Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο ντερμπι δε πηρατε σχεδον τπτ ...

Εγω αν ημουν προπονητης και ειχα το καλυτερο ροστερ στην Ελλαδα και το πιο καλογυμνασμενο θα ντρεπομουν αν δεν μπορουσα να παρω ενα ντερμπι ...

Ειδικα οταν παιζεις με τον Παοκ και Αρη χωρις 1-2 βασικους παιχτες οπως Βιτολο ας πουμε...

Και φυσιολογικο και επομενο ειναι να εισαι καλυτερος στα παιχνιδια αυτα αφου εχεις καλυτερο ροστερ και το πιο γυμνασμενο...

Με τον Ολυμπιακο παιζεις που ειναι αδουλευτη ομαδα και καθε ενα τεταρτο καποιος παθαινει θλαση ...

Επισης με την Αεκ παιζεις που παιζει με Καραμπελα , Αλβες και Γιαχιτς αν δεν εισαι και καλυτερος απο αυτους τι να πω ...

Και δε νικησες κανενα...

Μπραβο στο Νιομπλια που αλλωσε τα Γιαννενα και την Τριπολη και πηρε πρωταθλημα ...

Πρόπερσι πότε ήταν που σε κέρδισε ο Παναθηναϊκός μέσα έξω και συ πήρες το πρωτάθλημα τι κατάλαβε?Γιά ντροπές θα μιλάμε όταν πάιζονται μύρια?

Ας τους κόψει να κρατήσουν τον Νικόλα και θα έρθουν και οι νίκες στα ντέρμπυ.

Κοίτα τώρα που οι άλλοι θα βολοδέρνουν στα playoff και αυτοί θα ξεκουράζονται.

Γιά να εξηγούμαστε.Τι θα μπεί εμένα στην τσέπη μου?Τίποτα.Εγώ καλό ποδόσφαιρο θέλω να βλέπω.Από τη στιγμή όμως που δεν πρόκειται να το δω στην Ελλάδα από κανένα λέω κι εγώ τις αηδίες μου.

Εξ άλλου γιά ποιό πρωτάθλημα μιλάμε? Γι αυτό που σε δεκατέσσερις αγώνες εκτός έδρας η Ξάνθη δεν είχε δεί τη χαρά της νίκης και στον αγώνα στο Καυταντζόγλειο τελευταία αγωνιστική έριξε τέσσερα στον ανεβασμένο με Μπουμπένκο Ηρακλή?

Αυτά είναι αστεία.Και συγχρόνως ο Πανόπουλος να έχει το θράσος να λέει μπροστά στις κάμερες ε και τι έγινε δηλαδή?

Γιά μενα έπρεπε να πέσει η Ξάνθη.Τα Γιάννινα είναι μιά υγιής ομάδα αλλά χωρίς πρόσβαση στο παρασκήνιο.Και ο Λεβαδειακός έπαιξε καλύτερη μπάλλα από την Ξάνθη. Δεν ξέρω ποιό παρασκήνιο καθάρισε ο Πατέρας όπως ισχυρίζεται.Αν εξασφάλισε την ισονομία μόνο γιά τον Παναθηναϊκό δεν νομίζω ότι πρόσφερε και πολλά ως πρόεδρος της σούπερ λίγκας.

Δεν υφίσταται Ελληνικό πρωτάθλημα.Γιά μένα το ξέρετε ότι γουστάρω την Ευρώπη.Ξενέρωσα από τον αποκλεισμό με τη Σταντάρ.

Παρατηρώ μερικούς να ξέρουν απέξω τα οικονομικά του ΠΑΟ και το τι παίζεται στο παρασκήνιο(αφού τα βγάζουν μονοι τους φορα παρτιδα οι μαλάκες τα πρακτικά της συνέλευσης) αλλά καθολου δεν με νοιάζει εμενα.Εγω ελπιζω αποψε να απολαυσω αληθινο ποδοσφαιρο στο Μεάτσα να ξεχασω για λιγο τη μιζερια μας εδω την ποδοσφαιρικη και οχι μονο.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Το ανθρώπινο πρόσωπό τους έδειξαν ο Σωτήρης Νίνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγες ημέρες, κρατώντας μάλιστα ως επτασφράγιστο μυστικό τη συγκινητική ενέργειά τους.

