Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάνε καλά; Βλαμμένοι εντελώς είναι; Στις 22:30 το παιχνίδι την Πέμπτη. Δεν έχουν @@ να το βάλουν στην κανονική του ώρα...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Ας είχες κερδίσει στο ΣΕΦ και ας έχανες χθες με 2 πόντους (κοινώς ας είχες ακόμα ελπίδα) και θα σου έλεγα εγώ για το μπάσκετ.

Κωλοτούμπα όμως φουλ. Τι Μελισσανίδης και ρυθμικές και χρυσά μετάλια.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΕΕΕΣ ΦΟΥΥΥΥΥΥΛ.

Κοινώς αν δε σε ένοιαζε δε θα ήσουν εδώ να μας μιλάς για μπάλες, ουκρανούς ρώσους, τοξοβολίες κορεάτες κλπ. Τσούζει η καρπαζιά και τώρα φυσάμε και το γιαούρτι.

καλα απο κωλοτουμπες αλλο τιποτα... :lol::lol:

θυμαμαι κατι ποστ που ελεγε ενα παλικαρι οτι ο χαλπεριν κρυβεται στα μεγαλα παιχνιδια και επεσαν να τον φανε,

παρεπιπτωντος το μπατζετ της κιμκι η της δυναμο το ξερει κανενας?

Δημοσ.
Πάνε καλά; Βλαμμένοι εντελώς είναι; Στις 22:30 το παιχνίδι την Πέμπτη. Δεν έχουν @@ να το βάλουν στην κανονική του ώρα...

Την Πέμπτη στις 22:30, αντί στις 21:30, θα διεξαχθεί τελικά -και οριστικά- ο τρίτος τελικός της Α1 μπάσκετ στο Σ.Ε.Φ..

Ο τρίτος τελικός ήταν προγραμματισμένος για τις 21:30, ωστόσο λόγω της διεξαγωγής του τηλεπτικού debate των πολιτικών αργηγών εν όψει ευρωεκλογών, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τη μετάθεση του τζάμπολ κατά μία ώρα.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/26/1668948.htm

Δημοσ.

Πρεπει να δειξουν το debate...

Δημοσ.
η μακάμπι με τα παιδαρέλια, που τι θυμήθηκες την εφές? Οταν έπαιξε ο ολυμπιακός με τη ρεάλ ήταν 3000 χιλιάρικα στο γήπεδο και ένας βάζελος που έβριζε τον μπουρούση, την ώρα που η ομάδα του έπαιζε με σιένα. Στο 2-6, μήπως γινόταν χαμός? Μήπως είχε σολντ άουτ? και για πες μου, έχει η σιένα μπάλα? Μιλάμε για 2 χώρες, ισπανία και ελλάδα. Οπως και στην τοξοβολία, τσακώνονται οι κορεάτες με τους κινέζους. Στην μπάλα όμως, όλη η δυτική ευρώπη και η ανατολική ασχολείται (όσο μπορεί οικονομικά). Πχ οι ουκρανικές φτάσαν στους 4 του ουέφα, γιατί δεν τα ριξαν στο μπασκετ ρε παιδί μου? Γιατί δεν το βλέπει κανείς, να γιατί. Μόνο οι έλληνες και οι ισπανοί. Οπότε χωρίς φράγκα, δεν έχει πάρτι

α, υπάρχει και μια ομάδα από τη ρωσία. Αρα ελλάδα, ισπανία και ένας ρώσος. Στην ιππασία υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. γερμανοί, αγγλοι, γάλλοι, ολλανδοί, σκανδιναβοί και αυστραλοί.

Θα μου πεις ναι αλλά και στην μπάλα, 3 αγγλικές και μια ισπανική. Η διαφορά όμως είναι, ότι στην μπάλα θέλουμε όλοι, αλλά δεν μπορούμε. Στο μπάσκετ, δε θέλει κανείς.

Και ρώτα έναν ισπανό οπαδό της μπαρτσελόνα να τον ρωτήσεις, που στενοχωρήθηκε περισσότερο. στον αποκλεισμό στον μπασκετ ή αν θα χάσει τον τελικό στην μπάλα? Και αν ανταλλάσει, έστω και το κύπελλο στην μπάλα (που αν βλέπεις μπαλα, ούτε καν πανηγύρισαν), με μια ευρωλίγκα.

