Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι Ολυμπιακοί θα προτιμούσαν να είχαν πάρει εφτά πρωταθλήματα στα τελευταάα δεκατρία χρόνια και να είχαν φτειάξει ομαδάρα που θα είχε το σεβασμό όλων παρά έτσι όπως είναι τώρα. Ή μήπως κάνω λάθος?

Δεν τους ένοιαζε κάτι εκτός της κούπας.

Το μόνο που ήθελαν είναι να λένε άντε γεια... Ότι και να συνέβαινε στο ενδιάμεσο, τον Μάη ξεχνούσαν τα πάντα και αποθέωναν τους μαμαντιόγκους. Φέτος άρχισαν να ταρακουνιούνται μόνο από το γεγονός ότι η κούπα δεν κατέληξε στο λιμάνι.

Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε επειδή δεν είμαστε κόκκινοι, οι απαιτήσεις μας για Ευρώπη και κυρίως για καλή μπάλα ξεκινάνε από φέτος. Η πίεση για πρωτάθλημα δεν άφηνε και πολλά περιθώρια.

Αλλά με την νέα χρονιά δεν θα χωράνε δικαιολογίες. Έχουν 4 μήνες να κάνουν αυτά που πρέπει όλοι τους.

Δημοσ.
Ρε συ johnny, γενικά, αναγνωρίζεις ποτέ κάτι στους αντιπάλους? Ή, βλέπεις κάτι κακό στον Παναθηναικό?? Τώρα δηλαδή τι θέλεις να πεις? Τον Μελμπεργκ άχρηστο?? Κι εμένα μου έγινε αντιπαθής από τη στιγμή που ήρθε στον γαύρο (αν και είμαι υγιής φίλαθλος και αντικειμενικός :lol:) αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα

Δεν είπα πως ο Μέλμπεργκ είναι άχρηστος. Είπα πως δεν είναι ο υπερπαιχταράς των 7 θαλασσών και των 5 ηπείρων όπως μας πιπιλίζουν το μυαλό από την αρχή της χρονιάς. Ένα απλό αξιοπρεπές σεντερ μπακ είναι. Για τον οσφπ φτάνει και περισσεύει. Αν τον είχαμε πάρει εμείς πέρυσι, πάλι θα ψάχναμε για σεντερ μπακ βράχο φέτος το καλοκαίρι. Αυτό λέω.

Πραγματικα το πιστευεις αυτο .... :shock:

Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε ....

Εχω σκασει στα γελια ...

Ή δεν εχεις δει κανενα ματς ου Ολυμπιακου και κρινεις ενα παιχτη απο ενα τσαφ που εκανε ή εισαι εντελως αμπαλος ....

Τι αλλο να πω ...

Μονος του επαιζε φετος στην αμυνα ...

Αν δεν τον ειχαμε θα ειχαμε διασυρθει ακομα περισσοτερο ...

Ποιος Βυντρα και πρασινα αλογα ...

Τι συγκρινεις απορω ....

Μόνος του έπαιζε άμυνα? Εγώ πάλι θυμάμαι τον οσφπ στα σοβαρά ματς να παίζει με 10 πίσω από την σέντρα. Με 10 πίσω από την σέντρα ακόμα και ο Σαριέγκι με τον Γκαλίνοβιτς κρατάνε το 0 με ομάδες σαν την Ιντερ.

Τα περι αμπαλίασης αλλού. Κάτσε διάβασε και θυμήσου τι συζητάγαμε Αύγουστο-Σεπτέμβριο και δες ποιος έλεγε ο,τι να ναι και ποιος έπεσε σε σχεδόν όλα μέσα.

Θεματολογία τότε: Σισσέ σαπιοπόδης, Ζιλμπέρτο παλτό (αυτό συνεχίζεται), σάπιοι παίκτες οσφπ, άμυνα του Παναθηναϊκού που θα του κόψει το πρωτάθλημα, Ζικο προπονηταράς όταν ήρθε και πολλά πολλά ακόμα.

Δημοσ.
Υπαρχει περιπτωση να εχουν μεινει και αυριο προσκλησεις?

