Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να αμφισβητησεις οποιοδηποτε παιχτη του Ολυμπιακου αλλα οχι τον Μελμπεργκ και τον Τοροσιδη ...

Αν αμφισβητεις αυτους τους δυο τοτε απλα εκτιθεσαι ανεπαναληπτα ...

Απο τη στιγμη κι ολας που στο ελληνικο πρωταθλημα προφανως δεν υπαρχει καλυτερος ...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην ασχολεισαι ....

Κι εγω αδικα εκατσα και απαντησα ...

Ενταξει το ακουσαμε κι αυτο , αχρηστος ο Μελμπεργκ που εκανε πλακα ...

Βλεπουμε πολυ διαφορετικα τη μπαλα οπως και να χει ...

Παμε παρακατω ..

Δημοσ.

Ενα πρωταθλημα πηρατε και κανετε λες και εγινε κανα θαυμα ....

Φαντασου τι θα κανετε αν παρετε οσα εχουμε εμεις .... :confused:

Προσωπικά δεν θα χαρώ γιατί τα πιό πολλά είναι μαφιόζικα. Αλλά έπρεπε να χαρίσετε και κανένα στο Αιγάλεω με τόσα που έχετε.Το δικαιούται εξ άλλου.Τόση πλάτη έβαλαν οι παράγοντές του.

Θέλω απόψε στού Θωμάααα!

Να σού παίξω μπαγλαμάααα!

Δημοσ.

Ρε κοιτα που θα συμφωνησω με τον Τζονι

Λοιπον, για να ειμαστε δικαιοι, η καριερα του Μελμπεργκ και η καριερα του Λουκα δεν εχουν καμια σχεση.

Αλλα οποιος δεν θελει να δει οτι ΦΕΤΟΣ, στο Ελληνικο πρωταθλημα, ο Λουκας ειχε ιδιες ή και καλυτερες εμφανισεις και λιγοτερα τσαφ απο τον Μελμπεργκ, δεν θελει να το δει Ή δεν ενδιαφερει να το δει

Και ενας λογος που οι μετοχες του Μελμπεργκ ειναι ακομα ψηλα στους φιλους του Ολυμπιακου οτι σε σχεση με αλλα χαλια ηταν καλος. Και επισης οσο ευκολα θαβουν οι αντιπαλοι ενα ξενο 'ονομα' που ηρθε και περιμενουν να τον σταυρωσουν, αλλο τοσο μεγαλοποιουν οι φιλοι την 'μεγαλη μεταγραφη' με απλα καλα αποτελεσματα

Και για να μην λετε οτι τα λεω για αλλους, βλ. Τζιλμπερτο την πρωτη χρονια και Σαρας την πρωτη χρονια που ηρθαν και καλα για 8 και επαιξαν 6. Οι αντιπαλοι του σταυρωνανα-αδικα-και οι δικοι μας τους αποθεωναν επισης αδικα

Για μενα το τελικο συμπερασμα ειναι:

Αν με καποιο τροπο μου εσβηνες απο τη μνημη ποιος ειναι και τι εχει κανει ο Μελμπεργκ και ποιος ειναι και τι εχει κανει ο Βυντρα και με εβαζες να τους δω μονο φετος, μονο στις ομαδες του, ε τι θελετε να πω, να πω σωνει και καλα 'Ποιον ρε, τον μαυροτσουκαλο?Το Σουηδικο ξανθο αγορι θελω στην ομαδα μου?'

ΥΓ. Καταλαβαινω την αναγκη των φιλων του Ολυμπιακου σε μια χρονια που ολα τους πηγαν στραβα να νιωσουν δικαιωμενοι για τον Μελμπεργκ αλλα η αληθεια ειναι πως τους δικαιωσε εν μερη. Στα καλα του ηταν αυτος που περιμεναν και ηταν επιτυχια, αλλα εκανε και κατι τσουρουκιες ωρες ωρες που δεν τις περιμενα.

Δημοσ.

Υ.Γ Ο Σιμαο αμυντικα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος απο τον Ζιλμπερτο και στο υπογραφω ....

Οκ, και εγώ υπογράφω ότι η βίκυ κουλιανού ειναι καλύτερη απο τη μπελούτσι τότε.

Επίσης, υπογράφω ότι ο μπεβερλι ρίχνει στα αυτιά του διαμαντίδη,

και ότι ο λάππας ειναι 2 φορές καλύτερος από τον μιλκοβιτς!

Στο δε πόλο, υπογράφ ότι εχουμε 6 φορές καλύτερη ομαδα απο τον οσφπ, απλά..δεν εχουμε τα καταλληλα μπρατσακια για να τον παίξουμε!

:shock::shock::shock:

Τα επίπεδα συγκρισης και διαφοράς κλάσης, ειναι ακριβώς τα ιδια!

Τωρα, αν καποιος δε θέλει να παραδεχθει το λάθος του, ας συνεχίσει να το υποστηρίζει, μέχρι να γίνει περίγελος!

ΥΓ: ο σιμάο τρέχει...ο ζιλμπερτο κόβει...;)

Δημοσ.
Οκ, και εγώ υπογράφω ότι η βίκυ κουλιανού ειναι καλύτερη απο τη μπελούτσι τότε.

