Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το συμβολαιο του Κριαπα πότε τελειώνει?

Ιδανική αλλά μάλλον πολύ δύσκολη περίπτωση.

Έχει ακόμα συμβόλαιο και δύσκολα θα τον άφηνε ο CSKA να φύγει καθότι Ρώσος. Και μάλλον ο μόνος Ρώσος τους που αξίζει. Παιχτούρα βασικά.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ τρελαίνομαι για αυτόν τον παίχτη και θα ταίριαζε κουτί. Το πρόβλημα με τους Ρώσους είναι ότι δεν ξεκολλάνε από τη χώρα τους και η CSKA να τον άφηνε δύσκολο θα ήτανε

Δημοσ.
Απίστευτα πράγματα στον τελικό του βόλευ.

Στο 3ο σετ από 5-17 το γυρίσαμε σε 20-19!!

Πάμε γερά ρε ομαδάρα!

Δεν σε χάλασε :lol:

Δημοσ.
Δεν σε χάλασε :lol:

Αγαπητέ, τα όσα καταφέρνει φέτος ο Παναθηναϊκός στο βόλεϋ μόνο περήφανο μπορούν να εμένα αλλά και όλους τους φίλαθλους της ομάδας. Δεν ναι, δεν με χαλάει ;)

ΥΓ. Και μόνο που περίμενες να τελειώσει το παιγνίδια για να ποστάρεις λειτουργεί σαν καζουρολυτικό :-D

Δημοσ.
Αγαπητέ, τα όσα καταφέρνει φέτος ο Παναθηναϊκός στο βόλεϋ μόνο περήφανο μπορούν να εμένα αλλά και όλους τους φίλαθλους της ομάδας. Δεν ναι, δεν με χαλάει ;)

Εισαι περηφανος και για τον χριστοφιδελη?:rolleyes:

Δημοσ.
Εισαι περηφανος και για τον χριστοφιδελη?:rolleyes:

Όχι, για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. :lol:

Σου είπε κανείς ότι όταν βλέπω αγώνα είμαι κρεμασμένος πάνω από το PC johny και παρακολουθώ τα posts σου?

Και δεν συνηθίζω να μιλάω πρίν το τέλος του αγώνα, για να μην αναγκάζομαι να καταπιώ τη γλώσσα μου.

Δημοσ.

Σου είπε κανείς ότι όταν βλέπω αγώνα είμαι κρεμασμένος πάνω από το PC johny και παρακολουθώ τα posts σου?

Προφανώς εννοούσα να ποστάρεις γενικότερα για τον αγώνα του βόλλευ και όχι για να απαντήσεις σε εμένα.

Πριν και όσο παιζόταν το παιγνίδι άκρα του τάφου σιωπή, με το που παίχτηκε ο τελευταίος πόντος διπλό χτύπημα και στα δύο θρέντ.... :lol:

Δημοσ.
Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων πρώτα...

2 φορες δεν εγιναν οι εξετασεις και βγηκε θετικος και στις 2?

γιατι εφαγε 1 χρονο,ετσι απλα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...