Linus_21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν αμφισβήτησα ότι το χέρι που μας έδειξαν είναι της γυναίκας αυτής. Απλά επειδή έδειξε να ξέρει τι γίνεται στα δικαστήρια, δεν μας είπε αν κάτι τέτοιο "περνάει" ως στοιχείο. Δεν ξέρω πολλά(μόνο από κάτι ταινίες) αλλά άκου εκεί photo από blogspot ενός χεριού. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ισχυριστούν ότι η γυναίκα δεν ακρωτηριάστηκε τη στιγμή που με κάποιο video ή photo της στιγμής εκείνης που να δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειτε για την ίδια, με την παρουσία μαρτύρων συναδέλφων της, ή ακόμα και την φυσική παρουσία της ίδιας στο δικαστήριο θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αλλάξουν τα δεδομένα. Είπαμε η αθλητική δικαιοσύνη είναι τυφλή, ώστε να μην τιμωρεί το ξύσιμο του Άντζα με το μεσαίο δάχτυλο, τις ιπτάμενες καρέκλες στο Καυτατζόγλειο από τα πολλά μποφόρ, τις κότες των κτηνοτρόφων αρειανών αλλά όχι κι έτσι για κάτι τόσο σοβαρό. Όπως είπαν και άλλα παλικάρια στο γήπεδο δεν έγινε κάτι τραγικό, πέρα από τα συνηθισμένα. Κροτίδες πέφτουν εκατοντάδες σε όλους τους αγώνες. Η άτυχη στιγμή τα έφερε έτσι ώστε να έχουμε τον τραυματισμό αυτό. Φέρει ευθύνη η Παέ για τις κροτίδες αυτές? Φυσικά. Αλλά ας μην κρυβόμαστε παρακαλώ πίσω από το δάχτυλό μας. Γιατί δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρετε για όλα αυτά που γίνονται επι δεκαετίες με τις κροτίδεςστα γήπεδά μας. Θέλετε να μου πείτε ότι οι κροτίδες είναι πρωτόγνωρο γεγονός? Τι είναι αυτά τα μπαμ μπούμ που ακούγονται συνέχεια ρε γαμώτο σε όλους τους αγώνες? Θέλετε να μου πείτε ότι αν δεν συνέβαινε το ατυχές γεγονός με την γυναίκα θα είχε ασχοληθεί κανείς με τις ΚΡΟΤΙΔΕΣ??? Γιατί εμφανιστήκατε όλοι τώρα, και ζητάτε να πέσουν κεφάλια? Που είναι οι γαύροι όταν πετάνε δυναμίτες στο Σέφ, που είναι οι παρολίγο πρωταθλητές όταν γίνεται μπουρδέλο η Τούμπα από όλα αυτά που πετάνε, που είναι οι Αεκτζήδες όταν κάνουν τα ίδια. Δηλαδή αν δεν στάξει αίμα δεν γίνεται θέμα? Αν δεν ακρωτηριαστεί το πόδι του Μπατίστ από τους δυναμίτες στο Σεφ το προσπερνάμε? Αν δεν ανοίξει το κεφάλι του Τζόλε στην τούμπα ξεχνάμε όλα όσα έγιναν? Αφού δεν σφηνώθηκε κάποιο βεγγαλικό στο μάτι του Χένρικσεν στην Ριζούπολη το ξεχνάμε? Αφού κατάφεραν να φύγουν σώοι οι παίχτες το ξεχνάμε? Που ήταν όλοι όταν πυροβολούσαν τερματοφύλακα κατα την διάρκεια του αγώνα? Επειδή δεν του έκαναν σοβαρή ζημιά το ρίχνουμε στην πλάκα περι πιπιλιών της γκόμενας, και αφού την βγάλαμε και καθαρή με μερικές χιλιάδες ευρώ πρόστιμο το ξεχνάμε, και ταυτόχρονα περιμένουμε στην γωνία μέχρι ο αντίπαλος να κάνει κάτι παρόμοιο και να του την πέσουμε? Ορισμένοι από ότι καταλαβαίνω ευαισθητοποιούνται μόνο όταν τους συνφέρει. Ρωτάω εγώ ο αφελής. Αν τυχόν την στιγμή που το ζώο πυροβολούσε τον Τόρβα, γύριζε και τον πετύχαινε στο μάτι και του έκανε χοντρή ζημιά πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα? Αλλά δεν βαριέσε αφού δεν έγινε το κακό, το ξεχνάμε.... Και συνεχίζουμε. Και επειδή τέθηκε θέμα καφρόμετρου. Ποιο είναι χειρότερο ρε παίδες πείτε μου ειλικρινά. Το να πετάνε γουρούνες στο γήπεδο ή να πυροβολούνε ποδοσφαιριστή την ώρα που αγωνίζεται? Αν στην περίπτωσή μας απαιτείτε πιο αυστηρή τιμωρία, τότε τι θα πρέπει να συμβεί με την πάρτυ σας?
