Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπα, πως προκύπτει το τελευταίο από την επικαιρότητα των ημερών? Για να καταλάβω δηλαδή.

Τις τελευταίες μέρες δεν προκύπτει. Προκύπτει τα τελευταία (κυρίως πέρυσι) δύο χρόνια.

Π.χ. 6 μύρια ο Χριστοδουλόπουλος, 2 ο Μελίσης, 2 ο Καντέ, κ.τ.λ. Αυτά αποτελούν κακή διαχείριση χρημάτων. Σήμερα για παράδειγμα ακόμη δεν έχει ένα κεντρικό αμυντικό που να είναι κομπλέ.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

που σε αυτά δεν φταίει ο Πατέρας αλλά ο Τζίγκερ.δικός του άνθρωπος τα έκανε σκατά.

φυσικά φταίνε και οι άλλοι που τον δέχτηκαν.

Δημοσ.

Θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο ρεεεεεεεεε................

Πήραμε πρωτάθλημα, απομένουν 90 λεπτά για να προσπαθήσουμε να πάρουμε και το κύπελλο, βάση των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσει ο πρώτος των play-off είναι αρκετά πιθανό να είμαστε τη νέα σεζόν μόνη Ελληνική ομάδα στη τσαμπιονς(αλα γκμοχ :lol:) και πρακτικά είμαστε η μόνη ομάδα που αυτή τη στιγμή βγάζει προοπτική.

ΝΑΙ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Και όλοι ασχολιούνται με τα "προβλήματά" μας, κι εμείς τσιμπάμε! Ήμαρτον ρε σεις. Νίκος Κούκος δηλαδή!!

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα τσιμπήματος ρε συ. Αν κλείσουμε τα αυτιά σε αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά θα γίνει καμιά στραβή και θα τρέχουμε.

Δημοσ.
Θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο ρεεεεεεεεε................

Πήραμε πρωτάθλημα, απομένουν 90 λεπτά για να προσπαθήσουμε να πάρουμε και το κύπελλο, βάση των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσει ο πρώτος των play-off είναι αρκετά πιθανό να είμαστε τη νέα σεζόν μόνη Ελληνική ομάδα στη τσαμπιονς(αλα γκμοχ :lol:) και πρακτικά είμαστε η μόνη ομάδα που αυτή τη στιγμή βγάζει προοπτική.

ΝΑΙ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Και όλοι ασχολιούνται με τα "προβλήματά" μας, κι εμείς τσιμπάμε! Ήμαρτον ρε σεις. Νίκος Κούκος δηλαδή!!

Φαντάσου να μην είχαμε πάρει το πρωτάθλημα :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδια το εχω πει ...

Φετος κατεβηκατε να διεκδικησετε ενα πρωταθλημα χωρις αντιπαλο ...

Ο Ολυμπιακος δεν κατεβηκε για τιτλο φετος ...

Απλα υπηρχε στο πρωταθλημα ...

Παιζατε μονοι σας και καταφερατε να κλειδωσετε το πρωταθλημα προτελευταια αγωνιστικη ...

Αν αυτο δεν ειναι κατορθωμα τοτε τι ειναι .... ??

Δημοσ.

Μα γιατί το λες αυτό?

Ο οσφπ από εκεί που πέρυσι είχε Άτζα τώρα είχε Μέλμπεργκ. Ο φετινός Μπράβο ήταν σαφώς καλύτερος από τους περυσινούς Ντομίδες και τους Λεονάρντους. Στο κέντρο είχες αντί για Πατσατζογλου τον δις κτήτορα του ΟΥΕΦΑ Μαρέσκα. Την μισή χρονιά έπαιξες με το αριστερό εξτρέμ της Εθ. Αργεντινής από εκεί που πέρυσι έπαιζες με τον Λέτο. Πέρυσι έπαιζες με Ντιόγο αλλά φέτος ο Μήτρογλου με τον Άγγλο τα πήγαν πολύ καλύτερα συνολικά. Θα μου πεις δεν είχες τον Γκαλέτι φέτος, αλλά ο πολυθεσίτης Ζαϊρί δεν είναι και τόοοοσο άχρηστος. Φαντάσου πως εκεί εγώ την έβγαλα με τον Σάλπι.

