johnnyestia Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 O Ζιλμπέρτο πάντως που επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του με φιλικό Παναθηναϊκού - Βραζιλίας δεν είναι καθόλου πρωταπριλιάτικος. Α ρε παιχτούρα, μακάρι να συνεχίσεις 2-3 σεζόν ακόμα στον Παναθηναϊκό.
SlimData Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 για να μην ξεχνιόμαστε.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=D3nktaD3PwU[/ame]
kazak-hool Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ωραια ολα αυτα αλλα ποτε θα ερθουν παλι τετοιεσ δοξες και νικεσ. δεν τα προλαυα, πολυ μικρος ρε γαμ...
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Επειδή δεν τα πρόλαβες, να σου πω ότι η αναμέτρηση ήταν διπλή και ότι στο 2ο "ημίχρονο" χάσατε εύκολα με συνέπεια να αποκλειστείτε. Αυτό που λέμε, αποκατάσταση της τάξης.
fearwhatnow Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Επειδή δεν τα πρόλαβες, να σου πω ότι η αναμέτρηση ήταν διπλή και ότι στο 2ο "ημίχρονο" χάσατε εύκολα με συνέπεια να αποκλειστείτε. Αυτό που λέμε, αποκατάσταση της τάξης. Ποσοι πλουτισαν απο τον πρωτο αγωνα και δεν το μαθαμε ποτε...Ας βγει ο Δωνης να πει τωρα που εχει παρει φορα και κελαηδαει.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Επειδή δεν τα πρόλαβες, να σου πω ότι η αναμέτρηση ήταν διπλή και ότι στο 2ο "ημίχρονο" χάσατε εύκολα με συνέπεια να αποκλειστείτε. Αυτό που λέμε, αποκατάσταση της τάξης. Κριμα ρε μαλ.. και εισαι μεγαλο παιδι. Δεν ειναι ομορφο για σενα πρωτα πρωτα
Linus_21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Γιατί κάνεις τον κόπο να ασχοληθείς?? Άφησέ τους να βράζουν
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Κριμα ρε μαλ.. και εισαι μεγαλο παιδι.Δεν ειναι ομορφο για σενα πρωτα πρωτα Τα περί κόμπλεξ μαζί με τα παράπονα, στους Αλβέρτη και Οικονόμου. Έτσι, για να μάθουν οι νεώτεροι ποιοί αναζωπύρωσαν το μίσος μεταξύ των δυο συλλόγων. Χριστός Ανέστη...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ασε τα σαπια. Δεν σου ειπα να εισαι με τον Παναθηναικο(γιατι αυτο λες, κομπλεξικοι αυτοι που δεν ηταν με τον Ολυμπιακο, αληθεια περσυ ο Παπαλουκας με ποιον ηταν) Σου ειπα οτι γινεσαι γραφικος οταν αρχιζεις "στον επαναληπτικο σας σκισανε ομως βαζελακια". Χαιρω πολυ, δεν το ξερω?Στερει κατι απο το μεγεθος εκεινης της επιτυχιας? Και στον τελικο του Λονδινου χασαμε 2-0, το θυμαται κανεις? Θες εσυ να πας να κερδισεις 0-1 στη Βαρκελωνη, να ερθεις εδω, να φας τα προβλεπομενα 4 και να σου λεω"αλλα στο τελος αποκλειστηκατε"?
SlimData Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ.... Μαζί με τον Παναθηναικό... Δεν το δες ποτέ σου....
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ....Μαζί με τον Παναθηναικό... Δεν το δες ποτέ σου.... CL, πρωταθλήματα, χαμός.
alexis333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ....Μαζί με τον Παναθηναικό... Δεν το δες ποτέ σου.... Οι πορειες ειναι για τα κοματα και τους διαδηλωτες ... Οι κουπες ειναι που μενουν ...
SlimData Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Επειδή δεν τα πρόλαβες, να σου πω ότι η αναμέτρηση ήταν διπλή και ότι στο 2ο "ημίχρονο" χάσατε εύκολα με συνέπεια να αποκλειστείτε. Αυτό που λέμε, αποκατάσταση της τάξης. αν συμφωνείτε με το παραπάνω σχόλιο, τότε το μόνο που μπορώ να σας απαντήσω είναι αυτό... http://el.thefreedictionary.com/κόμπλεξ αν δεν συμφωνείτε με το πρώτο σχόλιο όμως δεν χρειάζεται να μπούμε σε αντιπαράθεση αφού το είπα σε συγκεκριμένο φίλο
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Σου ειπα οτι γινεσαι γραφικος οταν αρχιζεις "στον επαναληπτικο σας σκισανε ομως βαζελακια". Χαιρω πολυ' date=' δεν το ξερω?Στερει κατι απο το μεγεθος εκεινης της επιτυχιας? [/quote'] Πιθανότατα αν μιλούσα έτσι να γινομουν γραφικός... αλλά δε μιλάω έτσι. Από εκεί και πέρα, αυτό που για σένα αποτελεί σάπιο, είναι για πολλούς άλλους η πηγή του σύγχρονου «κακού». Για τη εν λόγω... επιτυχία, θεωρώ γραφικό να πανυγηρίζει κανείς πρόωρα όταν εκκρεμεί ο επαναληπτικός. Είναι γνώρισμα μικρής ομάδας. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.