antreaslam Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 πραγματι ευχαριστουμε τον κοντό... και πράγματι, ευτυχώς που φεύγει! Να ναι καλά λοιπόν, τον ευχαριστούμε, και Στο καλό ! Ας ερθει κάποιος που να ας μην είναι τόσο μαχητής, αλλά τουλάχιστον, να ξέρει λίγο τη μπαάλα....
alexis333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 πραγματι ευχαριστουμε τον κοντό...και πράγματι, ευτυχώς που φεύγει! Να ναι καλά λοιπόν, τον ευχαριστούμε, και Στο καλό ! Ας ερθει κάποιος που να ας μην είναι τόσο μαχητής, αλλά τουλάχιστον, να ξέρει λίγο τη μπαάλα.... Διακρινω μια μικρη αχαριστια ή μου φανηκε...
antreaslam Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Διακρινω μια μικρη αχαριστια ή μου φανηκε... οχι. Διακρίνεις μια μικρή...αντικειμενικότητα, για έναν μέτριο παίχτη, που προσέφερε παραπάνω από ότι μπορούσε στον παο, αλλά δε μου αρκεί ως οπαδό! Βλέπεις, μπορεί να ήταν 1ος σκόρερ 2 χρόνια, αλλά ταυτόχρονα, είχε ενα τραγικό ποσοστό γκολ/ευκαιρίες, ενώ και δεξιά που παίζει 2 χρόνια τώρα, περισσότερο καταστρέφει παρά δημιουργεί. Με ενα παίχτη που απλά να γνωρίζει πως να πασα΄ρει, ο σισέ φέτος θα είχε +10 γκολ! Δε γκρινιαξε ποτέ (αλλά δεν παθιαστηκε ποτέ κιόλας για την ομάδα), ήταν 101% επαγγελματίας, που ακόμα και στόπερ να του ελεγες να παίξει, θα το εκανε, μαρκαρε παντού, ιδρωνε τη φανέλα, και ...αυτα! Οπότε, καλή επιστροφή στον παοκ, και δε θα μας λείψει , for sure!
SlimData Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δεν είναι αχάριστος ρε συ. Απλά όπως διάβασες τα δικά μου σχόλια που είμαι στο ένα άκρο και τον γουστάρω, έτσι και ο φίλος τα βλέπει από το άλλο άκρο. Ακόμα κι αυτό όμως είναι υπερ του Σαλπι γιατί ειλικρινά αυτή είναι η πιο "απαξιωτική" δήλωση που έχω ακούσει για αυτόν τον παίκτη. Και δεν είναι καν απαξιωτική! Πάντως φίλε μου που λές ότι δεν παθιάστηκε ποτέ για τον Παναθηναικό, πως το συμπεραίνεις?? Επειδή δεν φίλησε ποτέ το τριφύλλι? Δεν είναι ειρωνική η ερώτηση μου, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως το συμπεραίνεις. Θα ήθελα να μου δώσεις 3-4 παραδείγματα παικτών μας που παθιάζονται για την ομάδα για να καταλάβω τη διαφορά
antreaslam Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τζορβας... μποντιρογκα... Στόγιαν... Ρατζα (και ας πήγε στον αιώνιο μετά)... Φράγκικ...Ζοτς...Λύμπε... Γκούνης... κλπ κλπ ! Ο σάλπι, το εντός των 4 γραμμών πάθος που έχει, είναι το ίδιο είτε παίζει στον πανθρακικό, είτε στον παοκ, είτε στον παο. Αλλωστε το είπα... Μιλάμε για ενα παιδί 101% επαγγελματια που απλά, δεν είναι του υψηλού επιπέδου που χρειάζεται μια ομάδα σαν τον παο, είτε για δεξιά, είτε για κορυφή!
alexis333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Με το μνμ σου Slim συμφωνω κι εγω ... Ολοι οι Παναθηναικοι πρεπει να σεβοονται τον Σαλπι ... Αλλο που θεωρω οτι αν το δεις παιχτικα και μονο ειναι χαμηλου επιπεδου για τον Παναθηναικο ... Αλλα respect για ολα αυτα τα χρονια που τα χει δωσει ολα και βοηθησε την ομαδα πολλες φορες ...