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται ο οσφπ σαν ρόστερ. Καλύτερος από πέρυσι :devil:

Δημοσ.

Ο Πατέρας κατάφερε να προκαλέσει φόβο.Ας μας απαντήσουν σε αυτό οι φίλοι Ολυμπιακοί.Όταν κάποιοι εδώ προτρέπετε τον Ερωδιό να μιλήσει γιά καθαρά αγωνιστικά θέματα και όχι γιά τα εσωτερικά τού Παναθηναϊκού θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις.Γιατί ο Ερωδιός φαίνεται έξυπνος άνθρωπος.Αλλά είναι μάλλον και γνώστης στα περί λαμογιών. Ξέρει ότι τα αγωνιστικά δεν έχουν και το τόση σημασία. Δεν το πολυκοιτάζουμε εξ άλλου αυτό το ζήτημα στο Ελλάντα.Αλλά κοιτάμε ποιός έχει το πάνω χέρι.Και το πάνω χέρι το έχει ο Πατέρας.Ο οποίος έρχεται.Ενώ ο Κόκαλης ένας γερασμένος και κουρασμένος πλέον άνθρωπος δεν έχει πιά όσο και να προσπαθεί τις αντοχές.Και δεν μιλάω μόνο γιά οικονομικές αντοχές γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο.Μπορεί άμα θέλει να κάνει κι αυτός μια πολυμετοχικότητα.Αλλά δε θέλει γιατί θέλει να νοιώθει μοναδικός βασιλιάς.

Ο Πατέρας λοιπόν είναι ο άνθρωπος της δουλειάς.Και δεν θα έπρπε καν να αναρωτιέσαι φίλε Ερτωδιέ τι μέρος των μετοχών διαθέτει.Γιατί από τη στιγμή που τού δώσανε τη προεδρική καρέκλα δεν γεννάται θέμα αριθμού μετοχών.Εξ άλλου αυτός που έκανε τις πατατιές με Μελίσσηδες και Χριστοδουλόπουλους ήταν ο Αντωνίου ο εισηγητής.Είναι πολύ πιθανόν να τη πληρώσει ο Αντωνίου.Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Πατέρα και αν φροντίσει ο Τζίγγερ να σας ικανοποπιήσει γιά άλλη μιά φορά εσάς τούς Ολυμπιακούς διώχνοντάς τον.Μας έχει συνηθίσει εξ άλλου χρόνια τώρα ο ντράιβερ σε λάθος αποφάσεις.Είπε ο Βγενό ότι στηρίζει Πατέρα.Βγαίνει ο Αντωνιάδης χθες και λέει ότι συνταγή πετυχημενη με πρόεδρο και προπονητή με προοπτικές δεν πρέπει να αλλάξει.Βγαίνει ο Γιαννακόπουλος χθες στα ράδια και αφήνει να εννοηθεί ότι ο πρόεδρος θα αλλάξει.Φάνηκαν οι μικροσκοπιμότητες και η ματαιοδοξία τψν παραγόντων.Η αλήθεια είναι ότι ο Πατέρας τους επισκιασε όλους.Κάτι που ο Παυλάρας(ο Θεός!) δεν μπορεί να ανεχτεί.Σού λέει με λεφτά δικά μας να κάνει το κόρτε του ο Πατέρας? Ναι αλλά έτσι δουλεύουν οι εταιρείες.Με διοικητικό συμβούλιο που βγάζει πρόεδρο.

Η θητεία τού Πατέρα κρίνεται επιτυχημένη.Τα δύο τελευταία χρόνια μιά φορά στους δεκάξι στο cl, μιά φορά στους δεκάξι στο ουέφα, πήρε πρωτάθλημα και διεκδικεί το κύπελο.Μερικοί λένε ότι και ο Τζίγγερ μόνος το 2004 πήρε πρωτάθλημα Με λιγότερο μπάτζετ.Συμφωνώ αλλά ποιά προοπτική συνέχειας είχε εκείνο το πρωτάθλημα το οποίο μάλιστα αμφισβητήθηκε έντονα με Δούρους και τέτοια?Ενώ τώρα η ομάδα παρότι δεν έπαιξε και τη καλύτερη μπάλλα έχει μιά οργάνωση που αποπνέει υγεία και κυρίως υπόσχεση γιά μεγαλύτερα πράγματα?

