Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τέτοιο ΟΣΦΠ για κλάμματα, και βέβαια άξιοι.

Ποιος τον λογαριάζει τον ΟΣΦΠ, πλακίτσα τους κάναμε όλη τη χρονιά :lol:

Συγχαρητήρια στα παλικάρια μας! Και το κυπελλάκι να δέσει το γλυκό, και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται :devil:

1227737615.gif

Δημοσ.
Ποιος τον λογαριάζει τον ΟΣΦΠ, πλακίτσα τους κάναμε όλη τη χρονιά :lol:

Συγχαρητήρια στα παλικάρια μας! Και το κυπελλάκι να δέσει το γλυκό, και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται :devil:

Κοίτα μετά τον ρεσιτάλ θεάματος που είδα στο CL (ειδικότερα απο Μπάρτσα) τον τελευταίο μήνα δεν έχω καμία όρεξη να ξανασχοληθω με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα. Συγχαρητήρια για την κούπα.

Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Κρις πιο πίσω, πρέπει να επιβληθεί αποκλεισμός σε όλες τις ομάδες του χρόνου για έξοδο στην Ευρώπη, ΜΟΝΟ έτσι θα ανέβει επίπεδο το τρελοκομείο που λέγεται Super League. Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο βάρεσε φούντο. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς ανεξαρτήτου ομάδας.

Δημοσ.
Κοίτα μετά τον ρεσιτάλ θεάματος που είδα στο CL (ειδικότερα απο Μπάρτσα) τον τελευταίο μήνα δεν έχω καμία όρεξη να ξανασχοληθω με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα. Συγχαρητήρια για την κούπα.

Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Κρις πιο πίσω, πρέπει να επιβληθεί αποκλεισμός σε όλες τις ομάδες του χρόνου για έξοδο στην Ευρώπη, ΜΟΝΟ έτσι θα ανέβει επίπεδο το τρελοκομείο που λέγεται Super League. Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο βάρεσε φούντο. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς ανεξαρτήτου ομάδας.

Φετος που το πηρε ο παναθηναικος να επιβληθουν οι τιμωριες :P

Του χρονου αμα το παρουμε εμεις δεν θελω τετοιες βλακιες :-)

Δημοσ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε ρεσιτάλ θεάματος στο Champions League...

Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή βλέπουμε τέτοια ματς. Αν εξαιρέσεις ματς όπως Μπάρτσα με την τραγική όλοιπίσωΤσέλσι...

Ευχαριστούμε :-)

Δημοσ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε ρεσιτάλ θεάματος στο Champions League...

Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή βλέπουμε τέτοια ματς. Αν εξαιρέσεις ματς όπως Μπάρτσα με την τραγική όλοιπίσωΤσέλσι...

Ευχαριστούμε :-)

Πιστεύω φέτος ήταν το αποκορύφωμα.

Δημοσ.
Όταν όμως περνάς με κόκκινο, χτυπάς κάποιον και η υπερασπιστική γραμμή είναι ως εξής: " Έφταιγε ο πεζός που δεν ήταν εκπαιδευμένος σωστά να περνάει με πράσινο, ο πελάτης μου πέρασε με κόκκινο αλλά είχε λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να μη χτυπήσει τον πεζό και στην τελική δεν έγινε τπτ, θα κινείται από εδώ και πέρα με αναπηρικό καροτσάκι" τότε καταλαβαίνεις ότι και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Κακώς εστιάζετε στις τιμωρίες και στα πρόστιμα, θα πρέπει να εστιάσετε στην απαράδεκτη υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ και στον τύπο που μιλούσε για αγνά παιδιά και για πράσινα άλογα.

Η ηθική αυτουργία θα τιμωρηθεί ποτέ σε αυτό το ρδέλο που ζούμε? Οι πολιτικοί μας ηγέτες αντίστοιχα, δεν είναι ηθικοί αυτουργοί για την κωλοκατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει σαν χώρα? Και το αναφέρω γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι η μικρογραφία της κοινωνίας μας.

Aντε παλι αλλη μια.

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

Αν εγω μιλαω για πορτοκαλια και εσεις για αυτοκινητα γιατι θεωρειτε οτι σας συμφερει, προβλημα σας

Έχεις χτυπήσει άνθρωπο και θα σου ανάψουν και τα λαμπάκια; Το πιο σημαντικό εδώ είναι η απονομή δικαιοσύνης. Πες μας εσύ τι θεωρείς δίκαιο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ποιός πρέπει να πληρώσει για το ατύχημα που έγινε στο μαγαζί σου και με ποιά ποινή.

Ναι, θα μου αναψουν τα λαμπακια. Οπως θα αναψουν τα λαμπακια στον δολοφονο αν ακουσει τον Χιτλερ να ζηταει την παραδειγματικη τιμωρια του.

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, και του χρονου να μας κατηγορειτε γιατι βρεξαμε το χορταρι στο ημιχρονο

Δημοσ.
Πιστεύω φέτος ήταν το αποκορύφωμα.

Μπορεί, αλλά το Champions League, δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την αξία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Παναθηναικό. Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετέχουμε, αυτό θα πανηγυρίσουμε, μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Φυσικά δεν χρειάζεται να σχολιάσω ατάκες όπως η παραπάνω "με τέτοιον ολυμπιακό, τι περιμένατε" και άλλες παρόμοιες που ακούγονται τελευταία. Αυτές μόνο υπάλληλοι-μέλη-κηπουροί τολμάνε να πετάξουνε ;)

Δημοσ.
Δεν σου είπα για τον τίτλο του ΠΑΟ, μαγκιά σας που το πήρατε, είπα για την Super League γενικότερα.

Α οκ, απλά η στιγμή που διάλεξες να πεις τον καημό σου μου φάνηκε περίεργη..

Εμείς έχουμε πανηγύρια:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...