Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εσύ είσαι οπαδός της ανόρθωσης να φανταστώ, ε? Γιατί εγώ γελάω που παίζεις πλευ-οφ, που σου ριξα πέρσι τεσσάρα, ενώ πριν μια βδομάδα, πανηγύριζες για το 1-1 στο Ναό, που έχω πάρει 12/13 και το ένα στο χάρισε ο δούρος, που έχω 30 νίκες περισσότερες από σένα, που έχω 24 κύπελλα και εσύ 16, που έχω 37 και εσύ 19, που έχω περισσότερα και από το 28-59, και στην α εθνική και στα επαγγελματικά και παντού. ... Τώρα εσυ, περιμένεις με ξένα φρύδια, να χαρείς, γιατί η ομάδα σου, δεν...

ρε συ μιναροκεφτέ, λύσε μου μια απορία. Αφού ο αρχηγός σας της ορίτζιναλ, έλεγε πως πήρατε εισητήρια και από εμάς στον τελικό του κυπέλλου, πως και ήμασταν περισσότεροι και εσείς είχατε κενά καθίσματα?

Εγω λατρευω να μου παραθετεις τις ελληνικες επιτυχιες και εγω να σου παραθετω τις ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΟΥ :lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω λατρευω να μου παραθετεις τις ελληνικες επιτυχιες και εγω να σου παραθετω τις ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΟΥ :lol::lol::lol::lol::lol:

και τι περιμενεις να σου πει αυτα μπορουν τα παληκαρια αυτα κανουν ,τι να σου πει οτι στην ευρωπη ειναι ανυρπακτοι αφου στην ευρωπη πρεπει να μην τρεμουν τα ποδια σου για να κανεις κατι,ο ολυμπιακος μεχρι εκει ειναι να βαζει 10-20-30 εκατομμυρια badget για να νικαει τον πανσεραικο.

Δημοσ.

έπρεπε και οι δικοί μας βλάκες να απαντήσουν στα καφριλίκια του πρώτου ματς.

Με 20 πόντους διαφορά και να κάνεις τέτοια είναι απαράδεκτο.Και στο πόντο να ήταν πάλι απαράδεκτο είναι.

Στο τέλος κάναμε χαβαλέ με Κέτσμαν - Σάκοτα - Χατζηβρέτα.

Δημοσ.

Δυστυχώς κάποιοι μαλάκες έδωσαν πάτημα σε πολλούς να ασχολούνται και με κάτι πέραν της μεγάλης νίκης μας. Το φοβόμουν το παιχνίδι σήμερα. Δεν περίμενα να πάει έτσι. Αν και κάποιο μέλος που είναι σε διακοπές μου το είπε:

"Μην το φοβάσαι, 20 πόντους άνετα απόψε. Είναι ψόφιοι".

Δημοσ.

από τους πιο βαρετούς αγώνες... αν δεν βαράτε ταχυπαλμίες να γίνεστε καριδακοί, το φχαριστιέστε ρε παίδες;

και δεν βρίσκουμε και ομάδα να μας παίξει ρε γμτ... που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Δημοσ.

Μπορεί να νίκησε ο παναθηναικός αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι έχει καλύτερη όμαδα στο μπασκετ ...

Δημοσ.
nick[;2736578'']Μπορεί να νίκησε ο παναθηναικός αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι έχει καλύτερη όμαδα στο μπασκετ ...

ναι έχεις δίκαιο, να τους βαλουμε να παίξουν τάβλι για να δουμε ποιος είναι καλύτερος...Τι αλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα, ύμαρτον...

Δημοσ.
nick[;2736578'']Μπορεί να νίκησε ο παναθηναικός αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι έχει καλύτερη όμαδα στο μπασκετ ...

ναι όντως... εκτός από χειρότερη ομάδα έχει και τον χειρότερο προπονητή... που

να συγκριθεί με τον Γιαννάκη τον γιδοβοσκό... στο +26 και δίνει το απίστευτα

μελετημένο σύστημα, βγαλμένο από τα άδυτα του NBA, φέρνοντας την ανατροπή

στον αγώνα:

"μην βαράτε τρίποντα, πηγαίνετε σε layup" :lol:

Δημοσ.

Φέτος ειδικά σίγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...