Συγκεκριμένα μία οικογένεια από την Κύπρο, της οποίας το οχτάχρονο αγοράκι έπασχε από την επάρατη νόσο, ζήτησε από τους «πράσινους» να συναντήσει τον Σωτήρη Νίνη που ήταν ο αγαπημένος του παίκτης από τον Παναθηναϊκό.

«Αν δεν προλάβω να δω τον Νίνη, θα τον ονειρευτώ», είχε πει στους γονείς του ο οχτάχρονος, όπως ανέφερε μέσα από τη συχνότητα του «SentraFM» πριν από λίγη ώρα ο Βασίλης Βέργης, με τον Νίνη να μεταβαίνει τελικά στην Κύπρο και να περνάει μαζί του μία ολόκληρη ημέρα. Δυστυχώς σήμερα το πρωί το παιδί έχασε τη μάχη.

Το ήθελε πολύ ο Νίνης

Ο sportdog έψαξε το θέμα, αφού η οικογένεια πλην του Σωτήρη Νίνη ευχαριστεί και τους Κώστα Αντωνίου και Γρηγόρη Παπαβασιλείου που ασχολήθηκαν ενεργά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Γ. Παπαβασιλείου, υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», μας ενημέρωσε (δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση) ότι το περιστατικό έγινε πριν από 20 ημέρες και με τους «πράσινους» μίλησε ο θείος του οχτάχρονου. Ο Σωτήρης Νίνης έδειξε από την πρώτη στιγμή τη μεγάλη επιθυμία του να πραγματοποιήσει το όνειρο του μικρού θαυμαστή του, ο οποίος τελικά είχε τη μεγάλη χαρά να περάσει 24 ώρες με το ίνδαλμά του. "

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=130541

Δημοσ.
Αντίθετα ο οσφπ πέρυσι σερνόταν όλη την χρονιά

Αν σερνομουν φετος οπως περυσι(εφοσον ετσι θεωρεις,οτι περυσι σερνομουν) πιστεψε με παλι πρωταθλημα θα επαιρνα και φετος!

Και οι 10 βαθμοί δημιουργούνται πολύ εύκολα από το πουθενά...
Το +6 δημιουργήθηκε γιατί επικράτησε η ποδοσφαιρική λογική. Κάτι που γίνεται νομοτελειακά σε βάθος χρόνου όταν το παιγνίδι παίζεται με ίσους όρους

Τελικα το +6 ή το +10 δημιουργειται επειδη επικρατει η ποδοσφαιρική λογική ή δημιουργειται πολυ ευκολα απο το πουθενα? :rolleyes:

Δημοσ.
Αν σερνομουν φετος οπως περυσι(εφοσον ετσι θεωρεις,οτι περυσι σερνομουν) πιστεψε με παλι πρωταθλημα θα επαιρνα και φετος!

Κρίμα το πρωτάθλημα βάφτηκε ΠΡΑΣΙΝΟ και δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Τελικα το +6 ή το +10 δημιουργειται επειδη επικρατει η ποδοσφαιρική λογική ή δημιουργειται πολυ ευκολα απο το πουθενα? :rolleyes:

Δηλαδή ή το ένα θα ισχύει ή το άλλο? :cry:

Και τέλος πάντων, η εκάστοτε διαφορά δεν μου λέει τίποτα, καθώς είναι πολύ εύκολο να μεγαλώσει ή να εκμηδενιστεί.

Πχ, αν στο παιγνίδι ΠΑΟ-Αστέρας είχε δώσει το πέναλτι στον Βύντρα (μαρς, +2 βαθμοί), δεν είχε δώσει λανθασμένα οφσάιντ στον Σισσέ στην τούμπα στο 1-1 που έφευγε μόνος(90% +3 βαθμοί) και είχε μπει το δοκάρι του Σάλπι με εσάς στο ΟΑΚΑ (95% νίκη δική μας, +6 βαθμοί), βλέπεις πως πολύ εύκολα πως η διαφορά θα μπορούσε να ήταν τώρα στους +17 βαθμούς. Αυτό τι θα σήμαινε? Πως θα ήμασταν η υπερομάδα? Φυσικά όχι. η διαφορά από το +6 ως το +17 μπορεί να απέχει 2 ανάποδα σφυρίγματα και ένα τερτίπι της μπάλας. Με αντίστοιχο παράδειγμα θα μπορούσαμε να είμασταν τώρα στο -3. Δεν έχει σημασία, αλλά πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ.