συνεχιζεις να μην πειθεις. Κι οχι απλα δεν πειθεις αλλα εισαι και ημιμαθης για να υποστηριξεις αυτο που λες. Ετσι θα σου ξανααπντησω οτι ειναι κ η Ιταλια χωρα που σπρωχνει πολυ χρημα στο μπασκετ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ εσυ ελεγες οτι ΜΟΝΟ ο παναθηναικος σπρωχνει χρημα και τωρα εκτος απτην ομαδουλα σου, σου βρηκαμε στα γρηγορα καμια 5 χωρες που σπρωχνουν χρημα.

Οποτε τι καθομαι και συζηταω μαζι σου. Οσο προσπαθεις να αποδεχθεις μεσα σου οτι το μπασκετ εχει μικρη σημασια, τοσο σημαινει οτι σε ποναει. Κριμα. Δραμαμινες, ειναι κριμα να τρεχεις κ εσυ να πετας πετρες σε μια ομαδα για την οποια απτην αρχη της σεζον εμεις λεγαμε οτι δε θα παρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ τιτλο. Να πεις οτι εγινε καποια εκπληξη και πεσατε απτα συννεφα...Σας τα λεγαν απο την αρχη μεχρι το τελος στη σεζον αλλα μυαλο δεν...Και τωρα τρεχατε στα πουλμαν να βρισετε τα παιχτακια κ τον γιδοβοσκο με τη γκλιτσα.. Κριμα, αλλα το μπασκετ τουλαχιστον σε ΕΣΑΣ δεν ειναι καθολου μα καθολου αδιαφορο. Την υπολοιπη Ευρωπη αστην γιατι θα αργησεις να την κατακτησεις ακομα παροτι σπρωχνεις παραπανω χρημα κ απτην μπαλα.

Δημοσ.
Θες να πάμε στα πρόσφατα λοιπόν? Εχω 12/13. Ε, ρε φίλε τα πρωταθλήματα γι αυτό είναι πιο μάγκικα, παίζουν όλοι με όλους. Και γω σε νίκαγα στην εννιαετία και έπαιρνες εσύ το πρωτάθλημα. Πάρε παράδειγμα το κύπελλο. Οι της μπαρτσελόνα, ούτε που το πανηγύρισαν, ο φέργκουσον έβαλε τα τρίτα. Γιατί, γιατί δεν είναι ενδεικτικό. μόνο στο πρωτάθλημα, παίζουν όλοι με όλους και εκεί βλέπεις τον καλύτερο. Ο εργοτέλης σε νίκησε και τις 2 φορές. Είναι καλύτερη ομάδα από εσένα? Τώρα πέρσι σε νίκησα , με 4-0. Το ότι εσύ χάνεις από εργοτέληδες, είναι άσχετο, φτιάξε ομάδα και νίκησε τους. Πουθενά σττην ευρώπη (αγγλια, ισπανια, ιταλια, γερμανία), δεν παίζουν πλέιοφ, γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Τώρα αν εσένα δε σε συμφέρει η ιστορία πρόβλημα σου. Η ιστορία ενός συλλόγου, δεν ξεκινάει όταν αρχίζεις να ασχολείσαι εσύ. και δεν είναι μόνο τα πρωταθλήματα. Είναι τα 7 συνεχόμενα 2 φορές (παμε για τρίτη) και άλλα. Πχ για σένα ποια είναι η ιστορικότερη ομάδα στην ευρώπη? Από την απάντηση που θα δώσεις, θα διαπιστώσεις γιατί έχω δίκιο.

Θυμήθηκες πάλι το ποδόσφαιρο εσύ;

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol: Δυστυχώς είναι η ρεάλ. Εχει πάρει 9, η γιουναιτεντ 2 ή 3. Η ιστορικότερη ομάδα, είναι αυτή που παίρνει τις περισσότερες κούπες. Τώρα αν θες να βαυκαλιζεσαι, προβλημα σου.

ινσομνιακ, ακριβώς επειδή είναι μπιζνα, μετράει περισσότερο. Γιατί εκεί ασχολουνται όλοι, ενώ με μπασκετ κανείς.

