Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά μην το παραχέσουμε τώρα με τόσες φιέστες.Κοντεύουν να γίνουν αλκοολικοί με τα ουίσκια στα μπουζούκια ειδικά ο Σιμάο με το Λέτο.

Στο τέλος αντί γιά σφηνάκια θα γεμίζουν τα κύπελα και...άσπρο πάτο!(Αλλά οι πονηροί στην ΕΠΟ φροντίσανε να δώσουνε το κύπελο με τρύπα στη μέση:-))

Όσο γιά τον Νιόπλια που λέτε ότι μιλάει πολύ και δι' ασήμαντον αφορμή στους δημοσιογράφους, δεν είναι τυχαίο που τα έχει καλά σχεδόν με όλους απ' αυτούς.

Τι θέλει ένας δημοσιογράφος?Απαντήσεις και αναλύσεις? Πάρε λοιπόν νάχεις.

Θυμάστε τον Άγγελο τον Αναστασιάδη? Και τι συνεντεύξεις τύπου ε?

Εμ ο Μαλεζάνι? Αξέχαστες εποχές.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πέρα από τον παιχταρά ανυπέρβλητο και χαλαρά mvp του φετινού ντάμπλ Ζιλμπέρτο Σίλβα

δε θελω να στο χαλασω αλλα mvp βγηκε ο Σισε.. και οχι αδικα..
Δημοσ.
δε θελω να στο χαλασω αλλα mvp βγηκε ο Σισε.. και οχι αδικα..

Δεν μου χαλάς τίποτα. :lol:

Και ο υπερπαιχταράς Σισσέ δικό μας παιδί είναι :-D

Αν δεν σε πειράζει, επίτρεψέ μου να έχω την δικιά μου άποψη.

Δημοσ.

O Σισε , ο Σιλβα και τα αλλα τα παιδια που λεμε ...

Ελα χαρειτε φετος που το πηρατε γιατι μετα απο 6 χρονια θα ξαναχαρειτε ....:P

Δημοσ.
O Σισε , ο Σιλβα και τα αλλα τα παιδια που λεμε ...

Ελα χαρειτε φετος που το πηρατε γιατι μετα απο 6 χρονια θα ξαναχαρειτε ....:P

Από πού αντλείς τόση αισιοδοξία τώρα που καθάρισε(?) ο κόπρος τού Αυγεία?

Δημοσ.
Ειλικρινά τώρα, το πιστεύεις αυτό? :devil:

To παρελθον αυτο εχει δειξει ....

Μονο οταν εχει εκλογες παιρνει ο Παο νταμπλ ... :-D

Ελα πλακιτσα κανω παιδια λογω της βαρεμαρας μου .... :P

Περιμενω το βραδυ να δω πραγματικη μπαλα στο Τσαμπιονς Λιγκ ...

Δημοσ.

Διαπίστωση:

Αν ο Βύντρα είχε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια τα τσαφ που έχει κάνει φέτος ο "υπερπαιχταράς" Μέλμπεργκ θα τον είχαμε κρεμάσει στον πυρσό του ΟΑΚΑ. Θυμάμαι την μίρλα του περυσινού καλοκαιριού που χάθηκε ο "βράχος" και με πιάνουν τα γέλια.

Ο Παναθηναϊκός φέτος είχε στο πρωτάθλημα την καλύτερη αμυντική επίδοση από την σεζόν 84-85. Οπότε επαληθεύτηκαν όλοι όσοι έλεγαν πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει αδύναμη αμυντική γραμμή, αλλά ακόμα και αυτή φτάνει και περισσεύει για τις εγχώριες κούπες.

Πάμε τώρα να πάρουμε 1-2 παιχταράδες world class για τα μετόπισθεν και ένα βαρβάτο δεξί χαφ-εξτρέμ και θα μας κοιτάνε με τα κυάλια για πολλά χρόνια.

Δημοσ.
Διαπίστωση:

Αν ο Βύντρα είχε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια τα τσαφ που έχει κάνει φέτος ο "υπερπαιχταράς" Μέλμπεργκ θα τον είχαμε κρεμάσει στον πυρσό του ΟΑΚΑ. Θυμάμαι την μίρλα του περυσινού καλοκαιριού που χάθηκε ο "βράχος" και με πιάνουν τα γέλια.

Ο Παναθηναϊκός φέτος είχε στο πρωτάθλημα την καλύτερη αμυντική επίδοση από την σεζόν 84-85. Οπότε επαληθεύτηκαν όλοι όσοι έλεγαν πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει αδύναμη αμυντική γραμμή, αλλά ακόμα και αυτή φτάνει και περισσεύει για τις εγχώριες κούπες.

