Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελος ο χαισλιπ απο Ελλαδα, λογω τραυματισμων.. Ενεργοποιηση του σερμαντινι..

Κατα την γνωμη μου, σοβαρο πληγμα για τον παναθηναικο εν οψει τελικων. Ο χαισλιπ υπεγραψε αποκλειστικα για να περιορισει/κουρασει τον κλειζα, και να προσφερει αλτικοτητα στην ρακετα του παναθηναικου.

Ο σερμαντινι κατα την γνωμη μου δεν μπορει να προσφερει απολυτος τπτ, ειδικα μπροστα στα γομαρια του ολυμπιακου. Η ρακετα μενει με τον τοπ πεκοβιτς και τον καταπονισμενο μπατιστ... Με τον επικινδυνο μπουρουση, τον φορμαρισμενο σοφοκλη, κλειζα και μαυροκεφαλιδη, πιστευω οτι θα εχει ο παο πολλα πολλα προβληματα στην ρακετα..

http://www.sport24.gr/html/ent/641/ent.355641.asp

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oπως στο ματς το ΟΑΚΑ, οπου βαλαμε καμια 15αρια καλαθια παραπανω απο τον ΠΑΟ κ καταφεραμε και χασαμε...

Αν θελουμε να κερδισουμε τον ΠΑο, πρεπει να κερδισουμε τους περιφερειακους του. Εκει ειναι ολη η δυναμη του.

Δημοσ.
Oπως στο ματς το ΟΑΚΑ, οπου βαλαμε καμια 15αρια καλαθια παραπανω απο τον ΠΑΟ κ καταφεραμε και χασαμε...

Αν θελουμε να κερδισουμε τον ΠΑο, πρεπει να κερδισουμε τους περιφερειακους του. Εκει ειναι ολη η δυναμη του.

Τουλαχιστον στον οακα, οπου και εχουμε μεγαλυτερη ευστοχια.Φετος μοιαζει πιο πιθανο απο ποτε παντως να γινει.Προβλεπω παντως 5 ματς αφου η εδρα παιζει σημαντικοτατο ρολο και εναν 5ο τελικο πραγματικο θριλερ.

Δημοσ.

Aπτη μια πληγμα η απουσια Χαισλιπ, απτην αλλη ομως ηρθε για να καλυψει το κενο του αλλου τραυματια Τσαρτσαρη. Ο Τσαρτσαρης πλεον αγωνιζεται κανονικα και επιτρεψτε μου να πω οτι η πιο σημαντικη απουσια ηταν αυτη του Τσαρτσαρη, παρα του Χαισλιπ ο οποιος καλος μπορει ναναι για κανα καρφωμα και κανα εντυπωσιακο αλμα αλλα ως εκει. Ουσια κοντα στο 0 σε αντιθεση με τον Τσαρτσαρη που ακομα και στις κακες του κανει πιο ουσιωδες παιχνιδι.

Δημοσ.

Νομίζω δεν έχουμε αρκετά δείγματα γραφής του Χάισλιπ για να τον μηδενίζουμε τόσο εύκολα. Γνώμη μου.

Δημοσ.
Νομίζω δεν έχουμε αρκετά δείγματα γραφής του Χάισλιπ για να τον μηδενίζουμε τόσο εύκολα. Γνώμη μου.

Οκ, πολύτιμος ο Τσαρτσαρής αλλά θα συμφωνήσω τον wizzy, δεν γίνεται να μηδενίζεις τον heislip έτσι απλά.

Και θα διαφωνήσω και με τον wizzy. :P Σαφώς και έχουμε υπέραρκετά δείγματα του heislip, έχει παίξει πολλά χρόνια στην ευρώπη και αρκετές φορές ως αντίπαλος και της ομάδας μας, ξέρουμε τι παίκτης είναι. Εγώ το μπασκετ το καταλαβαίνω όσο το καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι, δεν είμαι κανένας ειδικός. Έχω την γνώμη πως όταν βάζεις έναν παίκτη όσο μεγάλος και να είναι σε μια ομάδα με σύστημα, αυτός ο παίκτης θέλει χρόνο προσαρμογής. Σκεφτείτε το ξεκίνημα του μεγάλου Σάρας στον Παναθηναικό.....

Πιστεύω ότι αν ο heislip είχε έρθει σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, ήδη θα είχε 20 πόντους και 7-8 ριμπαουντ μέσο όρο.

Δημοσ.