Δημοσ.
Κρίμα το πρωτάθλημα βάφτηκε ΠΡΑΣΙΝΟ και δεν θα το μάθουμε ποτέ

Δεν αμφισβητω οτι το πρωταθλημα βαφτηκε ΠΡΑΣΙΝΟ :P απλα εχω την αποψη οτι με το περυσινο ροστερ και με τον περυσινο προπονητη η ομαδα θα χτυπουσε στα ισα το πρωταθλημα!Παρ'ολο που εχεις την αποψη οτι σερνομασταν

Πχ, αν στο παιγνίδι ΠΑΟ-Αστέρας είχε δώσει το πέναλτι στον Βύντρα (μαρς, +2 βαθμοί), δεν είχε δώσει λανθασμένα οφσάιντ στον Σισσέ στην τούμπα στο 1-1 που έφευγε μόνος(90% +3 βαθμοί) και είχε μπει το δοκάρι του Σάλπι με εσάς στο ΟΑΚΑ (95% νίκη δική μας, +6 βαθμοί), βλέπεις πως πολύ εύκολα πως η διαφορά θα μπορούσε να ήταν τώρα στους +17 βαθμούς. Αυτό τι θα σήμαινε? Πως θα ήμασταν η υπερομάδα? Φυσικά όχι. η διαφορά από το +6 ως το +17 μπορεί να απέχει 2 ανάποδα σφυρίγματα και ένα τερτίπι της μπάλας. Με αντίστοιχο παράδειγμα θα μπορούσαμε να είμασταν τώρα στο -3. Δεν έχει σημασία, αλλά πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ.

Με τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω!Με το σκεπτικο της επιχειρηματολογιας σου ομως (οτι καποιες φορες η μπαλα δεν λεει να μπει στο πλεκτο με τιποτα,το οποιο με βρισκει συμφωνο) καταληγω στο συμπερασμα οτι τυχαινει απο το +3 να βρεθεις στο +15!Τρανη αποδειξη οτι η φετινη Μπαρτσα εχει μια μολις ηττα.Παρ'ολα αυτα η διαφορα με την Ρεαλ ειναι στον εναν βαθμο!Θα μπορουσε ομως η διαφορα να ηταν στο +15!Και γενικοτερα εχω την αποψη οτι οι διαφορες δημιουργουνται απο την ικανοτητα σου να κερδιζεις σε συνδυασμο με την ικανοτητα/ανικανοτητα του αντιπαλου να κερδισει.Οποτε επιχειρηματα περι ποδοσφαιρικης λογικης μαλλον πεφτουν στο κενο!Ποδοσφαιρικη λογικη δεν υπαρχει!Στα μερη μας ειδικα δεν υπαρχει καν λογικη πλεον

Γενικοτερα ομως διαφωνω καθετα σε εκμηδενιστικες αποψεις οπως "περυσι σερνοσουν" και αλλες αντιστοιχες που εχουν ακουστει εδω μεσα οπως "13 χρονια που παιρνω το πρωταθλημα ημουν το απολυτο τιποτα"

---------- Προσθήκη στις 21:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ----------

Εξ άλλου γιά ποιό πρωτάθλημα μιλάμε? Γι αυτό που σε δεκατέσσερις αγώνες εκτός έδρας η Ξάνθη δεν είχε δεί τη χαρά της νίκης και στον αγώνα στο Καυταντζόγλειο τελευταία αγωνιστική έριξε τέσσερα στον ανεβασμένο με Μπουμπένκο Ηρακλή?

Αυτά είναι αστεία.Και συγχρόνως ο Πανόπουλος να έχει το θράσος να λέει μπροστά στις κάμερες ε και τι έγινε δηλαδή?