Το ότι ο παναθηναικός είναι κορυφαία ομάδα στο μπασκετ και φτάνει τις βαρέζε κλπ... εξυπακουεται. Το θέμα είναι όμως, ότι παίζει ουσιαστικά μόνος του. Οι άλλες χώρες, δεν βαζουν λεφτά για το μπασκετ, όχι γιατί φοβούνται, αλλά γιατί κανείς δεν ασχολείται. Οπότε πως θα τα βγάλουν?

Δλδ σύμφωνα με αυτά που λες και σύμφωνα με τα ευρωπαικά κατορθωματα ο Παναθηναικός είναι ''πιο ιστορική ομάδα από τον Ολυμπιακό γιατί έχουμε καλύτερη ιστορία στην Ευρώπη και στην τελική ποιος ασχολείται με το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Έτσι? Επίσης στα Quote να βάζεις όλο το κείμενο και όχι να το κόβεις έτσι για να βλεπουν και οι αλλοι τι γράφω

Δημοσ.
Ο πιο ιστορικός σύλλογος στην Ελλάδα είναι, δε νομίζω να χωράει αμφισβήτηση αυτό.

Τώρα "πέτρινα" χρόνια έχουν περάσει πολλοί σύλλογοι για διάφορες μαλακίες, αυτό είναι άλλη ιστορία.

Σαν άθλημα το μπάσκετ δεν είναι σκάρτο, είναι το 2ο σε δημοτικότητα έτσι; Αλλά σίγουρα το Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ ήταν το καλύτερο στην Ευρώπη τη 10ετία του 90' που κυριαρχούσε ο Ολυμπιακός και όχι τη τελευταία 10ετία που κυριαρχεί ο Παναθηναϊκός...

Είχαμε φέρει τρελούς παίχτες τότε, και ακόμα και ομάδες όπως Παγκράτι, Δάφνη, Απόλλων Πάτρας κλπ έκαναν άνω-κάτω τους μεγάλους. Η άνοδος του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ συνέπεσε με την πτώση του ελληνικού πρωταθλήματος ως το κορυφαίο Ευρωπαϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τόσο καλή ομάδα κλπ.

Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη της τελευταίας 25ετίας. Τώρα τι μου λες εσύ για Παγκράτια και Απόλλωνες...

Δημοσ.
...

λοιπόν κατά πρώτον, άλλο η ευρώπη στην μπάλα, άλλο στο μπάσκετ. στην μπάλα, οι καλύτεροι παίχτες, έρχονται στην ευρώπη, στο μπάσκετ, πάνε στις ηπα (γκαζολ, στογιάκοβιτς κλπ). Αν το πάρει, η μπαρτσελόνα ή γτντ, αυτή θα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ο παο, είναι η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη, αλλά στον κόσμο είναι οι σέλτικς. Πχ οι αμερικάνοι, ούτε που ξέρουν τον παναθηναικος, αλλά οι αργεντινοι και οι βραζιλιάνοι, μια χαρά ξέρουν την μπάρτσα

Η ιταλία, λοιπόν, έχει αφήσει το μπασκετ στην επαρχία (και η γαλλία)? Γιατί, γιατί πρώτον, για να φτιάξεις ομάδα, θέλει λίγα φράγκα και επομένως, δεν βγάζεις και πολλά φράγκα. Το αντίθετο συμβαίνει στην μπάλα? Γιατί το τορίνο, το μιλάνο , η ρώμη, δεν έχουν πρωτοκλασάτες ομάδες και έχουν οι κωμοπόλεις τρεβίζο και σιένα?

Δλδ σύμφωνα με αυτά που λες και σύμφωνα με τα ευρωπαικά κατορθωματα ο Παναθηναικός είναι ''πιο ιστορική ομάδα από τον Ολυμπιακό γιατί έχουμε καλύτερη ιστορία στην Ευρώπη και στην τελική ποιος ασχολείται με το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

στο μπασκετ, εννοείται. Πως είμαι εγώ στην μπαλα, στο πολο και στο βόλει. Με το ελληνικό πρωτάθλημα ασχολουμαστε, γιατί εγώ κάνω πλάκα σε σένα (σε μόνιμη βάση) και εσύ ονειρευεσαι κάποια στιγμή, να κάνεις 7 συνεχόμενα.

