antreas18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Γκόντζος, Κάτια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις ανήκουν ιδεολογικά στην παραταξή σου. Επιπλέον, επαναλαμβάνω και πάλι ότι αυτά που γράφω δείχνουν το ρήγμα μεταξύ των μεγαλομετόχων του ΠΑΟ. Ευελπιστώ ότι ο Πατέρας θα είναι εκεί και του χρόνου, γιατί ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σοβαρός αντίπαλος και όχι ένα ανδρείκελο που χαϊδεύει αυτιά, αναθρέφει χουλιγκάνους και το παίζει μάγκας με ξένα φράγκα. Με πιάνεις? yeah we've got you!!!
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φιλε μου ο καθενας καταλαβαινει μεχρι εκει που θελει η μεχρι εκει που μπορει.Δε παει σε σενα αυτο. ΧΑΧΑχαΧΑχαΧΑΧαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχ yeah we've got you!!! Εμπεριστατωμένες απόψεις, όπως πάντα. Θα στο πω εγώ, αλλά μην πέσεις από τα σύννεφα. Ο post counter στο Μπλα Μπλα δεν μετράει.
@LF@147 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 και το παίζει μάγκας με ξένα φράγκα. Με πιάνεις? Ελα πες μας ...με ποιανου τα φραγκα το παιζει μαγκας...ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΠΑΛΙ...ΜΕ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ Ε??? ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
johnnyestia Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δηλαδή τι μας λες τόση ώρα ρε Ερωδιέ? Ότι ο Τζίγγερ και η οικογένεια Β. κάνουν ότι τους περνάει από το χέρι για να έχουν τον Παναθηναϊκό από κάτω? Το ξέρουμε εδώ και 15 χρόνια. Τίποτα καινούριο?
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ελα πες μας ...με ποιανου τα φραγκα το παιζει μαγκας...ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΠΑΛΙ...ΜΕ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ Ε??? ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Πες μου τί ποσοστό μετοχών κατέχει ο Πατέρας στον ΠΑΟ. Πόσο? ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ Δηλαδή τι μας λες τόση ώρα ρε Ερωδιέ? Ότι ο Τζίγγερ και η οικογένεια Β. κάνουν ότι τους περνάει από το χέρι για να έχουν τον Παναθηναϊκό από κάτω? Το ξέρουμε εδώ και 15 χρόνια. Τίποτα καινούριο? Ναι. Τώρα πλέον έχουν και τους κοντούς μαζί. Κατάλαβες ποιά είναι η εξέλιξη πέρα από την αρθρογραφία που ζητάς? Μου λες από που προκύπτει κακοδιαχείριση, σου λέω από εκεί και μου λες, αυτά είναι γνωστά... Μας δουλεύεις? Αφου ξέρεις ότι υπάρχει κακοδιαχείριση, γιατί το τραβάμε τόσο πολύ?
johnnyestia Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ναι. Τώρα πλέον έχουν και τους κοντούς μαζί. Κατάλαβες ποιά είναι η εξέλιξη πέρα από την αρθρογραφία που ζητάς? Μου λες από που προκύπτει κακοδιαχείριση, σου λέω από εκεί και μου λες, αυτά είναι γνωστά... Μας δουλεύεις? Αφου ξέρεις ότι υπάρχει κακοδιαχείριση, γιατί το τραβάμε τόσο πολύ? Ποια εξέλιξη? Το ότι οι Γιαννακοπουλαίοι τραβάνε την δική τους γραμμή (που πολλές φορές συμπέφτει με αυτή του Τζίγγερ οπότε ενδεχομένως δρούν συνδιασμένα) είναι ηλίου φαεινότερο από πέρυσι. Θυμίσου απλά τις δηλώσεις Παύλου όταν έφυγε ο Τεν Κάτε. Αλλά από όλα αυτά, πως προκύπτει πως υπάρχει κακοδιαχείρηση? Θέλεις να μου πεις πως ο λόγος για τον οποίο Τζίγγερ και Γιαννακόπουλοι εποφθαλμιούν την προεδρία του Πατέρα είναι πως κατά την διάρκεια της θητείας του ήταν σπάταλος? :lol::lol:
antreas18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Εμπεριστατωμένες απόψεις, όπως πάντα. Θα στο πω εγώ, αλλά μην πέσεις από τα σύννεφα. Ο post counter στο Μπλα Μπλα δεν μετράει. Οχι ρε συ!!με ξενερωσες ασχημα Αποψεις ανταλλασεις με αυτους που καταλαβαινουν εστω τα βασικα.Με τους αλλους απλως περνας την ωρα σου Ρε Ερωδιέ, γιατί μπαίνεις στων αλλωνόνε το κοτέτσι? χαχαχα.....