Γιά μενα έπρεπε να πέσει η Ξάνθη.Τα Γιάννινα είναι μιά υγιής ομάδα αλλά χωρίς πρόσβαση στο παρασκήνιο.Και ο Λεβαδειακός έπαιξε καλύτερη μπάλλα από την Ξάνθη. Δεν ξέρω ποιό παρασκήνιο καθάρισε ο Πατέρας όπως ισχυρίζεται.Αν εξασφάλισε την ισονομία μόνο γιά τον Παναθηναϊκό δεν νομίζω ότι πρόσφερε και πολλά ως πρόεδρος της σούπερ λίγκας

Τα επιχειρηματα του Geovard ειναι η απαντηση σε οσουν δεν καταλαβαιναν ή σε οσους έκαναν πως δεν καταλάβαιναν περι της ατακας οτι ο Πατερας εχει εξυγιανει το ελληνικο πρωταθλημα!Οχι δεν ευθυνεται ο Πατερας για τα στημενα παιχνιδια σε Θεσσαλονικη και Λαρισα!Ομως ειναι αντιφατικο να υπαρχουν στημενα παιχνιδια απο την στιγμη που αυτοπαρουσιαζεται ως ο "σωτηρας" του ελληνικου ποδοσφαιρου!Και ακομα χειροτερο ειναι οτι καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι οντως τα καταφερε!

Δημοσ.
"Το ανθρώπινο πρόσωπό τους έδειξαν ο Σωτήρης Νίνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγες ημέρες, κρατώντας μάλιστα ως επτασφράγιστο μυστικό τη συγκινητική ενέργειά τους.

Συγκεκριμένα μία οικογένεια από την Κύπρο, της οποίας το οχτάχρονο αγοράκι έπασχε από την επάρατη νόσο, ζήτησε από τους «πράσινους» να συναντήσει τον Σωτήρη Νίνη που ήταν ο αγαπημένος του παίκτης από τον Παναθηναϊκό.

«Αν δεν προλάβω να δω τον Νίνη, θα τον ονειρευτώ», είχε πει στους γονείς του ο οχτάχρονος, όπως ανέφερε μέσα από τη συχνότητα του «SentraFM» πριν από λίγη ώρα ο Βασίλης Βέργης, με τον Νίνη να μεταβαίνει τελικά στην Κύπρο και να περνάει μαζί του μία ολόκληρη ημέρα. Δυστυχώς σήμερα το πρωί το παιδί έχασε τη μάχη.

Το ήθελε πολύ ο Νίνης

Ο sportdog έψαξε το θέμα, αφού η οικογένεια πλην του Σωτήρη Νίνη ευχαριστεί και τους Κώστα Αντωνίου και Γρηγόρη Παπαβασιλείου που ασχολήθηκαν ενεργά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Γ. Παπαβασιλείου, υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», μας ενημέρωσε (δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση) ότι το περιστατικό έγινε πριν από 20 ημέρες και με τους «πράσινους» μίλησε ο θείος του οχτάχρονου. Ο Σωτήρης Νίνης έδειξε από την πρώτη στιγμή τη μεγάλη επιθυμία του να πραγματοποιήσει το όνειρο του μικρού θαυμαστή του, ο οποίος τελικά είχε τη μεγάλη χαρά να περάσει 24 ώρες με το ίνδαλμά του. "

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=130541

ενταξει.. τι να πουμε μετα απο αυτο.. ενα μπραβο ειναι λιγο, μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι και να μη σκεφτονται την παρτη τους και πως θα φανε τα λεφτα στα μπουζουκια..

Δημοσ.
Δεν θελω ισονομια. Θελω ο Πατερας να μεινει 10 χρονια και να κερδιζουμε πεναλτυ στην σεντρα.

Αντε να πουμε...

Εδώ κλαψούριζαν όλην την χρονιά, χωρίς να γίνει κάτι τρομερό όσον αφορά την διαιτησία.. φαντάσου να αρχίζουν να μας σπρώχνουν χωρίς τσίπα, φαντάσου και να αρχίσουν να δίνονται τα περίφημα ολυμπιακά πέναλτι και σε μας, φαντάσου να απαγορεύεται να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας :whistle:

Δημοσ.

Πάντως η άτιμη ράτσα των δημοσιογράφων φροντίζει να συντηρεί ένα τέτοιο κλίμα που να κάνει τούς οπαδούς να τσακώνονται μεταξύ τους.

Ηρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσει μετά τον Νικολογιάννη και ο Νικολακόπουλος στην εκπομπή των Καρπετοπουλοπανούτσων στο sport-fm και λέει λοιπόν επί λέξει:

Ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός στο πρωτάθλημα γιατί πρώτον είχε την εύνοια της διαιτησίας νκαι δεύτερον είχε σχεδόν μηδενικούς τραυματισμούς όλη τη χρονιά.

