johnnyestia Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Η αλητεία πάει σύννεφο και "κάποιοι" δεν αφήνουν την ομάδα να αγιάσει. Σήμερα η εφημερίδα Εξέδρα αποφάσισε να κάνει πρώτο θέμα αποσπάσματα από τα ...πρακτικά του τελευταίου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρακτικά στα οποία περιέχονται έντονοι διάλογοι μεταξύ του Νικόλα Πατέρα και του Παύλου Γιαννακόπουλου για τα θέματα της οικονομικής διαχείρησης, της απομάκρυνσης του Τεν Κάτε και της ΑΜΚ. Είναι πολύ εύκολο για κάποιον που δεν παρακολουθεί τα διοικητικά του ΠΑΟ να βγάλει λάθος συμπεράσματα εις βάρος είτε του Πατέρα είτε του Γιαννακόπουλου. Όχι κύριοι, ο Πατέρας πολύ καλά κάνει που διαχειρίζεται εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα, και ο Παύλος πολύ καλά κάνει που κρατάει αυτή την ελεγκτική στάση, όπως οφείλει ένας άνθρωπος με την δική του ιστορία και προσφορά στον Παναθηναϊκό. Αυτοί οι δύο άνθρωποι εκφράζουν το υγιές τμήμα της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Αντίθετα κάποιοι άλλοι (λέγε με τζίγγερ) παρακολουθούν και καλά αποστασιοποιημένοι τις εξελίξεις αλλά όπου και όποτε μπορούν ανάβουν φιτίλια εκεί που δεν χρειάζεται, στέλνοντας τα πρακτικά με ανώνυμους φακέλους στις εφημερίδες και στα ραδιόφωνα. Αν βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός πως η Εξέδρα ανήκει στο γκρουπάκι ΔΟΛ-Τηλέτυπος (mega), είναι εύκολο να καταλάβουμε πως τα σημερινά φιτίλια μόλις 5 μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου αποτελούν προβοκάτσια από την μεριά των "αποστασιοποιημένων". Τόσο ο Παύλος όσο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Πατέρας) αποδοκίμασαν με ανακοινώσεις τους αυτή την κακόβουλη δημοσίευση. Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι η ομάδα να απαλλαγεί μια και καλή από την οικογένεια που της σιγοτρώει τα σωθικά. Ακούγεται δύσκολο αλλά δεν είναι απίθανο. Η αρχή έγινε πριν από δύο χρόνια.
Linus_21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Και εγώ έχω έντονους διαλόγους με τους δικούς μου, στα συμβούλια που αφορούν τα οικονομικά μου ως φοιτητής.... συμβαίνουν αυτά Επική η προσπάθεια όλων πάντως να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα τόσο γρήγορα, και να σπείρουν διχόνοια
Snolly Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 προς στιγμη νόμιζα πως φοραει σορτσακι ο πατερας και αυτα ειναι τα γονατα του.
Erwdios Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 προς στιγμη νόμιζα πως φοραει σορτσακι ο πατερας και αυτα ειναι τα γονατα του. :lol: Έγραψες, post of the day. (ακόμα περιμένω να κανονίσεις αυτό το ρημαδοκαφέ/ μπύρα )
_eLpiS_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Παλικαρια πιστευεται οτι ο Σκοκο εχει θεση στον Παο? Αν ειναι να τον βαλει δεξι εξτρεμ νομιζω δεν κανει,στην ιδια θεση που παιζει η νινης δεν παιζει? Λογικα για αντισαλπι.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 προς στιγμη νόμιζα πως φοραει σορτσακι ο πατερας και αυτα ειναι τα γονατα του. :lol: Post οf the Millenia!