Πάμε τώρα να πάρουμε 1-2 παιχταράδες world class για τα μετόπισθεν και ένα βαρβάτο δεξί χαφ-εξτρέμ και θα μας κοιτάνε με τα κυάλια για πολλά χρόνια.

Ρε συ johnny, γενικά, αναγνωρίζεις ποτέ κάτι στους αντιπάλους? Ή, βλέπεις κάτι κακό στον Παναθηναικό?? Τώρα δηλαδή τι θέλεις να πεις? Τον Μελμπεργκ άχρηστο?? Κι εμένα μου έγινε αντιπαθής από τη στιγμή που ήρθε στον γαύρο (αν και είμαι υγιής φίλαθλος και αντικειμενικός :lol:) αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα

Δημοσ.
Διαπίστωση:

Πραγματικα το πιστευεις αυτο .... :shock:

Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε ....

Εχω σκασει στα γελια ...

Ή δεν εχεις δει κανενα ματς ου Ολυμπιακου και κρινεις ενα παιχτη απο ενα τσαφ που εκανε ή εισαι εντελως αμπαλος ....

Τι αλλο να πω ...

Μονος του επαιζε φετος στην αμυνα ...

Αν δεν τον ειχαμε θα ειχαμε διασυρθει ακομα περισσοτερο ...

Ποιος Βυντρα και πρασινα αλογα ...

Τι συγκρινεις απορω ....

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν έχει σούπερ καπ αλλιώς τον αλκοολισμό από την.. ουισκοκατάνυξη στα μπουζούκια δεν τον γλύτωναν οι παίχτες.Πού θα πάνε τώρα την Κυριακή το βράδυ? Λέτε να πάνε εκεί που τραγουδά η Τζούλια?

Αυτό το ντάμπλ είναι καλό μόνο γιά λόγους ψυχολογικούς.Εγώ ψοφάω γιά Ευρώπη.

Μα να μας αποκλείσουν με δυό νίκες κάτι απίθανοι Βέλγοι?

Όσο γιά την άμυνα τού Παναθηναϊκού που τελικά λέτε πιό πίσω ότι παρόλο που την κατηγορούσαμε τα πήγε καλά, είναι η μία όψη. Γιατί αυτό πράγματι ίσχυσε γιά το Ελληνικό πρωτάθλημα ενώ στα Ευρωπαϊκά ματς δεν τα πήγε καθόλου καλά.

Έτσι λοιπόν γίναμε οι πρώτοι τού χωριού και τώρα θα πρέπει να σπάσουμε τα νεύρα των Ολυμπιακών! Οι οποίοι αν και πήραν τόσα πρωταθλήματα, έχουν πέσει σε κατάθληψη γιατί έχασαν ένα.Αλλά τους καταλαβαίνω γιατί δεν είναι τόσο το πρωτάθλημα που τους καίει αλλά η γύμνια της ομάδας τους.Τελικά πέρα από τη δόξα που απολάμβανε ο καίσαρας Κόκκαλης επί τόσα χρόνια, πόσο αξιοποίησε η ομάδα τους την πρωτοκαθεδρία στην Ελλάδα? Ε λοιπόν σχεδόν καθόλου. Είναι δυασανάλογες οι επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ελλάδα με τον σεβασμό που θα έπρεπε να έχει ως ομάδα στο εξωτερικό.Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός εξακοολουθεί να είναι ο Έλληνας... κυβερνητικός εκπρόσωπος τού ποδοσφαίρου μας στο εξωτερικό.Και αυτό πονάει λίγο.

Ο Νικολακόπουλος από εκεί που έλεγε άβε καίσαρα τώρα αναθεματίζει ον θείο γιατί στα πολλά χρόνια που συμμετέχει στο τσάμπιονσ λιγκ εισέπραξε πολλά εκατομμύρια εβρώ, όμως η μεγάλη μερίδα πήγε στην τσέπη του θείου.Κάτι ανάλογο έκανε και ο καπετάνιος κάποτε.Ο Παναθηναϊκός αποδεδειγμένα(οι Βαρδινογιάννηδες δηλαδή) έχουν βγάλει χρήματα από τον Παναθηναϊκό όσο κι αν ο Γκότζος αγωνίζεται να μας πείσει γιά το αντίθετο.

Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι Ολυμπιακοί θα προτιμούσαν να είχαν πάρει εφτά πρωταθλήματα στα τελευταάα δεκατρία χρόνια και να είχαν φτειάξει ομαδάρα που θα είχε το σεβασμό όλων παρά έτσι όπως είναι τώρα. Ή μήπως κάνω λάθος?

Διαβάζω σε άλλη καρτέλα

Τελικά οι Γερμαναράδες δεν λένε να κάτσουν καλά!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=129667&cid=5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...