Τού απαντάει λοιπόν ο Πανούτσος μα καλά τι το θέλεις και το θέτεις το θέμα διαιτησία τη στιγμή που οι πάντες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων παραδέχονται ότι ήταν το λιγότερο κακό πρωτάθλημα από πλευράς διαιτησίας εκείνος απαντά απλά: Έτσι γιά να μην ξεχνιόμαστε!

Δεν διδασκόμαστε τίποτα ρε παιδιά βλέποντας ματς σαν το χτεσινοβραδινό.Όπου ο Μιλίτο έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ στο τρίτο γκολ και όμως δεν χάλασε ο κόσμος.Αυτό που έμεινε στο μυαλό όλων μας είναι το πανύψηλο επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίχτηκε και όχι παρασκήνια που δηλητηριάζουν το άθλημα.

Ο Νικόλας Πατέρας κατάφερε φέτος να προστατέψει τον Παναθηναϊκό κάτι που δεν κατάφερε ποτέ ο Τζίγγερ στο παρελθόν με κλαψουρίσματα και dvds.

Ο κόπρος τού Αυγεία προφανώς δεν καθάρισε.Με Κομπότηδες, Πανόπουλους κ.λ.π δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Δημοσ.
Πάντως η άτιμη ράτσα των δημοσιογράφων φροντίζει να συντηρεί ένα τέτοιο κλίμα που να κάνει τούς οπαδούς να τσακώνονται μεταξύ τους.

Ηρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσει μετά τον Νικολογιάννη και ο Νικολακόπουλος στην εκπομπή των Καρπετοπουλοπανούτσων στο sport-fm και λέει λοιπόν επί λέξει:

Ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός στο πρωτάθλημα γιατί πρώτον είχε την εύνοια της διαιτησίας νκαι δεύτερον είχε σχεδόν μηδενικούς τραυματισμούς όλη τη χρονιά.

Τού απαντάει λοιπόν ο Πανούτσος μα καλά τι το θέλεις και το θέτεις το θέμα διαιτησία τη στιγμή που οι πάντες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων παραδέχονται ότι ήταν το λιγότερο κακό πρωτάθλημα από πλευράς διαιτησίας εκείνος απαντά απλά: Έτσι γιά να μην ξεχνιόμαστε!

Δεν διδασκόμαστε τίποτα ρε παιδιά βλέποντας ματς σαν το χτεσινοβραδινό.Όπου ο Μιλίτο έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ στο τρίτο γκολ και όμως δεν χάλασε ο κόσμος.Αυτό που έμεινε στο μυαλό όλων μας είναι το πανύψηλο επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίχτηκε και όχι παρασκήνια που δηλητηριάζουν το άθλημα.

Ο Νικόλας Πατέρας κατάφερε φέτος να προστατέψει τον Παναθηναϊκό κάτι που δεν κατάφερε ποτέ ο Τζίγγερ στο παρελθόν με κλαψουρίσματα και dvds.

Ο κόπρος τού Αυγεία προφανώς δεν καθάρισε.Με Κομπότηδες, Πανόπουλους κ.λ.π δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Τώρα πιάνεις κι εσύ το άκρο... Δίνει κανένας σημασία στις π!π£ς του νικολακόπουλου? Ο τύπος πουλάει γιατί είναι προκλητικός και γι'αυτό τον έχουν εκεί. Απλά είναι δυστυχώς μια ακόμη απόδειξη του φτωχού ποδοσφαίρου μας αλλά και του επιπέδου μας ως φιλάθλων. Αυτοί οι ρεπορτερ μας αξίζουν...

Δημοσ.

Τυποι σαν τον Νικολακοπουλο ειναι επικινδυνοι και καλα θα ηταν να περασουν απο κανενα εισαγγελεα

Εγω ειμαι 31 και εχω δει 5 πραγματα απο μπαλα και Ελληνικο πρωταθλημα και με τα καλα και τα κακα ξερω μεχρι που φτανει η αξια του στη ζωη μου. Το 18χρονο ομως που ακομα περναει το πουλι του για χερι και νομιζει οτι θα μεγαλωσει και διαβαζει τις π1πες του Νικολακοπουλου και του καθε Νικολακοπουλου ανεξαρτητως χρωματος για να βγαλει αυτος τις μιζες του, για να του τα σκασει ο προεδρας ή απλα για να μην χαθει απο το συστημα και παει και πλακωνεται και σκοτωνεται με τον αλλο 'γιατι ειναι γαυρος να ουμε δικε μου και θα πεθανει ο μπασταρδος' κανενα κωλοκρατος δεν τα σκεφτεται?