vlachaquito Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 ΠΟλυ σωστα ολα που λες.. Το θεμα ειναι ποια αρχη και κυβερνηση, θα εχει τα @@ να δωσει τελος σε αυτες τις καφριλες αρχιζοντας να κοβει κεφαλια σοβαρα.. τωρα αν θα ειναι ο παναθηναικος ο ολυμπιακος ο παοκ δεν ξερω... Απλα καποιος πρεπει να πληρωσει το μαρμαρο για ολους, για να βαλουν και οι υπολοιποι μυαλο..
Members gsarig Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το καλυτερο το εχει ο ηρακλης, με την καρεκλα που εφυγε απο την κερκιδα και πετυχε τον τερματοφυλακα της αντιπαλης ομαδας (αν θυμαμαι καλα ηταν ο ιωνικος)... τοτε ειχαν πει οτι φυσιξε αερας και την ξεριζωσε απο την κερκιδα και βρηκε τον τερματοφυλακα... ειναι γνωστοι οι ανεμοστροβιλοι του καυταντζογλειου..... Ο Εμπέντε νομίζω ήταν που την είχε φάει
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το μανικιούρ, τα κοτόπουλα και η… άσκηση κριτικής Καποια στιγμη πρεπει να κοπει αυτο το καραγκιοζιλικι Δεν ειναι δυνατον οι δικαστες να δεχονται τετοιες δικαιολογιες και ολοι μαζι να γελαμε Το οτι σε αλλους αγωνες μονο και μονο απο τυχη δε θρηνουμε θυματα δε σημαινει οτι καλως γινονται οσα γινονται και πρεπει να τα προσπερναμε ετσι Αποδοθηκε καμια ευθυνη σε αυτους που αφηνουν και περνανε μεσα στο γηπεδο πιστολια φωτοβολιδες λειζερ κλπ ? Η μονη λυση ειναι συλληψεις των ζωων που τα κανουν αυτα και αποκλεισμος τους δια παντος απο τα γηπεδα και αποδοση ευθυνων σε αυτους που τους αφηνουν να τα κανουν Δε νομιζω οτι υπαρχει πολιτικο κοστος σε αυτο Το μονο κοστος ειναι σε αυτους που τους οφελει η διατηρηση ομαδων αλητειας διακινησης ναρκωτικων κλπ
fearwhatnow Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το μανικιούρ, τα κοτόπουλα και η… άσκηση κριτικήςΚαποια στιγμη πρεπει να κοπει αυτο το καραγκιοζιλικι Δεν ειναι δυνατον οι δικαστες να δεχονται τετοιες δικαιολογιες και ολοι μαζι να γελαμε Το οτι σε αλλους αγωνες μονο και μονο απο τυχη δε θρηνουμε θυματα δε σημαινει οτι καλως γινονται οσα γινονται και πρεπει να τα προσπερναμε ετσι Αποδοθηκε καμια ευθυνη σε αυτους που αφηνουν και περνανε μεσα στο γηπεδο πιστολια φωτοβολιδες λειζερ κλπ ? Η μονη λυση ειναι συλληψεις των ζωων που τα κανουν αυτα και αποκλεισμος τους δια παντος απο τα γηπεδα και αποδοση ευθυνων σε αυτους που τους αφηνουν να τα κανουν Δε νομιζω οτι υπαρχει πολιτικο κοστος σε αυτο Το μονο κοστος ειναι σε αυτους που τους οφελει η διατηρηση ομαδων αλητειας διακινησης ναρκωτικων κλπ Φιλε μου οι δικαστες τα δεχονται γιατι εχουν εντολη πολιτικη να το κανουν.Συνταγματικα υποτιθεται ειναι ανεξαρτητη η δικαιοσυνη και στην Ελλαδα εχει προισταμενο!Το συστημα ειναι πιο διεφθαρμενο απο οσο φανταζεσαι.Το πολιτικο κοστος υπαρχει ακομη και εκει που δεν το χωραει ο νους σου.Αν τους βαλουν μεσα και καθαρισουν τον χωρο δεν θα ασχολεισαι και θα στραφεις εναντιον τους για τα υπολοιπα σοβαροτερα οικονομικοκοινωνικα θεματα οπου σε σκιζουν καθημερινα και τους λες και ευχαριστω (οχι εσυ γενικα μιλαω) διοτι ετσι σε "αναγκαζουν" τα ΜΜΕ.
