johnnyestia Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Υ.Γ Moυ θυμιζεις ποιο αλλο τσαφ θυμασαι γιατι δε καταλαβαινω πως τον βγαλαμε γκελαδορο τωρα επειδη εκανε ενα προχτες .... Απλα θυμησε μου γιατι οντως μπορει να τα ξεχναω , ανθρωπος ειμαι .... Με την Σταντάρ Λιέγης το πρώτο. Και δεν βάζω πόσα πέναλτι έκανε στο ελληνικό πρωτάθλημα, από τα οποία σφυρίχτηκαν 1 ή 2. Τεσπα, σωστά λέει ο papajohnnnn πως εδώ δεν είναι χώρος για να μιλάμε για τον Μέλμπεργκ και ζητώ συγνώμμη που ξεκίνησα εγώ την κουβέντα. Το έκανα όμως για να θυμηθούμε οι Παναθηναϊκοί την μίρλα που έπεσε πέρυσι τον Ιούνη και την καταστροφολογία που συντηρήθηκε τον καιρό που ακολούθησε και κράτησε ουσιαστικά μέχρι την απομάκρυνση του Τεν Κάτε. Τώρα τα πράγματα είναι απλά: Όντας πρωταθλητές και χωρίς πίεση, χτυπάμε Γκοβού-Κάρλστρομ-Μαρτσένα-Κορλντρουπ και κάνουμε περίπατο με ΜΠΑΛΑΡΑ. Πατέρα, στείλε μας στο Δαφνί και φέτος.
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Επειδη δεν εχεις αλλα γι αυτο δεν βαζεις ... Και αυτο σιγα το τσαφ .... Δικαιωμα σου να μην θεωρεις μεγαλο παιχτη τον Μελμπεργκ ... Αλλα ο ανθρωπος τα διαπιστευτηρια του τα εχει δειξει ... Παμε αλλου τωρα γιατι εδω μεσα αμα πουμε τπτ ποδοσφαιρικο για αλλο παιχτη μας τρωνε ... Αντε γεια ...
antreas18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μολις εγινε και το double στο volley γυναικων!!!!οοοολεεεε!!!
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 εκανε τσαφ ο Μελμπεργκ αλλα σκεψου οτι κρατουσε σχεδον ολη την αμυνα μονος. ενταξει εκτος απ τον Αβρααμ αλλα η πιεση που ετρωγε η αμυνα μας ηταν πολυ μεγαλη σε καθε ματς σχεδον αφου το κεντρο μας ηταν ανυπαρκτο. Δε μπορει να μη το ειδατε αυτο. Κι οταν ολο το βαρος πεφτει πανω σου, ε θα τη κανεις τη πατατια. Εσεις σκεψου οτι ειχατε μπροστα τον Σιλβα που σ οσα ματς ελειψε, η αμυνα ζοριστηκε. Κι υπαρχει και ο Σιμαο που κατι εκοβε. Εμας..με τα ματια ολοι. Οποτε τα "τσαφ" μου φαινονται λογικα και ας πουμε, αναμενομενα Ωπα ωπα ωπα! Εγω 1000% μαζι σου και δεκτο, αλλα λεω ΜΗΠΩς...ΜΗΠΩΣ...οταν εγω επαιζα με Τζιωλη-Μποβιο-Μπιτσκαν-Φλαβιο, δλδ τετοιες χαφαρες και ο Λουκας εκανε μαλακια στη μαλακια ειχαμε βιαστει να τον φαμε? Δεν γινετε τοτε να τον κραζουμε και τωρα να τα ριχνουμε στα χαφ ---------- Προσθήκη στις 21:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:41 ---------- Επειδη δεν εχεις αλλα γι αυτο δεν βαζεις ...Και αυτο σιγα το τσαφ .... Με την Μπορντο αυτος δεν κανει την παπαρια και το σωζει ο Νικοπλιδης? Με τον Ατρομητο στο 1-0 δεν κανει πεναλτυ ηλιθιο που δεν το δινει το κορακι? Ενταξει, δεν ειδα και ολα τα ματς σας Δικαιωμα σου να μην θεωρεις μεγαλο παιχτη τον Μελμπεργκ ... Αλλα ο ανθρωπος τα διαπιστευτηρια του τα εχει δειξει ... Ξεκολλα μωρε. Σωνει και καλα οτι σου κραζουμε τον Μελμπεργκ.Ποσες φορες να σου γραψω?Ο ανθρωπος επαιξε και ειναι η καλυτερη σου μεταγραφη εδω και 2 χρονια. Και εχει και τεραστια καριερα πισω του και η αξια του ειναι δεδομενη Αλλα να πω οτι αυτα που εκανε φετος ήταν παραπανω απο οσα εκανε ο Λουκας και μην σου πω οτι εκανε και περσυ ο Λουκας δεν μπορω... Δεν σου ειπε ο αλλος "Παλτο ο Μελμπεργκ", σου ειπε "Αν τα 3-4 ποσα ειναι τσαφ τα ειχε κανει ο Λουκας, ακομα θα τον βριζαμε". Σε αυτο διαφωνεις?