Κανεις δεν τον μηδενισε και μην αλλαζετε αυτα που ειπα οι 2 απο πανω :D

Ειπα και ξαναλεω, ειναι παιχταρας με τρελες ικανοτητες, ΑΛΛΑ δεν εχει προσαρμοστει ακομα στο παιχνιδι του Ζοτς και του ΠΑΟ, κοινως δεν προσφερει τη στιγμη αυτη οσα θα περιμεναμε. Θα μπορουσε να βγαλει ματια μια δευτερη χρονια, εχοντας κανει προετοιμασια με την ομαδα του. Φετος ομως επιμενω οτι πιο σημαντικος ειναι ο Τσαρτσαρης παρα ο Χαισλιπ. Οποιος διαφωνει πανω σε αυτο, δεκτον, αλλα μη μου βαζετε λογια που δεν ειπα για να διαφωνησετε!

Εν τελει οι ανθρωποι του Παναθηναικου αποφασισαν οτι πρεπει να τελειωσει η συνεργασια με τον Χαισλιπ λογω του τραυματισμου και του τροπου που ο ιδιος χειριστηκε τον τραυματισμο του.

Δημοσ.

1. Aπτη μια πληγμα η απουσια Χαισλιπ

2. καλος μπορει ναναι για κανα καρφωμα και κανα εντυπωσιακο αλμα αλλα ως εκει.

3. Ουσια κοντα στο 0

Κανεις δεν τον μηδενισε και μην αλλαζετε αυτα που ειπα οι 2 απο πανω :D

Ειπα και ξαναλεω, ειναι παιχταρας με τρελες ικανοτητες, ΑΛΛΑ δεν εχει προσαρμοστει ακομα στο παιχνιδι του Ζοτς και του ΠΑΟ

Τώρα εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω :P

Πάντως παιχταρά δεν θα τον έλεγα ποτέ. Πολύ καλός όμως για όλες και τις άλλες ομάδες. Υπο προυποθέσεις και για τον Παναθηναικό

Δημοσ.

Θεωρώ ότι από τη στιγμή που ο Πατέρας έχει πάρει ανοιχτά το μέρος του Βγενόπουλου δύσκολα θα τα βρούνε με τον Τζίγγερ ξανά.

Επειδή κάνουμε ρεπορτάζ, όχι μπαρμπούτσαλα:

Βόμβα Παύλου για προεδρία!

Πριν από εσάς, για εσάς. :P

Δημοσ.
Επειδή κάνουμε ρεπορτάζ, όχι μπαρμπούτσαλα:

Βόμβα Παύλου για προεδρία!

Πριν από εσάς, για εσάς. :P

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις :lol:

Λοιπόν, έγραφα εδώ και καιρό πως υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια για να σπιλωθεί το πρόσωπο του Πατέρα. Από την μία φήμες για κακοδιαχείρηση στα οικονομικά, από την άλλη λάσπη για ηθική αυτουργία σε κρούσματα βίας, στήσιμο παράγκας κλπ κλπ. Ακόμα και τώρα υπάρχει δηλητηριογράφος του ΠΑΟ που ισχυρίζεται πως η ομάδα του Πεσέιρο ήταν πιο πετυχημένη από την φετινή γιατί το 2008 η ομάδα είχε μαζέψει 66 βαθμούς ενώ τώρα παρά την στήριξη του κόσμου και το μπάτζετ μάζεψε μόλις έναν παραπάνω, δηλαδή 67. Κοινώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν σκοπό να παίξουν με το μυαλό μας και να κάνουνε το μαύρο άσπρο για να περάσουν τις θέσεις τους και τις κινήσεις τους στην κοινή γνώμη όσον αφορά τα διοικητικά.

Τα πράγματα κύριοι είναι απλά. Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του Παναθηναϊκού. Η τωρινή διοίκηση έχει αποδείξει ότι έχει την διάθεση και την ικανότητα να πάει τον Παναθηναϊκό πολύ ψηλά, γιαυτό και έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητεί αυτή την κατάσταση, είτε είναι μεγαλομέτοχος είτε έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο από άλλο πόστο.

Αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν μασήσει από αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά και κρατήσει στο μυαλό του τα αυτονόητα, όλα θα πάνε καλά.

Δημοσ.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις :lol:

Ακόμα και τώρα υπάρχει δηλητηριογράφος του ΠΑΟ που ισχυρίζεται πως η ομάδα του Πεσέιρο ήταν πιο πετυχημένη από την φετινή γιατί το 2008 η ομάδα είχε μαζέψει 66 βαθμούς ενώ τώρα παρά την στήριξη του κόσμου και το μπάτζετ μάζεψε μόλις έναν παραπάνω, δηλαδή 67.

Μηπως το ονομα του ξεκιναει απο Κ*στας και τελειωνει σε Γκ*τζος? :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...