geovard Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πω πω μεγαλεία! Τι βλέπω άνοιξε ξανά το αγαπημένο thread? Πάλι γιά το Βύντρα θα μιλάμε κάποια στιγμή?Από τότε που έκλεισε το τόπικ μου φαίνεται πως μεγάλωσα αρκετά.Και δυστυχώς γιά τη μπάλλα δεν άλλαξε τίποτα απο τότε.Απογοήτευση. Ευτυχώς υπάρχει και η άλλη μπάλλα με την..ιλαρά που μας ανεβάζει τον πυρετό! Γειά σας παλιόφιλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ώρα να σκάει μύτη και ο LL_Neo για να συμπληρωθούν οι θαμώνες του topic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ρε τα αθλητικά... και νεκρούς ανασταίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Λες να αναστηθει ο Τσιλντρες λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 χαμπάρι κ'εχω... (αλλά μια φαγούρα για τον Τσίλντρες... την έχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Λες να αναστηθει ο Τσιλντρες λοιπον? Εδώ αναστήθηκε ο Βούισιστς, ο κουτσός, ο σακάτης, ο τελειωμένος, ο Τσίλντρες που είναι και πιτσιρικάς δεν θα αναστηθεί...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 O Boυισιτς αναστηθηκε ενα διμηνακι. Τωρα τελευταια ξανα αρχισε να χανει λαδια. Ε, καθε ρολοι δειχνει την σωστη ωρα 2 φορες την μερα ΥΓ. Ελα μωρη ψυχαρα Νιλσον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΠΟΥΛΟ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 είναι γεγονός....:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: ο πιο αόρατος αμυντικός στην ιστορία του Παναθηναικού, αποτελεί και επισημα παρελθόν! Χιλιάδες εκστασιασμένοι παναθηναικοί βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο για να τον βάλουν στο αεροπλάνο, και να σιγουρτευτούν ότι δε θα αλλάξει γνώμη.... (και φυσικά.....να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα σε τζιόλη κ μόρρις που είναι επίσης εξω, να παραμείνουν ΕΞΩ )!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Τενκάτειο λεξικό Είπε: «Θέλω 11 Χριστοδουλόπουλους». Καταλάβαμε: ότι θέλει να παίζουν όλοι σαν τον Λάζαρο, με ενθουσιασμό και βάζοντας την προσωπική τους πινελιά στο σύστημα της ομάδας. Ακόμα κι όταν μπαίνουν αλλαγή για λίγα λεπτά, να έχουν διαβάσει το παιχνίδι των αντιπάλων και να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες τους. Τελικά εννοούσε: «Θέλω έντεκα παίκτες που κάποτε είχαν σκεφτεί να σταματήσουν το ποδόσφαιρο και να δουλέψουν οικοδομή, μια που θα φτιάξουμε και καινούργιο γήπεδο και θα χρειαστούμε έξτρα χέρια. Εντεκα που ενδιαφέρθηκε γι’ αυτούς η Λίβερπουλ, μπας και βάλουμε λεφτά στα ταμεία. Εντεκα καλλίφωνους με πλούσιο ρεπερτόριο, συνονόματους γνωστών λαϊκών τραγουδιστών για να κάνουμε κέφι. Που να παίζουν καλά σε μια θέση, αλλά να τους έχω στον πάγκο κι όταν τελικά τους περνάω αλλαγή, να τους βάζω σε άλλα ντ’ άλλων θέση. Και να μη βγάζουν "κιχ". Ζητώ πολλά;». ... http://www.sport-fm.gr/article/172037 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Εδώ αναστήθηκε ο Βούισιστς, ο κουτσός, ο σακάτης, ο τελειωμένος, ο Τσίλντρες που είναι και πιτσιρικάς δεν θα αναστηθεί...? Βιάζεσαι για το Βούισιτς, δεν τελείωσε η χρονιά ακόμα. Προλαβαίνει να τη βγάλει με πολιτικά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:08 ---------- Τενκάτειο λεξικό http://www.sport-fm.gr/article/172037 Για να μας ενημερώσεις πάλι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Βιάζεσαι για το Βούισιτς, δεν τελείωσε η χρονιά ακόμα. Προλαβαίνει να τη βγάλει με πολιτικά. Αυτός βιάζεται για τον Βούισιτς. Εσύ δεν βιάζεσαι για τίποτα? Για να μας ενημερώσεις πάλι ε; Ξεκόλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πότε και γιατί έγινε ban ο LL_Neo; Έλα ρε είχε πολύ χαβαλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πότε και γιατί έγινε ban ο LL_Neo; Έλα ρε είχε πολύ χαβαλέ. Εσύ να τα αφήσεις αυτά και να δώσεις το παρόν στο WoW που πας να αποτοξινωθείς κιόλας. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αυτός βιάζεται για τον Βούισιτς. Εσύ δεν βιάζεσαι για τίποτα? Ξεκόλλα Βιαζόμουνα για τον Αφάνα, δίκιο είχα. Βιαζόμουνα για το Χαλπερίν, δίκιο είχα κτλ. Τελικά μήπως δε βιάζομαι απλά παρακολουθώ λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους εδώ και έχω την ευχέρια να πω τη γνώμη μου, κάτι που σε εσάς φαίνεται "ξερόλας" και "παπατρέχας"; Λέω εγώ τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.