firewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ο μέσος Αμερικάνος εν ξέρει την Ελλάδα. Αλλά αν τύχει και την ξέρει μάντεψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ο μέσος Αμερικάνος εν ξέρει την Ελλάδα. Αλλά αν τύχει και την ξέρει μάντεψε... "sou...souvlaki? tsatsiki?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μπορείς να μου θυμίσεις, από το 2002 και μετά τις πορείες σου? Αν εσύ είσαι ευχαριστημενος, με τους 16 και τα πλει-οφ με το αεκάκι, δε μου πέφτει λόγος. Στην ευρώπη έχω 0 κουπες και έχεις 0 κούπες. Δυστυχώς όμως, όλοι γίναμε οπαδοί από την μπάλα, αυτην ακουμπήσαμε πρώτοι, με αυτήν παίζαμε, στα διαλειμματα και σε γήπεδα 5*5 πάμε, όχι σε 3*3. Από την άλλη, είμαστε στην ελλάδα και όπως λέει και μια παροιμία κάλλιο πρώτος στο χωριο, παρά δεύτερος στην πόλη. Αφου ζούμε στην ελλάδα, ασχολουμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο και σου κάνω μονίμως πλάκα, σε αυτό. Και όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο, έχω περισσότερα. αφού τα σκάνε οι αγγελόπουλοι? Και μεταξύ μας, αν δεν υπήρχε ο κοκκαλης, δε θα υπηρχε και ελληνικό μπασκετ, ουτε ο γιαννακόπουλος, θα βαζε φραγκα, για να κάνει δυνατό το παναθηναικό. Πχ το 90, ασχολουτανε ο κόσμος πολύ περισσότερο με το μπασκετ από ότι με το ποδόσφαιρο Φαινεται οτι εισαι αλλης γενιας (μικροτερος). Διοτι η δικια μου γενια μεγαλωσε με τα μονα στις μπασκετες σχολειων και το Σαβατοκυριακο διπλα επειδη μαζευομασταν πολλοι. Επισης δεν ειμαστε στην Ελλαδα. ΕΙΣΑΣΤΕ στην ελλαδα. Γιατι εμεις ειμαστε παροντες και στην Ευρωπη εδω και χρονια με πορειες. Οσο γιαυτο που ζητας να σου θυμισω απτο 2002 και μετα, εγω θα στο ζητησω να μου το θυμισεις απο την δημιουργια της ομαδας σου και μετα? Παπαλα ε? Και ναι στην Ευρωπη στη μπαλα οι κουπες μας ειναι 0-0. Διαφερει ομως η φημη μας στο εξωτερικο. Για την ακριβεια εσυ παιζει να μην εχεις και φημη καν. Η σκεψου το πιο απλα. Εχεις χειροτερη φημη απο ομαδες οπως η molde, herenveen, macabi haifa, saint etienne. Οσο για το οτι οι Γιανακοπουλαιοι ριξανε χρημα στον ΠΑΟ εξαιτιας του Κοκαλη, το χαρακτηριζω απολαυστικο σχολιο. Λες και ηταν καμια υπερδυναμη ποτε ο γαυρος στο μπασκετ που πηγαν να τη χτυπησουν οι κοντοι. Αλλες ηταν οι υπερδυναμεις του μπασκετ. Αλλα εισαι ημιμαθης και μαλλον μικρος σε ηλικια αποτι συμπεραινω. Αντε παω για υπνο μετα απο αυτους τους απολαυστικους διαλογους που θα συζητησω αυριο στη δουλεια την ωρα του διαλλειματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ωραια τα λες. Και τοτε γιατι ο Πειραιας εχει ομαδα μπασκετ? Διαλυστε το το τμημα λοιπον αφου δεν εχει εσοδα αφου κανεις δεν ασχολειται αφου αφου αφου. εσυ φανταζομαι εχεις πολλα εσοδα απο το μπασκετ σου ε? για δειξε μας αναλυτικα στοιχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Φαινεται οτι εισαι αλλης γενιας (μικροτερος). Διοτι η δικια μου γενια μεγαλωσε με τα μονα στις μπασκετες σχολειων και το Σαβατοκυριακο διπλα επειδη μαζευομασταν πολλοι. Επισης δεν ειμαστε στην Ελλαδα. ΕΙΣΑΣΤΕ στην ελλαδα. Γιατι εμεις ειμαστε παροντες και στην Ευρωπη εδω και χρονια με πορειες. Οσο γιαυτο που ζητας να σου θυμισω απτο 2002 και μετα, εγω θα στο ζητησω να μου το θυμισεις απο την δημιουργια της ομαδας σου και μετα? Παπαλα ε? Και ναι στην Ευρωπη στη μπαλα οι κουπες μας ειναι 0-0. Διαφερει ομως η φημη μας στο εξωτερικο. Για την ακριβεια εσυ παιζει να μην εχεις και φημη καν. Η σκεψου το πιο απλα. Εχεις χειροτερη φημη απο ομαδες οπως η