benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εχει πλακα ο τιτλος του contra. Συλλογος μεΓαλλος!:lol:
pabou13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Tι εγινε ρε παιδια, πολυ ηρεμια επεσε... ΠΑΝΑΘΑΑ ΟΕΕ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΣΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ (καποιες δικες μου φωτο απο το γηπεδο)
alexis333 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Mε το Σιμαο τι εγινε .. Τον εγδυσαν ... :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μπράβο στον ΠΑΟ για ένα πρωτάθλημα που είναι από τα καθαρότερα που έχω παρακολουθήσει (αν εξαιρέσουμε το Άρης - ΠΑΟΚ που βρωμούσε) και το άξιζε γιατί είχε πραγματικά την καλύτερη ομάδα φέτος. πρέπει να επιβληθεί αποκλεισμός σε όλες τις ομάδες του χρόνου για έξοδο στην Ευρώπη, ΜΟΝΟ έτσι θα ανέβει επίπεδο το τρελοκομείο που λέγεται Super League. Η άνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έρθει από τις μεσαίες και μικρές ομάδες, όχι από αυτές που βγαίνουν Ευρώπη. Ανταγωνιστικότητα χρειάζεται το πρωτάθλημα.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Τα καφριλίκια δεν τα τα σταματήσουν οι μικροί σύλλογοι. Εκεί εστιάζω περισσότερο.
SlimData Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε. Πάντως σίγουρα κάποιοι προσπαθούν να μας φτιάξουν ακόμα πιο πολύ το κέφι και θέλω να τους δώσω 8 lol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mika Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 πολυ κλαμα στον πρωταθλητη :lol::lol::lol::lol::lol:
SlimData Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 και να πω και κάτι τώρα που το θυμήθηκα. δεν έχω ενημερωθεί αν έχει παιχτεί κάτι παρασκηνιακά αλλά χθες, η "πράσινη superleague" η "πράσινη επο" όπως μας λένε οι αντικειμενικοί δεν άφησαν τον Παναθηναικό να κάνει φιέστα μέσα στο γήπεδο του και μπροστά σε 50+ χιλιάδες οπαδούς του............................
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Καλα οποιος διαβαζει τετοιες φυλλαδες θα επρεπε να εκτελειται επιτοπου σαν προσβολη στο ανθρωπινο ειδος.(Λογω τρομερης δοσης λαλακιας.)
rebellion Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μουσικο Αφιερωμα Στον Πρωταθλητη Παναθηναικο! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=TaWy0LM1XuY[/ame]
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Τα καφριλίκια δεν τα τα σταματήσουν οι μικροί σύλλογοι. Εκεί εστιάζω περισσότερο. Σ' αυτό συμφωνώ. Εκεί η αλλαγή έρχεται από πάνω.
alexis333 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 και να πω και κάτι τώρα που το θυμήθηκα. δεν έχω ενημερωθεί αν έχει παιχτεί κάτι παρασκηνιακά αλλά χθες, η "πράσινη superleague" η "πράσινη επο" όπως μας λένε οι αντικειμενικοί δεν άφησαν τον Παναθηναικό να κάνει φιέστα μέσα στο γήπεδο του και μπροστά σε 50+ χιλιάδες οπαδούς του............................ Φιεστα δεν ηταν αυτο που κανατε χτες ή εμενα μου φανηκε ετσι ... Δεν επιασα ακριβως τι εννοεις ...
geovard Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Παιδιά γειά χαρά. Καλό το πρωτάθλημα υπό την έννοια ότι σε βάζει κατ ευθείαν στους ομίλους (κατά τα άλλα είναι εντελώς ανυπόληπτο από τους Ευρωπαίους) αλλά εγώ εμμένω σταθερά στις απόψεις μου και λέω λοιπόν ότι με στενοχώρησε πολύ ο αποκλεισμός με δύο ήττες από την ...περίφημη Σταντάρ Λιέγης. Δεν μού καίγεται καρφί γιά τα 20 εκατομμύρια που μπορεί να ειναι και παραπάνω αν αποκλειστεί η άλλη Ελληνική ομάδα στη συνέχεια.Λεφτά υπάρχουν έτσι κι αλλιώς(Το έλεγε και ο Γιωργάκης εξ άλλου!) οπότε αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει καθε υγιώς σκεπτόμενο Παναθηναϊκό θα έπρεπε να ήταν πότε επί τέλους θα παίξουμε μπάλλα και όχι σκοπιμότητα. Μα ο Βύντρα να πάρει πρωτάθλημα?Σ αυτό το κόσμο όλα είναι πιθανά! Είναι εκνευριστική η προσπάθεια μερικών Ολυμπιακών(κυρίως των εφημερίδων τους) να απαξιώσουν το πιό καθαρό πρωτάθλημα της τελευταίας εικοσαετίας μετερχόμενοι των πιό απίθανων αιτιάσεων.Ότι μας κέρδισαν δύο φορές κ.λ.π. Αν ήταν τίμιοι άντρες θα έλεγαν όμως παράλληλα ότι και ο ΠΑΟ τους κέρδισε πριν δυό χρόνια και τις δύο φορές αλλά το πρωτάθλημα το πήραν εκείνοι.Δεν το πήρε λέει ο ΠΑΟ αλλά το έχασε ο Ολυμπιακός! Μεγάλη αυταπάτη αυτό αν σκεφτεί κανείς ότι προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟ έχανε σε διπλά ματς από τον Εργοτέλη και άλλες ελαφρές ταξιαρχίες. Ένας συλλογισμός απαιτεί σχολιασμό.Ο Ολυμπιακός κέρδισε δύο φορές φέτος τον ΠΑΟ ο οποίος απέκλεισε καθαρά με δύο νίκες τη Ρόμα(υποψήφια να κερδίσει το καμπιονάτο) όμως ο Ολυμπιακός "γονιδιακά" δεν μπορεί να αποκλείσει τη Ρόμα.Συμπέρασμα? Πάντως αυτό το πρωτάθλημα δεν θα έχει καμμία απολύτως σημασία(παρά μόνο γιά τούς άρρωστους) αν δεν επενδύσουν οι πολυμετοχικοί πάνω σε αυτό και να το κατακτήσουν και τού χρόνου.Αλλιώς θα είναι μιά σαπουνόφουσκα που θα σκάσει με πολύ θόρυβο. Καί κάτι τελευταίο.Πιστεύω ότι αν θα μείνει ο Νιόπλιας τώρα μάλιστα που απέβαλε το ασφυκτικό άγχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και αφεθεί να σχεδιάσει την ομάδα τού μέλλοντος θα δούμε έναν άλλο Νιόπλια πιό αποφασιστικό. Πώς γίνεται να παίρνει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός όταν το "παράρτημα" ΟΦΗ είναι στη Β' Εθνική αυτό θα πρέπει να μας το εξηγήσουν οι διάφοροι Νικολακόπουλοι δεν νομίζετε? 'Αρα θα πρέπει να εύχονται να ανέβει επειγόντως στη σουπερλίγκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.