Πολυ δυσκολο.Στο Χαλανδρι εξαφανηστηκαν σε 10 λεπτα μολις ανοιξε το μαγαζι.Εγω εστειλα την κορη μου στην Α.Παπανδρεου διπλα στο themall και πηρε απο τις τελευταιες.Πιτσιρικαδες ειχαν παει και ειχαν παρει και παρα διπλα τις πουλαγαν 2 ευρω την μια. Αν προλαβεις και θελεις εχω 3-4 περισευμα.

Δημοσ.

@johnyestia

Για να συνεχιζεις να λες αμπαλο το Μελμπεργκ τι αλλο θες να σου πω ...

:lol::lol::lol:

Τα περι αμπαλίασης αλλού. Κάτσε διάβασε και θυμήσου τι συζητάγαμε Αύγουστο-Σεπτέμβριο και δες ποιος έλεγε ο,τι να ναι και ποιος έπεσε σε σχεδόν όλα μέσα.

Θεματολογία τότε: Σισσέ σαπιοπόδης, Ζιλμπέρτο παλτό (αυτό συνεχίζεται), σάπιοι παίκτες οσφπ, άμυνα του Παναθηναϊκού που θα του κόψει το πρωτάθλημα, Ζικο προπονηταράς όταν ήρθε και πολλά πολλά ακόμα.

Ρε συ πας καλα ...

Ελεγα εγω αυτα που αναφερεις ...

Αν ειναι να αρχισω τα ψεματα μπορω να πω και γω διαφορα για σενα ...

Γι αυτο κοψε τα ψεματα αν θες να συζηταμε κι αλλο ....

Δημοσ.
@johnyestia

Για να συνεχιζεις να λες αμπαλο το Μελμπεργκ τι αλλο θες να σου πω ...

:lol::lol::lol:

...είπε ο άνθρωπος που αντί για τον Ζιλμπέρτο προτιμάει τον ...Βίτολο :lol:

Δημοσ.
...είπε ο άνθρωπος που αντί για τον Ζιλμπέρτο προτιμάει τον ...Βίτολο :lol:

Αστο καλυτερα αστο ....

Αν δε καταλαβαινεις τι λεμε αστο καλυτερα ...

Ευτυχως εσυ μας ελεγες αχρηστο τον Σιμαο και επαιρνες και ορκο κιολας και σου ελεγα οτι ειναι πολυ καλος και οποτε επαιξε εβγαλε ματια το παιδι ....:X

Και ακου να μας πεις και αχρηστο τον Μελμπεργκ ...

Ο μονος που διασωζεται απο τη φετινη χρονια..

Ή εισαι κολημενος Παναθηναικος και τα βλεπεις ολα πρασινα ή δε βλεπεις ματς του Ολυμπιακου ....

Τι αλλο να σου πω αφου μας λες τον Μελμπεργκ και αχρηστο...

Ο ανθρωπος παιζει χαλαρα σε οποια μεσαια ευρωπαικη ομαδα γουσταρει ...

Στο πολυ χαλαρο σου λεω ...

Θα μπορουσε να ειναι στην πρεμιερ για πλακα ...

Και ερχεσαι και μας λες οτι δεν κανει ...

Κατσε εσυ με τον Σαριεγκι που γελανε και οι πετρες ....:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Σεβασμός στον πορθητή του Μιλάνου :-)

Σωστο κι αυτο ..

Αλλα πες μου εσυ αν φυγει απο τον Παο ποιο κοροιδο θα του κανει μεγαλυτερο συμβολαιο .... :lol:

Για Αεκ ακουω οτι λεγεται ...

Αν το κανει αυτο ο Πριγκηπας θα γελαω πραγματικα...

Αλλα να μου πεις εδω εχει παρει Γιαχιτς στον βασκο θα κολησει ..:-D

Δημοσ.
Αστο καλυτερα αστο ....

Αν δε καταλαβαινεις τι λεμε αστο καλυτερα ...

Ευτυχως εσυ μας ελεγες αχρηστο τον Σιμαο και επαιρνες και ορκο κιολας και σου ελεγα οτι ειναι πολυ καλος και οποτε επαιξε εβγαλε ματια το παιδι ....:X

Και ακου να μας πεις και αχρηστο τον Μελμπεργκ ...

Ο μονος που διασωζεται απο τη φετινη χρονια..

Ή εισαι κολημενος Παναθηναικος και τα βλεπεις ολα πρασινα ή δε βλεπεις ματς του Ολυμπιακου ....

