KWSN_Men Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Πάρτε το χαμπάρι: Ο τύπος δεν είναι ούτε χαζός ούτε τίποτα. Είναι απόβρασμα. Έχουν γίνει καταγγελίες ότι τριγυρνούσε στους δρόμους (του Αμαρουσίου νομίζω) και απειλούσε με όπλο μαγαζάτορες. Σαν τη μαφία δηλαδή, για να τους διώξει. Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ατόμου. Τι να λέμε τώρα. Δεν είναι απόβρασμα. Είναι ψυχοπαθής. Τσεκαρισμένο, από άτομο που γνωρίζω, και ξέρει να κρίνει. ---------- Προσθήκη στις 17:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:24 ---------- Τα καθαρά παναθηναϊκά forum τι λένε για το θέμα; Τα παρακολουθεί κανείς; Στολίζουν το Δημητράκη κανονικότατα. Ακόμα και το μεγαλύτερο forum, στο οποίο υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι έγραφε και ο ίδιος ο Δημητράκης...
KWSN_Men Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Πάρτε το χαμπάρι: Ο τύπος δεν είναι ούτε χαζός ούτε τίποτα. Είναι απόβρασμα. Έχουν γίνει καταγγελίες ότι τριγυρνούσε στους δρόμους (του Αμαρουσίου νομίζω) και απειλούσε με όπλο μαγαζάτορες. Σαν τη μαφία δηλαδή, για να τους διώξει. Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ατόμου. Τι να λέμε τώρα. Δεν είναι απόβρασμα. Είναι ψυχοπαθής. Τσεκαρισμένο, από άτομο που γνωρίζω, και ξέρει να κρίνει. ---------- Προσθήκη στις 17:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:24 ---------- Τα καθαρά παναθηναϊκά forum τι λένε για το θέμα; Τα παρακολουθεί κανείς; Στολίζουν το Δημητράκη κανονικότατα. Ακόμα και το μεγαλύτερο forum, στο οποίο υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι έγραφε και ο ίδιος ο Δημητράκης...
firewalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ψυχοπαθής δεν ξέρω αν είναι. Το βλέμμα του πάντως είναι κάπως...
alexis333 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Xαχαχαχααχα ... Τι ειναι αυτα ... Απίστευτο video: Ο πράσινος Τιτανικός!
firewalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Xαχαχαχααχα ...Τι ειναι αυτα ... Απίστευτο video: Ο πράσινος Τιτανικός! Χα χα χα χα...
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εντωμεταξυ επειδη παιρνουν καποια μυρια και τους βλεπει πολυς κοσμος ξεχναμε πως στους συγκεκριμενους που ειναι στο βιντεο ειδικα ο Μ.Ο. ηλικιας πρεπει να ειναι τα 22-23 χρονια Δηλαδη οπως και να το κανεις, τρελαμενα πιτσιρικια ειναι, μου φαινεται λογικοτατο να κανουν κατι τετοιο
johnyboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 από την στιγμή που πέτυχαν τους στόχους τους καλά κάνουν.λίγο με νοιάζει. καλύτερα στην βάρκα παρά να παίζουν play off και να δίνουν προκριματικά από τον Ιούλιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τα καθαρά παναθηναϊκά forum τι λένε για το θέμα; Τα παρακολουθεί κανείς; Για Παναθηναικα φορουμ δεν ξερω να σου πω γιατι δεν διαβαζω. Για οργανωμενους που τυχαινει να εχω 1-2 γνωστους το κλιμα ειναι αρκετα εως παρα πολυ αρνητικο για τον Δημητρακη. Θεωρω πως αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο θα εχει προβλημα με τον κοσμο του ΠΑΟ και σοβαρο. Γενικα κανει οτι δεν αρεσει στον κοσμο, δηλαδη δεν σεβεται ανθρωπους που ηταν πρωτομαστορες στη φετινη επιτυχια, αλλα κυριως δειχνει οτι θεωρει τσιφλικι του τοσο το μπασκετικο τμημα οσο και το ποδοσφαιρικο. Αυτα δεν αρεσουν στον κοσμο και αν δε τα κοψει θα τα βρει μπροστα του. YΓ. 9εκ Ευρω η Εβερτον αρχικη προσφορα για το παλτο/σαπιο/γυαλινοποδη/χασογκολη/αλητακο/τελειωμενο/Ο-ντιογκο-θα-αποδειξει-οτι-ειναι-πολυ-καλυτερος-του. Που σημαινει οτι σε περιπτωση που μπουμε στη διαδικασια διαπραγματευσης παμε στα 10εκ ++++. Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι τον πουλαμε το αποτελεσμα ειναι το εξης: Ηρθε εβαλε 30 γκολ, και πληρωθηκαμε και ~2εκ ευρω. Φυσικα ελπιζω οτι τους κοβει εκει και δε θα μπουν καν στη διαδικασια διαπραγματευσης για το καλυτερο φορ που ηρθε στην ομαδα (και την Ελλαδα) μετα την εποχη Βαζεχα.
johnnyestia Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτα δεν αρεσουν στον κοσμο και αν δε τα κοψει θα τα βρει μπροστα του. Ο κύβος ερρίφθη . Ο Δημητράκης πλέον αποτελεί μαύρο πρόβατο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα.