Τον Παναθηναϊκό θα τον φρενάρουν οι εγωϊσμοί.Όμως καλώς ή κακώς επειδή στην Ελλάδα ζούμε, αυτός που φαίνεται είναι ο πρόεδρος.Ακόμη και αχυράνθρωπος να είναι αυτός παίρνει τη πολλή δόξα.Ας έμενε ο Τζίγγερ πρόεδρος τού πολυμετοχικού σχήματος.Αλλά αμφιβάλλω πολύ αν έτσι άλλαζε κάτι.Ο Τζίγγερ είναι αλλιώς αναθρεμμένος.Δεν μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να τα βάλει με τον Κόκαλη.Με λίγα λόγια ο Κόκαλης στο πρόσωπο τού Πατέρα βρήκε το μάστορά του.

Με το Γκόντζο και τη Κάτια που λέτε δεν πρέπει να ασχολείστε.Είναι κάτι σαν της παλιάς σχολής άτομα.Πού δεν δέχονται το νεωτεριστικό.Είναι άτομα προσωπολάτρες που ενδεχομένως φιλούν χέρια που τους ευεργέτησαν με κάθε τρόπο και ουδόλως ενδιαφέρονται γιά την αλλαγή.Ειδικά ο Γκότζος δεν ξέρει και από μπάλλα.Τον έχω ακούσει σε αναλύσεις του και μόνο ποδοσφαιράνθρωπος δεν μού μοιάζει.Μοιάζει όμως παρείσακτος και κατάλληλος μόνο γιά ίντριγκες και διχόνοιες.

Δεν κατάλβε ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Αν έχουμε πισωγυρίσματα οι τριάντα χιλιάδες κόσμου του συλαλλητηρίου θα γίνουν πενήντα κ.λ.π

Διάβασα σε εφημερίδα ότι υπάρχει πιθανότητα ο Τζίγγερ να προωθήσει στην προεδρία τον Μυτιληναίο.Τον γνωστό παράγοντα.Αυτό θα φέρει αντιδράσεις αν γίνει όχι γιατί ο άνθρωπος δεν αξίζει, αλλά πολύ απλά γιατί δεν είναι Πατέρας.

Να πω ότι γιά την εκλογή προέδρου στο Δ.Σ απαιτούνται δεκατέσσερις ψήφοι.Ήδη η πλευρά Τζίγγερ διαθέτει τις δωδεκα.Είναι και μιά ψήφος από τον Παύλο και μιά ψήφος ενδεχομένως από τον ερασιτέχνη.Νάτες λοιπόν οι δεκατέσσερις.Άρα ότι γουστάρει ο Τζίγγερ θα γίνει.Το ερώτημα είναι: Αφουγκράζεται ο Τζίγγερ τη λαϊκή απαίτηση, ή θα έρθει σε μετωπική σύγκρουση?

Σημείωση.

Διαβάζω τα πάντα αλλά δεν γράφω συχνά.Και τα είπα μαζεμμένα!

Δημοσ.
Μα γιατί το λες αυτό?

Ο οσφπ από εκεί που πέρυσι είχε Άτζα τώρα είχε Μέλμπεργκ. Ο φετινός Μπράβο ήταν σαφώς καλύτερος από τους περυσινούς Ντομίδες και τους Λεονάρντους. Στο κέντρο είχες αντί για Πατσατζογλου τον δις κτήτορα του ΟΥΕΦΑ Μαρέσκα. Την μισή χρονιά έπαιξες με το αριστερό εξτρέμ της Εθ. Αργεντινής από εκεί που πέρυσι έπαιζες με τον Λέτο. Πέρυσι έπαιζες με Ντιόγο αλλά φέτος ο Μήτρογλου με τον Άγγλο τα πήγαν πολύ καλύτερα συνολικά. Θα μου πεις δεν είχες τον Γκαλέτι φέτος, αλλά ο πολυθεσίτης Ζαϊρί δεν είναι και τόοοοσο άχρηστος. Φαντάσου πως εκεί εγώ την έβγαλα με τον Σάλπι.

