geovard Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ο Σαραβάκος προχθές μού έφερε γλυκές αναμνήσεις γιατί διατηρεί πολύ καλά αυτό το μοναδικό στυλ να "γλιστράει" από δεξιά και να διεισδύει.Νομίζω ότι ποτέ δεν αντικαταστάθηκε επάξια αυτός ο παίχτης από άλλον ισάξιο στη δεξιά πλευρά. Θα πρέπει να προκαλούσε πολλά χτυποκάρδια φόβου στους αντίπαλους μόλις έπαιρνε τη μπάλα και ξεχυνόταν μπροστά. Επίσης μού άρεσε πάντα το αριστερό ποδι τού Φραντζέσκου που φαίνεται να έχει χάσει κάτι από την ευστοχία του πλέον. Αλλά ο "μικρός" εξακολουθεί να είναι άλλο πράμα! Ο οποίος κατά τη γνώμη μου μπορούσε να παίξει σε οποιοαδήποτε μεγάλη ομάδα τού εξωτερικού στα νιάτα του.
johnnyestia Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Θα ήταν ευλογία αν μπορούσαμε να αναπληρώνουμε εύκολα παίκτες σαν τον Σαραβάκο. Μην ξεχνάμε πως ο Σαραβάκος έσερνε από το χέρι μια ομάδα που τότε άνηκε στην Ευρωπαϊκή ελίτ με πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και τον αποκλεισμό σε διπλά παιγνίδια της μεγάλης τότε Γιουβέντους. Σίγουρα ο Σαραβάκος είναι το με διαφορά πιο ολοκληρωμένο επιθετικό χαφ που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα όσο τουλάχιστον θυμάμαι εγώ το ποδόσφαιρο.
Snolly Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εγω θυμάμαι με τον πατέρα μου πιτσιρικάς στο παλιό Καραϊσκάκη ανάμεσα σε φίλους του γαύρους βλέπαμε Γαύρος - ΠΑΟ και μόλις το κόλλησε το τεμάχιο ο Μητσάρας ο ένας μουρμούρισε "όχι ρε με τον πούστη, στο ίδιο έργο θεατές κάθε φορά..." Νομίζω ήταν με εκτέλεση φάουλ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ." Νομίζω ήταν με εκτέλεση φάουλ. Ειδικοτης του Μητσαρα....Κατα προτιμηση απο αριστερα και 2-3 μετρα εξω απο την μεγαλη περιοχη. [ame] [/ame] Τι θυμηθηκα με αυτο το βιντεο...Ημουν μεσα στο πεταλο διπλα στο ρολοϊ προς την Κηφισιας και μετα το 3-0 βλεπαμε τους γαυρους που εφευγαν σαν κοτες. [ame] [/ame]
_eLpiS_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Θα ήταν ευλογία αν μπορούσαμε να αναπληρώνουμε εύκολα παίκτες σαν τον Σαραβάκο. Μην ξεχνάμε πως ο Σαραβάκος έσερνε από το χέρι μια ομάδα που τότε άνηκε στην Ευρωπαϊκή ελίτ με πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και τον αποκλεισμό σε διπλά παιγνίδια της μεγάλης τότε Γιουβέντους. Σίγουρα ο Σαραβάκος είναι το με διαφορά πιο ολοκληρωμένο επιθετικό χαφ που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα όσο τουλάχιστον θυμάμαι εγώ το ποδόσφαιρο. Τετοιους παικτες και μαλιστα ελληνες δυσκολα ξαναβρισκεις..
