με την οποία μπήκαν μέσα οι καινούργιοι μέτοχοι.

Επίσης διαδίδει ότι έκανε χάρη στον Παναθηναϊκό που έφησε τα χρήματα της ΑΜΚ στην ομάδα και δεν τα παντελόνιασε (άλλο αν κάτι τέτοιο είναι ποινικό αδίκημα).

Και φυσικά, χρηματοδοτεί την Derby και τον Γκότζο, που ακόμα και φέτος έκανε πόλεμο στην ομάδα.

Είμαι σίγουρος, αγαπάει την ομάδα και θέλει το καλό της.

ΥΓ: Και μην ξεχνάμε, πάει στο γήπεδο στο 20 και φεύγει στο 80, όταν πάει. Να προλάβει και την κίνηση...

ΥΓ2: Αυτά είναι τα λίγα που κάθομαι να γράψω στις 3:20 το πρωί...

Και μια και έκανες και επεξεργασία, ποιος σου είπε ότι θέλω για πρόεδρο τον ψυχοπαθή; Τον ψυχοπαθή (ή τον Παύλο) προόριζε για πρόεδρο ο Τζίγκερ εξάλλου αλλά πήραμε το double και χάλασαν τα σχέδια...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε συ geovard, ούτε ο γκοντζος δεν θα το εγραφε αυτο! πρωί πρωί, με ατο που ανοιξαμε το μάτι στη δουλειά, πας να μας....το βγαλεις?

Δημοσ.

Ρε συ geovard, μα και σε αυτό που γίνεται τώρα πάλι ο Τζίγγερ είναι από πίσω.

Τόσο καιρό το παπαγαλάκι του η Ντέρμπι πέταγε λάσπη για τα πεπραγμένα της ΠΑΕ επί Πατέρα, άρχισε να γλύφει τον Παύλο και ο ϊδιος ο Τζίγγερ τηρούσε σιγή ιχθύος αντί να στηρίξει ανοιχτά την επιτυχημένη προεδρία. Αυτά έδωσαν αέρα στον Δημητράκη να "προωθήσει" μεδοδικά την πλευρά του για την προεδρία στην ΠΑΕ.

Ε, τώρα που έπαιξε τα ρέστα του ο Δημητράκης , ο Τζίγγερ τον έβγαλε στην σέντρα μαζί με όλο το Γιαννακοπουλέικο.

Μην λέμε ότι θέλουμε, ο καρκίνος είναι ακόμα εδώ. Του βάλανε ένα κάρο λεφτά στο κατά 56% μαγαζί του και αυτός αντί να αφήσει την ομάδα να εκτοξευθεί συνεχίζει και παίζει τα παιγνίδια του.

Δημοσ.

Ο ανθρωπος που εφερε τα πετρινα χρονια στην ομαδα, δεν γινεται να λεμε οτι νοιαζεται για το καλο της ομαδας.

Ο οποιος 2 χρονια μολις εχει που δεν κανει απολυτο κουμαντο στην ΠΑΕ και πηραμε νταμπλ. Σκεψου να μην ειχε καν λογο στα διοικητικα.

Και συμφωνω με τον johny οτι πισω απο ολο αυτο που συμβαινει με τον Δημητρακη, υπαρχει ο Τζιγκερ που στη χειροτερη τον εχει ως υποχειριο και τον χρησιμοποιει, και στην καλυτερη απλα βλεπει ολα αυτα και τριβει τα χερια του.

Ο Τζιγκερ ειναι το βασικο καρκινωμα που εχει η ομαδα ακομα, και πλεον αποκτησε και νεο φιλο-καρκινο, τον Δημητρακη.

Δημοσ.

Σκέφτεστε πολύ λάθος.Εγώ έβριζα τον Τζιγγερ όσο δεν πήγαινε.Αλλά κακό κάνουν αυτοί που επιδιώκουν τη δημοσιοτητα μεσω του ΠΑΟ. Ο Τζιγγερ δεν ειναι ενας απο αυτους. Απλά ο Τζιγγερ ειναι ανικανος να κουμανταρει την ομαδα.Αλλά οχι οτι θελει και το κακο της ομάδα.Αυτο δεν το πιστεύει κανεις. Ήταν ανικανος να τα βαλει με τον Κοκκαλη.Αυτο ήταν όλο.Δεν υπάρχει καμιά συνομωσία.Μην τρελαθουμε κιόλας ε?

Εγώ λοιπό λέω ότι τώρα που βρήκε τον Πατέρα να μπαίνει μπουλντόζας μπροστά θα δείτε ότι έχω δίκιο.Τα ίδια πήγε να κανει με τον Μητσου και το Φιλιππίδη αλλά εκείνοι ηταν πιό ανικανοι απο τον Τζιγγερ.Ελπίζω μονο να τον κρατησει τον Πατερα.