Mika Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ο Εμπέντε νομίζω ήταν που την είχε φάει ναι, παιζοντας στη Χαλκηδονα. το γηπεδο ηταν νομιζω του Μακεδονικου (κοτετσι), το καυτατζογλειο τοτε φτιαχνοταν για τους ολυμπιακους
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 την "υποδοχη" απο τους "ασχετους" κουκουλοφορους ξεχνας.. αλλα οκ επισης το οτι ειναι τουλαχιστον γελοια η υπερασπιστικη γραμμη του ΠΑΟ ειναι το μονο σιγουρο και αδιαμφισβητητο.. σιγουρα δεν φταιει 100% ο ΠΑΟ για το περιστατικο με την κοπελα.. αλλα οχι οτι εσπασε και το νυχι της.. μα ποσο λαλακες μπορει να μας θεωρουν? Δεν μιλησα για την υπερασπιστικη γραμμη Μιλησα για την ξαφνικη ευαισθησια επειδη ειχαμε το περιστατικο με την κοπελα. Εισαι της αποψης 10 αγωνιστικες στον Παναθηναικο? Μαζι σου. Για ποιο λογο ομως? Για οτι συνεβη ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. Γιατι αυτα συμβαινουν σε καθε ντερμπυ και μονο απο τυχη/πονηραδα δεν βρεθηκε καποιος στην Τουμπα ή το Καραισκακη να πιασει μια κροτιδα που νομιζε πως ηταν καπνογονο και να συμβει το ιδιο. Επειδη ημουν στο ΟΑΚΑ, δεν εγινε τιποτα που δεν εχω ξαναδει πολλες φορες στην Ελλαδα. Αρα οποιος θελει ποινη(καιγω μαζι, καιγω πιστευω οτι πρεπει να φαμε 1-2 αγωνιστικες) να το πει και στο επομενο ΠΑΟΚ - Παναθηναικος ή Ολυμπιακος - ΑΕΚ
Linus_21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν μας τα λέει καλά η Υπουργός για την Λεωφόρο
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εμένα δε με νοιάζει αν θα φάει και πόσες αγωνιστικες ο Παο. Με ενοχλεί που η υπερασπιστική γραμμή της Παε υποτιμά τη νοημοσύνη και τη δική μου και οπαδών της ίδιας της ομάδας της. Είναι η ίδια Παε που επι 6-7 μήνες επικροτεί και ενθαρρύνει τέτοιες ενέργειες, με δηλώσεις περί «αγνών οπαδών» και φίφες. Να ξηλωθούν παράγοντες που αυτουργούν ηθικά σε τέτοια εγκλήματα, είτε λέγονται Θεοδωρίδηδες, είτε Πατέρες. Nuff said.
johnnyestia Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ναι, ο Πατέρας είναι τώρα ηθικός αυτουργός, ήταν ηθικός αυτουργός και για ότι έγινε στο Καραϊσκάκη γιατί και καλά "δημιουργούσε κλίμα". Άλλες φορές φταίνε "100 αλήτες" και τώρα φταίει ο Πατέρας. Για όλα ο Πατέρας φταίει, ακόμα ίσως και για το δημόσιο χρέος. Με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ο Πατέρας είναι ο νέος ΟΤΕ. Πάντως, ασχέτως του ότι οι πιθανότητες να ληφθούν σοβαρά μέτρα για το χάλι στα Ελληνικά γήπεδα χωρίς να θρηνήσουμε κάποιο Χέιζελ είναι μηδενικές, κάποια στιγμή πρέπει να ζορίσουν τους ιδιοκτήτες, αλλιώς δε γίνεται δουλειά.
sentoner Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Λιγο ακυρο,αλλα μου εχω 3 εισητηρια για την Κυριακη θυρα 19,σειρα 24,10ευρα ειναι,τα πηρα για κατι φιλους αλλα δεν θα ερθουν,αν καποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm...