molde, herenveen, macabi haifa, saint etienne. Αντε παω για υπνο μετα απο αυτους τους απολαυστικους διαλογους που θα συζητησω αυριο στη δουλεια την ωρα του διαλλειματος Η δικιά σου η γενιά, είναι παρένθεση. Και η προηγουμενη γενιά από εσένα, με μπάλα μεγάλωσε, και προπορηγούμενη και η επόμενη. Οι πορείες είναι για εσωτερική κατανάλωση δική σας. Κανείς δε σας θυμάσαι. Γιατί πορείες κάνεις και στο κύπελλο ελλάδος. Στους 8, στους 4 κλπ. αλλά δε νομίζω να τις πανηγυρίζεις. Η μόνη ομάδα που χαίρεται τις πορείες της λες και πήρε διηπειρωτικό είστε εσείς. οσον αφορά τη φήμη, κανείς δε σε ξέρει στην ευρώπη. Μια μανία εσείς την έχετε, να είστε γνωστοί στο εξωτερικό? να το κοιτάξετε? στην ευρώπη ξανάπα, 0 κούπες εμείς, 0 κούπες εσείς. Η μάλλον έχω παρει κι ένα βαλκανικό. Μάπα, αλλά αφού ήταν μάπα, εσείς γιατί δεν παίρνατε κανένα? Το ξέρω ότι οι κούπες μας (στα σοβαρά αθλήματα, όχι στο τραμπολίνο) είναι αμέτρητες, αλλά σε όλο τον κόσμο, μετράνε με κούπες, όχι με πορείες. Γι' αυτό και στα 3 ομαδικά αθλήματα είμαστε καλύτεροι από εσάς. Με μια διαφορά, στο πόλο δε μας έχετε νικήσει ποτέ (όπως και οι αεκτζήδες στο βόλει), αλλά στο δικό σας, το μπασκετ, έχουμε και ένα ευρωπαικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δεν καταλαβαίνω. Αφού στην Ευρώπη , όπως και η Ρεάλ απένατνι στην Μαντσεστερ, ο Παναθηναικός έχει ιστορκά καλύτερες πορείες αναγνωρισιμότητα και εν γένει αποτελέσματα, μήπως αυτό μας κάνει και καλύτερη ομάδα? Η για να το πω πιο σωστά, ιστορικότερη? Γιατί αυτό ανέφερες παραπάνω. Αλλά από ότι βλέπω πάλι όποτε σε συμφέρει αλλάζεις τα μέτρα και τα σταθμά. Τώρα μιλάς για ευρωπαικά κύπελλα στο ποδόσφαιρο? Δλδ το 2ερος στην Ευρώπη και στην 4άδα και με αρκετα τοπ8 δεν είναι σαφώς καλύτερα από τις τραγικες ομολογουμένως πορείες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη? Η αναγνωρισιμότητα του Παναθηναικού στο εξωτερικό δεν είναι μεγαλύτερη του Ολυμπιακού? Και να σου πω κάτι , εφόσον εσύ απαξιώνεις και το πρωτάλημα μπάσκετ στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο τι πρέπει να θεωρείται? Δλδ για εσένα afentiko7 άλλα επιχειρήματα ισχύουν στο 1 ποστ και άλλα στο άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μάλλον παίρνουμε κατσουράνη.όλοι λένε για κλεισμένη μεταγραφή. Και κάπου πήρε το μάτι πως μέσα στους παίχτες της ΑΕΚ που θα δώσουν το τελευταίο ματς την κυριακή είναι και ενός Έλληνα που θα προκαλέσει αίσθηση. Και λέω εγώ τώρα.Έλληνας με μεγάλο συμβόλαιο και θα προκαλέσει αίσθηση = Κυριάκος.Και λογικά θα έρθει σε εμάς αφού με τον Πατέρα τα είχαν κανονίσει και πέρσι αλλά ο βλαμμένος έβαλε βέτο.τώρα που ξεκουμπίστηκε θα έρθει. Οι Ιταλοί λένε πως κάναμε πρόταση σε για Νίλμαρ 15 μύρια.Ειδικά τώρα με την χρονιά που κάνει στην Ελλάδα θα έρθει.Τον πήρε και εθνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μάλλον παίρνουμε κατσουράνη.όλοι λένε για κλεισμένη μεταγραφή. Και κάπου πήρε το μάτι πως μέσα στους παίχτες της ΑΕΚ που θα δώσουν το τελευταίο ματς την κυριακή είναι και ενός Έλληνα που θα προκαλέσει αίσθηση. Και λέω εγώ τώρα.Έλληνας με μεγάλο συμβόλαιο και θα προκαλέσει αίσθηση = Κυριάκος.Και λογικά θα έρθει σε εμάς αφού με τον Πατέρα τα είχαν κανονίσει και πέρσι αλλά ο βλαμμένος έβαλε βέτο.τώρα που ξεκουμπίστηκε θα έρθει. Οι Ιταλοί λένε πως κάναμε πρόταση σε για Νίλμαρ 15 μύρια.Ειδικά τώρα με την χρονιά που κάνει στην Ελλάδα θα έρθει.Τον πήρε και εθνική. αρχισατε και εσεις τα των γαυρων ε?