{Ελπίζω μονο ο Πατερας να μην ανακατευτει στα playoff στη Β Εθνικη για να βοηθησει τον Εθνικο και να δουλεψει παρασκηνιο εις βαρος της ΟΦΑΡΑΣ. Κατι ψιθυριζεται.Θα δούμε}.

Και δεν τα εξηγειτε καλα τα πραγματα.Ο Τζιγγερ δεν θελει να βλεπει ούτε ζωγραφιστους τους Γιαννακοπουλους.Οχι οτι θα κανει και φιλίες με τον Δημητρακη που λες.

Το Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ νομίζετε δεν πίκαρε τον Τζιγγερ? Αλλά αυτη τη στιγμη οι Γιαννακοπουλοι κανουν κακο στην ενοτητα στον ΠΑΟ μεσα απο τη φυλλάδα τους. Όχι ο Θανάσης.Οι άλλοι.

Δημοσ.

Δεν θα πω κι εγώ ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου, είσαι όμως πάρα πολύ καλοπροαίρετος εως αθώος... Ο τζιγκερ, δυστυχώς για τον ίδιο, έχει χάσει πλέον το τεκμήριο της αθωότητας και αφού όπως φαίνεται θα παραμείνει στον Παναθηναικό, αν επιθυμεί να αντιστρέψει την αίσθηση που ο ίδιος δημιούργησε στον κόσμο, έχει πάρα πάρα πολύ δρόμο να διανύσει. Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα το κατάφερνε και να προσπαθούσε

Δημοσ.

Έβαλα το αν, απλά για την περίπτωση που κάποιος πιστεύει στις αγνές προθέσεις του

Και να προσθέσω ότι σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο τζιγκερ κρύβεται πίσω από τις λαλακίες του δημητράκη. δεν θα του κάνω τη χάρη επειδή είναι γιος του Παύλου να τα ρίξω στον εύκολο στόχο. ο δημητράκης είναι επικίνδυνος και πρέπει να τον απομακρύνουμε εμείς οι ίδιοι από τον Παναθηναικό

Δημοσ.

Εγώ δεν βλέπω φαντάσματα.Αν μπορείτε εσείς με λογική να μου πειτε ποιες ειναι οι συμμαχιες θα δειτε σε τι συγχυση ειστε.Εγω αυτα πιστευω και δεν ειμαι καθολου αθωος οπως λες.Μεγαλωσα πια εξαλλου και η ζωη με εχει διδαξει πολλα.

Δημοσ.

Εγώ που τώρα αλλάζω τα παιδικά μου δοντάκια, αυτά βλέπω.

Εσύ που τα βλέπεις έτσι με τη σοφιά των άσπρων σου μαλλιών, δείξε μας το δρόμο.

Δημοσ.

Αύριο είναι το πολυαναμενόμενο Δ.Σ.

Η ομάδα είναι πρωταθλήτρια, αποπνέει υγεία και με 2-3 πρωτοκλασάτες προσθήκες θα είναι πλήρης αγωνιστικά.

Από την άλλη ο μισητός αντίπαλος πέταξε λευκή πετσέτα και είναι ένα βήμα πριν από την διάλυση.

Είναι ιστορική ευκαιρία να συνασπιστούν οι υγιείς δυνάμεις του Παναθηναϊκού και να απογειώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Δημοσ.

Aκομα και ετσι να συνεχιστει η κατασταση παλι μπροστα ειστε αγωνιστικα ...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μπροστα ....:-D

Δημοσ.
Εγώ που τώρα αλλάζω τα παιδικά μου δοντάκια, αυτά βλέπω.

Εσύ που τα βλέπεις έτσι με τη σοφιά των άσπρων σου μαλλιών, δείξε μας το δρόμο.

Μάλλον είσαι κολλητός τού Δημητράκη από τον τρόπο που μιλάς.Ωραίοι φίλοι του Παναθηναϊκού! Και τι φοβερά επιχειρήματα!

Πήρες ένα νταμπλ φέτος με μεγαλομετοχο τον ...καρκινο και δεν το αναγνωρίζεις.Κατ αρχην παρουσιασε μου με αντιγραφη επικολληση απο προηγουμενα μηνυματα μου τι ειπα εγω που σε εκανε εξω φρενών. Σε προκαλω να διαβασεις ολα τα μηνυματα τα τελευταια και να μου πεις τι ητανε αυτο που εγραψα που στερείταιι λογικης.

Αλλιώς είσαι προκλητικός και δημιουργεις θεμα εκ του μη οντος.

Και ειναι ηλίου φαεινότερο ότι μελετάς καθημερινά το ιερό σου βιβλίο την ΠΡΑΣΙΝΗ!

Σε αντίθεση με μενα που δεν έχω διαβάσει ποτέ στη ζωή μου derby ή Πράσινη γιατί δεν περιμένω να μαθω τιποτα απο αυτές τις φυλλάδες παρά μονο διχασμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...