Επίσης, υπογράφω ότι ο μπεβερλι ρίχνει στα αυτιά του διαμαντίδη,

και ότι ο λάππας ειναι 2 φορές καλύτερος από τον μιλκοβιτς!

Στο δε πόλο, υπογράφ ότι εχουμε 6 φορές καλύτερη ομαδα απο τον οσφπ, απλά..δεν εχουμε τα καταλληλα μπρατσακια για να τον παίξουμε!

:shock::shock::shock:

Τα επίπεδα συγκρισης και διαφοράς κλάσης, ειναι ακριβώς τα ιδια!

Τωρα, αν καποιος δε θέλει να παραδεχθει το λάθος του, ας συνεχίσει να το υποστηρίζει, μέχρι να γίνει περίγελος!

ΥΓ: ο σιμάο τρέχει...ο ζιλμπερτο κόβει...;)

Oκ .... :-)

Δημοσ.

Βασικα kaizer συγκρινεις δεξι μπακ με στοπερ ...

Πως γινεται αυτο ...

Και ο Μελμπεργκ εκανε ενα τσαφ αντε δυο και αμεσως τον βγαλαμε αχρηστο ...

Αυτα δε γινονται ....

Η χρονια του Μελμπεργκ ηταν επιτυχημενη και με το παραπανω για μενα ....

Τωρα ενταξει αν αλλοι εχουν διαφορετικη αποψη ενταξει δε μπορουμε να συμφωνουμε και σε ολα ...

Υ.Γ. Ο Βυντρα αξιζει την αποθεωση απο τους φιλαθλους του Παο γιατι φετος ηταν καταπληκτικος ...

Αλλα οσο θυμαμαι την καζουρα τοσα χρονια που ετρωγε δε ξερω τι να πω ...

Μιλαμε για πολυ καζουρα ...:rolleyes:

Δημοσ.

Αφενως ο Λουκας επαιξε πολυ σεντερ μπακ εκτος απο το τελευταιο 5μηνο που ξεμειναμε

ΕΠΙΣΗΣ, ο Λουκας επειδη ακριβως ειναι μονο αμυντικα καλος τον κρινω ως προς τα αποτελεσματα και ως προς τις γκελες

Αποκει και περα, ΝΑΙ σου βγηκε ο Μελμπεργκ, θα τον ηθελα και ισως ειναι η καλυτερη σου μεταγραφη της 2ετιας ΑΛΛΑ αυτο δεν αναιρει οτι εκανε και καποιες γκελες, που εγω δεν περιμενα, και ειναι ο καλυτερος σου αμυντικος αλλα δεν εχει δωσει παραπανω αποτι περιμενατε

ΤΕΛΟΣ μιλησα ΜΟΝΟ για φετος και φυσικα δεν τους συγκρινα σαν καριερες

Δημοσ.

εκανε τσαφ ο Μελμπεργκ αλλα σκεψου οτι κρατουσε σχεδον ολη την αμυνα μονος. ενταξει εκτος απ τον Αβρααμ

αλλα η πιεση που ετρωγε η αμυνα μας ηταν πολυ μεγαλη σε καθε ματς σχεδον αφου το κεντρο μας ηταν ανυπαρκτο. Δε μπορει να μη το ειδατε αυτο. Κι οταν ολο το βαρος πεφτει πανω σου, ε θα τη κανεις τη πατατια.

Εσεις σκεψου οτι ειχατε μπροστα τον Σιλβα που σ οσα ματς ελειψε, η αμυνα ζοριστηκε. Κι υπαρχει και ο Σιμαο που κατι εκοβε. Εμας..με τα ματια ολοι. Οποτε τα "τσαφ" μου φαινονται λογικα και ας πουμε, αναμενομενα

Δημοσ.

Καταρχην εσυ ησουν μια υγιης ομαδα ...

Εγω μεσα σε ολη την τρελα της φετινης χρονιας μονο ο Μελμπεργκ με εσωζε ...

Ουτε μπαλα μπορουσαμε να κρατησουμε ουτε αμ χαφ ειχαμε και καθε μερα παιζανε και διαφορετικοι παιχτες και δεν ειχαμε μια σταθεροτητα και μια ενδεκαδα ...

Μετα απο ολα αυτα ( και χωρις αυτα και παλι ) ο Μελμπεργκ ηταν ο βραχος για ολη την ομαδα ....

Μονο τα παιχνιδια στο Τσ. Λ. που δε μπορει να μη τα εβλεπες θα διαπιστωνες πως εκανε μπαμ αυτο που σου λεω ...

Μια αμυνα μονος του ηταν ....

Ασε που επρεπε να καλυπτει και τον αμπαλο τον Μπραβο που δε μπορει αφενος να κοψει και δευτερον δεν παιρνει ουτε κεφαλια ...

Αυτο που λεει η margarita ειναι μεγαλη αληθεια παντως ....

Πως να μην εκτιθεσαι οταν εχεις για χαφ τον Μαρεσκα τον Οσκαρ και τον Στολτιδη ...

Αυτοι κοβουν με τα ματια μονο ...

Υ.Γ Moυ θυμιζεις ποιο αλλο τσαφ θυμασαι γιατι δε καταλαβαινω πως τον βγαλαμε γκελαδορο τωρα επειδη εκανε ενα προχτες ....

Απλα θυμησε μου γιατι οντως μπορει να τα ξεχναω , ανθρωπος ειμαι ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...