dante14023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 τι ρεζιλικια ειναι αυτα με τους πολυμετοχικους ρε φουστη μου? την παλευουν καθολου?? επιτελους η ομαδα κανει κατι καλο, πηραμε πρωταθλημα, παμε και για το κυπελο και αυτοι σφαζονται σαν κι εγω δεν ξερω τι..... ελεος πια.... τελικα μαλλον αυτη η ομαδα ειναι καταραμενη να μην βρει ποτε την υγεια της..... και κατι τελευταιο.... αυτος που εβγαλε τα πρακτικα του ΔΣ στην φορα, πρεπει να απομακρυνθει απο την ΠΑΕ αμεσα και χωρις πολλες κουβεντες.... οποιος κι αν ειναι.... μονο και μονο για την στιγμη που επελεξε να τα δημοσιευσει (οχι οτι εγκρινω την δημοσιευση τους γενικοτερα αλλα τεσπα....), το εκανε για να κανει κακο στην ομαδα γενικοτερα και οχι συγκεκριμενα σε καποιον μετοχο.... ειναι επικινδυνος για την ομαδα... αυτα τα ολιγα απο μενα......
Erwdios Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγώ ξέρω ότι ο τύπος που έδωσε τα πρακτικά στον τύπο, όπως και ο τύπος που είχε δώσει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη Sday τότε, χέστηκαν στο τάληρο... Μιλάμε για χοντρή μπίζνα το ρουφιανιλίκι.
fearwhatnow Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Τελικα ο Νιοπλιας ανοιξε μονος του την πορτα προς την εξοδο: http://www.nooz.gr/sports/nioplias-den-ksero-an-8a-meino%201 Σαντος,Σαντος εισαι εκει?Ο Πατερας(?) σε καλει..
The_Edge Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Τελικα ο Νιοπλιας ανοιξε μονος του την πορτα προς την εξοδο:http://www.nooz.gr/sports/nioplias-den-ksero-an-8a-meino%201 Σαντος,Σαντος εισαι εκει?Ο Πατερας(?) σε καλει.. Μιλάς μάλλον για αυτή την απάντηση. «Έχω συμβόλαιο που τελειώνει στις 30 Μαΐου. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα. Η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει και το αύριο. Μπορεί να πάρεις το νταμπλ και πάλι να μην είσαι προπονητής ή να χάσεις στον τελικό και να μείνεις για πέντε χρόνια. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μείνω». Ε, τι να πει αφού όντως δεν ξέρει αν θα μείνει? Απο που βγάζεις το συμπέρασμα οτι "άνοιξε μόνος του την πόρτα προς την έξοδο"? Δεν το καταλαβαίνω.
fearwhatnow Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μιλάς μάλλον για αυτή την απάντηση. «Έχω συμβόλαιο που τελειώνει στις 30 Μαΐου. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα. Η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει και το αύριο. Μπορεί να πάρεις το νταμπλ και πάλι να μην είσαι προπονητής ή να χάσεις στον τελικό και να μείνεις για πέντε χρόνια. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μείνω». Ε, τι να πει αφού όντως δεν ξέρει αν θα μείνει? Απο που βγάζεις το συμπέρασμα οτι "άνοιξε μόνος του την πόρτα προς την έξοδο"? Δεν το καταλαβαίνω. Ειναι η κλασικη απαντηση οταν ο προπονητης γνωριζει οτι δεν θα μεινει για την επομενη σεζον.
The_Edge Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Και αν κάποιος όντως δεν ξέρει αν θα μείνει, ποια είναι η κλασική απάντηση?
johnnyestia Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Κάποιος του σφύριξε πως έχει κλείσει ο Σάντος στον ΠΑΟ και εκμεταλλεύθηκε την περίσταση για να μας το ξαναθυμίσει. Και εγώ υπενθυμίζω πως αν έρθει ο Σάντος στον ΠΑΟ θα κόψω το διαρκείας με ψαλίδι. Τουλάχιστον αν το φέρουν να τον πάρουν νωρίς για να μην το βγάλω καν και να γλιτώσω τα φράγκα
fearwhatnow Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 "Ελπίζω οτι θα μείνω" :lol: Θα δουμε τελη Μαιου τι θα γινει τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.