Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

minarokeftes ναι δικαιοτατο και ξερω οτι πονεσε πολλους με αυτο τον τροπο ,πιστεψε με οποια ομαδα να ηταν στην θεση του ολυμπιακου το ιδιο θα εκανε. η προασπιση των εννομων συμφεροντων ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και δεν θα δικαιολογηθουμε σε κανεναν γιαυτο.

ο παο και η αεκ πληρωνε τους δικηγορους του απολλωνα, γιατι αραγε? ξαναρωταω μηπως θεωρεις και το CAS πουλημενο? αμφισβητεις την εγκυροτητα του ανωτερου αθλητικου δικαστικου σωματος?

ΝΑΙ!!! Για πιό λόγο ο Απόλλων αποχώρησε??? Μήπως ο Κόκκαλης έβαλε το χεράκι του???

Μην μιλάς για νόμους!!! Αν αυτά που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα το έκανε σε άλλη χώρα θα είχαν τηρηθεί όλοι οι νόμοι!!! Βλέπε Juventus!!!

Εγώ να σου δώσω συγχαρητήρια για το σπουδαίο αυτό πρωτάθλημα και για την απόδοση των δικηγόρων σας εντός και εκτός γηπέδων.

Υ.Γ. Στην τεσσάρα άκουσα οτι το ένα σημαιάκι ήταν χαμηλότερο απο τα άλλα 3... Αυτό σύμφωνα με τον νόμο του CAS 365/89 λέει οτι πρέπει να το πάρετε στα χαρτιά τον αγώνα, γιατί δεν το κάνατε??? :P

Η ρετσινιά του ΧΑΡΤΙΝΟΥ θα μείνει φίλε μου, δίκαιο-άδικο θα μείνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Forgotten Hero πριν το CAS εβγαλε αποφαση η ΕΠΟ .. μετα εγινε εφεση και πηγαν στο CAS..ναι ναι παντου συνωμοσιες αλλα στο μπασκετ κλεψιμο μεχρι αηδιας με τα συγχαρητηρια του "νομου" κιολας! δε πειραζει σε αφηνω γιατι αν στα επαιρνα και στο μπασκετ θα ειχες κλεισει σαν σωματειο.. ποιος ο λογος υπαρξης σου αμα σηκωνες καμια κουπα που και που σε γυναικειο τμημα? χαχα

minarokeftes αστο μας επεισες, ποιος εισαι απο αυτους που εφαγαν ban τις τελευταιες μερες? μονο εσεις οι πικραμενοι βλεπετε τα "κακα" του ολυμπιακου. λογικο ειναι μιας και σας εχω ταραξει στη φαπα 12 χρονια. ελα ξεκινα τις ειρωνιες και τα παπατζιλικια μιας και τι αλλο να πεις. σε πονεσε τοσο πολυ το περσινο ε? αυτο για μενα μου δινει την ευχαριστηση 5 πρωταθληματων.. χοχοχο

spss07, μάλλον δεν έχεις διαβάσει την απόφαση του CAS, το οποίο απλά δεν εξέτασε την ουσία της, αφού θεωρούσε πως ο Απόλλωνας δεν έχει συμφέρον από την οποιαδήποτε απόφαση. Ωστόσο αγνόησε ότι η ΑΕΚ είχε έννομο συμφέρον.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη και ο γαύρος έγραψε ακόμα ένα (πέτσινο <-προσωπική μου άποψη) πρωτάθλημα. Επειδή, εδώ είναι το θέμα του Παναθηναϊκού και αυτό που αναφέρεις για τσιγκλήσεις αφορά την ΑΕΚ, θεωρώ πως πρέπει να γράψεις σε άλλο θέμα.

αστο insomniaK και ο θεος ο ιδιος να εβγαζε αποφαση εσεις παλι θα μυξοκλαιγατε.. δε πειραζει.. δωσε καμια ντοπα στον Βαρβζινιακ και ολα θα περασουν

γιατι ασχολουμαστε στο τοπικ του Παναθηναικου με το πως πηρε το πρωταθλημα από την ΑΕΚ περσι ο γαυρος με εμπλεκόμενη την Καλαμαριά;

fixed.. :rolleyes:

minarokeftes αστο μας επεισες, ποιος εισαι απο αυτους που εφαγαν ban τις τελευταιες μερες? μονο εσεις οι πικραμενοι βλεπετε τα "κακα" του ολυμπιακου. λογικο ειναι μιας και σας εχω ταραξει στη φαπα 12 χρονια. ελα ξεκινα τις ειρωνιες και τα παπατζιλικια μιας και τι αλλο να πεις. σε πονεσε τοσο πολυ το περσινο ε? αυτο για μενα μου δινει την ευχαριστηση 5 πρωταθληματων.. χοχοχο

Γι' αυτό είσαι και γαύρος!!!

Γι' αυτό είσαι και γαύρος!!!

Ελα ρε αστον θα φαει την καρπαζια το βραδυ να ηρεμησει...Ασε οσο κατα τα τελη ιουλιου καποια ανορθωση θα τον περιμενει και θα γελαμε με την ψυχη μας

Μην ασχολείστε με τον γαύρο ρε σείς. Θα βαρεθεί και θα αρχίσει τα οριγκάμι με τις κούπες του, αφού του περισσεύουνε κιόλας.

Ευτυχώς για τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους υπάρχει και η ΟΥΕΦΑ εκτός από την ΕΠΟ για να κάνει καμιά διοργάνωση της προκοπής.

Ασε οσο κατα τα τελη ιουλιου καποια ανορθωση θα τον περιμενει και θα γελαμε με την ψυχη μας

εσύ είσαι οπαδός της ανόρθωσης να φανταστώ, ε? Γιατί εγώ γελάω που παίζεις πλευ-οφ, που σου ριξα πέρσι τεσσάρα, ενώ πριν μια βδομάδα, πανηγύριζες για το 1-1 στο Ναό, που έχω πάρει 12/13 και το ένα στο χάρισε ο δούρος, που έχω 30 νίκες περισσότερες από σένα, που έχω 24 κύπελλα και εσύ 16, που έχω 37 και εσύ 19, που έχω περισσότερα και από το 28-59, και στην α εθνική και στα επαγγελματικά και παντού. ... Τώρα εσυ, περιμένεις με ξένα φρύδια, να χαρείς, γιατί η ομάδα σου, δεν...

ρε συ μιναροκεφτέ, λύσε μου μια απορία. Αφού ο αρχηγός σας της ορίτζιναλ, έλεγε πως πήρατε εισητήρια και από εμάς στον τελικό του κυπέλλου, πως και ήμασταν περισσότεροι και εσείς είχατε κενά καθίσματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...