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Οταν εχεις χαλια μαυρα σε ολη την ομαδα ειναι καρασιγουρο πως θα εκτεθει και ο αμυντικος σου που δεχεται ολη την πιεση αφου οι αλλοι ειναι γτπ .... Δε θα κατσω να τον κρινω απο κανα δυο που εκανε σε ολη τη χρονια ... Ο ανθρωπος ως αμυντικος επαιζε μονος του σε παρα πολλα ματς ... Εχουμε καιρο να δουμε τετοιας ποιοτητας αμυντικο στην Ελλαδα ... Τωρα οποιος εχει αλλη αποψη τι να κανουμε .... Και εσεις που κραζατε το Βυντρα σας ειπε κανεις πως κανατε το σωστο .. ??? Μλκιες κανατε με το συμπαθειο κι ολας ...
johnnyestia Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ντουγκλάο = Μέλμπεργκ^2 σε ότι γουστάρεις: Σε δύναμη, τοποθέτηση, χειρισμό μπάλας, πλεμόνια.
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ντουγκλάο = Μέλμπεργκ^2 σε ότι γουστάρεις: Σε δύναμη, τοποθέτηση, χειρισμό μπάλας, πλεμόνια. Οκ αποψη σου ...
johnyboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 - σε εμπειρία.κάτι που στην άμυνα παίζει καθοριστικό ρόλο.
johnnyestia Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τέσπα, Στο γυναικείο βόλλεϋ κάναμε sweep με μειονέκτημα έδρας... Ακούστηκε πως στην αυριανή φιέστα το ποδοσφαίρου θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου και οι κοπέλες του βόλεϋ. Αυτά είναι... ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ...
Snolly Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Η φιέστα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά; γιατί δεν έχω χρόνο και μέσο να πάω (μου πήρανε τις πινακίδες).
geovard Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Είμαστε κοντά σε Μαρτσένα με 3,5 εκατομμύρια. Και είναι η αδυναμία μου.Θεωρώ ότι από τη τετράδα των αμυντικών που είναι υποψήφιοι είναι ο πιό καλός.Έχει βέβαια άλλα χαρακτηριστικά από τον Μπορντόν ας πούμε.Ο Μπορντόν είναι στυλ Μέλμπεργκ με καλύτερη τεχνική, ενώ ο Μαρτσένα είναι λιγότερο δυνατός αλλά με πολύ καλύτερη τεχνική.Και είναι και πολύ πιό νέος. Γιά όσους δεν έχουν NOVA προσφέρεται δωρεάν απόψε στις 7:30 η τελετή εδώ. http://www.novasports.gr/extra/movieplayer.asp
johnyboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ο Μαρτσένα είναι παιχτούρα. με διαφορά ο καλύτερος από αυτούς που ακούγονται.ξέρει καντάρια μπάλα για αμυντικός.
geovard Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ο Μαρτσένα είναι παιχτούρα. με διαφορά ο καλύτερος από αυτούς που ακούγονται.ξέρει καντάρια μπάλα για αμυντικός. Αν τελικά τον πάρουμε, είναι ευκαιρία να μάθει κοντά του λίγη μπάλα και ο Βύντρα. Πάντως είναι δύσκολη περίπτωση αφού είναι ένας πολύ καλός Ισπανός και δεν είναι στα τελειώματά του όπως τα άλλα μεγάλα ονόματα(πλην Σισσέ) που έρχονται στη χώρα μας γιά να βάλουν τα τελευταία ένσημα. Βλέπω στα διάφορα sites ότι σήμερα παίζει πολύ το θέμα και ότι συνεχίζονται οι επαφές με τη Βαλένθια και τον μάνατζερ τού παίχτη.Ελπίζω... Πολλοί νομίζουν ότι τα κεντρικά μπακ αρκεί να είναι ψηλοί και δυνατοί. Λάθος. Πρέπει να είναι έξυπνοι και ψύχραιμοι να ξέρουν μπάλα και να ηρεμούν τους συμπαίχτες τους.Εντάξει αν είναι και ψηλοί ακόμη καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.