Δλδ εχω αδικο σε αυτο που ειπα πιο πανω ετσι οπως μας τα λες .... :rolleyes:

Δημοσ.

Με τα περυσινά κόζια, ο φετινός οσφπ πάλι θα το έπαιρνε εύκολα ή δύσκολα. Αν πάλι τα φετινά κόζια ίσχυαν και πέρυσι, στο τέλος της χρονιάς πάλι θα μιλάγατε για οσφπ που δεν κατέβηκε καν για πρωτάθλημα, αν με πιάνεις.

Δημοσ.
Ρε παιδια το εχω πει ...

Φετος κατεβηκατε να διεκδικησετε ενα πρωταθλημα χωρις αντιπαλο ...

Ο Ολυμπιακος δεν κατεβηκε για τιτλο φετος ...

Απλα υπηρχε στο πρωταθλημα ...

Παιζατε μονοι σας και καταφερατε να κλειδωσετε το πρωταθλημα προτελευταια αγωνιστικη ...

Αν αυτο δεν ειναι κατορθωμα τοτε τι ειναι .... ??

Μα γιατί το λες αυτό?

Λαθος και οι δυο ειστε... Αφενος ο παναθηναικος δεν το πηρε γιατι δεν επαιξε καλα ο ολυμπιακος.. Απλα με τις μεταγραφες που εκανε, ανεβηκε ενα επιπεδο και καταφερε να παρουσιασει ενα συνολο που ειχε μια σταθεροτητα σε ολο το πρωταθλημ (αν εξαιρεσεις μια κοιλια στην μεση) και εδειξε χαρακτηρα στα δυσκολα.

Απο την αλλη, το ροστερ του ολυμπιακου ηταν τρισχειροτερο απο τα προηγουμενα χρονια. Μαλλον ξεχασες τους προπονηταραδες που περασαν, και καθος οτι ολοι αυτοι που ανεφερες πιο πανω περασαν τραυματισμους μηνων.. Αυριο η εντεκαδα του ολυμπιακου ειναι απλα για γελια χωρις μελμπεργκ αβρααμ ντατολο στολτιδη νταρμπυ γκαλετι ζαιρι μητρογλου νικοπολιδη...

Με λιγα λογια, οι δικαιολογιες υπαρχουν, αλλα δεν ειναι αυτες που "εδωσαν" το πρωταθλημα στον παο, αλλα η αξια του..

Δημοσ.

Φιλε vlachaquito δε γινοταν να μη το παρει αυτο το πρωταθλημα ο Παναθηναικος ...

Αφου λεμε ο Ολυμπιακος δεν κατεβηκε να το διεκδικησει ....

Επαιζε μονος του ο Παο ...

Πως γινοταν να μη το παρει ....

Το πρωταθλημα του το χαρισε ο Ολυμπιακος φετος με τα τρομερα λαθη που εχουν γινει ...

Και εφτασε να το κελεισει προτελευταια αγωνιστικη ...;)

Δημοσ.
Τίποτα δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Μην επαναλαμβανόμαστε. Μην μας αραδιάζετε απόψεις φυλλάδων εδώ

Διαβασε τι γραφω καλυτερα κι μη μου λες πως αραδιαζουμε αποψεις φυλλαδων ...

Δημοσ.

Οντως ναι ρε παιδια.. Μια χαρα κατεβηκαν ολοι, τι ειναι αυτα που ακουω (διαβαζω)..

Μια χαρα κατεβηκε ο ολυμπιακος, μια χαρα ηλπιζε μεχρι τελευταια αγωνιστικη..

Για Το καλο του ολυμπιακου, να ελπιζουν οι φιλαθλοι του οτι ο κοκκαλης δεν πιστευει το ιδιο, γιατι τοτε μπαινουν σε ενα τουνελ χωρις εξοδο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...