insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Πρωτάθλημα και Κύπελλο (και μακάρι να μπορέσω να πω και ευρωπαϊκό κάποια στιγμή) αυτό είναι το σωστό. Για τον γραφικό: Πως πάει η προετοιμασία; καλά; Ο ντουντού περπάτησε σήμερα;;; Ο ντιόγκο;;; Πόσο μάτωσε τα δίχτυα της μαύρης κουκούλας;;;
Krokodilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Με μέτρια απόδοση κατακτήσαμε σχετικά εύκολα το κυπελλάκι. Σπουδαιο κυπελλο. Με σπουδαιες ομαδες παιξατε και το πηρατε. Εορδαικος() εκτός εδρας 0-3. Μετα νικησατε την υπερομαδα Πιερικο εντος εδρας με το θριαμβευτικο 2-1!! Μετα ξανα στον μεγαλο προημιτελικο την αλλη υπερομαδα Καλλιθεα και παλι() εντος εδρας με 2-0. Και μετα στον μεγαλο ημιτελικο νικησατε τον υποβιβασμενο ΠΑΣ Γιαννινα με 3-1. Και τελος στον σουπερ ντουπερ μεγαλο τελικο βρηκατε μια τελειως ηττοπαθη και loser ομαδα, με τελειως loser προπονητη και τους νικησατε με ενα σουτ απο τα 70 μετρα εχοντας κανει ακομα 1 ευκαιρια σε ολον τον αγωνα. Σαν πολυ ευκολος δεν ηταν ο δρομος? Δεν ξερω αν σας εστρωσαν "καποιοι" τα ροδοπεταλα ή ηταν απλα η τυχη αλλά μην μου λετε οτι εχει καποια αξια αυτο το κυπελλο. Συγχαρητηρια για αυτο, ενα κυπελλο ειναι ενα κυπελλο, αλλά η αξια του μου φαινεται μικρη ετσι οπως ηρθε....
johnnyestia Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Τι μας λες ρε συ κροκόδειλε? Τι σημαίνει εύκολος δρόμος? Σε ανάλογο εύκολο δρόμο ο οσφπ συνάντησε τον Πανσερραϊκό. Αποκλείστηκε. Το αεκάκι συνάντησε τον Θρασύβουλο. Αποκλείστηκε. Ο μΠΑΟΚ συνάντησε τα για σένα εύκολα και υποβιβασμένα Γιάννενα. Έφαγε 4 και αποκλείστηκε. Τελικά έτσι είχε μικρότερη αξία το φετινό κύπελλο σαν διοργάνωση? Ή μήπως μεγαλύτερη?
antreas18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Τι μας λες ρε συ κροκόδειλε? Τι σημαίνει εύκολος δρόμος? Σε ανάλογο εύκολο δρόμο ο οσφπ συνάντησε τον Πανσερραϊκό. Αποκλείστηκε. Το αεκάκι συνάντησε τον Θρασύβουλο. Αποκλείστηκε. Ο μΠΑΟΚ συνάντησε τα για σένα εύκολα και υποβιβασμένα Γιάννενα. Έφαγε 4 και αποκλείστηκε. Τελικά έτσι είχε μικρότερη αξία το φετινό κύπελλο σαν διοργάνωση? Ή μήπως μεγαλύτερη? Πραγματι εμεις φταιμε επειδη ολυμπιακος,αεκ,παοκ δεν μπορεσαν να συνεχισουν?Η ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ?αχχααχαχχααχχαχααχχα
johnyboy Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ε να φέρουμε την ρεαν και την μπαρτσελόνα να γίνει ποιο ανταγωνιστικό.
Krokodilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Πραγματι εμεις φταιμε επειδη ολυμπιακος,αεκ,παοκ δεν μπορεσαν να συνεχισουν?Η ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ?αχχααχαχχααχχαχααχχα Δεν λεω οτι εσεις φταιτε, λεω οτι με τις ομαδες που σας ετυχαν στην κληρωση και με το οτι παιξατε και εντος τα 2 ματς το προγραμμα ηταν τελειως ευνοικο για εσας.
antreas18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Εννοειται οτι ηταν ευνοικο.Και εγω συμφωνω οτι δεν συναντησαμε δυσκολια και αλλο να ειχαμε και ολυμπιακο η αεκ σε τελικο και να κερδιζαμε και αλλο αρη κλπ. Αλλα το κυπελλο ειναι θεσμος εκπληξεων και δεν πρεπει να υποβαθμιζεται για αυτον ακριβως τον λογο! Αλλα και παλι σαν Παναθηναικος ειχα να παρω τιτλο απτο 2004,δεν μου περισσευε για να μην του δωσω αξια.καταλαβαινεις τι λεω..
johnnyestia Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το πρόγραμμα ήταν ευνοϊκό γιατί όπως έγραψα και παραπάνω οι οσφπ, αεκ, παοκ αποκλείστηκαν από τα μεγαθήρια Πανσερραϊκός, Θρασύβουλος και Γιάννενα αντίστοιχα. Θα την συνεχίσουμε για πολύ αυτή την κουβέντα? Εγώ μπορώ να απαντάω το ίδιο όλη μέρα αν θες, γιατί πολύ απλά η αγωνιστική επικαιρότητα της ομάδας μου θα συνεχιστεί από Σεπτέμβρη. :lol:
Krokodilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Θα την συνεχίσουμε για πολύ αυτή την κουβέντα? Εγώ μπορώ να απαντάω το ίδιο όλη μέρα αν θες, γιατί πολύ απλά η αγωνιστική επικαιρότητα της ομάδας μου θα συνεχιστεί από Σεπτέμβρη. :lol: Εμ αφου εισαι κατεστημενο της Ελλαδας και σου εδωσε το πρωταθλημα η διαιτησια! LOL. Παροτι η διαιτησια σε ευνοησε πιο πολυ γενικα(σε μικρες φασεις-κυριως τα μικρα φαουλ-τα σπορια που λεμε) σε σχεση με ΠΑΟΚ, το αξιζες πιο πολυ απο εμας γιατι εμεις ειμασταν αθλιοι στην αρχη της χρονιας και φυσικα το αξιζες πολυ πιο πολυ απο Ολυμπιακο γιατι αυτος ηταν αθλιος σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος. Δεν θα το αξιζες(και δεν θα το επαιρνες βασικα) αν δεν ειχες τον Σισε. Αλλα τον ειχες..... ΟΚ congrats! Well deserved(€€€€€).
Linus_21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Εμ αφου εισαι κατεστημενο της Ελλαδας και σου εδωσε το πρωταθλημα η διαιτησια! LOL. Παροτι η διαιτησια σε ευνοησε πιο πολυ γενικα(σε μικρες φασεις-κυριως τα μικρα φαουλ-τα σπορια που λεμε) σε σχεση με ΠΑΟΚ, το αξιζες πιο πολυ απο εμας γιατι εμεις ειμασταν αθλιοι στην αρχη της χρονιας και φυσικα το αξιζες πολυ πιο πολυ απο Ολυμπιακο γιατι αυτος ηταν αθλιος σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος. Δεν θα το αξιζες(και δεν θα το επαιρνες βασικα) αν δεν ειχες τον Σισε. Αλλα τον ειχες..... ΟΚ congrats! Well deserved(€€€€€). Αν δεν είχαμε τον Σισέ θα είχαμε τον Κρούζ, θα είχαμε τον τάδε..... Που ξέρεις, μπορεί και να έβαζε ο τάδε 35 γκόλ Που ξέρεις, μπορεί και να βάζαμε Σάλπι στην κορυφή και να έβαζε τα γκολ τρία τρία.... Οπότε όλα αυτά τα άξιζες δεν άξιζες πήρες δεν πήρες, μου ακούγονται κάπως
