Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 φορες δεν εγιναν οι εξετασεις και βγηκε θετικος και στις 2?

γιατι εφαγε 1 χρονο,ετσι απλα?

Δεν λέω για τα τεστ στα δείγματα. Στις εξετάσεις που δείχνουν αν η ουσία είναι ενδογενής αναφέρομαι. Η ουσία αυτή δημιουργείτε συνήθως στις εγκύους και στους καρκινοπαθείς (γι' αυτό πέσαν γιατροί πάνω του). Υπάρχει και περίπτωση όμως να την παράγει ο οργανισμός του (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος).

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
2 φορες δεν εγιναν οι εξετασεις και βγηκε θετικος και στις 2?

γιατι εφαγε 1 χρονο,ετσι απλα?

Δεν λέω για τα τεστ στα δείγματα. Στις εξετάσεις που δείχνουν αν η ουσία είναι ενδογενής αναφέρομαι. Η ουσία αυτή δημιουργείτε συνήθως στις εγκύους και στους καρκινοπαθείς (γι' αυτό πέσαν γιατροί πάνω του). Υπάρχει και περίπτωση όμως να την παράγει ο οργανισμός του (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος).

Δημοσ.

Ναι, όπως ο οργανισμός του Ζαγοράκη παρήγαγε υπερβολικές ποσότητες τεστοστερόνης. Καλό το παραμύθι τους, αλλά δεν έχει δράκο.

Και δεν το λέω μόνο για τους συγκεκριμένους.

Σε όλες τις περιπτώσεις ντόπινγκ, κατά 99%, ο αθλητής είναι ένοχος.

Δημοσ.

Ναι, όπως ο οργανισμός του Ζαγοράκη παρήγαγε υπερβολικές ποσότητες τεστοστερόνης. Καλό το παραμύθι τους, αλλά δεν έχει δράκο.

Και δεν το λέω μόνο για τους συγκεκριμένους.

Σε όλες τις περιπτώσεις ντόπινγκ, κατά 99%, ο αθλητής είναι ένοχος.

Δημοσ.

Κάτσε ρε, Johhny, μισό λεπτό. Γιατί με κόκκινα γράμματα; Οι δικοί μας είναι αθώες περιστερές; Μην μου ζητήσεις αποδείξεις, δεν έχω, αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να δείχνουμε μόνο τους άλλους και να μην βλέπουμε τα δικά μας.

Δημοσ.

Κάτσε ρε, Johhny, μισό λεπτό. Γιατί με κόκκινα γράμματα; Οι δικοί μας είναι αθώες περιστερές; Μην μου ζητήσεις αποδείξεις, δεν έχω, αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να δείχνουμε μόνο τους άλλους και να μην βλέπουμε τα δικά μας.

Δημοσ.

Δεν είπα αυτό (δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα). Απλά, προτιμώ να μην είμαστε κοντόφθαλμοι.

Δημοσ.

Δεν είπα αυτό (δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα). Απλά, προτιμώ να μην είμαστε κοντόφθαλμοι.

Δημοσ.

όχι δεν το είπα για εσένα.το λέω σοβαρά δεν το λέω ειρωνικά.

από το να κοροϊδευόμαστε πως όλα είναι καθαρά ενώ δεν είναι ας τα επιτρέψουν όλα.

Δημοσ.

όχι δεν το είπα για εσένα.το λέω σοβαρά δεν το λέω ειρωνικά.

από το να κοροϊδευόμαστε πως όλα είναι καθαρά ενώ δεν είναι ας τα επιτρέψουν όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...