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ποια εξέλιξη? Το ότι οι Γιαννακοπουλαίοι τραβάνε την δική τους γραμμή (που πολλές φορές συμπέφτει με αυτή του Τζίγγερ οπότε ενδεχομένως δρούν συνδιασμένα) είναι ηλίου φαεινότερο από πέρυσι. Θυμίσου απλά τις δηλώσεις Παύλου όταν έφυγε ο Τεν Κάτε. Αλλά από όλα αυτά, πως προκύπτει πως υπάρχει κακοδιαχείρηση? Θέλεις να μου πεις πως ο λόγος για τον οποίο Τζίγγερ και Γιαννακόπουλοι εποφθαλμιούν την προεδρία του Πατέρα είναι πως κατά την διάρκεια της θητείας του ήταν σπάταλος? :lol::lol: Εντάξει, δε βγάζουμε άκρη. Υπάρχει κακοδιαχείριση κατά τη γνώμη σου ναι ή ου? Τα 30 μύρια συμβόλαια και 20 μύρια έξοδα συνιστούν κακοδιαχείριση? Μη μου απαντήσεις σαν estias, απάντα μου σαν Τζίγγερ που βάζεις εσύ τα φράγκα, οι άλλοι τα διαχειρίζονται και σου λένε ότι έχουν προκύψει και 15 μυριάκια επιπλέον που πρέπει να τα βάλεις ΕΣΥ, όσο εγώ ο Πατέρας θα δρέπω τις δάφνες του θριάμβου μου.
@LF@147 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Βρε καλο μου παλικαρι..πες το ...βγαλε το απο μεσα σου... φωναξε το.... ΠΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΙΤΟΥ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΙΣΣΕ ΠΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙCKET CLUB KAI 3000 ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 25000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ & ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΤΛΟΥΣ πες τα βρε αγορι μου ...θα σκασεις
antreas18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Βρε καλο μου παλικαρι..πες το ...βγαλε το απο μεσα σου... φωναξε το.... ΠΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΙΤΟΥ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΙΣΣΕ ΠΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙCKET CLUB KAI 3000 ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 25000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ & ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΤΛΟΥΣ πες τα βρε αγορι μου ...θα σκασεις εχεις καταλαβει οτι ειναι ολυμπιακος ο erwdios??το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αφου πρεπει να ποσταρει καμια 20 ρια φορες τη μερα στο θεμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αλλα ετσι ειναι αυτα...
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Πείτε το ρε παίδες, ότι δεν είστε σε θέση να προσαρμόσετε τον τρόπο σκέψης σας στα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα κι ότι γουστάρετε για πρόεδρο έναν Κόκκαλη wannabe να το λήξουμε το θέμα, δεν τρέχει τπτ. Και πάμε πάλι: Για το αν υπάρχει κακοδιαχείριση μπορεί να αποφανθεί μόνο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Όσοι ονειρεύεστε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό με μπάτζετ ΜanU, keep sleeping.
johnnyestia Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αν σου απαντούσα σαν Τζίγγερ θα σου έλεγα πως ακόμα και οι αγώνες της ομάδας θα έπρεπε να γίνοντε μέρα για να μην πληρώνουμε τσάμπα ρεύμα. Δεν το κάνω λοιπόν. Άντε, πάμε μια ακόμα φορά: 1ον) 30 εκατομμύρια δεν είναι καθόλου πολλά για συμβόλαια για μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού. 2ον) 20 εκ λοιπά έξοδα λειτουργίας δεν μου λένε τίποτα. Μπορεί να είναι πολλά, μπορεί και λίγα. Μόνο για το ΟΑΚΑ πληρώνουμε νοίκι ένα μύριο. Βασικά, δεν με νοιάζει γιατί λεφτά έχουν. 