που ελεγαν οτι πηραν μακελε ζε ρομπερτο και γκαλας δυσκολο το κοβω για κατσουρανη με την ρητρα που εχει και ακομα πιο δυσκολο για νιλμαρ οχι τοσο οσο να ερθει στο ελλαντα αλλα μαλλον θα τον ζητησει καμια μεγαλη ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ο μέσος αμερικάνος δεν τον ξέρει, τι να κάνουμε τώρα Τώρα αν εσύ νομίζεις, ότι είσαι καλύτερος από τους σελτικ αιθεροβατείς. Ακόμα περιμενω απάντηση, γιατί το τορίνο , η ρώμη, το μιλάνο, η φλωρεντία, δεν έχουν ομάδες μπασκετ. Α και ένα μιλάνο μια ομαδα? Φαντάζεσαι, μια ομαδα χαντμπολ, όπου να πηγαίναμε, μαζί ολυμπιακό και παναθηναικοί? Επισης η λυόν για δεν έχει μπασκετ? Η το μοναχο? Η η ουκρανία? γιατί έριξαν λεφτά στην μπάλα. Επειδή ξέρεις από οικονομικά, θα γνωρίζεις πως τα έσοδα είναι άμεσα συνυφασμένα με τα τηλεοπτικά. Μικρή τηλεθέαση, λίγα φράγκα. –Ναι ναι ναι Εμεις γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν τους για να γίνει αυτό το αυτό το παιχνίδι αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπαμε με ότι αυτό εμείς δεν δεν καν θέλαμε αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει Ε και μετά εμείς είπαμε όχι λέμε ε λέμε δεν θα δεν θα γίνει θα κάνει γίνει αυτό πάλι νέος νέος διαιτητής για να ορίσει για να για να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι –Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ,ακούς, μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι ε και μεις ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε εε δε θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε έιπαμε αυτό που θέλουμε άμα δε θέλουμε και μείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει δεν, ούτε και μεις θέλουμε μετά είπαν αυτοί πάλι ότι , ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει ε εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να γίνει όποτε το κάνει να τους ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό Ακριβώς.Τίποτα άλλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 "sou...souvlaki? tsatsiki?" Ξεχνάς το κλασικό. Μουζάκα, μουζάκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 δυσκολο το κοβω για κατσουρανη με την ρητρα που εχει απ οτι λενε οι εφημεριδες αν τον αποδεσμευσει η μπενφικα τοτε δε χρειαζεται να πληρωσουμε τιποτα στην αεκ. οποτε μια χαρα fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Άχρηστος μας είναι ο Κατσουράνης. Σιγά τον παίκτη. Χάλια παίζει. Αλλά από την στιγμή που είναι επιλογή του προπονητή και του τεχνικού team... Τώρα που έρχεται ο Χαριστέας να μας δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δηλώνω πως αν έρθει ο Χαριστέας δεν θα ασχοληθώ ποτέ με αυτό το τμήμα. όχι ότι ασχολούμαι τώρα αλλά έτσι κουβέντα να γίνετε.έχω να δω αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος από τα Χριστούγεννα. Ο κατσουράνης κρατούσε κάποια εποχή την ψόφια ΑΕΚ μόνος του.Μην λέμε ότι θέλουμε.Μια χαρά παίχτης είναι.Ίσως ο καλύτερος Έλληνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Εμείς δεν θέλουμε έναν παίκτη να μας κρατάει όταν οι υπόλοιποι είναι ψόφιοι. Άλλωστε η αγωνιστική του κατάσταση δεν είναι αυτή που ήταν. Για τα λεφτά που ζητάει να πάρει άχρηστος θα μας είναι. Η Μπενφικα γιατί τον δίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Παιδια κεντρο με Κατσουρανη και Σιμαο θα ειναι τελειο πιστευω. Να διωξουμε και τον Ζιλμπερτο και να παρουμε κανα σοβαρο παιχτη... ps:Προτιμω Αχριστεα απο τους τωρινους μας φορ παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.