geovard Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Οι έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να κρύβουν τις αδυναμίες τους και να μην εκτίθενται, Ο γιός Γιαννακόπουλος όμως πρέπει να είναι και πολύ βλάκας.Και εμπαθής καί πολύ κακός άνθρωπος. Με τίποτα δεν πρέπει και ποτέ, να αναλάβει τα ηνία στην ΠΑΕ. Και επιτέλους ας σταματήσει αυτό το παραμύθι ότι ξοδεύω πιό πολλά λεφτά γιά την ομάδα, άρα είμαι πιό Παναθηναϊκός από τον άλλο! Γιατί ξέρω κάτι τύπους που μπορούν να πεθάνουν γιά την ομάδα τους αλλά η τύχη το έφερε να είναι φτωχαδάκια. Διαρκώς οι Γιαννακόπουλοι μας λένε γιά τα λεφτά που έχουν ξοδέψει.Το ξέρουμε και τους ευχαριστούμε γι αυτό αλλά δεν είναι μέτρο Παναθηναϊκοφροσύνης τα λεφτά από μόνα τους. Ο Κούγιας γιά παράδειγμα γυρνάει και αγοράζει ομάδες(τώρα νομίζω έχει την Παναχαϊκή) αλλά δεν νομίζω να είναι περισσότερο Παναχαϊκή από τον μακαρίτη τον Δαβουρλή! Κατηγορήσαμε κατά καιρούς τον Τζίγγερ τόσο πολύ. Τελικά αποδεικνύεται με τις κινήσεις του ότι είναι ίσως ο μόνος που ενδιαφέρεται γιά το καλό τού Παναθηναϊκού και όχι γιά την προσωπική του προβολή. Μήπως ο... καρκίνος θεραπεύτηκε? Σίγουρα δεν έχει το τσαγανό τού Πατέρα να βγεί μπροστά, πράγμα που έκανε ο Πατέρας και καθάρισε το τοπίο τουλάχιστον όσον αφορά τον Παναθηναϊκό. Μιά χρονιά η διαιτησία δεν ήταν με τον Ολυμπιακό( Ούτε με τον Παναθηναϊκό ήταν η διαιτησία απλά δεν προκάλεσε φέτος σκανδαλωδώς) και είδαμε τον Ολυμπιακό να κατατάσσεται πέμπτος στην τελική κατάταξη.Ήταν λοιπόν ένας γίγαντας με πήλινα πόδια.Πολλά τα πρωταθλήματά του, αλλά όμως ομάδα δεν έφτειαξε ώστε να τον σεβονται οι αντίπαλοί του.Ούτε στην Ελλάδα έχει το σεβασμό αλλά ούτε στην Ευρώπη κατάφερε να κερδίσει τη θέση που θα ήθελε. Τώρα ακούω ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει προετοιμασία.Δεν προλαβάινει ούτε να ...χέσει που λέμε.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μιά χρονιά η διαιτησία δεν ήταν με τον Ολυμπιακό( Ούτε με τον Παναθηναϊκό ήταν η διαιτησία απλά δεν προκάλεσε φέτος σκανδαλωδώς) και είδαμε τον Ολυμπιακό να κατατάσσεται πέμπτος στην τελική κατάταξη.Ήταν λοιπόν ένας γίγαντας με πήλινα πόδια.Πολλά τα πρωταθλήματά του, αλλά όμως ομάδα δεν έφτειαξε ώστε να τον σεβονται οι αντίπαλοί του.Ούτε στην Ελλάδα έχει το σεβασμό αλλά ούτε στην Ευρώπη κατάφερε να κερδίσει τη θέση που θα ήθελε. Τώρα ακούω ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει προετοιμασία.Δεν προλαβάινει ούτε να ...χέσει που λέμε. Συμφωνώ απόλυτα. Απο την άλλη η 5η θέση ήταν το αποτέλεσμα του κακού προγραμματισμού εδώ και 2 χρόνια, και όχι απο την διαιτησία (δικαιολογίες). Η περσυνή ομάδα έμοιαζε Μπαρτσελόνα μπροστά σε αυτό το χάλι.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Κατηγορήσαμε κατά καιρούς τον Τζίγγερ τόσο πολύ.Τελικά αποδεικνύεται με τις κινήσεις του ότι είναι ίσως ο μόνος που ενδιαφέρεται γιά το καλό τού Παναθηναϊκού και όχι γιά την προσωπική του προβολή. Μήπως ο... καρκίνος θεραπεύτηκε? Σίγουρα δεν έχει το τσαγανό τού Πατέρα να βγεί μπροστά, πράγμα που έκανε ο Πατέρας και καθάρισε το τοπίο τουλάχιστον όσον αφορά τον Παναθηναϊκό. Ζεις λίγο στον κόσμο σου νομίζω...
geovard Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ζεις λίγο στον κόσμο σου νομίζω... Έλα αποκάλυψέ μας το δικό σου όμορφο κόσμο.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ο Τζίγκερ ενδιαφέρεται για το καλό του Παναθηναϊκού; Και το λες και σοβαρολογείς;
geovard Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ο Τζίγκερ ενδιαφέρεται για το καλό του Παναθηναϊκού; Και το λες και σοβαρολογείς; Εσύ πιστεύεις ότι έχει μιά επιχείρηση και θέλει να τη διαλύσει? Αν ήθελε το κακό τού Παναθηναϊκού δεν θα προχωρούσε στη πολυμετοχικότητα. Και αν ήθελε προβολή δεν θα ήταν ο ίδιος πρόεδρος? Εδώ υπήρξε πρόεδρος ο Φιλιππίδης! Δεν ενδιαφέρεται ο Τζίγγερ γιά τη προβολή του.Πιό μεγάλη αναγνωρισιμότητα είχε σαν οδηγός αγώνων με τη Λάντσια δέλτα Ιντεγράλε. Εσύ δέχεσαι γιά πρόεδρο της ΠΑΕ τον Δημητράκη?Απάντησε με το χέρι στο μυαλό και όχι στην καρδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.