johnnyestia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 όταν ακούστηκε ο Μπαστός για τον Παναθηναικό είχε ήδη ψηφιστεί ως το καλύτερο χαφ του γαλλικού πρωταθλήματος... Όταν ακούστηκε ο Μπαστός για Παναθηναϊκό ήταν Δεκέμβρης του 2008. Συνέπεσε εκείνο τον καιρό και μετά ο Μπαστός να κάνει ένα σερί καταπληκτικών παιγνιδιών που στο τέλος της χρονιάς τον έφεραν στον αφρό του Γαλλικού πρωταθλήματος. Τέσπα, κουβέντα να γίνεται δηλαδή.
SlimData Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 http://www.sport-fm.gr/newspapers/latest/prasini Αυτό, όπως και το χθεσινό, όπως και όλα τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα της κωλοφυλλάδας είναι έργο του Δημητράκη. Προφητικά πριν πολλά χρόνια ο Ντινο του είχε κατεβάσει μια ξεγυρισμένη και έβαλε τα κλάμματα. Πήγε και έβριζε ο κανένας τον Ρατζα... Δεν έβαλε όμως μυαλό. Και πλεον δεν νομίζω πως μπορούν μπαμπάς και θείος να τον συμμαζέψουν. Ο κανένας φαίνεται πως από δω και στο εξής θα είναι η κύρια πηγή προβλημάτων... Ελπίζω πριν να είναι αργά να καταλάβει πως το όνομά του δεν του δίνει ασυλία, Παύλος και Θανάση δεν θα ξαναπεράσουν... Και φυσικά αναφέρομαι στα του ποδοσφαίρου....
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Βάλε και το χθεσινό για να καταλάβουν όσοι δεν πήρανε γραμμή τι παίχτηκε πόσο ξεφτιλισμένη είναι η πράσινη. Εχθές: Κάνει πρωτοσέλιδο η πράσινη πως Βγενό-Πατέρας θέλουν να πάρουν την ΠΑΕ με 50 εκ με πομπώδη τίτλο και τεράστιες φωτογραφίες. Φυσικά βγαίνει ο Πατέρας για να διαψεύσει το δημοσίευμα για να ρίξει τους τόνους στα πάντοτε τεταμένα διοικητικά. Σήμερα: Η πράσινη γράφει για κοροϊδία και αφού δεν θέλουν να σκάσουν τα λεφτά για να πάρουν την ΠΑΕ, τουλάχιστον να τα σκάσουν να πάρουν παίκτες. Ο Γκότζος στο ντέρμπι δράττεται την ευκαιρία να κάνει αφιέρωμα στο πόσες από τις παπαριές που γράφουν δεν διαψεύδονται. Στημένοι και οι δύο όσο δεν παίρνει, άχρηστοι συνεχιστές των μεθόδων του Γκέμπελς. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό ρε, άντε τραβάτε σπίτια σας να κάνετε τα ρουφιανιλίκια σας στο μάνατζερ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ο υιος Γιαννακοπουλος μονο κακο θα κανει στην ομαδα οσο συνεχιζει να εχει βημα και διοικητικο ρολο στον συλλογο. Ευχομαι και ελπιζω να απομακρυνθει/αποσυρθει/αποδυναμωθει αμεσα απο τον Παναθηναικο.
firewalker Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Όταν κάποιος τα έλεγε για τον "Πρασσινοφρουρό" και του λοιπούς κάποιοι "κράζαν". Ο Δημητράκης είναι Βλαξ. Όχι, βλάκας. Βλαξ. Είναι ανοησία να πιστεύει κάποιος ότι τα γράφει μόνος του αυτά. Αλλά και έτσι να είναι δεν έχει καμία σημασία. Την ίδια ευθύνη έχουν ο Παύλος και ο Θανάσης. Εκτός αν όλα αυτά που γράφει είναι "δημοσιογραφικές" επιτυχίες και ισχύουν...
antreas18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ο "πρασινοφρουρος" εχει τελειωσει εδω και καιρο για τον παναθηναικο.το παιδακι δεν κανει..
