Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βουντού εννοείς; Τύπου Κόβα, Γκαλέτι, death, death, death?

Α δεν ξέρω, γι' αυτούς να ρωτήσετε τον Βαλβέρδε.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε όχι και τον Βαγγέλη Μόρα ρε παιδιά! Ακούω ότι αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό.Όχι άλλους Μελίσσηδες.Γιά κίλερς ψαχνουμε όχι γιά ...κλεφτοκοτάδες.

Δημοσ.
Βουντού εννοείς; Τύπου Κόβα, Γκαλέτι, death, death, death?

Τα βουντου φταινε γιαυτους που ανεφερες....

Τουλαχιστον παρτε καναν καλυτερο στην εν λογω θεση με καλυτερα κονε στην Αμερικη, να μη τους στελνει νοσοκομειο τους ανθρωπους μετα απο 1 χρονο. Κριμα ειναι γιατι εχουν και οικογενειες.

Δημοσ.

Τουλαχιστον παρτε καναν καλυτερο στην εν λογω θεση με καλυτερα κονε στην Αμερικη

Ποιά θέση εννοείς; Από εκεί πέρα' date=' όλα εξηγούνται ιατρικά. Δεν είδα κανένα γαύρο να μιλάει για καρφίτσες (τι κάνει ο Ρότσα; ) όταν ψάχναμε στον πάγκο και βλέπαμε μόνο το βετέξ!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Τα λεγα εγώ.

Δημητράκη, άντε χώσε φράγκα σε κανένα τμήμα μπάντμιλτον να περνάς την ώρα σου γιατί με την φυλλάδα σου τσάμπα την σκορπάς. Σε μάθαμε.

Δημοσ.

ο κοντός πια δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος στην παε. δεν αντέχει. δεν θα τον χάλαγε όμως καθόλου να προλάβει να δει κάποια στιγμή τον γιο του εκεί. ο οποίος γιος όμως το πάει λάθος το γράμμα. νομίζει πως το επίθετο του θα του προσφέρει ασυλία. έλα όμως που δεν.....

Δημοσ.
Όχι, ο κοντός δεν θέλει να γίνει πρόεδρος στην Π.Α.Ε.

καταρχήν, ας ξεχωρίσουμε λίγο τον παύλο και τον θανάση, απο το δημητράκη!

οι 2 πρώτοι, στήριξαν το σύλλογο στα πιο δύσκολά του χρόνια, και καταφεραν να φτιαξουν την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!

ο υιος, απλά προσπαθεί να καταστρέψει την ομάδα αυτή, και εχει στόχο να μπει και στο ποδόσφαιρο, να καταστρέψει και εκεί!

Αλλά, ειναι totally unfair, να κρίνεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά των "κοντών" από τα ατοπήματα του μικρού!

Και θα δεις το διαχωρισμό αυτό, σύντομα...Εντός γηπέδου, στους τελικούς με τον οσφπ...

Δημοσ.
καταρχήν, ας ξεχωρίσουμε λίγο τον παύλο και τον θανάση, απο το δημητράκη!

οι 2 πρώτοι, στήριξαν το σύλλογο στα πιο δύσκολά του χρόνια, και καταφεραν να φτιαξουν την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!

ο υιος, απλά προσπαθεί να καταστρέψει την ομάδα αυτή, και εχει στόχο να μπει και στο ποδόσφαιρο, να καταστρέψει και εκεί!

Αλλά, ειναι totally unfair, να κρίνεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά των "κοντών" από τα ατοπήματα του μικρού!

Και θα δεις το διαχωρισμό αυτό, σύντομα...Εντός γηπέδου, στους τελικούς με τον οσφπ...

Αρνούμαι ότι δεν είναι στο χέρι τους να τον συμμαζέψουν. Είναι σαν τα μεγαλόσωμα παιδάκια στο σχολείο που δέρνουν όλα τα άλλα και ο γονιός τους λέει «Έλα μωρέ... Παιδιά είναι».

Δεν απαξιώνω σε καμιά περίπτωση την προσφορά του Παύλου και του Θανάση.

Μπροστά στο καλό της ομάδας όμως θα ασκήσω και σε αυτούς σκληρή κριτική.

Δημοσ.
Αρνούμαι ότι δεν είναι στο χέρι τους να τον συμμαζέψουν. Είναι σαν τα μεγαλόσωμα παιδάκια στο σχολείο που δέρνουν όλα τα άλλα και ο γονιός τους λέει «Έλα μωρέ... Παιδιά είναι».

Δεν απαξιώνω σε καμιά περίπτωση την προσφορά του Παύλου και του Θανάση.

Μπροστά στο καλό της ομάδας όμως θα ασκήσω και σε αυτούς σκληρή κριτική.

μην το αρνείσαι καθόλου. δεν είμαι μέσα στην οικογένεια τους για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά στα 4-5 χρόνια που έζησα τον Παναθηναικό από κοντά διαπίστωσα κι εγώ αυτό που ξέρουν όλοι στην ομάδα. ο Παύλος του έχει απίστευτη αδυναμία. ότι θέλει τον κάνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...