Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα ενιωθες οτι δεν ηθελες να ξαναδεις ελληνικο ποδοσφαιρο.

Ελπιζω αυτα κομμενα απο του χρονου.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγνωμη παιδια αλλα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις σιγουρα,τι γινεται σε περιπτωση που δυο ομαδες που κινδυνευουν για υποβιβασμο,ειναι ισοπαλες βαθμολογικα με την ληξη του πρωταθληματος και μια απο τις δυο πρεπει να πεσει?

Δημοσ.

Μιας και δεν είδα κάποιον να κάνει αναφορά, ας κάνω εγώ. Εδώ θα βρείτε την απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟ για τα γεγονότα του derby με τον ΟΣΦΠ. Αφήνω τα πάντα ασχολίαστα εκτός από το σημείο που λέει ότι η κοπέλα έχασε το νύχι της και όχι 2 δάχτυλα όπως βγήκε στις ειδήσεις τότε.

Τελικά τι ισχύει; Ακρωτιριάστηκε η κοπέλα ή όχι; Αν όχι, τότε έχουμε άλλη μια περίπτωση που οι ΑΡΔ έκαναν το τόσο τόοοοοοοοοοοοοοοσο*. Αν ναι, κάποιος κοροϊδεύει κάποιους και δεν μου αρέσει καθόλου.

*τελικά οι φωτογραφίες λένε ψέματα ή όχι;

Δημοσ.

Γενικό σχόλιο και όχι συγκεκριμένα για αυτήν την περίπτωση. Έχετε δει ποτέ video ή να διαβάσετε τι ειπώθηκε εκριβώς σε απολογία κάποιας παε στον αθλητικό δικαστή?? Δε μπορώ να καταλάβω πως και δεν έχει βρεθεί ένας μέχρι τώρα να τους πει να σοβαρευτούν αλλιώς θα τιμωρηθούν ακόμη πιο σκληρά

Δημοσ.
Γενικό σχόλιο και όχι συγκεκριμένα για αυτήν την περίπτωση. Έχετε δει ποτέ video ή να διαβάσετε τι ειπώθηκε εκριβώς σε απολογία κάποιας παε στον αθλητικό δικαστή?? Δε μπορώ να καταλάβω πως και δεν έχει βρεθεί ένας μέχρι τώρα να τους πει να σοβαρευτούν αλλιώς θα τιμωρηθούν ακόμη πιο σκληρά

Έχεις βρεθεί σε δίκη; "Ορκίζομαι να πω ψέμματα και μόνο ψέμματα!"

Να και το κομμένο ... νύχι!

NYXI.jpg

edit: Έβαλα spoiler αν και δε μας αξίζει...

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να παίξω τον έξυπνο, και χωρίς να αμφισβητώ κάτι...

Αλλά τι ακριβώς μας δείχνεις τώρα? Τι πρέπει να καταλάβω από την συγκεκριμένη φωτογραφία?

Δημοσ.

@Linus_21: αν διαβάσεις την απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟ στον αθλητικό δικαστή για τα γεγονότα του derby με τον ΟΣΦΠ την οποία περιέλαβα στο προηγούμενο post μου θα καταλάβεις για ποιο λόγο έβαλε την φωτογραφία ο kirileman. (αν κι εδώ που τα λέμε, ένα spoiler tag στην φωτογραφία, δεν θα έβλαπτε)

Δημοσ.

Ενταξει ηταν λιγο τραγικο να της εχουν κοπει δαχτυλα και να λενε οτι δεν εγινε τιποτα

Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ-ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΟ. «ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ», ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ.-

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=129287

Δημοσ.

Πωπω τον σκίσαν τον Παναθηναικό. Τρομερή τιμωρία. Πάλι καλά που δεν είπαν οτι η ΠΑΕ Παο δεν έχει αντικειμενική ευθύνη για αυτά που γίναν εντός γηπέδου. Τελικά όλα πληρώνονται με χρήμα , δάχτυλα , χέρια και ότι άλλο θέλεις.

Δημοσ.
@Linus_21: αν διαβάσεις την απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟ στον αθλητικό δικαστή για τα γεγονότα του derby με τον ΟΣΦΠ την οποία περιέλαβα στο προηγούμενο post μου θα καταλάβεις για ποιο λόγο έβαλε την φωτογραφία ο kirileman. (αν κι εδώ που τα λέμε, ένα spoiler tag στην φωτογραφία, δεν θα έβλαπτε)

Κατάλαβα για ποιον λόγο την έβαλε, αλλά εγώ που δεν έχω ασχοληθεί διεξοδικά με την υπόθεση, πως στο καλό θα καταλάβω ποιο χέρι είναι στην φωτογραφία???

Δημοσ.

Και ξαναλέω λοιπόν, γιατί αυτός ο δικαστής να μην πει στον δικηγόρο ότι αν συνεχίσει να λέει π@π@ριές θα τιμωρηθεί ο πελάτης του πιο σκληρά??

Πόση ανοχή υπάρχει πια στον εμπαιγμό της δικαιοσύνης??

Και ποιοι είναι αυτοί οι αμερόληπτοι δικαστές τέλος πάντων??

Έλεος.... Μας τα λέγανε πριν πολλά χρόνια κάποιοι ότι πλεον οι ιδιοκτήτες μας θέλουν για στρατό δίπλα τους, να προστατεύονται οι επιχειρήσεις τους (και οι παε μαζί) στο όνομα (ή στον φόβο) του "λαού" της κάθε ομάδας. Κι εμείς που είμαστε ξεφτέρια τους το δώσαμε! Ποιος θα ακουμπήσει σήμερα την ομάδα του βγενόπουλου του βαρδινογιάννη και του κόκκαλη?? Κατάντια και ξεφτίλα σε όλα τα επίπεδα.

Δημοσ.
Και ξαναλέω λοιπόν, γιατί αυτός ο δικαστής να μην πει στον δικηγόρο ότι αν συνεχίσει να λέει π@π@ριές θα τιμωρηθεί ο πελάτης του πιο σκληρά??

Πόση ανοχή υπάρχει πια στον εμπαιγμό της δικαιοσύνης??

Και ποιοι είναι αυτοί οι αμερόληπτοι δικαστές τέλος πάντων??

Έλεος.... Μας τα λέγανε πριν πολλά χρόνια κάποιοι ότι πλεον οι ιδιοκτήτες μας θέλουν για στρατό δίπλα τους, να προστατεύονται οι επιχειρήσεις τους (και οι παε μαζί) στο όνομα (ή στον φόβο) του "λαού" της κάθε ομάδας. Κι εμείς που είμαστε ξεφτέρια τους το δώσαμε! Ποιος θα ακουμπήσει σήμερα την ομάδα του βγενόπουλου του βαρδινογιάννη και του κόκκαλη?? Κατάντια και ξεφτίλα σε όλα τα επίπεδα.

Το βλέπεις πολύ συναισθηματικά, οι δικαστές και το σύστημα το βλέπουν αλλιώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...