alexis333 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μπορειτε να φανταστειτε ποιος ειναι αυτος ... ?? Δε πιστευω να θυμιζει καποιον .. Μιλαμε τρομερη ομοιοτητα ο Σιλβα με τον πατερα του .... Eδω εχει αφιερωμα στη ζωη του ... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=8292749
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Bλεποντας το ΠΑΟ-Πανεληνιος και το ΟΣΦΠ-Μαρουσι, εχω να πω οτι θα γελασουμε στους φετινους τελικους περισσοτερο και απο περυσι.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Bλεποντας το ΠΑΟ-Πανεληνιος και το ΟΣΦΠ-Μαρουσι, εχω να πω οτι θα γελασουμε στους φετινους τελικους περισσοτερο και απο περυσι. Εγώ δεν πήρα και τόσο σοβαρά το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο γιατί δε μου φάνηκε να το προσπαθεί και πολύ. Πιο πολύ προσπάθησε ο Πανιώνιος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγώ δεν πήρα και τόσο σοβαρά το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο γιατί δε μου φάνηκε να το προσπαθεί και πολύ. Πιο πολύ προσπάθησε ο Πανιώνιος. Δε το λεω για το δικο μας παιχνιδι τοσο -η κατασταση στην οποια βρισκομαστε ειναι δεδομενη εδω και 1-2 μηνες- , οσο για το παιχνιδι του ΟΣΦΠ μεσα στην εδρα του με το Μαρουσι. Βρηκε ο ΟΣΦΠ ενα Μαρουσι που σε καποια φαση ειχε 1/18 τριποντα (που αυτο σημαινει εκτος απο χαμενους ποντους και 17 ευκαιριες για ριμπαουντ και επιθεσεις στον αντιπαλο) και δε μπορουσε να του παρει διαφορα ανω των 5-8 ποντων για μεγαλη διαρκεια στο παιχνιδι. Δηλαδη αν ηταν οι παιχτες του Αμαρουσιου στα συνηθισμενα ποσοστα τους στα 3π, ο ΟΣΦΠ θα ειχε χασει εντος εδρας ενδεχομενως και με διαφορα. Eπισης αμυνα ΟΣΦΠ ανυπαρκτη. Χαβαλε κανανε με τα drive και τις πασουλες μεσα στη ρακετα οι παιχτες του Αμαρουσια. Και απτα 20 χαμενα 3π τα 15 ηταν ελευθερα, αλλο που χαθηκαν, δηλαδη καμια περιφερειακη πιεση. Πανω κατω στα ιδια χαλια με τη Μπαρτσελονα τους ειδα. Αν ερθουν ετσι στο ΟΑΚΑ καλο ειναι να ανησυχουν πολυ για τα πιθανα αποτελεσματα.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το ότι θα γελάσουμε το λέω καιρό τώρα. Και μια και σύμφωνα με κάποιους εδώ εγώ δεν είμαι αντικειμενικός και δεν τους κάνει ας πούμε και τι είπε και σε συνέντευξη τύπου ένας προπονητής, ας δούμε τι έγραψε ένας Ολυμπιακός σε ένα κόκκινο forum. Βρεθηκα πριν λιγες ωρες στην ιδια παρεα με εναν γνωστο ελληνα προπονητη.Πανω στην κουβεντα τον ρωτησα την αποψη του για την μαχη του πρωταθληματος.Θα γραψω τι μου μετεφερε χοντρικα,γιατι εκανε και αναλυση αλλα δεν εχει νοημα για την ωρα.Στην κατασταση που ειναι η ομαδα μας και σε συναρτηση με την κατασταση του βαζελου,αν δεν υπαρξει καποια συνταρακτικη αλλαγη,δεν βλεπει πως μπορουμε να κανουμε παραπανω απο μια νικη ολα αυτα εξαιτιας και της πολυ καλης καταστασης που ειναι οι βαζελοι. Μαλιστα εξεφρασε αμφιβολιες για το ποσο ευκολα θα περασουμε απο το Μαρουσι.Δεν εθεσε θεμα να μην περασουμε. Για τον βαζελο θεωρει οτι ειναι στην καλυτερη κατασταση που τους εχει δει εδω και 1,5 χρονο. Να διευκρινήσω ότι δεν ήμουν εγώ ο γνωστός προπονητής, αν και λέμε ακριβώς τα ίδια.
john1987 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=133401 Αμην
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Γκαμπριελ-Σαλπιγγιδης-Δαρλας...χμ...αν ΔΕΝ ανανεωσουν τον Βασκο αυτονομιστη και Γκαλινοβιτς, απο σαπακια νομιζω οτι δεν εχουμε αλλο να καψουμε ε? Κλειτον, Λαζαρος, Ρουκαβινα δεν ειναι σαπακια, απλα δεν ειναι για πολλα πολλα ΥΓ. Βασικα και το αριστερο μπακ να επαιρνε πουλο δεν θα με χαλαγε αλλα ειμαι η μειοψηφια οποτε δεν το πολυπιεζω
johnyboy Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 εγώ με καραγκούνη έχω καμιά ελπίδα η μπα? edit ο cisse πάει mundial http://www.gazzetta.gr/football/mundial-2010/item/83356-%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%AD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BB
johnnyestia Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ο Γκάμπριελ είναι καλό παιχτάκι αλλά τον έφαγε και αυτόν η ζωή στην Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο πως έκανε κολλητή παρέα με τον ...Ντιόγο. Ας πάει στο καλό, δεν θα μας λείψει και πολύ άλλωστε. Εν τω μεταξύ ο Τζιμπρίλαρος θα είναι στην αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ. Όπως φυσικά και ο Ζιλμπέρτο με την Βραζιλία. Ανεβαίνουμε επίπεδο παίδες. Αν όλα τσουλήσουν όπως πρέπει το φετινό καλοκαίρι η ομάδα θα ριζώσει στο τοπ20 των Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών κλάμπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.