Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Πατέρας θα φύγει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος. Η συνεχιζόμενη λασπολογία και σεναριολογία θα λάβει τέλος μια και καλή στο επόμενο παιγνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου ο κόσμος θα δείξει το στίγμα του.

εγραψα οτι δε θα μου εκανε εντυπωση αν εφευγε ο Πατερας δεδομενης της κοντρας που υπαρχει με τους αλλους 2

παντως δυσκολα θα γινει κατι τετοιο γιατι η πιεση του κοσμου θα ναι μεγαλη.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγραψα οτι δε θα μου εκανε εντυπωση αν εφευγε ο Πατερας δεδομενης της κοντρας που υπαρχει με τους αλλους 2

παντως δυσκολα θα γινει κατι τετοιο γιατι η πιεση του κοσμου θα ναι μεγαλη.

Καλά, δεν εννοούσα εσένα σαν λασπολόγο (σε αυτή την περίπτωση :P).

Ο Ιβανσιτς δυστυχώς θα εξαγοραστεί κατά 99% από την Μάιντζ. Δυστυχώς για τις Ελληνίδες κομμώτριες και κορασίδες.

Δημοσ.

όταν μας έλεγαν τα παοκια για την μεταγραφή μελίσση - λάζαρου πακέτο 3 μήνες πριν εμείς λέγαμε λούτσες.

είδατε τι παίχτηκε.εγώ θα περιμένω γιατί αυτοί ξέρουν τι παίζει στην ομάδα τους.

υγ

έχουμε αντωνίου τεχνικό διευθυντή.1 μελίσσης = 50 Πουγιόλ.

Δημοσ.
Μετά από χρονιά πρωταθλητισμού, με βάσεις για γιγάντωση του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο ναι μεν δίπλα στην ομάδα αλλά με απαιτήσεις που δεν είχε ποτέ ξανά, υπάρχει έστω η φήμη ότι θα έρθει ο Σάντος στον ΠΑΟ. Γελοίο πραγματικά.

Ο Πατέρας θα φύγει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος. Η συνεχιζόμενη λασπολογία και σεναριολογία θα λάβει τέλος μια και καλή στο επόμενο παιγνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου ο κόσμος θα δείξει το στίγμα του.

Γιατι μηπως ο ΠΑΟ φημιζεται για τις διαχρονικα πετυχημενες επιλογες προπονητων?Η΄φετος πηρε τον τιτλο με προπονητη στον παγκο και δεν το πηραμε χαμπαρι?Επισης οι βασεις που λες ξεκινησαν απο την αμυνα?Δυστυχως για εσενα ο Σαντος εχει ηδη "κλεισει" οποτε θεωρεις γελοια την διοικηση της ομαδας σου.Και μην μου ζητησεις link.Τυγχανει να γνωριζω κατι παραπανω.Εδω ειμαστε και θα δουμε τι θα λες οταν θα επισημοποιηθει.

Δημοσ.

Το πιστεύω.Αντωνίου έχουμε.

όταν γίνει αυτό απλά θα έχει τελειώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα για μένα.ΑΝ γίνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να μου έλεγε κάποιος ότι θα προσπαθήσει ο ΠΑΟ να πάρει τον Κούπερ, ας πούμε, να σκεφτόμουν ότι υπάρχει μια λογική. Αλλά, το Σάντος;

Πάντως, όπως σωστά ειπώθηκε, εδώ είμαστε και θα δούμε.

Δημοσ.

snoob αν υπήρχε λογική στον ΠΑΟ δεν θα είχαμε δώσει 50 μύρια για να έχουμε σαριέγκη βυντρα καντε μπιερσμιρ δαρλα.

Δημοσ.

Σπαμμάροντας απλά και μόνο για να υπάρχω και εγώ στην 1000στή σελίδα (:lol:) θα σου απαντήσω και εγώ fear πως εδώ θα είμαστε και θα δούμε.

Αν όντως έρθει ο Σάντος εγώ θα κόψω το διαρκείας με ψαλίδι.

Δημοσ.

Ποιος Σάντος ρε παιδιά που το διαβάσατε αυτό; Θα φαω το διαρκειας μου δλδ!

---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

Σπαμμάροντας απλά και μόνο για να υπάρχω και εγώ στην 1000στή σελίδα (:lol:) θα σου απαντήσω και εγώ fear πως εδώ θα είμαστε και θα δούμε.

Αν όντως έρθει ο Σάντος εγώ θα κόψω το διαρκείας με ψαλίδι.

Great Minds Think Alike σου λεω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...