Τι αλλο να σου πω αφου μας λες τον Μελμπεργκ και αχρηστο...

Ο ανθρωπος παιζει χαλαρα σε οποια μεσαια ευρωπαικη ομαδα γουσταρει ...

Στο πολυ χαλαρο σου λεω ...

Θα μπορουσε να ειναι στην πρεμιερ για πλακα ...

Και ερχεσαι και μας λες οτι δεν κανει ...

Κατσε εσυ με τον Σαριεγκι που γελανε και οι πετρες ....:lol::lol::lol:

Πότε είπα άχρηστο τον Σιμάο :shock:

Είπα και εξακολουθώ να λέω πως σε σχέση με τον Ζιλμπέρτο είναι κατώτερος. Επιθετικά και αμυντικά. Τι να κάνουμε τώρα, ο ένας είναι world class και ο άλλος είναι αμούστακος ακόμα. Φυσικά δεν είπα ποτέ πως δεν θέλω τον Σιμάο στο ρόστερ για εναλλακτική του τιτανοτεράστιου Ζιλμπέρτο.

Για τον Μέλμπεργκ τώρα, ο τύπος έχει γερό κορμί και καλή τακτική τοποθέτηση. Αλλά είναι υπερβολικά αργός (μου αρέσει που λες για Αγγλία...) και όταν έχει την μπάλα στα πόδια νομίζει πως έχει πυρηνική βόμβα. Δεν είναι τυχαίο που ο Μαρέσκα χαραμίστηκε μπροστά από τα μπακ. Αυτόν τον απλά αξιοπρεπή αμυντικό λοιπόν ποτέ δεν τον ζήλεψα στον Παναθηναϊκό. Ναι, είναι καλύτερος από τον Σαριέγκι. Σε σχέση με τον Καντέ προβληματίζομαι. Εννοείται πως προτιμώ στο ρόστερ τον πολυθεσίτη - μαύρο σκυλί του πολέμου Βύντρα. Φυσικά και ο Κατσουράνης είναι καλύτερη επιλογή για σέντερ μπακ. Και αυτός αργός είναι αλλά τουλάχιστον ξέρει να ανεβάσει την μπάλα όσο λίγοι κεντρικοί αμυντικοί στην Ευρώπη.

Συνοψίζοντας, θεωρώ πως αν είχα τον Μέλμπεργκ στην ομάδα δεν θα θεωρούσα με τίποτα πως έχω κλείσει στην άμυνα. Ο Μέλμπεργκ αμυντικά δεν είναι ούτε κατά διάνοια ανάλογος με τον Ζιλμπέρτο στο κέντρο ή τον Σισσέ στην επίθεση.

Και λογικά έχω δει περισσότερα ματς του οσφπ απ 'οτι εσύ του Παναθηναϊκού φέτος...

Δημοσ.

Στο φετινο πρωταθλημα 2 παιχτες καναν τη διαφορα ...

Ο ενας ειναι ο Σισε και ο αλλος ειναι ο Μελμπεργκ ...

Παρτο χαμπαρι ...

Με αυτα που λες γελαν και οι πετρες ...

Μη συνεχιζεις ... :-)

Υ.Γ Ο Σιμαο αμυντικα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος απο τον Ζιλμπερτο και στο υπογραφω ....

---------- Προσθήκη στις 21:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:32 ----------

Μπορεις να χαρεις το νταμπλ σου johny αληθεια σου λεω ...

Αλλωστε εχεις πολλα χρονια να το ζησεις σε σχεση με εμας ...:rolleyes:

Μπες και σε αυτο το γκρουπακι για να ξερεις πως θα ειναι την Κυριακη ... :lol:

Ενα πρωταθλημα πηρατε και κανετε λες και εγινε κανα θαυμα ....

Φαντασου τι θα κανετε αν παρετε οσα εχουμε εμεις .... :confused:

Δημοσ.

Τι έκανε ο Μέλμπεργκ λέει? :lol: :lol: :lol: :lol:

Εσύ υπέγραψε ο,τι θες. Ο Σιμάο είναι παίκτης που αναπληρώνεται, ο Ζιλμπέρτο άφησε κενό σε κοτζάμ Αρσεναλ. Στο μάνατζερ βάζε τον Σιμάο βασικό και άφηνε τον Ζιλμπέρτο πάγκο. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...