Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάτσε ρε, Johhny, μισό λεπτό. Γιατί με κόκκινα γράμματα;

Όχι ρε συ, καμιά σχέση. Το κόκκινο το έβαλα για έμφαση στην αλλαγή. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τον οσφπ ή με οποιαδήποτε ομάδα που φοράει κόκκινα.

Εγώ θεωρώ πως όλοι οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό κάποια στιγμή βούτηξαν το κυπελλάκι τους στον "μαγικό ζωμό" λίγο ή πολύ. Από εκεί και μετά κάποιοι πιάνονται ενώ κάποιοι όχι.

---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:29 ----------

Στο σπίτι του κρεμασμένου.

Πάλι το έπιασες τσακάλι μου εσύ :P

Δημοσ.
Κάτσε ρε, Johhny, μισό λεπτό. Γιατί με κόκκινα γράμματα;

Όχι ρε συ, καμιά σχέση. Το κόκκινο το έβαλα για έμφαση στην αλλαγή. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τον οσφπ ή με οποιαδήποτε ομάδα που φοράει κόκκινα.

Εγώ θεωρώ πως όλοι οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό κάποια στιγμή βούτηξαν το κυπελλάκι τους στον "μαγικό ζωμό" λίγο ή πολύ. Από εκεί και μετά κάποιοι πιάνονται ενώ κάποιοι όχι.

---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:29 ----------

Στο σπίτι του κρεμασμένου.

Πάλι το έπιασες τσακάλι μου εσύ :P

Δημοσ.

Εσύ συνηθίζεις να βάζεις το κόκκινο για έμφαση...

Ζητώ ταπεινά συγνώμη που τόλμησα να υποθέσω κάτι άλλο... :lol:

Δημοσ.

Εσύ συνηθίζεις να βάζεις το κόκκινο για έμφαση...

Ζητώ ταπεινά συγνώμη που τόλμησα να υποθέσω κάτι άλλο... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...