geovard Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ήταν εντυπωσιακός ο κόσμος τού Άρη.Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να μπορεί να πανηγυρίσει ένα τίτλο γιατί είναι κρίμα όλος αυτός ο κόσμος να φεύγει κάθε φορά πικραμένος.Δεν ξέρω αν άλλη Ελληνική ομάδα μπορούσε να κινητοποιήσει εικοσιπέντε χιλιάδες κόσμο και να τους μεταφέρει τόσο μακριά.Χρειαζόμαστε ομάδες σαν τον Άρη. Και τι δεν ακούσαμε αυτές τις μέρες από τους "ειδικούς. Σμίξανε οι λούζερ Άρης και Κούπερ δηλαδή ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος.Δεν πιστεύω εγώ σε τέτοια.Ούτε αμφισβητώ την αξία τού Κούπερ.Απλά ο Άρης μπορούσε μέχρι εκεί.Γιά να μην πω ότι υπερέβαλε εαυτόν.Σε όλο το πρωτάθλημα τού έλειπε το εύκολο γκολ ενώ οι άλλες γραμμές του έπαιζαν καλά. Γιά τον Παναθηναϊκό τώρα δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα έδειξε όμως ότι πλέον αυτό που θέλει το παίρνει.Και αυτό οφείλεται σε μερικούς μεγάλους παίχτες που έχει.Με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό της Βραζιλίας. Πάντα έλεγα ότι είναι μεγάλη μορφή και κάποιοι ακομη και "Παναθηναϊκοί" κορόιδευαν.Μας κάνει μεγάλη χάρη που παίζει στην Ελλάδα αυτός ο παίχτης. Βέβαια το γκολ το πέτυχε ο τρελάρας ο Λέτο τού οποίου η αξία δεν αμφισβητείται.Όμως ο ψυχικός του κόσμος είναι ...άβυσσος.Μιά ενέργεια ενός παίχτη είναι αρκετή γιά να δείξει το ποιόν του.Πόσοι θα τολμούσαν σουτ απο τη θέση που έβαλε το γκολ είναι ένα ερώτημα.Και αν επιχειρούσαν σουτ πόσοι θα έστελναν τη μπάλλα γιά ...βρούβες? Έκλεισε λοιπόν η χρονιά γιά τον Παναθηναϊκό χωρίς να μας τρελάνει με το ποδόσφαιρο που έπαιξε.Έδειξε όμως ότι έχουν αλλάξει πράγματα στην ομάδα που αν δεν φροντίσουν οι πολυμετοχικοί να κλωτσήσουν την καρδάρα το μέλλον προδιαγράφεται σπουδαίο.
Dropsreef Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ξαφνικά οι καφετέριες γέμισαν.... κόκκινους αρειανούς Λογικο μου ακουγεται.Οπως υποστηριζα την Βιγιαρεαλ να σε αποκλεισει στο chl,οπως υποστηριζα την Atl Madrid να σε αποκλεισει και αντιστοιχα υποστηριζες εσυ την Βερντερ Βρεμης να με αποκλεισει για να μην περασω στους 16 του chl!Οπως αντιστοιχα ηθελες να με ξεκ@λιασει η Μπορντο φετος!Κανω κατι λαθος?Μου διαφευγει κατι? αλλά τελικά έφυγαν με το κεφάλι σκυμμένο ΞΑΝΑ Αυτο το ΞΑΝΑ θα μου επιτρεψεις να γελασω ετσι? Συγχαρητήρια στην ομάδα για τις πίκρες που τους προκάλεσε. οσο για τις πικρες ή τις χαρες που αναφερεις θα αφησω τους αριθμους να μιλησουν απο μονοι τους Ολυμπιακος Πρωταθληματα 37-Κυπελλα 24 Παναθηναικος Πρωταθληματα 20-Κυπελλα 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.