SlimData Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Κοίτα τώρα που διαφωνώ μαζί σου. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Τζόρβας και πόσο τρελός είναι για την ομάδα. Πως όμως στο έδειξε αυτό μέσα στο γήπεδο περισσότερο από τον Σαλπι? Πως προκύπτει το περισσότερο πάθος, αγωνιστικά πάντα? Μην μου πεις όταν φίλησε τη φανέλα στο καραισκάκη.... Είναι κρίμα να λέμε ότι κάποιος που δίνει πάντα το 101% δεν είναι παθιασμένος γιατί το ίδιο θα έκανε κι αλλού. Σημασία έχει ότι έκανε στην ομάδα μας. Και οι περισσότεροι που έχουν περάσει δεν το έχουν κάνει... ---------- Προσθήκη στις 14:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ---------- Με το μνμ σου Slim συμφωνω κι εγω ...Ολοι οι Παναθηναικοι πρεπει να σεβοονται τον Σαλπι ... Αλλο που θεωρω οτι αν το δεις παιχτικα και μονο ειναι χαμηλου επιπεδου για τον Παναθηναικο ... Αλλα respect για ολα αυτα τα χρονια που τα χει δωσει ολα και βοηθησε την ομαδα πολλες φορες ... Τεχνικά σίγουρα υπολείπεται, σκέψου όμως πόσο απαραίτητος ήταν στον Παναθηναικό αλλά και στην εθνική. Είναι από τους παίκτες που τα μειονεκτήματά τους τα καλύπτουν με αυτό το πάθος που έλεγα και νωρίτερα. Σίγουρα αν τον συγκρίνω πχ με τον Σαραβάκο και τον Χοακιν είναι κατα πολύ χαμένος αλλά δεν το κάνω. Δε μπορώ να ακυρώσω όσα προσέφερε επειδή υπάρχουν άλλοι καλύτεροι. Και να σου πω και κάτι άλλο, μακάρι οι πολυμετοχικοί να φέρουν έναν παιχταρά στη θέση του που θα βγάζει μάτια και θα είναι και σωστός στη συμπεριφορά του. Που θα τον βρούνε όμως?
geovard Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Θέλω να μου πείτε φίλοι Ολυμπιακοί αν θα σας στενοχωρούσε να έρθει ο Σάλπι στον Πειραιά σε σας.Θα στεκόσαστε ότι ξέρει λιγότερη μπάλλα από κάποιους άλλους ή θα στεκόσαστε την τιμιότητα με την οποία τιμάει τη φανέλα κάθε φορά?Και μη ξεχνάμε βέβαια ότι ο Σάλπι μας έστειλε στη Νότια Αφρική γιά να κάνουμε το κομμάτι μας το καλοκαίρι ενώ θα πίνουμε παγωμένη μπύρα! Να πω και δυό σκέψεις τώρα που έληξε το πρωτάθλημα γιά τον Νιόπλια και τον Τεν Κάτε(άσχετο) Πιστεύω λοιπόν ότι τον Τεν Κάτε τον φοβόντουσαν οι παίχτες πέρα από το γεγονώς ότι δεν είχε ένα σταθερό σχήμα ούτε σταθερό σύστημα να παίζει,Και όποιος φοβάται στον πόλεμο δεν πάει έτσι δεν λέμε? Αντίθετα ο Νιόπλιας ούτε που διανοείται να τα βάλει με παίχτες σαν τον Σισσέ τον Σίλβα τον Λέτο, ακόμη και τον Καραγκούνη και Κατσουράνη.Αυτός λοιπόν ο σεβασμός που έδειξε ο Νικόλας στους παίχτες κέντρισε το φιλότιμό τους, τους έκανε μιά γροθιά και κέρδισαν τους δύο τίτλους.