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν μιλησα για την υπερασπιστικη γραμμη Μιλησα για την ξαφνικη ευαισθησια επειδη ειχαμε το περιστατικο με την κοπελα. Εισαι της αποψης 10 αγωνιστικες στον Παναθηναικο? Μαζι σου. Για ποιο λογο ομως? Για οτι συνεβη ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. Γιατι αυτα συμβαινουν σε καθε ντερμπυ και μονο απο τυχη/πονηραδα δεν βρεθηκε καποιος στην Τουμπα ή το Καραισκακη να πιασει μια κροτιδα που νομιζε πως ηταν καπνογονο και να συμβει το ιδιο. Επειδη ημουν στο ΟΑΚΑ' date=' δεν εγινε τιποτα που δεν εχω ξαναδει πολλες φορες στην Ελλαδα. Αρα οποιος θελει ποινη(καιγω μαζι, καιγω πιστευω οτι πρεπει να φαμε 1-2 αγωνιστικες) να το πει και στο επομενο ΠΑΟΚ - Παναθηναικος ή Ολυμπιακος - ΑΕΚ[/quote'] Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι να μη γίνει η αρχή από την ομάδα σου (η ακόμα καλύτερα να μην τιμωρηθεί καθόλου), τουλάχιστον όχι τώρα που έχει πάρει τα πάνω της. Επειδή γενικεύετε , δες τι είχα γράψει για τις δυο αγωνιστικές που φάγαμε για τα επεισόδια με Μπορντό και σύγκρινέ τα με αυτά που γράφονται εδώ, υπερασπιστές όλοι του πρασίνου μεγαλείου και του Πατέρα. «Μα γιατί κυρία τιμωρείτε μόνο εμένα; Αφού και ο Κωστάκης μιλούσε!»... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
izerman76 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν μιλησα για την υπερασπιστικη γραμμηΜιλησα για την ξαφνικη ευαισθησια επειδη ειχαμε το περιστατικο με την κοπελα. Εισαι της αποψης 10 αγωνιστικες στον Παναθηναικο? Μαζι σου. Για ποιο λογο ομως? Για οτι συνεβη ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. Γιατι αυτα συμβαινουν σε καθε ντερμπυ και μονο απο τυχη/πονηραδα δεν βρεθηκε καποιος στην Τουμπα ή το Καραισκακη να πιασει μια κροτιδα που νομιζε πως ηταν καπνογονο και να συμβει το ιδιο. Επειδη ημουν στο ΟΑΚΑ, δεν εγινε τιποτα που δεν εχω ξαναδει πολλες φορες στην Ελλαδα. Αρα οποιος θελει ποινη(καιγω μαζι, καιγω πιστευω οτι πρεπει να φαμε 1-2 αγωνιστικες) να το πει και στο επομενο ΠΑΟΚ - Παναθηναικος ή Ολυμπιακος - ΑΕΚ Άρα αν περάσω με κόκκινο και χτυπήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να τιμωρηθώ όσο αν απλώς περνούσα με κόκκινο, γιατί στο κάτω κάτω και άλλοι εκατο αυτό κάνουν, απλά από τύχη δε τραυματίστηκε κανείς; Το τραγικό με αυτά που γίνανε στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (όπως και παλιότερα στη Ριζούπολη ή στο πρώτο γύρο φέτος στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) είναι ότι είχαν την υποστήριξη της ΠΑΕ. Πίστευα πως ο Κόκκαλης είναι ο πάτος, αλλά ο Πατέρας μάλλον προσπαθεί να τον ξεπεράσει και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Η πλάκα είναι πως οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή βγήκαν μια βδομάδα αφ' ότου κόπηκαν τα χρήματα του κράτους και η ΕΠΑΕ κλαίγονταν πως ήταν άδικη απόφαση και έπρεπε να γίνει πρώτα διάλογος για τη λήψη μέτρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.