Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Λες να πήγαν και στη φιέστα της ΑΕΚ για την ηθική κατάκτηση του πρωταθλήματος? :X

Γιατί ηθική? Εσύ ήσουν ο ηθικός που εκμεταλλεύτηκες την ανήθικη συμμετοχή του Βάλνερ :lol:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποια είναι η τελευταία ανάμνηση που κρατάς από τον Ολυμπιακό;

«Είναι πολύ άσχημη, αφού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με κατάκλεψαν. Κάποιοι οπαδοί με σήκωσαν ψηλά αλλά μου πήραν από την τσέπη το κινητό και μια χρυσή καδένα που φορούσα στον λαιμό μου. Συγκράτησα με δυσκολία τη βέρα μου και περίπου 700 ευρώ που είχα στην τσέπη μου. Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης για να του τα φυλάξω».

Τρελο γέλιο ...

Ακου εκει να πηγαινουν στους αγωνες με 700 και 1.000 ευρω πανω τους ...

Τι να τα κανουν .... ??? :lol:

Δημοσ.
Τρελο γέλιο ...

Ακου εκει να πηγαινουν στους αγωνες με 700 και 1.000 ευρω πανω τους ...

Τι να τα κανουν .... ??? :lol:

Κοίτα να δείς, ένα 1000αρικο για αυτούς είναι σαν να κουβαλάει ένας υπάλληλος ένα 50άρικο ας πούμε, χεχε.

Για τον Νιόμπλια είναι φήμη πάντως :devil:

Δημοσ.
Γιατί ηθική? Εσύ ήσουν ο ηθικός που εκμεταλλεύτηκες την ανήθικη συμμετοχή του Βάλνερ :lol:

Α, γεια σου, πέστα. :lol:

Δημοσ.

"Προσβάλλει και τον Τζίγγερ ο Πατέρας.."

Πρωτοσέλιδο στον "πρωταθλητή".

Έχουν χάσει την μπάλα σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Ε ρε τσιμέντο που έχει να πέσει. Το μοναστήρι να είναι καλά:

1013460_b.jpg

Δημοσ.

Απολαυση τα πρωτοσελιδα του Πρωταθλητη απο δω και περα.Καλα και το Φως ομως με ερωτηση στο εξωφυλλο "Ο Βασιλης στον Παο??Ποτε!!!!!"....XAxaXAxaXAxaXaxaXAxaAXaXAxaXAxaXAxaXAxa

Δημοσ.

Μετά τον Ζαϊρί, τον Μήτρογλου, τον Ντιόγο και δεν θυμάμαι και εγώ πιο άλλο μέλος της χειμερινής κολλεξιόν "οσφπ 2009-2010", ούτε ο Μπιλάκος μας κάνει την χάρη.

Πατέρα πούλα.

:lol:

Δημοσ.

Αύριο ή την Δευτέρα θα βγουν.

Απ' όσο ξέρω προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και οι εγγεγραμμένοι σε συνδέσμους.

Δημοσ.
Αύριο ή την Δευτέρα θα βγουν.

Απ' όσο ξέρω προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και οι εγγεγραμμένοι σε συνδέσμους.

Και εμεις με τα διαρκειας πρεπει να παμε ομως ωρες εργασιμες να περιμενουμε σε ουρες ετσι; on-line ή τηλεφωνικά φαντάζομαι δε γίνεται εδώ στη μπανανία.

Δημοσ.

«Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas on Line, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας για τα ακόλουθα:

* Η διάθεση θα ξεκινήσει την Τρίτη, 20 Απριλίου και θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009-10.

* Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι μικρότερος από τον αριθμό των κατόχων διαρκείας θα τηρηθεί αυστηρά χρονική προτεραιότητα στη διάθεση και κανένας κάτοχος διαρκείας δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλισμένο εισιτήριο.

* Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων θα ακολουθήσει, την Πέμπτη, 22 Απριλίου, νεότερη ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους στο κοινό την Παρασκευή 23 Απριλίου.

* Προς αποφυγή παρερμηνειών, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν χρονικό περιθώριο δύο ημερών, καθώς, επαναλαμβάνουμε, θα τηρηθεί αυστηρή χρονική προτεραιότητα και τα εισιτήρια είναι πιθανόν να εξαντληθούν ακόμη και την πρώτη ημέρα διάθεσής τους.

* Επισημαίνεται ότι μπορεί ο αγώνας να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ είναι γηπεδούχος και τούτο σημαίνει ότι οι θέσεις που αντιστοιχούν στις κάρτες διαρκείας ΔΕΝ ισχύουν, όπως ΔΕΝ ισχύουν και οι θέσεις parking οι οποίες τις συνοδεύουν.

* Τα εισιτήρια (αξίας €20, €30 και €50) θα διατίθενται στους κατόχους των καρτών διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ, πάνω από την αίθουσα Κασιμάτη (είσοδος από Σ. Λούη, Πύλη Α) από 10:00 – 18:00

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας. Χωρίς αυτήν ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια.

* Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας δικαιούται ένα (1) εισιτήριο.

* Κάθε κάτοχος VIP κάρτας διαρκείας δικαιούται δύο (2) εισιτήρια.

* Οι κάτοχοι συνδεσμιακών καρτών διαρκείας (θύρες 1, 2, 14, 16, 33 και 35) θα απευθύνονται αποκλειστικά στους συνδέσμους τους για την προμήθεια εισιτηρίων».

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...