Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομιζω να του φταινε οι δημοδιογραφοι του Νιοπλια για αυτα που λεει ...

Εχω ακουσει καμποσα αποκοματα απο ομιλιες του...

Καθεται και συζηταει με τους δημοσιογραφους χωρις λογο..

Ασκοπα...

Λες και πρεπει να τους εξηγησει ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ γιατι τα κανει ολα και οτι ολα οσα κανει ειναι σωστα ...

Πρεπει να ειναι πιο περιεκτικος στις απαντησεις του και να μην αρχιζει τη συζητηση τωρα με τους δημοσιογραφους γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος ...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανεις λαθος, ο Νιοπλιας σαν προπονητης θα δουμε την λεει, αλλα σαν ανθρωπος του ποδοσφαιρου μιλαει οπως εγω εχω συνηθισει ανθρωπους του μπασκετ

Σκεφτεται τι τον ρωτανε, απανταει αυτο που θελει και εχει στο μυαλο, παντα μεσα στο θεμα με τεχνικα επιχειρηματα και δεν λεει οτι ναναι

Ακουσε μια συνεντευξη του και μια του Καραγκουνη. Θα δεις τεραστια διαφορα. Πρωτα απολα του Καραγκουνη δεν χρειαζεται να ακους τις απαντησεις. Ακου τις ερωτησεις και ξερεις απο πριν τι θα πει

Δημοσ.
Θέλω να μου πείτε φίλοι Ολυμπιακοί αν θα σας στενοχωρούσε να έρθει ο Σάλπι στον Πειραιά σε σας.Θα στεκόσαστε ότι ξέρει λιγότερη μπάλλα από κάποιους άλλους ή θα στεκόσαστε την τιμιότητα με την οποία τιμάει τη φανέλα κάθε φορά?

εγω θα ξενερωνα, γιατι ουτε σαν δεξι εξτρεμ μπορει να τα παει καλα, αλλα ουτε εχει και καλη επαφη με τα διχτυα, αν πουμε οτι θα παιζει στη θεση του.

Δημοσ.

Τουλάχιστον έχει ένα 95% availabity σαν παίκτης.

Εκεί που φτάσατε, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κοιτάτε σε έναν παίκτη είναι να ... μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο. :lol:

Δημοσ.
Τουλάχιστον έχει ένα 95% availabity σαν παίκτης.

Εκεί που φτάσατε, μάλλον το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κοιτάτε σε έναν παίκτη είναι να ... μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο. :lol:

Παιχτες που να παιζουν μπαλα εχουμε...

Και το ξερετε καλυτερα απο ολους θα ελεγα εσεις οι Παναθηναικοι ......;)

Το θεμα ειναι να φυγουν μερικοι που δε σεβονται τα λεφτα που παιρνουν ...

Τωρα για το Νιοπλια ενταξει δε λεω πως λεει λαθος πραγματα ...

Απλα δε πρεπει να καθεται και να αναλυει ολα αυτα σε μια συνεντευξη τυπου μετα απο ενα παιχνιδι ...

Καθεται και κανει 2 ωρες συζητηση με ενα δημοδιοσιογραφο για να τον πεισει λες και πρεπει να το κανει ..

Πες 2 πραγματα και οκ δε χρειαζεται να γινονται αναλυσεις επι αναλυσεων σε καθε συνεντευξη τυπου ...

Οι αναλυσεις θα γινουν αλλη στιγμη ...

Με ησυχια , με καθαρο μυαλο κτλ ...

Παντως αυτο που ειπε προχτες ηταν ολα τα λεφτα ...

"Δλδ ο Παναθηναικος τι εχει ... ???

Καρεκλα .. ??

Δεν εχει προπονητη ο Παναθηναικος .. ?? "

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
θα το γραψεις κι αλλες φορες;

Γιατι σε πειραξε ...

Αν σε πειραξε οκ να μη το ξαναανφερω ...

Απλα το βρισκω πολυ αστειο και το γραφω...

Δημοσ.

δε με πειραξε αλλα το γραψες και στην προηγουμενη σελιδα! μια φορα φτανει δε νομιζεις;

Δημοσ.

Παδιά μην απορείτε που ο Νιόπλιας κάθεται και αναλύει διεξοδικά τα πράγματα.Αυτός είναι ένας καθαρά ποδοσφαιράνθρωπος, ζεί και αναπνέει γιά την μπάλλα και άμα λάχει και βρεί στο δρόμο παιδιά να παίζουν μπάλλα μπορεί να κάτσει γιά λίγο να τους κανει σουτάκια και να τους διδάσκει.Αυτός είναι ο Νιόπλιας.Ούτε έχει καβαλήσει κανένα καλάμι ούτε τίποτα.Ούτε κάνει τη μεγάλη ζωή.Είναι απλός άνθρωπος, με σχεδόν παιδική αθωότητα γι αυτό εξάλλου δέσανε τόσο πολύ με το Νίνη από τις εθνικές ομάδες.

Έχει μεγάλη γνώση γιά το ποδόσφαιρο αλλά μπορώ να πω ότι ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δηλαδή ο σκοπός της κατάκτησης τού πρωταθλήματος πρωτίστως τον έκανε να μην σκέφτεται το όμοσφο ποδόσφαιρο του οποίου είναι λάτρης.

Κάποιος είχε πεί εδώ αν δεν απατώμαι ότι δεν είχε τεχνική και τρίπλα σαν παίχτης.Μάλλον θα ήταν αγέννητος όταν έπαιζε ο Νιόπλιας ο οποίος προς τιμήν του θεωρεί πως δεν έκανε και την καλύτερη καριέρα στο ποδόσφαιρο σαν παίχτης αν και θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Με λίγα λόγια ο άνθρωπος πατάει στη Γή!

Δημοσ.

Ο Νιόπλιας είναι οτι καλύτερο έχει περάσει την τελευταία πενταετία απο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είχε και καλύτερους παίκτες θα έκανε μεγάλα πράγματα.

Δημοσ.

Θα έχουμε καιρό για αναλύσεις τους επόμενους 4 μήνες αγωνιστικής απραγίας.

Τώρα προτεραιότητα έχουν οι ... εορτασμοί για το νταμπλ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Δημοσ.
Α ρε παιχτούρα.

gilbs.gif

Άμα γουστάρει τσαλιμάκια βραζιλιάνικα το έχει ο παιχταράς. Να και ένα χάζεμα στο κέντρο εδώ: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cp2JbbJfvyg[/ame].

Ο δε χαλαρός καλπασμός που κάνει μετά την πάσα είναι αφιερωμένος στον alexis333 που είμαι σίγουρος πως τον θεωρεί αργό.

Πέρα από τον παιχταρά ανυπέρβλητο και χαλαρά mvp του φετινού ντάμπλ Ζιλμπέρτο Σίλβα, να πω πως είχαμε άλλο ένα γεγονός σήμερα. Νίκη των γυναικών μας στο βόλλεϋ εναντίον του οσφπ. Σιγά την είδηση θα μου πείτε. Ναι, είδηση θα ήταν αν χάναμε :lol: . Πάμε για νταμπλ και εκεί λοιπόν.

Δημοσ.
Θα έχουμε καιρό για αναλύσεις τους επόμενους 4 μήνες αγωνιστικής απραγίας.

Τώρα προτεραιότητα έχουν οι ... εορτασμοί για το νταμπλ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Ο ντελαλης του insomnia?:P

Επισης οι all star πιοι θα ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...