johnyboy Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 υπάρχουν αλλά οι υποδομές στην Ελλάδα είναι της μίζας. ξέρω παλικάρια που ήξεραν καντάρια μπάλα αλλά δεν είχαν ούτε τον γνωστό ούτε λεφτά να τα σκάσουν στον παο και τον κάθε παο για να τους πάρουν για δοκιμή.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 υπάρχουν αλλά οι υποδομές στην Ελλάδα είναι της μίζας. ξέρω παλικάρια που ήξεραν καντάρια μπάλα αλλά δεν είχαν ούτε τον γνωστό ούτε λεφτά να τα σκάσουν στον παο και τον κάθε παο για να τους πάρουν για δοκιμή. Αλήθειες... Το γνωρίζω απο πρώτο χέρι μιας και είχα συμμαθητή που δεν πήγε στις ακαδημίες του ΠΑΟ λόγω οικονομικών.
dreaming123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Eυχαριστώ τον Μητσάρα γιατι χάρη σε αυτόν έγινα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!
johnnyestia Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σήμερα. Ο Βασιλαράς απολύθηκε από την εφημερίδα "Πράσινη". Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος εργαζόταν στην Πράσινη από την ίδρυσή της και μάλιστα ήταν από τα "πρώτα βιολιά" που λέμε. Επίσης ο Βασιλαράς διατηρεί ένα μπλογκ που διαβάζεται από πολύ κόσμο στο gazzetta.gr . Όλοι όσοι ασχολούνται λίγο περισσότερο με τα του Παναθηναϊκού, ξέρουν πως η ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου εφημερίδα Πράσινη τον τελευταίο χρόνο κάνει πόλεμο προσωπικά σε Πατέρα-Βγενόπουλο. Ο Βασιλαράς αν και συνέχιζε να εργάζεται στην Πράσινη, στο μπλογκ του στο gazzetta εκφραζόταν ανοικτά υπέρ του Πατέρα και της συνεισφοράς του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Μετά την απόλυσή από την Πράσινη, ο Βασιλαράς δημοσίευσε σήμερα ένα ακόμα άρθρο στο gazzetta που εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε, αλλά το εν λόγω άρθρο κατέβηκε μετά από λίγη ώρα. Δημητράκη, πραγματικά δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να το πάρεις αλλιώς γιατί ήδη έχεις κάνει πολλές μ@λακίες. Παύλο, τράβα κανένα αυτί. Μην ξεχνάς πως αμέτοχος=συνένοχος και η καρδάρα με το γάλα δεν είναι απίθανο να χυθεί. Το λογοκριμένο άρθρο του Βασιλαρά εδώ
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Με αυτά που διαβάζω θα τραβήξω τα μαλλιά μου δεν γίνεται. Μα καλά 1.5 εκατομμύριο για τον σκόκο και 2 παίκτες? Δηλαδη θα δώσουμε 3.5+ εκατομμύρια για ένα παίκτη που θα παίζει μία φορά στους 10 αγώνες? Έλεος δηλαδή.. Θέλουν λέει να δώσουν Μάντζιο και Κλέυτον. Ας τους πουλήσουν.. Με 4 εκατομμύρια μπορείς να βρεις καλύτερο του Σκόκο. Επίσης ας διωξουν τον άχρηστο δάρλα και ας πάρουν τον τζαβέλλα. Ο Κρολντρουπ είναι ψηλός και δυνατός θα μας είναι χρήσιμος αν έρθει.
alexis333 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Eγω ακουω για μπατζετ 5εκ. στον Παο για φετος ... Ετσι ακουγεται ....
johnyboy Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 το μπάτζετ των μισθών είναι το θέμα.όχι των μεταγραφών.υπάρχουν ένα σωρό ελεύθεροι παίχτες.
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ε ας πουλησουμε τοσους αχρηστους που εχουμε και καθονται..Ας φερουμε τον ματτος πισω απο την κορινθιανς..Λυσεις υπαρχουν. Αλλα το να δωσουμε για το σκοκο τοσα λεφτα δλδ ελεος
flealam Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Παιδιά διαβάζω τώρα στα τελευταία αθλητικά νέα του Παναθηναικού για κάποιον Μπορντόν, βραζιλιάνο στόπερ της Σάλκε. Δεν ασχολούμε πολύ με ευρωπαικό ποδόσφαιρο, τον έχει παρακολουθήσει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.