Είναι μανούλα ο Νιόπλιας στο να φτειάχνει την ψυχολογία των παιχτών. Και το περίεργο πιό είναι? Μα ότι ο ίδιος είναι αρκετά ανασφαλής αλλά η μαγκιά του είναι ότι φρόντισε να το κρύψει αυτό και να περάσει στους παίχτες ότι είστε μεγάλο κλάμπ(έτσι δεν συνηθίζει να λέει?) και ότι εσάς πρέπει να σας φοβούνται και να σας σέβονται ταυτόχρονα. Σας είπα ότι τον ξέρω και έχει κατασταλαγμένες απόψεις γιά το Ελληνικό πρωτάθλημα και τον έχω ακούσει σε συζητήσεις να λέει ότι τα ντέρμπυ στην Ελλάδα είναι γιά τπους φανατικούς και το πρωτάθλημα ανήκει σε αυτόν που δεν έχει σημαντικές απώλειες με τούς μικρούς.Με βάση αυτά και τη στρατηγική του το βλέπω ξανά πράσινο τού χρόνου, αν βέβαια δεν τον σουτάρει ο Τζίγγερ αφού οι Βαρδινογιάννηδες έχουν ένα περίεργο ψυχισμό και ποτέ δεν ξέρεις.
johnnyestia Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Και εγώ βλέπω με συμπάθεια τον Σάλπι αλλά όλα δείχνουν πως έχει κλείσει τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό. Είχα προβλέψει από τον Σεπτέμβρη πως ο Σάλπι θα είναι ο επόμενος "αδύναμος κρίκος" της ενδεκάδας από την μέση και μπροστά και η φετινή του συνεισφορά με δικαίωσε. Φυσικά δεν είναι πως ξέχασε την μπάλα που ήξερε ο Σάλπι ή πως ήταν άνιωθος όπως μπορεί να πουν μερικοί. Απλά ανέβηκε η ομάδα επίπεδο και αυτός έμεινε πίσω. Τιμή του που το κατάλαβε και ο ίδιος και αποφάσισε όπως όλα δείχνουν να τραβήξει Θεσσαλονίκη μεριά. Είχε κάθε ευκαιρία και δικαίωμα να υπογράψει ένα καινούριο 2-3ετές στον Παναθηναϊκό με απολαβές που δεν θα τις έβρισκε πουθενά αλλού. Αν υπέγραφε θα μπορούσε να κάτσει στο συμβόλαιό του και να απολαμβάνει κούπες και φράγκα χωρίς άγχος. Δεν το έκανε γιαυτό και ξαναγράφω πως είναι μεγάλη τιμή για αυτόν που φεύγει άξια νταμπλούχος και με το κεφάλι ψηλά.
geovard Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Και εγώ βλέπω με συμπάθεια τον Σάλπι αλλά όλα δείχνουν πως έχει κλείσει τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό. Είχα προβλέψει από τον Σεπτέμβρη πως ο Σάλπι θα είναι ο επόμενος "αδύναμος κρίκος" της ενδεκάδας από την μέση και μπροστά και η φετινή του συνεισφορά με δικαίωσε. Φυσικά δεν είναι πως ξέχασε την μπάλα που ήξερε ο Σάλπι ή πως ήταν άνιωθος όπως μπορεί να πουν μερικοί. Απλά ανέβηκε η ομάδα επίπεδο και αυτός έμεινε πίσω. Τιμή του που το κατάλαβε και ο ίδιος και αποφάσισε όπως όλα δείχνουν να τραβήξει Θεσσαλονίκη μεριά. Είχε κάθε ευκαιρία και δικαίωμα να υπογράψει ένα καινούριο 2-3ετές στον Παναθηναϊκό με απολαβές που δεν θα τις έβρισκε πουθενά αλλού. Αν υπέγραφε θα μπορούσε να κάτσει στο συμβόλαιό του και να απολαμβάνει κούπες και φράγκα χωρίς άγχος. Δεν το έκανε γιαυτό και ξαναγράφω πως είναι μεγάλη τιμή για αυτόν που φεύγει άξια νταμπλούχος και με το κεφάλι ψηλά. Έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα θα ανέβει ο Σάλπι Θεσσαλονίκη τιμημένος και νταμπλούχος και θα είναι βασιλιάς εκεί.