Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προπονητής Σάντος αποδεδειγμένα δεν υπάρχει. Δε μου κάνει ρε παιδί μου. Ειναι κατηγορία Μπαγιεβιτς και πιο κατω.

Αν δε μπορω να εχω κατι σε κουπερ ή χιντιγκ (κι ας παιζει μαλακισμενο ποδοσφαιρο) τοτε ναι προτιμω το νεο και ελπιδοφορο νιοπλια.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@margaritagr, erwdios: δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ομάδα σαν αυτή που λέτε χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη, απλά δεν υπάρχει. & -

Δημοσ.
@margaritagr, erwdios: δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ομάδα σαν αυτή που λέτε χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη, απλά δεν υπάρχει. & -

Και ένα Θωμά Μητρόπουλο γιά να κάνεις σερί!

Δημοσ.
Nαι κατσε εσυ με τον χανο τον Νιοπλια που μεχρι να στροφαρει σε τακτικο επιπεδο χανεται τουλαχιστον ενα ημιχρονο.Α!Παρε και τον Μαλεζανι και τον Τεν Κατε και μαζι με Αντωνιου θα εχεις τους Νταλτονς και τον Ρανταπλαν να διασκεδαζεις τα πληθη.

δεν ξέρω μερικές φορές αν βλέπουμε όλοι το ίδιο άθλημα.....

Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη δεν μένει τίποτα κρυφό –άλλωστε εκεί πρωτοκυκλοφόρησε ότι ο «Σάλπι» γυρίζει στον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο που ακούγεται πολύ είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος δύσκολα θα συνεχίσει διότι τον έπεισαν τα τοπικά ραδιόφωνα ότι πρωτάθλημα δεν θα πάρει ποτέ εξαιτίας της διαιτησίας αλλά και επειδή του χρωστάνε κάποια σημαντικά χρήματα. Μάλιστα λέγεται ότι μαζί με τον Σάντος μπορεί να φύγει κι ο Ζήσης Βρύζας που έχει πρόταση από τον ΠΑΟ (;) και δεν ενθουσιάστηκε όταν έμαθε ότι ο Κονσεϊσάο μιλάει ήδη με Πορτογάλο προπονητή για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο.

(Εγώ σας τα λέω όπως μου τα λένε, αλλά θυμίζω ότι στη Σαλονίκη εκτός από φήμες κυκλοφορούν και πολλά «φίδια»)

Πηγή:http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=7354&autid=4

Δημοσ.

Καλά εντάξει.Περίμενε από Καρπετοπουλοπανούτσους να μάθεις την αλήθεια.Ότι κόψει η κεφάλα του καθένα λέει. Διότι δημοσιογράφοι που ασχολούνται και αναλύουν υποβαθμισμένα έως ανύπαρκτα πρωταθλήματα, δεν μπορεί να είναι δημοσιογράφοι κύρους. Όλη τους η εφευρετικότητα (τον Νικολακόπουλο να δείτε!) αναλώνεται να μας διηγηθούν ευφάνταστα σενάρια γιά μάγους κύκλωπες και αόρατες δυνάμεις! Κοντολογίς το Ελληνικό ποδόσφαιρο παίζεται στα όρια τού μεταφυσικού!

Πάντως άποψή μου είναι να μην φύγει ο Πατέρας.Αυτό που ακούγεται γιά τον Θανασάκη γιά πρόεδρο δεν συμφωνώ.Άλλο πράμα είναι το μπάσκετ.

Καί γιά τον Βρύζα δεν θα ήταν κακή ιδέα.Αποδείχτηκε ότι με μικρό μπάτζετ ανακάλυψε και πήρε στον ΠΑΟΚ καλούς παίχτες.

Δημοσ.

Κάτι μου είπε ενας συνάδελφος πως ειπε ο τζίγγερ στο δημητράκη να αναλάβει την ΠΑΕ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...