Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άρα αν περάσω με κόκκινο και χτυπήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να τιμωρηθώ όσο αν απλώς περνούσα με κόκκινο, γιατί στο κάτω κάτω και άλλοι εκατο αυτό κάνουν, απλά από τύχη δε τραυματίστηκε κανείς;

Not bad! (ελληνικά)

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρα αν περάσω με κόκκινο και χτυπήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να τιμωρηθώ όσο αν απλώς περνούσα με κόκκινο' date=' γιατί στο κάτω κάτω και άλλοι εκατο αυτό κάνουν, απλά από τύχη δε τραυματίστηκε κανείς;[/quote']

Μόνο που εδώ δεν τιμωρήσε που περνάς με "κόκκινο".. και όπου κόκκινο βάλε φωτοβολίδες/καπνογόνα/κροτίδες..

καταλαβαίνεις το λάθος στη παρομοίωση?

Δημοσ.

Μόνο που εδώ δεν τιμωρήσε που περνάς με "κόκκινο".. και όπου κόκκινο βάλε φωτοβολίδες/καπνογόνα/κροτίδες..

καταλαβαίνεις το λάθος στη παρομοίωση?

Για πες' date=' για ποιό λόγο σας τιμώρησε με μια αγωνιστική;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Σήμερα σηκώνουμε την κούπα και από σήμερα πολλά αλλάζουν.... Αυτό το "πρωτάθλημα παρωδία" που ανέφερε και κάποιος παραπάνω έχει αρχίσει να φοριέται πάρα πολύ τελευταία από τους "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ" αθλητικογράφους.

Θα προσπαθήσουν να μας ξενερώσουν, στο χέρι μας είναι να μην τους το επιτρέψουμε και να μην αφήσουμε για μια ακόμη φορά την εσωστρέφεια να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Γιατί οι αντίπαλοι μας το ξέρουνε και έτσι προσπαθούν να μας χτυπήσουν. Εμείς πότε επιτέλους θα το καταλάβουμε? Ο Παναθηναικός αυτή τη στιγμή έχει μια δυναμική που αν την εκμεταλλευτεί, θα παίζει του χρόνου χωρίς αντίπαλο.

Παρωδία ναι, αλλά που? Στα εξωαγωνιστικά, εκεί που δηλαδή η παρωδία συνεχίζεται. Δεν γεννήθηκε ξαφνικά φέτος. Και ναι, ντρέπομαι κι εγώ για την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας μου τις προάλλες. Αν μου εγγυηθεί κάποιος ότι πλέον οι κανόνες θα τηρούνται και δεν θα υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση θα δω με χαρά να τιμωρηθεί η ομάδα μου παραδειγματικά και να πάνε και μερικοί μέσα.

Όχι όμως παρωδία μέσα στο γήπεδο. Ο καλύτερος παίρνει την πρώτη θέση. Να στηρίξουμε όλοι Νιόπλια-Βαζέχα και πιστεύω ότι έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες.

Δημοσ.
Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι να μη γίνει η αρχή από την ομάδα σου (η ακόμα καλύτερα να μην τιμωρηθεί καθόλου), τουλάχιστον όχι τώρα που έχει πάρει τα πάνω της. Επειδή γενικεύετε , δες τι είχα γράψει για τις δυο αγωνιστικές που φάγαμε για τα επεισόδια με Μπορντό και σύγκρινέ τα με αυτά που γράφονται εδώ, υπερασπιστές όλοι του πρασίνου μεγαλείου και του Πατέρα. «Μα γιατί κυρία τιμωρείτε μόνο εμένα; Αφού και ο Κωστάκης μιλούσε!»...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Νομιζω οτι το εχεις καταλαβει αναποδα

ΑΛΛΟΥΣ τους νοιαζει να μην γινει η αρχη απο την δικη τους ομαδα και καιγονται να τιμωρηθει ο Παναθηναικος παραπανω

Που ειπα εγω οτι η τιμωρια ειναι αδικη?Εγω λεω και 2 αγωνιστικες να φαμε αμα λαχει και παραπανω, το καταλαβαινετε αυτο ή οχι?