Ο μόνος(δεν ξέρω υπάρχει άλλος?) που θα έχει πάρει νταμπλ στο Ελλάντα από το ρόστερ τού ΠΑΟΚ και πού θα πάει θα γλυκάνουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφού επέστρεψε δηλωμένος οπαδός τού ΠΑΟΚ που ποτέ δεν το αρνήθηκε. Γιά μένα ο Σάλπι είνα το παράδειγμα του γνήσιου επαγγελματία παίχτη. Ο Σάλπι δήλωσε βέβαια το αυτονόητο ότι ποτέ δεν πρόκειται να πανηγυρίσει γκολ του κατά τού Παναθηναϊκού. (Γιά τη φασαρία που έγινε στα επινίκια στού Καρρά με ένα τραπέζι Ολυμπιακών είναι αλήθεια? Έπεσε ξύλο?)
antreaslam Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τζονι,συμφωνώ ! ΥΓ: αλλαξε υπογραφή ρε! είναι και κυπελούχος!
_eLpiS_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Έχεις απόλυτο δίκιο.Τώρα θα ανέβει ο Σάλπι Θεσσαλονίκη τιμημένος και νταμπλούχος και θα είναι βασιλιάς εκεί.Ο μόνος(δεν ξέρω υπάρχει άλλος?) που θα έχει πάρει νταμπλ στο Ελλάντα από το ρόστερ τού ΠΑΟΚ και πού θα πάει θα γλυκάνουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφού επέστρεψε δηλωμένος οπαδός τού ΠΑΟΚ που ποτέ δεν το αρνήθηκε. Γιά μένα ο Σάλπι είνα το παράδειγμα του γνήσιου επαγγελματία παίχτη. Ο Σάλπι δήλωσε βέβαια το αυτονόητο ότι ποτέ δεν πρόκειται να πανηγυρίσει γκολ του κατά τού Παναθηναϊκού. (Γιά τη φασαρία που έγινε στα επινίκια στού Καρρά με ένα τραπέζι Ολυμπιακών είναι αλήθεια? Έπεσε ξύλο?) Ο απολυτος επαγγελματιας ο σαλπι, οσα χρονια ειναι στο παναθηναικο δεν εδωσε κανενα δικαιωμα.. Και φαντασου πως θα ενιωθε οποτε πηγαινε τουμπα που τον εβριζε ολο το γηπεδο!
johnnyestia Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τζονι,συμφωνώ ! ΥΓ: αλλαξε υπογραφή ρε! είναι και κυπελούχος! Γμτ, ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, να τι παθαίνει κανείς!!
alexis333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Παντως εγω γελασα πολυ με τον Νιοπλια στη συνεντευξη .... Δεν ξερω αν την εχετε δει ολοι ... Εκει που μιλαγανε για τον προπονητη του Αρη και σε μια στιγμη λεει : "Μονο ο Αρης εχει προπονητη ???Ο Παναθηναικος δλδ δεν εχει προπονητη ?? Καρεκλα εχει ??? :lol: Πολυ γελιο μιλαμε.... Αν εχει κανενας το βιντεακι ας το δωσει...
johnnyestia Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Έπρεπε να κρατήσουν τον Τεν Κάτε (τουλάχιστον) για προπονητικό εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού στις συνεντεύξεις τύπου. Ο τρόπος που τους μίλαγε ήταν ό,τι έπρεπε. Την επόμενη σεζόν που θα έχει στείλει ο ΝΔΠ τις βαρέλες με το c16/20 στους απανταχού δηλητηριογράφους θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε και μαζί τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.