Επιπλέον, τους παίχτες τους κυνηγησαμε, γιατί παίρνουν πολλά λεφτά και προσφέρουν λίγα.

Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη της τελευταίας 25ετίας

αφού το 96 πήρες το πρώτο σου. Πάντως της δεκαετίας σίγουρα

Δημοσ.
λοιπόν κατά πρώτον, άλλο η ευρώπη στην μπάλα, άλλο στο μπάσκετ. στην μπάλα, οι καλύτεροι παίχτες, έρχονται στην ευρώπη, στο μπάσκετ, πάνε στις ηπα (γκαζολ, στογιάκοβιτς κλπ). Αν το πάρει, η μπαρτσελόνα ή γτντ, αυτή θα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ο παο, είναι η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη, αλλά στον κόσμο είναι οι σέλτικς. Πχ οι αμερικάνοι, ούτε που ξέρουν τον παναθηναικος, αλλά οι αργεντινοι και οι βραζιλιάνοι, μια χαρά ξέρουν την μπάρτσα

Η ιταλία, λοιπόν, έχει αφήσει το μπασκετ στην επαρχία (και η γαλλία)? Γιατί, γιατί πρώτον, για να φτιάξεις ομάδα, θέλει λίγα φράγκα και επομένως, δεν βγάζεις και πολλά φράγκα. Το αντίθετο συμβαίνει στην μπάλα? Γιατί το τορίνο, το μιλάνο , η ρώμη, δεν έχουν πρωτοκλασάτες ομάδες και έχουν οι κωμοπόλεις τρεβίζο και σιένα?

στο μπασκετ, εννοείται. Πως είμαι εγώ στην μπαλα, στο πολο και στο βόλει. Με το ελληνικό πρωτάθλημα ασχολουμαστε, γιατί εγώ κάνω πλάκα σε σένα (σε μόνιμη βάση) και εσύ ονειρευεσαι κάποια στιγμή, να κάνεις 7 συνεχόμενα.

Επιπλέον, τους παίχτες τους κυνηγησαμε, γιατί παίρνουν πολλά λεφτά και προσφέρουν λίγα.

αφού το 96 πήρες το πρώτο σου. Πάντως της δεκαετίας σίγουρα

Λες απιθανότητες (ως συνήθως) προερχόμενες από την ημιμάθειά σου. Θαύμασα πρέπει να πω την απόπειρά σου για ερμηνεία των κανονισμών του μπάσκετ πριν λίγες μέρες πρέπει να πω, αθλήματος με το οποίο δεν ασχολήσαι από ότι λές πάντως.

Μια χαρά ξέρουν οι Αμερικάνοι τον Παναθηναϊκό σαν την "the world's most elite overseas franchise" πάντως, όχι απλά τον ξέρουν.

Για την ιστορία, η Ιταλική ομάδα που σας κέρδισε φέτος στο μπάσκετ έχει έδρα το Μιλάνο. Πρωτεύουσα μπορεί να μην είναι αλλά δε θα το έλεγες και επαρχία. Από την άλλη μεριά, η μοδίστρα που σας κέρδισε, μπορεί φέτος να είχε 5 μύρια μπάτζετ αλλά του χρόνου να πάει στα 15.

Όσον αφορά το 1996 και μετά που αναφέρει, βρες μια ομάδα την τελευταία 25ετία που έχει καταφέρει περισσότερα από ότι ο Παναθηναϊκός από το 1996 και μετά.

Δημοσ.

Οσο και να προσπαθεις να υποβαθμισεις το μπασκετ, με αυτο ασχολειται πολυς κοσμος και συγκεκριμενα η ομαδα σου κατεχει ισως και τα πρωτεια στο χρημα που σπρωχνει στο αθλημα αυτο.