Ως που φτανει αυτη η πουτανα η δημοσιογραφικη ευλευθερια?Το δημοσιογραφικο απορρητο και η ελευθερια του Τυπου εχουν θεσπιστει σωστα για να προστατευουν τον τυπο απο απειλες, εκβιασμους και δικτατορικα καθεστωτα(Γιαννη χρονια πολλα για σημερα)

Αλλα οταν καποιος 24/7 λεει εχθρους, κακους, στημενους, που μας κλεβουν, που πρεπει να πεθανουν τους Αλλους του Λοστ και απευθυνεται κατα 50% σε παιδια κατω των 25%(γιατι αυτο εχει ο Αθλητισμος, δεν ειναι Πολιτικη ή Οικονομια να μιλας κυριως σε ατομα που εχει πηξει το μυαλο τους) και αυτοι πανε και σκοτωνονται για να εχεις εσυ το χαρτζιλικι του Κοκκαλη ή του Πατερα, ε σαλτα και...

Να δω ποτε θα παει ενας ΑΡΔ φυλακη να πουμε για τις παπαριες τους...

Δημοσ.
Τυποι σαν τον Νικολακοπουλο ειναι επικινδυνοι και καλα θα ηταν να περασουν απο κανενα εισαγγελεα

Εγω ειμαι 31 και εχω δει 5 πραγματα απο μπαλα και Ελληνικο πρωταθλημα και με τα καλα και τα κακα ξερω μεχρι που φτανει η αξια του στη ζωη μου. Το 18χρονο ομως που ακομα περναει το πουλι του για χερι και νομιζει οτι θα μεγαλωσει και διαβαζει τις π1πες του Νικολακοπουλου και του καθε Νικολακοπουλου ανεξαρτητως χρωματος για να βγαλει αυτος τις μιζες του, για να του τα σκασει ο προεδρας ή απλα για να μην χαθει απο το συστημα και παει και πλακωνεται και σκοτωνεται με τον αλλο 'γιατι ειναι γαυρος να ουμε δικε μου και θα πεθανει ο μπασταρδος' κανενα κωλοκρατος δεν τα σκεφτεται?

Ως που φτανει αυτη η πουτανα η δημοσιογραφικη ευλευθερια?Το δημοσιογραφικο απορρητο και η ελευθερια του Τυπου εχουν θεσπιστει σωστα για να προστατευουν τον τυπο απο απειλες, εκβιασμους και δικτατορικα καθεστωτα(Γιαννη χρονια πολλα για σημερα)

Αλλα οταν καποιος 24/7 λεει εχθρους, κακους, στημενους, που μας κλεβουν, που πρεπει να πεθανουν τους Αλλους του Λοστ και απευθυνεται κατα 50% σε παιδια κατω των 25%(γιατι αυτο εχει ο Αθλητισμος, δεν ειναι Πολιτικη ή Οικονομια να μιλας κυριως σε ατομα που εχει πηξει το μυαλο τους) και αυτοι πανε και σκοτωνονται για να εχεις εσυ το χαρτζιλικι του Κοκκαλη ή του Πατερα, ε σαλτα και...

Να δω ποτε θα παει ενας ΑΡΔ φυλακη να πουμε για τις παπαριες τους...

δε γινεται να συμφωνω περισσότερο καιζερ.

Δημοσ.

Δε νομίζω το κίνητρο του νικολακόπουλου να είναι τα λεφτά του κόκκαλη. Σίγουρα είναι κι αυτός ψωνισμένος και γουστάρει ν'ασχολούνται όλοι μαζί του.

Κυρίως όμως μην ξεχνάμε πως ο νικολακόπουλος είχε χτυπηθεί άσχημα πριν 5-6 χρόνια, μάλλον όπως λέγανε τότε, από εκπροσώπους του "πύρινου κόσμου"....

Για μένα αυτό είναι το κίνητρό του και πλεον ξέρει με ποιους πρέπει να τα έχει καλά. Οπότε δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από αυτόν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...