Αλλα μην μου λετε οτι εγιναν πρωτογνωρα πραγματα στο ΟΑΚΑ επειδη χτυπησε καποια οταν επεσαν τα ιδια ακριβως αντικειμαν με αυτα που πεφτουν σε Ελληνικα γηπεδα τουλαχιστον αλλες 10 φορες τον χρονο

Άρα αν περάσω με κόκκινο και χτυπήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να τιμωρηθώ όσο αν απλώς περνούσα με κόκκινο, γιατί στο κάτω κάτω και άλλοι εκατο αυτό κάνουν, απλά από τύχη δε τραυματίστηκε κανείς;

Αν περασεις με κοκκινο, θα τιμωρηθεις για την παραβιαση σηματοδοτη με την ιδια ποινη είτε χτυπησεις ανθρωπο είτε οχι. Για την προκληση βλαβων αν χτυπησεις καποιον θα τιμωρηθεις με αλλη ποινη απο αλλο Δικαιο, οπως για την προκληση βλαβων στην κοπελα ας κινηθει το ποινικο συστημα να βρεθει ο ενοχος, ετσι? Και σιγουρα θα μετρησει και αν αυτος ο καποιος που χτυπησε παιρνουσε απο διαβαση ή οχι.

Επισης, το πιο σημαντικο για μενα ειναι πως οταν θα περασεις με κοκκινο και θα χτυπησεις καποιον θα σου αναψουν τα λαμπακια οταν ακους αλλους 100 που περνανε καθε μερα με κοκκινο να ηθικολογουν μονο και μονο επειδη δεν χτυπησαν καποιον

Δημοσ.

Όταν όμως περνάς με κόκκινο, χτυπάς κάποιον και η υπερασπιστική γραμμή είναι ως εξής: " Έφταιγε ο πεζός που δεν ήταν εκπαιδευμένος σωστά να περνάει με πράσινο, ο πελάτης μου πέρασε με κόκκινο αλλά είχε λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να μη χτυπήσει τον πεζό και στην τελική δεν έγινε τπτ, θα κινείται από εδώ και πέρα με αναπηρικό καροτσάκι" τότε καταλαβαίνεις ότι και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Κακώς εστιάζετε στις τιμωρίες και στα πρόστιμα, θα πρέπει να εστιάσετε στην απαράδεκτη υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ και στον τύπο που μιλούσε για αγνά παιδιά και για πράσινα άλογα.

Η ηθική αυτουργία θα τιμωρηθεί ποτέ σε αυτό το ρδέλο που ζούμε? Οι πολιτικοί μας ηγέτες αντίστοιχα, δεν είναι ηθικοί αυτουργοί για την κωλοκατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει σαν χώρα? Και το αναφέρω γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι η μικρογραφία της κοινωνίας μας.

Δημοσ.

Έχεις χτυπήσει άνθρωπο και θα σου ανάψουν και τα λαμπάκια; Το πιο σημαντικό εδώ είναι η απονομή δικαιοσύνης. Πες μας εσύ τι θεωρείς δίκαιο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ποιός πρέπει να πληρώσει για το ατύχημα που έγινε στο μαγαζί σου και με ποιά ποινή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι έγραψα το πρωί στο thread του Ολυμπιακού. Άρα, επαναλαμβάνω εδώ μία φορά να προσέχετε πώς εκφράζεστε, και στην επόμενη προτροπή προς ομόθρησκούς να μην ασχολούνται με βλάκες και στερημένους ή στην επόμενη προτροπή προς αλλόθρησκους να "το βουλώσουν", θα τα ξαναπούμε σε ένα μήνα.

Ενημερωθήκατε, θέμα αιφνιδιασμού δεν τίθεται, καλή συνέχεια εύχομαι.

Δημοσ.

We are the champions...:-)

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

1oν συγχαρητηρια για το πρωταθλημα.

2ον ελπιζω του χρονου να μην παιξει καμια ελληνικη ομαδα σε ευρωπαικα Κυπελλα, ωστε να εξομαλυνθει η απαραδεκτη κατασταση με τη βια. Και να μπουν φυλακη επιτελους οσοι την υποκινουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...