Και τελος παντων μιλας για μια Ευρωπη στο ποδοσφαιρο και ενα τσαμπιονς λιγκ τη στιγμη που εσυ σαν Ολυμπιακος εισαι το κλασικο θυμα καθε Ευρωπαικης ομαδας στη διοργανωση αυτη. Αρα για αυτη τη διοργανωση μιλας ως ΠΕΛΑΤΗΣ της καθε ανυπαρκτης ομαδας και επειτα ωσ ΘΕΑΤΗΣ απο την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Γιατι εγω ως Παναθηναικος ακομα και για τη διοργανωση που αποκαλεις τοπ παγκοσμιως εχω να σου πω πολλες ενδοξες ιστοριες σε αντιθεση με εσενα που δεν εχεις να πεις ΚΑΜΙΑ-ΜΑ ΚΑΜΙΑ. Αρα αστην την κουβεντα περι μπαλας και τσαμπιονς λιγκ και τοπ παιχτων και ομαδων. Εισαι 0 και εκει.

Το μονο για το οποιο μπορεις να μιλησεις ειναι το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου (εδω γελαμε ολοι, μαζι και εσεις οι Ολυμπιακοι). Για το οποιο ποτε δε θα με πεισεις οτι ειναι ανωτερη διοργανωση απο την Ευρωλιγκα και το Ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ. Και σε επιπεδο ομαδων και σε επιπεδο οργανωσης και σε επιπεδο γηπεδων και σε επιπεδο ονοματων παιχτων και σε επιπεδο ακαδημιων και σε επιπεδο ταλεντων και σε επιπεδο υποδομων και σε επιπεδο προσωπικοτητων που ασχολουνται με αυτο.Και σιγουρα πολυ λιγοτερο δηλητηριασμενες διοργανωσεις απο την Σουπερλιγκα. Απλα πραγματα.

Δημοσ.
Λες απιθανότητες (ως συνήθως) προερχόμενες από την ημιμάθειά σου. Θαύμασα πρέπει να πω την απόπειρά σου για ερμηνεία των κανονισμών του μπάσκετ πριν λίγες μέρες πρέπει να πω, αθλήματος με το οποίο δεν ασχολήσαι από ότι λές πάντως.

Μια χαρά ξέρουν οι Αμερικάνοι τον Παναθηναϊκό σαν την "the world's most elite overseas franchise" πάντως, όχι απλά τον ξέρουν.

Για την ιστορία, η Ιταλική ομάδα που σας κέρδισε φέτος στο μπάσκετ έχει έδρα το Μιλάνο. Πρωτεύουσα μπορεί να μην είναι αλλά δε θα το έλεγες και επαρχία. Από την άλλη μεριά, η μοδίστρα που σας κέρδισε, μπορεί φέτος να είχε 5 μύρια μπάτζετ αλλά του χρόνου να πάει στα 15.

Όσον αφορά το 1996 και μετά που αναφέρει, βρες μια ομάδα την τελευταία 25ετία που έχει καταφέρει περισσότερα από ότι ο Παναθηναϊκός από το 1996 και μετά.

ο μέσος αμερικάνος δεν τον ξέρει, τι να κάνουμε τώρα Τώρα αν εσύ νομίζεις, ότι είσαι καλύτερος από τους σελτικ αιθεροβατείς. Ακόμα περιμενω απάντηση, γιατί το τορίνο , η ρώμη, το μιλάνο, η φλωρεντία, δεν έχουν ομάδες μπασκετ. Α και ένα μιλάνο μια ομαδα? Φαντάζεσαι, μια ομαδα χαντμπολ, όπου να πηγαίναμε, μαζί ολυμπιακό και παναθηναικοί? Επισης η λυόν για δεν έχει μπασκετ? Η το μοναχο? Η η ουκρανία? γιατί έριξαν λεφτά στην μπάλα. Επειδή ξέρεις από οικονομικά, θα γνωρίζεις πως τα έσοδα είναι άμεσα συνυφασμένα με τα τηλεοπτικά. Μικρή τηλεθέαση, λίγα φράγκα.

