johnnyestia Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Στο καλό Kirileman. Θα σταματήσεις να μπαίνεις εδώ μέσα για να ξεχάσεις τον πόνο σου υποθέτω ε?
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πες το κι έτσι ρε συ Johnnysekeniestia(που λέει και ο Αλέ). Καλοκαίρι μπάλα τέλος (ελληνικό πρωτάθλημα, έστω), θα μπαίνω κυρίως στα θέματα της Apple και στο site της τράπεζάς μου για να παρακολουθώ το λογαριασμό που θα συρρικνώνεται.
geovard Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Καταρίφθηκε ο μύθος ότι οι οπαδοί τού Παναθηναϊκού είναι κάποιας ανώτερης κοινωνικής τάξης!Στη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά το τέλος τού ματς με τον Ηρακλή οπαδός ξάφρισε από την τσέπη τού Νίκου Νιόπλια 1000 euros! Τόσα πρωταθλήματα πήρε ο Ολυμπιακός και δεν ακούστηκε κάτι παρόμοιο.Ντροπή!
alexis333 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και τι εκανε με 1.000 ευρω στη τσεπη εν ωρα αγωνα .... :lol: Παει καλα ο ανθρωπος .. ??? Ειναι στον παγκο και κοουτσαρει με ενα χιλιαρικο στην τσεπη .. ??? Απο χτες που το ακουσα εχω σκασει στα γελια ....
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου η κατάσταση εδώ μέσα. Που ανέφερα ρε ομορφόπαιδα ότι είναι μεγάλη η τρύπα της ΠΑΕ ΠΑΟ και δεν καλύπτεται? Για το σκηνικό μεταξύ Πατέρα - Τζίγγερ ανέφερα το οποίο διασταυρώνεται από 100 πλευρές. Αν θέλετε να την πείτε σε κάποιον ντε και καλά είστε ικανοί για όλα.
geovard Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και τι εκανε με 1.000 ευρω στη τσεπη εν ωρα αγωνα .... :lol:Παει καλα ο ανθρωπος .. ??? Ειναι στον παγκο και κοουτσαρει με ενα χιλιαρικο στην τσεπη .. ??? Απο χτες που το ακουσα εχω σκασει στα γελια .... Πετούσε αμέσως μετά τον αγώνα γιά Ηράκλειο.(Είναι παντρεμένος από εκεί και εκεί μένει)
geovard Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Με διαστημόπλοιο πετούσε? Καί πόσα θα έπρεπε να κρατούσε?Την κολοκυθιά θα παίξουμε?
The_Edge Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εντάξει, αν είναι να ποστάρεις τέτοιες "ειδήσεις" στο topic ας είσαι τουλάχιστον έτοιμος και για αντίστοιχου επιπέδου απαντήσεις.
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Την επόμενη φορά ας κουβαλάει πιστωτική ή χρεωστική να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Το θέμα είναι γιατί τα είχε ή ότι του τα σούφρωσαν οι οπαδοί της ίδιας του της ομάδας?
Tilemaxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δεν είναι όλοι οι οπαδοί πολιτισμένοι. Common sense. ΓΑΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
johnyboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 ναι θα του λείψουν τα 1.000 ευρώ.ανοίξτε λογαριασμό να του τα βάλουμε.
Mika Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Τόσα πρωταθλήματα πήρε ο Ολυμπιακός και δεν ακούστηκε κάτι παρόμοιο.Ντροπή! ακουστηκε, πως δεν ακουστηκε http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8330&subid=2&pubid=527493 μαλλον αυτοι παν εκαθε χρονο στη φιεστα οποιας ομαδας παιρνει το πρωταθλημα για να βγαλουν κανα μηνιατικο
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 μαλλον αυτοι παν εκαθε χρονο στη φιεστα οποιας ομαδας παιρνει το πρωταθλημα για να βγαλουν κανα μηνιατικο :lol: Λες να πήγαν και στη φιέστα της ΑΕΚ για την ηθική κατάκτηση του πρωταθλήματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.