3ον) Ο Τζίγγερ τα τελευταία -δεν θυμάμαι και εγώ πόσα- χρόνια δεν έχει βάλει από την τσέπη του φράγκο. Η ομάδα είχε έξοδα όσα και έσοδα, έπαιρνε παίκτες της σειράς κτλ κτλ. Τα λεφτά που διατέθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια προήλθαν από την ΑΜΚ, στην οποία ο Τζίγγερ δεν έδωσε επίσης φράγκο, απλά απόλεσε ποσοστό της ΠΑΕ. Θα μου πείς, μπορούσε αντί να κάνει ΑΜΚ απλά να παντελόνιαζε τα λεφτά. Ναι, αλλά έτσι πήρε "τσάμπα" χρήμα σε μια επιχείρηση στην οποία εξακολουθεί να είναι τύποις το αφεντικό. Θα μου πείς επίσης πως φαγωθήκαν πολλά λεφτά για άχρηστες μεταγραφές, ειδικά την πρώτη χρονιά. Οκ. Αυτό όμως δεν είναι ευθύνη του Πατέρα, αλλά του φούτμπολ μάνατζερ της ομάδας, του Αντωνίου. Και ποιός τον έβαλε εκεί? Ο Τζίγγερ. 4ον) Τα 15 εκ έλλειμα έχουν προκύψει από τους εξής λόγους. Δώθηκαν 10εκ ευρώ στην ΓΗΠΕΛ (εκεί που κάνει ακόμα κουμάντο ο ΑχρηστοΑνίκανος ή Α/Α, κοινώς Τζίγγερ), και προέκυψαν και 5εκ ευρώ από την αλλαγή το φορολογικού καθεστώτος στις αμοιβές των ποδοσφαιριστών. Αυτό αποσαφηνίστηκε στο τελευταίο ΔΣ πριν 1.5 μήνα. Ο Τζίγγερ ναι μεν παραχώρησε ένα ποσοστό από την ΠΑΕ, αλλά με χρήματα άλλων η επιχείρησή του ξανάγινε "μαγαζί γωνία" με έσοδα σχεδόν τριπλάσια από εκεί που την άφησε όσο την έτρεχε αυτός, με στρωμένη ομάδα και δυναμική να κάνει πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Τελικά πρέπει να αισθάνεται θιγμένος? ή μήπως το αντίθετο?
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ωραία και που διαφωνώ εγώ? Εγώ λέω ότι όλα τα παραπάνω για τον Τζίγγερ συνιστούν κακοδιαχείριση. Και από τη στιγμή που αυτός είναι μεγαλομέτοχος και κάνει κουμάντο έχει και τον πρώτο λόγο στο ποιος θα προεδρεύει στην ΠΑΕ. Από την άλλη υπάρχει ο κόσμος που αντιδρά, γιατί του καλαρέσει ο Πατέρας. Η μέση λύση λοιπόν είναι οι Κοντοί. Αναλαμβάνει ο Παυλάρας την προεδρεία και είναι όλοι ευχαριστημένοι (εκτός από τον Βγενό και τον Πατέρα) Δεν τα λέω όμορφα, δεν σου τα εξηγώ ωραία?
johnnyestia Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Α, ώστε τόση ώρα μιλάμε για κακοδιαχείρηση όχι με απόλυτα κριτήρια αλλά με κριτήρια Τζίγγερ. Ε, πες το άνθρωπέ μου και με έσκασες. Μέση λύση δεν υπάρχει. Ο μοναδικός λόγος για να μην συνεχίσει ο Πατέρας είναι να το αποφασίσει ο ίδιος. Οποιαδήποτε αλλαγή χωρίς ξεκάθαρα λόγια και σταράτα θα μυρίζει κίνηση Τζίγγερ και θα γίνει αποδεκτή με πολύ μεγάλη δυσπιστία από τον κόσμο. Ακόμα και αν αυτή η αλλαγή είναι ο Παύλος ή ο Θανάσης που είναι αγαπητοί στον κόσμο όσο δεν πάει.
Linus_21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Βρε καούρα οι αλλόθρησκοι για το κοτέτσι μας... Έχουμε πλάκα τελικά. Ασχολούμαστε με πικραμένους που πετάγονται, ασχολούμαστε με διοικητικά λες και έχουμε μερίδιο, ασχολούμαστε με mail αναγνωστών του Πανούτσου(Δεν πα να ναι γαύρος, βάζελος ή Ιντερνασιονάλ), ασχολούμαστε με Γκοτζίλες.... ....την στιγμή που πανηγυρίσαμε ένα πρωτάθλημα μετά από χρόνια, την στιγμή που ακολουθεί ο τελικός κυπέλλου(έχουμε πολλές κούπες για να το υποτιμάμε έτσι?) για να μπει το κερασάκι, την στιγμή που θα πρεπε να γίνονται τα σχέδια της επόμενης περιόδου, να οργανονόμαστε για να τους πατήσουμε ξανά. τώρα που δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται. Μην τους κάνετε το χατίρι και κλείστε τα αυτιά, και ασχοληθείτε με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! Προς όλους τους αλλόθρησκους που καίγονται τόσο για τα διοικητικά μας: Μην φοβάστε, ο πράσινος λαός θα μιλήσει ξανά αν χρειαστεί(όχι δεν θα κάνει μπεεεεεεεε). Τα πανό είναι έτοιμα, και θα κατέβουμε Αθήνα αν χρειαστεί ΞΑΝΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.