Δημοσ.
ο μέσος αμερικάνος δεν τον ξέρει, τι να κάνουμε τώρα Τώρα αν εσύ νομίζεις, ότι είσαι καλύτερος από τους σελτικ αιθεροβατείς. Ακόμα περιμενω απάντηση, γιατί το τορίνο , η ρώμη, το μιλάνο, η φλωρεντία, δεν έχουν ομάδες μπασκετ. Α και ένα μιλάνο μια ομαδα? Φαντάζεσαι, μια ομαδα χαντμπολ, όπου να πηγαίναμε, μαζί ολυμπιακό και παναθηναικοί? Επισης η λυόν για δεν έχει μπασκετ? Η το μοναχο? Η η ουκρανία? γιατί έριξαν λεφτά στην μπάλα. Επειδή ξέρεις από οικονομικά, θα γνωρίζεις πως τα έσοδα είναι άμεσα συνυφασμένα με τα τηλεοπτικά. Μικρή τηλεθέαση, λίγα φράγκα.

Ωραια τα λες. Και τοτε γιατι ο Πειραιας εχει ομαδα μπασκετ? Διαλυστε το το τμημα λοιπον αφου δεν εχει εσοδα αφου κανεις δεν ασχολειται αφου αφου αφου.

Δημοσ.

Και τελος παντων μιλας για μια Ευρωπη στο ποδοσφαιρο και ενα τσαμπιονς λιγκ τη στιγμη που εσυ σαν Ολυμπιακος εισαι το κλασικο θυμα καθε Ευρωπαικης ομαδας στη διοργανωση αυτη. Αρα για αυτη τη διοργανωση μιλας ως ΠΕΛΑΤΗΣ της καθε ανυπαρκτης ομαδας και επειτα ωσ ΘΕΑΤΗΣ απο την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Γιατι εγω ως Παναθηναικος ακομα και για τη διοργανωση που αποκαλεις τοπ παγκοσμιως εχω να σου πω πολλες ενδοξες ιστοριες σε αντιθεση με εσενα που δεν εχεις να πεις ΚΑΜΙΑ-ΜΑ ΚΑΜΙΑ. Αρα αστην την κουβεντα περι μπαλας και τσαμπιονς λιγκ και τοπ παιχτων και ομαδων. Εισαι 0 και εκει.

Το μονο για το οποιο μπορεις να μιλησεις ειναι το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου (εδω γελαμε ολοι, μαζι και εσεις οι Ολυμπιακοι). Για το οποιο ποτε δε θα με πεισεις οτι ειναι ανωτερη διοργανωση απο την Ευρωλιγκα και το Ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ. Και σε επιπεδο ομαδων και σε επιπεδο οργανωσης και σε επιπεδο γηπεδων και σε επιπεδο ονοματων παιχτων και σε επιπεδο ακαδημιων και σε επιπεδο ταλεντων και σε επιπεδο υποδομων και σε επιπεδο προσωπικοτητων που ασχολουνται με αυτο. Απλα πραγματα.

Μπορείς να μου θυμίσεις, από το 2002 και μετά τις πορείες σου? Αν εσύ είσαι ευχαριστημενος, με τους 16 και τα πλει-οφ με το αεκάκι, δε μου πέφτει λόγος. Στην ευρώπη έχω 0 κουπες και έχεις 0 κούπες. Δυστυχώς όμως, όλοι γίναμε οπαδοί από την μπάλα, αυτην ακουμπήσαμε πρώτοι, με αυτήν παίζαμε, στα διαλειμματα και σε γήπεδα 5*5 πάμε, όχι σε 3*3. Από την άλλη, είμαστε στην ελλάδα και όπως λέει και μια παροιμία κάλλιο πρώτος στο χωριο, παρά δεύτερος στην πόλη. Αφου ζούμε στην ελλάδα, ασχολουμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο και σου κάνω μονίμως πλάκα, σε αυτό. Και όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο, έχω περισσότερα.

Ωραια τα λες. Και τοτε γιατι ο Πειραιας εχει ομαδα μπασκετ? Διαλυστε το το τμημα λοιπον αφου δεν εχει εσοδα αφου κανεις δεν ασχολειται αφου αφου αφου

αφού τα σκάνε οι αγγελόπουλοι? Και μεταξύ μας, αν δεν υπήρχε ο κοκκαλης, δε θα υπηρχε και ελληνικό μπασκετ, ουτε ο γιαννακόπουλος, θα βαζε φραγκα, για να κάνει δυνατό το παναθηναικό. Πχ το 90, ασχολουτανε ο κόσμος πολύ περισσότερο με το μπασκετ από ότι με το ποδόσφαιρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...